-
450 e exoyn ta lastixa moy 225χ45χ17 ποσο εχουν τα αλλα 250ε?
Λογικα ενα suzuki swift 1.2 θα εχει φθινοτερα αναλωσιμα απο to Civic 1,8 . Γιαυτιο ρε παληκαρια εχει και πιο ακριβα ενα αμαξι αλλης κατηγοριας και κυβικων ....... μπα σε καλο σας ....... -
Για διαφορετικά κυβικά μιλούσαμε, όχι διαφορετική κατηγορία. Ένα RX8 είναι 1300 κυβικά και έχει λάστιχα 225-40-18!!! Καλό είναι να ξέρουμε τι λέμε λοιπόν!!!
-
Κοιτα να δεις πως μας την εφερε ο αλλος τωρα.......
Βασικα μιλουσαμε για μικροτερα κυβικα και μικροτερο αμαξι με γνωμονα την οικονομια......
Ολα με περνουν να δωσω το αμαξι μου.... σιγουρα δεν υπαρχει καποια καλυτερη λυση για εμενα. Σκεφτικα στα 12.000ε με 30.000κλμ το καινουργιο μοντελο του 2013 στα 1.4 ........ αλλα δεν υπαρχει και λογος ασε που καμια σχεση σε γκαζια και αισθηση........ τι να πω ....... -
ασικα κανω 8.000κλμ στην πολη { οχι σε κινηση ομως} απλα μικρες αποστασεις? το χρονο και με αποτρεπεται καπως να βαλω πετρελαιο....... ? Λογικα τα ευαισθητα σημεια του πετρελαιοκινητηρα ειναι η ευαισθησια σε νοθευμενο καυσιμο και το φιλτρο dpf που μπουκωνει αν εισαι συνεχεια πολη........ Με τις τουρμπινες του πετρελαιοκινητηρα τι παιζει , ποσα κλμ βγαζουν , ποσο αξιοπιστες ειναι?
-
Προ λίγο έλεγες ότι κανείς 5.000χλμ τον χρόνο. Τελικά τι ισχύει; Μήπως δεν έχεις τελικά αυτοκίνητο και απλώς τρολαρεις
-
Με το πεζο εκανα 3.500 με 5 το χρονο τωρα με αυτο που αρχισα τον χορο και βγαινω καθε μερα μαθημα και παρτυ κανω τελικα 7χιλ το χρονο + ενα ταξιδι πρεβεζα που πηγα φετος και ανεβηκαμε........
-
Το φιλτρο DPF το βαραινουν/καταστρεφουν και τα χρονια οπως ειχα μαλον ακουσει ή μονο τα χιλιομετρα? Γιατι μου φενεται το εχουν σαν αναλωσιμο μετα απο καποια χιλιομετρα ή καποια χρονια............
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όχι.Nokia 730 & Tapatalk
Ψάξτο
-
Ψαγμένο το 'χω.
-
Φιλε μας δουλευεις κανονικοτατα, κι εμεις ειμαστε ζw@ που απανταμε!!!!\
Προφανως και δεν ξερεις τι θες. και ψαχνεις αφορμες για να παρεις ενα diesel ( αντι για 5.000 κανεις 8.000χλμ)....!
Χωρις παρεξηγηση, δεν εχεις αναγκη αυτο το post γιατι δεν εισαι δε διλλημα, καθως οπως προειπα, δεν ξερεις τι θες! -
Δεν ειναι αναγκη να με βαζετε να απολογουμαι.
Ψαχνω κατι οικονομικο να κινουμε και παραλλα αξιοπιστο ωραιο και ασφαλες.
Οντως εχω ειδη πολυ καλο αμαξι και απλα ρωταω μπας και ειναι η καταληλη στιγμη να το αλαξω ή οχι.
Σιγουρα ενας ασχετος θα ελεγε παρε πετρελαιο
αλλα τωρα που το εψαξα καταλαβα οτι τα σημερινα πετρελαια εχουν καποια πολυπλοκοτητα οπου με απετρεψαν να τα προτιμησω και δεν κανω 20.000κλμ το χρονο για να καιγομαι και να τα προτιμησω.
Ισως αν εδινα το σιβικ και αλλα 3.500ε να επερνα ενα αξιοπιστο Yaris diesel αλλα πως ειναι ετσι μεσα ημαρτον -
Δηλαδη οι τουρμπινες πετρελαιοκινητηρων , δεν μοιαζουν με τα turbo απο τα tsi και των smart που μετα απο πχ 80.000κλμ πανε για αντικατασταση.......? ΄η ζημιες?
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
Δεν ειναι αναγκη να με βαζετε να απολογουμαι.
Ψαχνω κατι οικονομικο να κινουμε και παραλλα αξιοπιστο ωραιο και ασφαλες.
Οντως εχω ειδη πολυ καλο αμαξι και απλα ρωταω μπας και ειναι η καταληλη στιγμη να το αλαξω ή οχι.
Σιγουρα ενας ασχετος θα ελεγε παρε πετρελαιο
αλλα τωρα που το εψαξα καταλαβα οτι τα σημερινα πετρελαια εχουν καποια πολυπλοκοτητα οπου με απετρεψαν να τα προτιμησω και δεν κανω 20.000κλμ το χρονο για να καιγομαι και να τα προτιμησω.
Ισως αν εδινα το σιβικ και αλλα 3.500ε να επερνα ενα αξιοπιστο Yaris diesel αλλα πως ειναι ετσι μεσα ημαρτονΤα πράγματα οικονομικά πάνε εντελώς χάλια. Αν έχει βρει αγοραστή για το δικό σου που είναι 1800cc δώσε το και πάρε ένα 1300άρη, 1200άρι καινούργιο. Δε θα βρίσκεις να το δώσεις αργότερα και κανείς δεν ξέρεις αν θα ανεβάσουν και άλλο τα τέλη, βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο κλπ κλπ
-
η παρε ακομα καλυτερα ποδηλατο που ειναι ακομη ποιο οικονομικο.
-
Οι επιλογές μου κατά λογική σειρά :
-
Μένεις με το Χόντα, τι είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμεί του από οικονομία σε 5 χιλ. χλμ.
-
Δίνεις το Χόντα και παίρνεις μικρό βενζίνης και ότι κερδίσεις
-
Δίνεις το Χόντα και παίρνεις Πρίους Μκ2 με 7-8 χιλιάρικα με δώρο την αυτοματίκλα και τα δωρεάν τέλια
και σε μεγάλη απόσταση -
Δίνεις το Χόντα και παίρνεις έναν ντιζελοκουβά
-
-
Μα η ερώτηση του θέματος είναι'Ψαχνω φτηνο αμαξι diesel αξιοπιστο'τώρα αν κάνει 5 χιλιάδες χιλιόμετρα και του χρόνου 10 χιλιάδες δεν μας απασχολεί !!
ψάχνω και εγώ αξιόπιστο αμάξι μεταξύ 11-13 χιλιάδες ευρώ βλεπω το panta η και το c3 κανένα άλλο? τώρα κάνω 0 χιλιόμετρα
έχω να οδηγήσω μια πενταετία !! -
Απαγορεύεται δλδ που του λέμε όλοι ότι για τα χλμ που κανει και για το αυτοκίνητο που θα δώσει κανει μλκια;
Αν ρωτουσε για καλό και αξιόπιστο σχοινί εσύ θα του απαντουσες αν το ήθελε για να κρεμαστει; -
Ο χρήστης vasiliss1 έγραψε:
Μα η ερώτηση του θέματος είναι'Ψαχνω φτηνο αμαξι diesel αξιοπιστο'τώρα αν κάνει 5 χιλιάδες χιλιόμετρα και του χρόνου 10 χιλιάδες δεν μας απασχολεί !!
ψάχνω και εγώ αξιόπιστο αμάξι μεταξύ 11-13 χιλιάδες ευρώ βλεπω το panta η και το c3 κανένα άλλο? τώρα κάνω 0 χιλιόμετρα
έχω να οδηγήσω μια πενταετία !!Δεν καταλαβαίνω πώς συνδέεται η αξιοπιστία με γαλλικό αυτοκίνητο, αλλα ίσως αυτό να είναι δική μου απορία μόνο... Εμένα το μυαλό μου θα πήγαινε κατευθείαν στο Rio αν δεν κάνω λάθος είναι στα χρήματα αυτά (προς το 13)
-
Yaris D4D...πολυ αξιοπιστο,οικονομικο σε καταναλωση και σερβις...και μεταχειρισμενο σε καλη τιμη
-
Παιδιά δείτε και το clio dci.Mέχρι 13 μπορείς να βρεις κάποιο ελαφρώς μεταχειρισμένο με ελάχιστα χλμ.Ευχάριστο στο δρόμο και οικονομικότατο με αλεξίσφαιρο μοτέρ
Ψαχνω φτηνο αμαξι diesel αξιοπιστο