-
ειμαι μες στα νευρα μιλαμε...!
πηγα το αμαξι για εγκατασταση υγραεριου!
το αφησα εχθες και περασα σημερα να δω τι γινετε τελικα.....
με το που μπαινω μεσα το αμαξι σηκωμενο και η εξατμιση απο μπροστα μεχρι πισω λυμενη!
πλησιαζω λεω τι γινετε εδω ρε παιδια...δε προλαβαινω να το πω λεει ο πιτσιρικας εσκασε το τελικο
ρε γαμ
κατεβαστε το αμαξι και λοιπα λοιπον λεω εγω ξερετε τωρα και αρχιζω να κοιταω μοτερ...εγκατασταση τι βαλαν τι οχι.....
ρε παιδια το τελικο (μαμα)ανοιξε σαν γαρυφαλλο!!δεν το πιστευαν τα ματια μου....ακομα τρεμω βασικα!
αφησαν λεει πολυ ωρα τον διακοπτη ανοιχτο και ανατιναχτικε!
βεβαια τρεξαν να το μπαλοσουν το θεμα με αλλες εξατμισης ελα ομως που εμενα ειναι καινουργια και αυτες που φεραν ειναι για το πουτ...
εκτος αυτου δεν βαλανε τον προαναφερομενο εγκεφαλο stag q box αλλα stag 200 go fast και σε συζητιση ειπαν οτι η διαφορα ειναι οτι ψεκαζει και βενζινη μαζι και οτι εγω δεν χρειαζομαι κατι τετοιο.....
η εξατμιση ανατιναχτηκε κατα την συνδεση του εγκεφαλου του υγραεριου και οχι απο το υγραεριο..αφου δεν ειχαν συνδεση την δεξαμενη καν...
το θεμα μας ειναι αν επαθε κατι το μοτερ και πως σκατα εξηγητε εσεις την ανατιναξει? αν βαλω φωτο θα γελαμε μια βδομαδα -
με το που μπαινω μεσα το αμαξι σηκωμενο και η εξατμιση απο μπροστα μεχρι πισω λυμενη!
πλησιαζω λεω τι γινετε εδω ρε παιδια...δε προλαβαινω να το πω λεει ο πιτσιρικας εσκασε το τελικο
ρε γαμ
κατεβαστε το αμαξι και λοιπα λοιπον λεω εγω ξερετε τωρα και αρχιζω να κοιταω μοτερ...εγκατασταση τι βαλαν τι οχι.....
ρε παιδια το τελικο (μαμα)ανοιξε σαν γαρυφαλλο!!δεν το πιστευαν τα ματια μου....ακομα τρεμω βασικα!
βεβαια τρεξαν να το μπαλοσουν το θεμα με αλλες εξατμισης ελα ομως που εμενα ειναι καινουργια και αυτες που φεραν ειναι για το πουτ...
εκτος αυτου δεν βαλανε τον προαναφερομενο εγκεφαλο stag q box αλλα stag 200 go fast και σε συζητιση ειπαν οτι η διαφορα ειναι οτι ψεκαζει και βενζινη μαζι και οτι εγω δεν χρειαζομαι κατι τετοιο.....
η εξατμιση ανατιναχτηκε κατα την συνδεση του εγκεφαλου του υγραεριου και οχι απο το υγραεριο..αφου δεν ειχαν συνδεση την δεξαμενη καν...
το θεμα μας ειναι αν επαθε κατι το μοτερ και πως σκατα εξηγητε εσεις την ανατιναξει? αν βαλω φωτο θα γελαμε μια βδομαδα -
ρε γαμ
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
ρε γαμ
το θεμα μας ειναι αν επαθε κατι το μοτερ και πως σκατα εξηγητε εσεις την ανατιναξει? αν βαλω φωτο θα γελαμε μια βδομαδαΚαλά, ελπίζω το μοτέρ σου να μην είναι για πέταμα.
-
απλα τα πραγματα, καποια στιγμη ειχε τοσο πλουσιο μειγμα που δεν μπορεσε να καει στον κυλινδρο λογο ελλειψης οξυγονου και καηκε μεσα στο ατυχο καζανακι.
-
το stag 200 go fast ειναι φθηνοτερο κιτ απο το stag q box απαιτησε για τα χρηματα που εδωσες να μπει αυτο που συμφωνηθηκε εξ'αρχης η να σου κανει μια εκπτωση για το τωρινο
-
σε ποιον εγκαταστατη πηγες?
-
Επαγγελματιας με προδιαγραφες...
-
Φίλε γράψε όνομα εγκαταστάτη, για αυτή τη δουλειά είναι το φόρουμ. Η αναφορά περιστατικού με στοιχεία δεν αποτελεί δυσφήμηση.
-
δεν κανω καταγγελια φιλε μου ...παντος το γεγονος και απο τον εξατμισα αποδειχτηκε τυχαιο ..τωρα αν εκαναν μλκια και κατουρησε 0.5λ βενζινη στο πιστονι...μλκιες των εγκαταστατων!το αμαξι δουλευει (ευτυχως)λιγο το ρελαντι μου φαινεται καπως ανεβασμενο...ψιλα πραγματα 050-080 σαλ ....τωρα εχουμε αλλο προβλημα...
με το αεριο μολις παταω το γκαζι σβηνη η μηχανη....το συστημα ειναι ρενιξ και θα παω ξανα αυριο (αφου το αμαξι το πηρα εννοειται χαχα....)(χωρις να δωσο φραγκο..)λοιπον...να συνδεθουν με πολωνια λεει να το κανουν απο εκει....
καλα θα δουμε αυριο τι και πως -
Που πατε και μπλεκετε ρε σεις?
-
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η υγραεριοκίνηση είναι μια μετατροπή στο αυτοκίνητο μας. Στη περίπτωση σου, βγάζω το συμπέρασμα από τα λεγόμενα σου, ότι ο εγκαταστάτης δεν έχει ούτε την εμπειρία ούτε τις γνώσεις για να αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές. Δυστυχώς στην Ελλάδα από χρόνια τώρα και για πολλά πράγματα ότι δηλώσεις είσαι. Η υγραεριοκίνηση δεν είναι από χρόνια διαδεδομένη και λείπει η εμπειρία από πολλούς 'εγκαταστάτες' οι οποίοι με κάποια σεμινάρια, νομίζουν πως γίνανε οι γκουρού της υγραεριοκίνησης. Όταν έψαχνα να μετατρέψω το δικό μου αυτοκίνητο, κατέληξα σε έναν συγκεκριμένο, ο οποίος φαινότανε πως το κατείχε το θέμα. Είχε απόλυτη σιγουριά για κάθε του κίνηση και κάθε άποψη που εξέφραζε. Πριν καν δει το αυτοκίνητο μου από κοντά μου εξήγησε τι ακριβώς χρειάζεται και το κόστος και η επιλογή μου ως τώρα με δικαίωσε. Έχω τη μετατροπή από το Σεπτέμβριο του 12 και έχω κάνει περίπου 25 χιλιάδες απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. Ούτε ρυθμίσεις έξτρα, ούτε δυσλειτουργίες του κινητήρα, ούτε ενδείξεις check engine ούτε τίποτα. Δεν είναι λαχείο το υγραέριο. Είναι όλα θέμα εγκαταστάτη και πόσο καλά ξέρει τη δουλειά του, ανεξαρτήτως διαφημίσεων, περγαμηνών και εμφάνισης συνεργείου. Καλύτερα να μας πεις για ποιον πρόκειται. Όπως ειπώθηκε παραπάνω περιστατικό με στοιχεία δεν αποτελεί δυσφήμηση αλλά ενημέρωση και αυτό τον σκοπό έχουν τα forum. Να ενημερώνουμε και να προλαμβάνονται τέτοια φαινόμενα από ανθρώπους που κοιτάνε μόνο να μας τα αρπάξουν. Και στο τέλος βρισκόνται πολλοί να κατηγορούν το υγραέριο, τις μετατροπές, τα αυτοκίνητα και άλλα πολλά... Εύχομαι να μην έχουν προκαλέσει άλλες ζημιές στο αυτοκίνητο σου και να μην μπεις σε άλλες περιπέτειες.
-
παντος το γεγονος και απο τον εξατμισα αποδειχτηκε τυχαιο .
Mα εόιναι δυνατόν να κατηγορήσει τον συνεργάτη του ? αυτόν που του δίνει δουλειά ? Πόσο αθώος είσαι ?
-
Ο χρήστης giannisae έγραψε:
δεν κανω καταγγελια φιλε μου ...παντος το γεγονος και απο τον εξατμισα αποδειχτηκε τυχαιο ..τωρα αν εκαναν μλκια και κατουρησε 0.5λ βενζινη στο πιστονι...μλκιες των εγκαταστατων!το αμαξι δουλευει (ευτυχως)λιγο το ρελαντι μου φαινεται καπως ανεβασμενο...ψιλα πραγματα 050-080 σαλ ....τωρα εχουμε αλλο προβλημα...
με το αεριο μολις παταω το γκαζι σβηνη η μηχανη....το συστημα ειναι ρενιξ και θα παω ξανα αυριο (αφου το αμαξι το πηρα εννοειται χαχα....)(χωρις να δωσο φραγκο..)λοιπον...να συνδεθουν με πολωνια λεει να το κανουν απο εκει....
καλα θα δουμε αυριο τι και πωςΣε δουλεύουν, δεν έχουν ιδέα.
-
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο κάποιος που του κακοποίησαν το αυτοκίνητο και στη συνέχεια του πουλάνε κακές δικαιολογίες επιμένει να προστατεύει τον 'επαγγελματία'. Το έχω δει και σε άλλα ποστ παλιότερα και τραβάω τα μαλλιά μου! Φταίει η ελληνική λογική 'με βίασαν που με βίασαν, μην ρουφιανέψω κιόλας';
-
astra_n, ας σεβαστουμε το δικαιωμα του καθεμιανου να αντιδρασει με τον δικο του τροπο αρκει να μην 'ενοχλει' τους αλλους, βασικος κανονας στη δημοκρατια και απολυτα σεβαστος.
-
Απλά εξέφρασα την απορία μου, τίποτα άλλο. Σαφώς ο καθένας αντιδρά όπως κρίνει καλύτερα, όμως όσοι έχουν χρήσιμες πληροφορίες για κάποιο θέμα καλό είναι να τις μοιράζονται, αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ. Τέλοσπάντων, αρκετά ανακάτεψα το θέμα, το λήγω.
-
Φίλε δυστυχώς ξεκίνησε στραβα η πατέντα που επιχειρησατε. Γνώμη μου ξήλωμα κ νορμαλ σύστημα σε έμπειρο εγκαταστατη. Ισως προλαβεις καταστροφή του κίνητηρα σου.
-
ποσο τα μπερδευτε τα πραγματα..
ο εξατμισας ειναι δικος μου συνεργατης.
ο ιδιος ο εγκαταστατης ειναι κατι αναλογο παλι....
επισης ειναι μοναδικος αντιπροσωπος για την Ελλαδα οποτε πολλοι εγκαταστατες εκαναν ...''μαθημα'' απο αυτον!
τωρα αυτο που γινετε ειναι οτι δεν ξερει καν ο τυπος με τι εγκεφαλο πρεπει να δουλεψει το συστημα ψεκασμου!! εγω δουλευω ρενιξ και δεν γνωριζε οτι ο εγκεφαλος του αεριου δεν ταιριαζει με συστημα ρενιξ και αυριο θα αλλαξουμε σε qbox plus..
βεβαια οπως καταλαβενεται εδω πιανω εγω δουλεια...καθως απαγωρευσα καθε επαφη χεριου με το αμαξι μου πια....
βεβαια το γεγονος αναφερω παλι τυχαιο γιατι εχω δει αμαξια που ερχονται στο συνεργεια και ειναι αψογα κυριολεκτικα!
ας ειναι...τα λεφτα ειναι ακομα στην τσεπη μου..ενιασας και ξερω τι θα κανω πολυ καλα!!
και αλλα πολλα που δεν λεγονται σαφως ...ομως να πω μη πας σε αυτον γιατι ετσι εγινε σε μενα ή ξερω γω τι ..μπα δε παιζει!
και πολυ απο εσας ειναι και χοντροασχετοι χωρις να προσβαλω κανεναν ..ομως πραγματικα πολλοι λιγοι ξερουν πως ψεκαζει ενα μπεκ με σβηστο κινητηρα...οποτε μην το τραβατε για αλλου το θεμα.
Δηλωνω γνωστης και εψαχνα απαντησεις στις σκεψεις μου μερικες συμφωνησαν με αλλες και ολα καλα τωρα..Αυτα
-
Φίλε μου φασκεις κ αντιφασκεις. Μια λες είσαι μεσα στα νεύρα, μια λες οτι ειναι δικός σου ο εγκαταστατης κ οτι παραδίδει μαθήματα σε άλλους, μια λες οτι δεν ξέρει τι εγκέφαλο να βάλει, μια λες οτι είμαστε άσχετοι. Μια δηλώνεις γνώστης κ μια ρωτάς αν έπαθε κατι το μοτέρ σου κ πως έγινε η ανατιναξη.
Το μονο καλο της υπόθεσης οτι τουλάχιστον έτυχε κ είδες τη φάση πριν απομακρυνθεις απο το ταμείο, γιατι μετα θα κελαηδουσες διαφορετικά κ χωρίς χαρακτηρισμούς προς αυτούς που απάντησαν στον προβληματισμό σου είτε σε κάλυψαν είτε οχι.
ανατιναχτηκε η εξατμιση