-
Λοιπον, μετα απο πολυ ψαξιμο εχω καταληξει σε αυτα τα 2 μοντελα, και τα 2 πετρελαιο, 90 αλογα. Ενδιαφερομαι για αγορα καινουριου. Απο εξωτερικη εμφανιση μου αρεσουν εξισου, αυτο που δεν γνωριζω καθόλου ειναι πως πανε απο επιδοσεις/οδηγικη συμπεριφορα. Θα μπορω να κανω προσπεραση σαν ανθρωπος? Γενικα, 'τραβανε' καθολου τα συγκεκριμενα?
Οι χωροι δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα, αλλα δινω αρκετο βαρος στο εσωτερικο, ποιοτητα υλικων και κυριως εξοπλισμο.
Χιλιομετρα κανω ελαχιστα (απο 5.000-10.000) το χρονο. Σκεφτηκα οτι αγοραζοντας πετρελαιο θα γλιτωνω τελη κυκλοφοριας και φυσικα φτηνοτερη μετακινηση, αν και ισως λογω των λιγων χλμ θα μπορουσα να παω και σε βενζινη.
Τι λετε? Ποιο απο τα 2 θα προτεινατε?
Edit- Στη λιστα πλεον και το Ford Fiesta Red/Black Edition.
-
Λοιπον, μετα απο πολυ ψαξιμο εχω καταληξει σε αυτα τα 2 μοντελα, και τα 2 πετρελαιο, 90 αλογα. Ενδιαφερομαι για αγορα καινουριου. Απο εξωτερικη εμφανιση μου αρεσουν εξισου, αυτο που δεν γνωριζω καθόλου ειναι πως πανε απο επιδοσεις/οδηγικη συμπεριφορα. Θα μπορω να κανω προσπεραση σαν ανθρωπος? Γενικα, 'τραβανε' καθολου τα συγκεκριμενα?
Οι χωροι δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα, αλλα δινω αρκετο βαρος στο εσωτερικο, ποιοτητα υλικων και κυριως εξοπλισμο.
Χιλιομετρα κανω ελαχιστα (απο 5.000-10.000) το χρονο. Σκεφτηκα οτι αγοραζοντας πετρελαιο θα γλιτωνω τελη κυκλοφοριας και φυσικα φτηνοτερη μετακινηση, αν και ισως λογω των λιγων χλμ θα μπορουσα να παω και σε βενζινη.
-
-
Καλύτερα να πάρεις βενζινα. TSI ή TCE είναι πολύ πιο συμφέρουσα αγορά.
Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το Clio Diesel ειναι περιπου 2.200 ακριβοτερο απο την βενζινη αρα μαλλον ειναι πιο συμφερουσα επιλογη για τις αναγκες μου. Αν εξαιρεσουμε το καυσιμο, σε αποδοση οι 2 κινητηρες ειναι το ιδιο καλοι?
-
Το clio το έχω οδηγήσει. Δεν πηγαίνει βήμα. Για το Polo δεν ξέρω.
Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με 10.000 χλμ το έτος φυσικά και θα πας για βενζίνη.
-
Ναι αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι το Clio σε βενζινη με 90 αλογα βγαινει μονο σε 900 κυβικα.. Δεν ειναι προβλημα αυτο?
-
Γιατι να ειναι προβλημα;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Γιατί 900 κυβικά μου ακούγονται 'λίγα' και δεν ξέρω αν επαρκούν για μια ταχύτητα πχ 140 χλμ στην Εγνατία η μια εύκολη προσπέραση. Κοινώς θα 'τραβάει' το αμάξι;
-
Ο χρήστης jetochi έγραψε:
Γιατί 900 κυβικά μου ακούγονται 'λίγα' και δεν ξέρω αν επαρκούν για μια ταχύτητα πχ 140 χλμ στην Εγνατία η μια εύκολη προσπέραση. Κοινώς θα 'τραβάει' το αμάξι;Σιγά το γαλλικό μπουρδέλο, πάρε το Fiesta 1000cc 100 kai 125 άλογα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σιγά το γαλλικό μπουρδέλο, πάρε το Fiesta 1000cc 100 kai 125 άλογαΔεν του αρεσει το ταμπουρο.
-
Γιατί 900 κυβικά μου ακούγονται 'λίγα' και δεν ξέρω αν επαρκούν για μια ταχύτητα πχ 140 χλμ στην Εγνατία η μια εύκολη προσπέραση. Κοινώς θα 'τραβάει' το αμάξι;Θα τραβαει οσο τραβαει ενα αυτοκινητο 90 ιππων.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Γιατί 900 κυβικά μου ακούγονται 'λίγα' και δεν ξέρω αν επαρκούν για μια ταχύτητα πχ 140 χλμ στην Εγνατία η μια εύκολη προσπέραση. Κοινώς θα 'τραβάει' το αμάξι;
Σιγά το γαλλικό μπουρδέλο, πάρε το Fiesta 1000cc 100 kai 125 άλογα
+1
Βέβαια το clio δεν είναι καθόλου μπουρδέλο αλλά ο 1000άρης κινητήρας του fiesta είναι
Αν πας όμως σε diesel τότε clio ασυζητητί. -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Το clio το έχω οδηγήσει. Δεν πηγαίνει βήμα. Για το Polo δεν ξέρω.Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με 220 Νm ροπη δεν πηγαινει βημα; seriously dude....
-
Ο χρήστης eftapsixos έγραψε:
Κι όμως, έτσι είναι. Εχω κάνει 3 test drive!!!
-
Σιγά το γαλλικό μπουρδέλο, πάρε το Fiesta 1000cc 100 kai 125 άλογα
Σκουριάζουν ακόμα αυτά τα Ford ή κατάφεραν και τα έφτιαξαν?
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Κι όμως, έτσι είναι. Εχω κάνει 3 test drive!!!
Μήπως ήταν ενεργοποιημένο το ECO mode;
-
Παντως απ'οτι βλεπω κανεις δεν αναφερει τιποτα για το Polo οποτε μαλλον το αποκλειω..
-
Παντως απ'οτι βλεπω κανεις δεν αναφερει τιποτα για το Polo οποτε μαλλον το αποκλειω..Σωστός.
Τώρα τα περί γαλλικού μπουρδέλου είναι σαφώς χαριτωμενιές... Το Φιέστα έχει καλύτερο μοτέρ και είναι πιο 'σπορτίφ' αλλά σε σχέση με το κλειώ υστερεί αρκετά σε εικόνα μέσα έξω και ηχομόνωση τουλάχιστον πριν το facelift.
Νεο Clio, VW Polo η Ford Fiesta?