-
Λίγο καλύτερος ο πρόγονος!
-
Νομίζω το νέο είναι πιο όμορφο και κυρίως πιο δυναμικό!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λίγο καλύτερος ο πρόγονος!
Αλλιως ειναι η photo σαν σχεδιο κατι και αλλιως οταν βλεπεις το αμαξι κανονικα οπως στην photo του Κωστα. Το παλιοτερο, το προηγουμενο μοντελο ωραιο ειναι. Και δεν εχει την (για εμενα) μεγαλης διαμετρου ζαντα του επομενου μοντελου. Δεν ξερω πως θα φαινεται οταν βγει κανονικα στην παραγωγη, αλλα στις photo εγω εκει κολησα. Λιγο μικροτερες να τις εκαναν. Ενταξει γουστα ειναι.
-
Στη φωτογραφία του νέου μοντέλου είναι η έκδοση GT 1.6 Τ 205 hp.
Οι απλές εκδόσεις θα έχουν μικρότερης ακτίνας ζάντες. -
-
-
Γ@Μ@ΕΙ!!!
-
Στο τελευταίο Autobild έχει δοκιμή το νέο Megane 1.6 dci 130 hp - όχι Ελλάδα.
-
Ετυχε ειδα ενα ολοκαινουργιο στη Μαδριτη! Μετριας εξοπλιστικης εκδοσης. Αδιαφορο εντελως μεσα και καραντιγραφη leon εξωτερικα. Μου αφησε μια αισθηση 'αποκλειεται να του εριχνα δευτερη ματια αν το πετυχαινα στο δρομο'.. Αν δε κανει τις αναμενομενες πωλησεις δε θα μου κανει εντυπωση. Σα να καναν αγγαρεια οι σχεδιαστες του...
Υ.Γ. μεγαλη λατρεια στα renault και γενικα τα γαλλικα οι ισπανοι.. αλλα ιδιως στα renault..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Υ.Γ. μεγαλη λατρεια στα renault και γενικα τα γαλλικα οι ισπανοι.. αλλα ιδιως στα renault..Η Ισπανία είναι η δεύτερη αυτοκινητοπαραγωγός χώρα της Ευρώπης μετά τη Γερμανία.
http://www.acea.be/statistics/tag/categ ... production
Αυτό αυτομάτως συνεπάγεται πως θα υπάρχουν πλείστα εργοστάσια από πάμπολλες μάρκες διαμοιρασμένα στην αχανή ιβηρική χερσόνησο.Σε κάθε περιφέρεια της Ισπανίας τείνουν να θεωρούν 'δικά τους' τα εργοστάσια και τα αυτοκίνητα που παράγονται εκεί κοντά.
Με δύο εγκαταστάσεις της Renault στα πέριξ της Μαδρίτης (σε Valladolid και Palencia)
δεν είναι τυχαίο που το μερίδιο της μάρκας είναι υψηλό στην περιοχή.Αντιστοίχως και το γκρουπ PSA που επίσης διαθέτει μονάδες παραγωγής στην περιοχή της Μαδρίτης.
-
Δε γνωριζα και πολλα ,ευχαριστω
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ετυχε ειδα ενα ολοκαινουργιο στη Μαδριτη! Μετριας εξοπλιστικης εκδοσης. Αδιαφορο εντελως μεσα και καραντιγραφη leon εξωτερικα. Μου αφησε μια αισθηση 'αποκλειεται να του εριχνα δευτερη ματια αν το πετυχαινα στο δρομο'.. Αν δε κανει τις αναμενομενες πωλησεις δε θα μου κανει εντυπωση. Σα να καναν αγγαρεια οι σχεδιαστες του...Υ.Γ. μεγαλη λατρεια στα renault και γενικα τα γαλλικα οι ισπανοι.. αλλα ιδιως στα renault..
Πως και έτσι; Δε σου αρέσει γενικά, ή στις φωτογραφίες σου άρεσε και από κοντά σε απογοήτευσε; Στις φωτογραφίες, τουλάχιστον στις πλούσιες εκδόσεις, φαίνεται πολύ όμορφο και ξεχωριστό...
-
Και εμένα σχεδιαστικά μου φαίνεται πολυ πάνω του μέσου όρου.
ΥΓ ομορφομετρο παντως δεν υπάρχει....αρα -
Λογικά τέλη Ιουλίου άφιξη στην Ελλάδα.
-
Προσθιοκίνητο τελικά και πάνω από 300 hp το επόμενο Megane RS:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... -megane-rs -
Τελικά, παρουσίαση στην έκθεση αυτοκινήτου που θα γίνει τέλη Οκτώβρη και ταυτόχρονο λανσάρισμα στις εκθέσεις.
-
To Megane σε μπλέ μεταλλικό που το είδα με 18αρες στο Παρίσι, πραγματικά με ενθουσίασε.
ΑΛΛΑ σε ασημί με 16αρες είναι πραγματικά βαρετό.
Αυτό όμως που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ήταν το Ταλισμαν,. Απίθανο -
To talisman ιδιως wagon ειναι πολυ ομορφο Πετυχα ενα σ αυτο το μπλε που λες και καλοεξοπλισμενο στο Ταλιν σουρουπο, εμεινα να το χαζευω
Συμφωνω και για το megane. Στις απλες εκδοσεις μοιαζει πολυ με το leon και μαλλον προτιμω τον ισπανογερμανο. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
To talisman ιδιως wagon ειναι πολυ ομορφο Πετυχα ενα σ αυτο το μπλε που λες και καλοεξοπλισμενο στο Ταλιν σουρουπο, εμεινα να το χαζευω
Συμφωνω και για το megane. Στις απλες εκδοσεις μοιαζει πολυ με το leon και μαλλον προτιμω τον ισπανογερμανο.Εχτές προς Μάλαγα πέτυχα ένα Τάλισμαν μαύρο, σεντάν στο δρόμο. ΠΡαγματικά με διαφορά το πιο εντυπωσιακό σεντάν στην κατηγορία του... Επίσης είδα και μια άσπρη Giulia νοικιάρικη.
Δεν λέω τίποτε, περιμένω να δώ πιο πλούσια έκδοση σε καλό χρώμα. -
Αγγλια-Ιρλανδια-Ελλαδα δε θα εισαχθει καν το Talisman εντωμεταξυ...
Renault Megane IV