-
Το ωραίο με τα ηλεκτρικά είναι το τυπικό τσξίδι-τεστ. Από εποχής Πεμβέ ι3 και μέχρι και σήμερα αυτό σημαίνει αθήνα-ψαθόπυργος γιατί εκεί έχει φορτιστή.
-
Το ωραίο με τα ηλεκτρικά είναι το τυπικό τσξίδι-τεστ. Από εποχής Πεμβέ ι3 και μέχρι και σήμερα αυτό σημαίνει αθήνα-ψαθόπυργος γιατί εκεί έχει φορτιστή.
Χαχα! Σωστός! Γιατί δεν πάνε Αθήνα - Πύλο, ή Αθήνα - Γύθειο;!!
-
Γιατί στο Αθήνα - Πύλος , το υ θα γίνει ου...
Η ουσία είναι ότι ηλεκτρικά μετά το 2025 και βλέπουμε .
Εννοείται ότι με τα 37000 που κάνει με την επιδότηση το Κονα , βασικά 43000 κάνει γιατί την επιδότηση μπορεί να την πάρεις , αφού το έχεις πουλήσει το Κόνα , αν και θα έχεις κάνει Εικόνο τον ΥΠΟΙΚ, με τα 43000 λοιπόν παίρνεις ένα αιρκρός ντίζελ αυτόματο του κουτιού και έχεις και άλλα 20000 να πάρεις ένα Κόνα βενζίνης , για να μην χάσεις αυτή την μάσκα που έχουν...
Αν έχεις και μικρά παιδιά , τα ταίζεις βάζοντας τα μπροστά στην μάσκα και σε 5 λεπτά έχουν φάει όλο το φαί τους .
Για μένα λοιπόν αν κάποιος έχει λεφτουδάκια και θέλει να παίξει με το ρεύμα , τα φεβ σαν του Γάτου , τα κάνουν όλα και συμφέρουν.
Για τους υπόλοιπους που βολοδέρνουμε στα 15-25000 , αμαξάκια σαν το αιρκρός ντίζελ , είναι ταμάμ.
Και κάτι ακόμα .
Περιμένω πραγματικές καταναλώσεις από υβριδικό πούμα , που κινείται από διαφόρους οδηγούς . Δηλαδή ζευγάρι 55άρηδων και την κόρη τους 25χρονη....
Αθήνα , ταξίδια κοντινά , μακρυνά . Σε κανένα μήνα θα έχω στοιχεία . Προς το παρόν τιμές πάνω από 6,5 για χειροκίνητο υβριδικό , μάλλον δεν αξίζουν το άγχος της μπαταρίας ...
-
-
Χαχα! Το έχω προτείνει και εγώ εδώ μέσα, τρειλερακι πίσω με μόνιμο powerbank..
-
Αν έχεις και μικρά παιδιά , τα ταίζεις βάζοντας τα μπροστά στην μάσκα και σε 5 λεπτά έχουν φάει όλο το φαί τους .
Ρε μου έβγαλες τον καφέ από την μύτη...
Τι σκ@τ@, μόνο σε εμένα αρέσει το Kona?
-
Γενικά κάπως πρόχειρο άρθρο, διοτι έχει κάποιες παραδοχές που δνε έχουν πρακτική εφαρμογή πάρα ελαχίστων εξαιρέσεων.
Στο lpg του renault εξαντλεί την δεξαμενή και μετά συνεχίζει με βενζίνη. Ποσο απλό θα ηταν να γέμιζε με υγραεριο ξανά την δεξαμενή;
Οταν οι τιμές του Diesel ήταν 1,19 ευρώ πόσο ηταν το υγραεριο;
Αν ήταν 0.79 ευρώ, τότε στα 9.6 λιτρα που κατανάλωνε το capture, το ταξίδι κοστίζει 7.58 ευρώ **ανά 100 χλμ. **
Στο c3 ήταν 5,2 *1,19=6,18 ευρώ
Στο άρθρο αναφέρει πως το ταξίδι των 200χλμ κοστισε 6,18 ευρώ για το C3. Είναι λάθος.
Γενικά ψιλόμπουρδα η διαφήμιση, όπως όλα τα άρθρα τύπου οδηγαμε 4 διαφορετικά καύσιμα κτλ.
Πρέπει να έχω χαλασμένο Captur και καίω λιγότερο και σε συνθήκες εθνικής (στα ίδια χλμ) και πόλης.
Και τα παιδιά από το FB με το 1.0 βενζίνα τώρα που πολλοί κάνουν ταξίδια λόγω διακοπών βγάζουν από διόδια 5.5-6.5 /100χλμ φορτωμένο αμάξι με a/c και 4 άτομα σε ταχύτητες 110-130
-
Κάπου διάβασα ένα άρθρο πως η Toyota μέχρι το 2030 θα βγάλει σε κυκλοφορία και υβριδικο diesel μήπως όλα είναι μια φούσκα τελικά?
-
Κάπου διάβασα ένα άρθρο πως η Toyota μέχρι το 2030 θα βγάλει σε κυκλοφορία και υβριδικο diesel μήπως όλα είναι μια φούσκα τελικά?
Θα βγάλει για τα πολύ μεγάλα οχήματά της. Το diesel έχει τα πλεονεκτήματά του.
-
Lap wrote:
Γενικά κάπως πρόχειρο άρθρο, διοτι έχει κάποιες παραδοχές που δνε έχουν πρακτική εφαρμογή πάρα ελαχίστων εξαιρέσεων.
Στο lpg του renault εξαντλεί την δεξαμενή και μετά συνεχίζει με βενζίνη. Ποσο απλό θα ηταν να γέμιζε με υγραεριο ξανά την δεξαμενή;
Οταν οι τιμές του Diesel ήταν 1,19 ευρώ πόσο ηταν το υγραεριο;
Αν ήταν 0.79 ευρώ, τότε στα 9.6 λιτρα που κατανάλωνε το capture, το ταξίδι κοστίζει 7.58 ευρώ **ανά 100 χλμ. **
Στο c3 ήταν 5,2 *1,19=6,18 ευρώ
Στο άρθρο αναφέρει πως το ταξίδι των 200χλμ κοστισε 6,18 ευρώ για το C3. Είναι λάθος.
Γενικά ψιλόμπουρδα η διαφήμιση, όπως όλα τα άρθρα τύπου οδηγαμε 4 διαφορετικά καύσιμα κτλ.
Πρέπει να έχω χαλασμένο Captur και καίω λιγότερο και σε συνθήκες εθνικής (στα ίδια χλμ) και πόλης.
Και τα παιδιά από το FB με το 1.0 βενζίνα τώρα που πολλοί κάνουν ταξίδια λόγω διακοπών βγάζουν από διόδια 5.5-6.5 /100χλμ φορτωμένο αμάξι με a/c και 4 άτομα σε ταχύτητες 110-130
Ενα άλλο που δεν σχολιάσαμε είναι η τιμή 1,19 στο Diesel. Μόνο όταν αυτό έχει προσφορα κάποια μερα ειδάλλως στον πραγματικό κόσμο οι περισσότεροι βάζουν το ενισχυμένο πετρέλαιο με τιμή κοντά 1,30+++ για να μην υπάρξουν έντονες επικαθησεις, μύκητες, κτλ. Οπότε η διαφορά είναι σχεδόν μηδενική ή καλύτερα κάποια cents του ευρώ.
-
Έχοντας εμπειρία με το ίδιο αυτοκίνητο και το ίδιο αυτόματο κιβώτιο το ντίζελ είναι ξεκάθαρος νικητής. Δεν το πλησιάζει τίποτα. Άσε που πλέον δεν σε νοιάζει να πατήσεις το γκάζι όσο θέλεις. Ντίζελ βάζω απλό σε εταιρικό πρατήριο. Με 45 λίτρα ρεζερβουάρ βγάζει κοντά 900 χλμ αυτονομία σε χρήση επαρχιακού με προσπερασματα βουνό και αυτοκινητόδρομο με Κρουζ στα 145 και ανοίγματα στα 160-170
-
Φυσικά θα ναι πιο δυνατό. 30 αλογα και έναν κύλινδρο παραπανω έχει. Δεν χρειάζεται να λεμε τα αυτονόητα. Η σύγκριση στον τομέα των επιδοσεων σε ιπποδύναμη γινετια με τετρακιλυνδρο μοτερ βενζινης υγραερίου 130 αλόγων αλλά τέτοιο δεν υπάρχει μέχρι σημερα στην αγορά.
Οντως φαίνεται ολοκληρωμένο αυτοκινητο, και το Σαββατοκύριακο έκανα γκάλοπ να κόψω αντιδράσειις για το συγκεκριμένο. Τουλαχιστον οι νέολαιοι (30αρες λαό 30αρηδες) το βγάζουν ως το πιο αδιάφορο σχεδιαστικά αυτοκινητο, δεν θα πω πως το ειπαν, πιο παππουδιστικο και ντακαβλε δεν έχει όπως έλεγαν. (λέω τα πιο απαλά σχόλια τους, χαχα)
Περιμένω να δω το facelift από κοντά.
Προσωπικά εμένα δεν με χαλάει το σχέδιο του, ότι έχει πρακτικότητα το βρίσκω ενδιαφέρον αλλά όντως αυτό το φορτηγισιο στην θέση οδήγησης που έχει δεν με τρελαίνει κιόλας.
22.000 ευρώ για αυτό όταν είπα την τιμη του, κανένας δεν θα έδινε...χίλιες φορές ελαφρά μεταχειρησμενο είπαν, εγώ πάλι δεν γουστάρω καθόλου τα μεταχειρησμενα.
Τεσπα... Οντως φαίνεται καλο αυτοκινητο σε γενικές γραμμες
-
Για ποιο αμάξι μιλάς;
-
Για το C3 AIRCROSS.
-
Παπουδιστικο; Φαίνεται θα καυλώνουν με το Καμικ και το Κονα
-
ΟΧΙ ΜΕ ΑΛΛΟ. .... Θα το πω αλλά ξέρω θα πεταχτεί σαν.... Dublin...
Με το 2008.
Όλες οι γυναίκες ψηφίζουν πρώτο το 2008.
Μετα ίσως το 500χ και φυσικά mini
Οι άντρες capture και 2008 και κάτι juke και puma
Κατι καμικ, κάτι ΚΟΝΑ ούτε που τα ξέρουν.
Το C3 το γνωρίζουν ολοι, (αυτό ειναι καλο) αλλά όλοι ξυνισαν τις μούρες τους αοταν είπα πως το σκέφτομαι για αγορά.
Εχει πλάκα πως κάνεις δεν συζητά τα απλα κανονικά χατς. Μόνο suv πλέον
-
Το 2008 όταν το πρωτειδα είπα σε φίλους ότι θα τσακίσει την κατηγορία.
Από εκεί και μετά για τις γυναίκες το 500 είναι γλυκουλι και το μίνι μπορεί να φέρει πλούσιο γαμπρό.
Το αιρκρος ως παιχνιδάκι πλειμομπιλ να το δεχτώ. Αλλά ως παπουδιστικο μόνο μεγάλος μλκς θα το έλεγε. Κανένα ΜΜΕ στον κόσμο δεν του έδωσε τέτοιο χαρακτηρισμό. Αντίθετα για κουλ και φανκυ έλεγαν
-
Ίσως εγώ δεν το μετέφερα σωστά. Το είπαν ως αυτοκινητο που αντιστοιχεί σε πιο μεγάλους ηλικιακά ανθρωπους. Όλοι συμφώνησαν σε αυτό. Είναι δηλαδή του 50-55-60ρη το αυτοκινητο όχι του 30 αρη. Με παρότρυναν να πάρω κάποιο άλλο, καθαρά για θέμα αισθητικής. Από μοτερ και από αυτά δεν πολύ ξέρουν,οποτε τι να τους ρωτήσω;
Βασικά το χαρακτήρισαν κάπως.... Υπέρβαρο ως σχημα που ξεχειλίζει (το λεω και πάλι ευγενικά) Εντωμεταξύ οι μισοι το περνούσαν για mpv και οχι για suv.
Οταν είπα για facelift και το έδειξα στο κινητό, είπαν τώρα σίγουρα να μην πάρω αυτό. Χαχαχα
..... ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ εγώ είπα πως κάπως, ίσως, μπορεί, ενδέχεται να ομόρφυνε..... Έφαγα μούντζα.
-
Τι να κάνουμε. Έτσι πουλάνε και τα μουλτιπλα και κάποιοι κατασκευαστές κάνουν στο κτίρια τους τις ίδιες όψεις 30 χρόνια. Σαν την Βαγκ
-
Μουλτιπλα..... Πανεμορφο
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά