-
αλήθεια, για τι τιμές μιλάμε;
δηλ. πόσο έχεις βρει το καινούργιο clio και πόσο την μεταχειρισμένη alfa? -
Η Alfa παίζει στα 16 με 17 και η Clio είναι στα 16
Δόσεις, δεν βάζω σε καμία περίπτωση... -
με 19000+ παίρνεις alfa MY2014 ολοκαίνουργια.....αν αντέχεις το λίγο παραπάνω σκέψου το...
εγώ προσωπικά επιλέγω alfa γιατί είναι ένα φανταστικό αυτοκίνητο που θέλεις συνέχεις να το οδηγάς άλλα απο την άλλη όταν πήγα να αγοράσω αυτοκίνητο φοβόμουν εξαιρετικά το μεταχειρισμένο γιατί δεν ήξερα τι μπορεί να προκύψει απο την κακή χρήση του προηγούμενου ή τον λόγο που πούλησε το αυτοκίνητο ο προηγούμενος.
-
Ηδη έχω ανέβει αρκετά και δεν θέλω να βάλω δόσεις. Μεταχειρισμένα έχω πάρει αρκετά και ποτέ δεν αντιμετώπισα θέμα. Ενας καλός έλεγχος χρειάζεται μόνο.
Σήμερα οδήγησα το clio στη έκθεση με 4 άτομα μέσα και ήταν σαν να οδήγησα άλλο αυτοκίνητο. Πολύ επικίνδυνο. Ούτε συζήτηση για ασφαλή προσπέραση. Πάνω απο τα 90 χλμ δεν ακούει το γκάζι.... Πρέπει να δω και η Ιταλίδα πως συμπεριφέρεται με βάρος. Αν υπάρχει κι εδώ θέμα, πάμε για άλλα.... -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Σήμερα οδήγησα το clio στη έκθεση με 4 άτομα μέσα και ήταν σαν να οδήγησα άλλο αυτοκίνητο. Πολύ επικίνδυνο. Ούτε συζήτηση για ασφαλή προσπέραση. Πάνω απο τα 90 χλμ δεν ακούει το γκάζι.... Πρέπει να δω και η Ιταλίδα πως συμπεριφέρεται με βάρος. Αν υπάρχει κι εδώ θέμα, πάμε για άλλα....
η απλή λογική λέει ότι η alfa δεν θα έχει τέτοιου είδους πρόβλημα. Αν έχει και η alfa πρόβλημα στην οδική συμπεριφορά ή στις ρεπρίζ (εξαρτάται που εντόπισες το πρόβλημα στο clio) τότε.......δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο να κοιτάξεις στην κατηγορία
-
Γιατί δεν πας να δεις και αυτό;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5452184/ -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5452184/Είναι σε διαδικασία έγκρισης δανείου. Το μεσημέρι θα ξέρω τι έγινε.
-
για την χρήση που κάνω ΕΓΩ .... και για τα λ7 που αποφάσισα να δώσω για αυτοκίνητο.... κατέληξα στο clio dci. Μτχ diesel, δεν θα έπαιρνα ποτέ και ειδικά εισαγωγής, μόνο αν έκανα ταξιδάκι έξω και το εκτελώνιζα ο ίδιος ....
κάνω κάθε μέρα 100-150χλμ (νομός Αττικής περιαστικά +ΑΟ)
μέχρι τα 15-16Κ ----> clio dCi
μέχρι τα 22-23Κ ----> civic diesel
μέχρι τα 28-29Κ ----> v40 D4 (191hp, 85gr C02)
μέχρι τα 33+ --------> golf GTEγια ειδικές περιπτώσεις .... αν σου ταιριάζει .... κόστος χρήσης/ κτίσης .... μέσα στην λίστα θα έβαζα και ένα fiestaST ή ecoboost 125/140Hp, ένα bmwI3 ή ακόμα και ένα Leon με φυσικό αέριο ....
από τα παραπάνω ΔΕΝ έχω οδηγήσει μόνο το GTE
πόσο πιο γρήγορη θα είναι η πιο βαριά Αλφα με 105hp σε σχέση με πιο ελαφρύ clio 90Ηp ?
http://prntscr.com/50w9h5 (βρήκα μόνο το clioIII dci)
ελπίζω να σε μπέρδεψα ακόμα περισσότερο
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5452184/Είναι σε διαδικασία έγκρισης δανείου. Το μεσημέρι θα ξέρω τι έγινε.
Με το καλό φίλε!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Με το καλό φίλε!
Δεν κατάλαβες, δεν έχω κάνει εγώ την αίτηση. Άλλος την έκανε. Κοινώς δεν πρόλαβα...
-
Ωχ!!! Σορρυ...Βέβαια αυτό σου δίνει την ευκαιρία να δεις και κάτι άλλο. Απλά με τόσα λίγα χλμ με έβαλε και εμένα στον πειρασμό. Αλλά είπαμε... Αλφα και πειρασμός πάνε μαζί!
-
Τελικά μόνο δίλημμα δεν ήταν. Αύριο κλείνω την Alfa. Καμία σχέση.
Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βρήκες κάτι καλο??
-
Τελικά μόνο δίλημμα δεν ήταν. Αύριο κλείνω την Alfa. Καμία σχέση.Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Welcome to the club!
Θα την ευχαριστηθεις να σαι σιγουρος.
Τι εξοπλισμο/εκδοση πηρες;
-
Καλά ταξίδια!
-
Εεεεε αφου βλεπεις οτι σε τραβαει η ομορφη.... τι το κοιτας το μπιφτεκι???
Καλα χιλιομετρα.... οικονομικα και με ασφαλεια!
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
DISTINCTIVE είναι, αλλά χωρίς κάποιο πακέτο.
-
Καλοτάξιδη!
-
Ευχαριστώ!!!
-
χαίρομαι που διάλεξες το σωστό.....!!!!
στο είπα....θα το ευχαριστηθείς το αυτοκίνητο.
Καινούργιο Clio IV 1.5 d ή μεταχειρισμένη Giulietta JTDM2?