-
μου αρεσει και το celica παντως.......
-
Ο χρήστης mag/fmx έγραψε:
μου αρεσει και το celica παντως.......Ναι αλλά δεν βγαίνει σε ντίζελ
-
θα το παρω 4.000ε και θα το κανω υγραεριο . Αυτα ειναι . ....
-
Ποιο αλλο αμαξι θα μπορουσα να παρω που να πωλειται ευκολα μετα ?Για εμένα αφού ο μισθός έχει μειωθεί και έχεις βρει να το δώσεις, όσο καλό και αν είναι δώσε το. Από 1600 κυβικά και κάτω πουλιούνται εύκολα. Στο 1800 που έχεις δεν είναι μόνον η βενζίνη. Πάνε άλλαξε έναν συμπλέκτη να δεις πόσο θα σου βγει, ή δισκόπλακες ή λάστιχα. Είναι επομένως και η συντήρησή του.
-
Εχετε δικιο και κοιταξα και αυτη την προοπτικη για μεταχειρισμενο toyota και ειναι ακριβα με πολλα χιλιομετρα χωρις καλο εσωτερικο , χωρια οτι ειναι μεταχειρισμενα. Κατι Yaris kati auris .
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Ποιο αλλο αμαξι θα μπορουσα να παρω που να πωλειται ευκολα μετα ?
Για εμένα αφού ο μισθός έχει μειωθεί και έχεις βρει να το δώσεις, όσο καλό και αν είναι δώσε το. Από 1600 κυβικά και κάτω πουλιούνται εύκολα. Στο 1800 που έχεις δεν είναι μόνον η βενζίνη. Πάνε άλλαξε έναν συμπλέκτη να δεις πόσο θα σου βγει, ή δισκόπλακες ή λάστιχα. Είναι επομένως και η συντήρησή του.
Το κοστος σε συμπλεκτη,δισκοπλακες,λαστιχα κτλ παει με τα cc;;;;
-
Ε λογικα πχ το Auris θa exei ligo pio akriba αναλωσιμα απο το Yaris . Η το Σιβικ den θα εχει λιγο πιο ακριβα απο το Jazz. Kala λαστιχα σιγουρα πιο ακριβα.
-
Λετε να παρω Toyota Celica me 5.000e του 2002 με 50.000κλμ kai na βαλω και 3.500ε στην τσεπη?
Δεν είναι ανάγκη να σπαμμάρεις συνεχώς γράφοντας απαντήσεις της μιας σειράς την μία κάτω από την άλλη σαν να κάνεις chat. Υπάρχει και το κουμπί της Επεξεργασίας σε περίπτωση που θέλεις να προσθέσεις κάτι σε μια δημοσίευση σου. [Mod]
-
παρακολουθώ με ενδιαφέρον το νήμα, να δω ποιο λάθος θα κάνεις ....
για οικονομία, πούλα το civic και κράτα ΜΟΝΟ τη μηχανή .
-
Λετε να παρω Toyota Celica me 5.000e του 2002 με 50.000κλμ kai na βαλω και 3.500ε στην τσεπη?όταν αποφασίσεις τι πραγματικά θες ........πες μας!
-
Εχω σταμτησει απλα να το παιζω ξερολας και απλα λεω τις σκεψεις που με επιχειρηματα και θελω να ακουω γνωμες απο ατομα που εχουν εμπειρια στο θεμα. Πχ φιλος μηχανικος ειπε οτι το σελικα δεν εχει πολυ αξιοπιστο κινητηρα και καιει.
-
[quote='mag/fmx']Λετε να παρω Toyota Celica me 5.000e του 2002 με 50.000κλμ
αν ειναι απο έμπορο πάντως βάλε 150000χλμ να είσαι ποιο κοντά στην πραγματικότητα. -
Εχω σταμτησει απλα να το παιζω ξερολας και απλα λεω τις σκεψεις που με επιχειρηματα και θελω να ακουω γνωμες απο ατομα που εχουν εμπειρια στο θεμα. Πχ φιλος μηχανικος ειπε οτι το σελικα δεν εχει πολυ αξιοπιστο κινητηρα και καιει.Υστερα απο την αναγνωση όλου του νήματος, πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω τι θες να κάνεις. Π.χ. αν έλεγες δίνω ένα σκασμό λεφτά σε τέλη και βενζίνες και θέλω να πάρω ένα μικρό για να μετακινούμαι εντός Αθήνας, πιστεύω ότι πολλοί μπορεί να δώσουν εμπεριστατωμένες αποψεις. Εσύ ξεκίνησες από C3 diesel και κατέληξες σε Celiga 2002
Μάλλον πρέπει να σκεφτείς τι θες να κάνεις. Το αυτοκίνητο δεν θα σου φέρει χρήματα, μόνο να σου τα πάρει μπορεί, και μόνο μπελάδες μπορεί να σου φέρει (αυτό πάει κυρίως στο να πουλήσεις το αμαξάκι που έχεις και γνωρίζεις για να πάρεις άγνωστο μεταχειρισμένο, άγνωστου κατόχου)
Έχεις μηχανή για τα καθημερινά, έχεις αξιόλογο αμαξάκι για τις βόλτες, μην τρώγεσαι παραπάνω. Αν έχεις λεφτά να επενδύσεις και με μείωση μισθού ένα χιλιάρικο, καλύτερα να μην τα ρίξεις σε αυτοκινούμενο κουβά.
-
Υστερα απο την αναγνωση όλου του νήματος, πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω τι θες να κάνεις. Π.χ. αν έλεγες δίνω ένα σκασμό λεφτά σε τέλη και βενζίνες και θέλω να πάρω ένα μικρό για να μετακινούμαι εντός Αθήνας, πιστεύω ότι πολλοί μπορεί να δώσουν εμπεριστατωμένες αποψεις. Εσύ ξεκίνησες από C3 diesel και κατέληξες σε Celiga 2002
Μάλλον πρέπει να σκεφτείς τι θες να κάνεις. Το αυτοκίνητο δεν θα σου φέρει χρήματα, μόνο να σου τα πάρει μπορεί, και μόνο μπελάδες μπορεί να σου φέρει (αυτό πάει κυρίως στο να πουλήσεις το αμαξάκι που έχεις και γνωρίζεις για να πάρεις άγνωστο μεταχειρισμένο, άγνωστου κατόχου)
Έχεις μηχανή για τα καθημερινά, έχεις αξιόλογο αμαξάκι για τις βόλτες, μην τρώγεσαι παραπάνω. Αν έχεις λεφτά να επενδύσεις και με μείωση μισθού ένα χιλιάρικο, καλύτερα να μην τα ρίξεις σε αυτοκινούμενο κουβά.[/quote]
-
Εχεις δικιο αλλα ψαχτηκα αρκετα για να καταληξω να κρατησω το Civic 1.8 giati σε αυτα τα χρηματα δε το πιανει αλλο σε εμφανιση κινητηρα αξιοπιστια και εσωτερικο και απλα το τιμημα μικρο....300ε τελη , οσο για την καταναλωση ειναι οκ απο την στιγμη που λυσανε τα 145μαμα ατμοσφαιρκα αλογακια......... Πηγα να πεσω και εγω θυμα της μοδας της οικονομιας του πετρελαιου και των υβριδικων. Ομως η χρηση μου μεσα στην πολη δεν δειχνει να ειναι σωστη κινηση. Επισης τα πετρελαια με το φιλτρο dpf και τα νοθευμενα καυσιμα , μπορουν να σε βαλουν σε μπελαδες ευκολα , βεβαια για καποιους που κανουν 20.000+ το χρονο συμφερει το ρισκο....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ποιο αλλο αμαξι θα μπορουσα να παρω που να πωλειται ευκολα μετα ?
Για εμένα αφού ο μισθός έχει μειωθεί και έχεις βρει να το δώσεις, όσο καλό και αν είναι δώσε το. Από 1600 κυβικά και κάτω πουλιούνται εύκολα. Στο 1800 που έχεις δεν είναι μόνον η βενζίνη. Πάνε άλλαξε έναν συμπλέκτη να δεις πόσο θα σου βγει, ή δισκόπλακες ή λάστιχα. Είναι επομένως και η συντήρησή του.
Το κοστος σε συμπλεκτη,δισκοπλακες,λαστιχα κτλ παει με τα cc;;;;
Δεν πάει;
-
Όχι.
Nokia 730 & Tapatalk
-
Ναι καλα , μονον τα λαστιχα παμε 2 με 3 φορες πιο ακριβα.........
-
Ναι καλα , μονον τα λαστιχα παμε 2 με 3 φορες πιο ακριβα.........μην λέμε υπερβολές,μην πω άλλο πραγμα
-
Δηλαδή αν πάρεις 1400άρι Civic έχει μεγάλη διαφορά από το 1800άρι; Απαλεψιά!!!
Ψαχνω φτηνο αμαξι diesel αξιοπιστο