-
Το πήρα διχρωμία μπεζ μαύρο.... Ξέρω ότι σε ορισμένους συνομιλητές εδώ μέσα δεν τους αρέσει το χρώμα αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
Στα έχτρα πήρα τον τεμπέλη,συναγερμό,πατάκια,και ένα προστατευτικό για το πορτμπαγκάζ το οποίο δεν ξέρω ακόμα τι είναι γιατί μου το χρωστάνε
Εγώ ήθελα και πίεσα να μου κάνουνε δώρο την κάρτα Sd για το navy που κάνει 350 Ευρω αλλά δεν υπέκυψαν -
Φιλε Distributor,
Aν μου τυχαινε αυτο με το Insignia θα ειχα πηδηξει απο το μπαλκονι με το σωβρακο και θα τον επαιρνα απο πισω τρεχοντας σαν τον Φορεστ Γκαμπ. Μεχρι Λαμια θα εφτανα... -
Φίλε geia sou εκείνη την στιγμή ήμουν ξυπόλυτος με τα πόδια στο κάγκελο χαλαρός μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας...όταν έγινε το σκηνικό κόλλησα (δεν μπορούσα να διανοηθώ καν οτι μου συμβαίνει αυτό το πράμα εκείνη την στιγμή),δούλευε το μυαλό μου με διαφορά φάσης(πατίναρα που λέμε )Καλός η κακός σκέφτηκα οτι με τα πόδια δεν είχα καμία τύχη αλλά μόνο με το αυτοκίνητο θα μπορούσα να τον πιάσω...και για αυτό πήγα άλλωστε να πάρω τα κλειδιά....αλλά έπεσα πάνω στην κλειδωμένη πόρτα και με τα κλειδιά όχι πάνω της....
-
Φιλε Distributor,
μου πονεσε η καρδια με αυτα που εγιναν!! παρε τον παπα τηε γειτονιας η του χωριου σου και κανε εναν αγιασμο στο αμαξακι σου !Σοβαρολογω ! Αμαν βρε αδερφε μου, και εγω θα πατιναρα εγγεφαλικα εαν μου γινονταν τετοια χουνερια ! Λοιπον το χρωματακι σου ειναι τελειο! Εγω εαν δεν ειχα γκα... λα με το μαυρο , αυτο που πηρες η ασπρο θα διαλεγα. ολα καλα
Εγω σαν extra εβαλα συναγερμο, τεμπελη, και τις ασημι μπαρες στις πορτες ( το πιο ωραιο extra κατα την αποψη μου, ντηθηκε ολο το αμαξι) και τα μπροστα ασημι δακρυα στα led. -
Ο χρήστης london έγραψε:
Φιλε Distributor,
μου πονεσε η καρδια με αυτα που εγιναν!! παρε τον παπα τηε γειτονιας η του χωριου σου και κανε εναν αγιασμο στο αμαξακι σου !Σοβαρολογω ! Αμαν βρε αδερφε μου, και εγω θα πατιναρα εγγεφαλικα εαν μου γινονταν τετοια χουνερια ! Λοιπον το χρωματακι σου ειναι τελειο! Εγω εαν δεν ειχα γκα... λα με το μαυρο , αυτο που πηρες η ασπρο θα διαλεγα. ολα καλα
Εγω σαν extra εβαλα συναγερμο, τεμπελη, και τις ασημι μπαρες στις πορτες ( το πιο ωραιο extra κατα την αποψη μου, ντηθηκε ολο το αμαξι) και τα μπροστα ασημι δακρυα στα led.Συμφωνώ με τον london για τον παπά, άμεσα!!!! Όσο για το χρώμα νομίζω πως το μαύρο με τα ασημί που έβαλες είναι πραγματικά τούμπανο. Εγώ απλά θα πρόσθετα και την αεροτομουλα που νομίζω του πάει πολυ
-
plutere φιλε μου , πραγματικα ειναι τουμπανο , το πηρα γυμνο για λιγες μερες, και μετα ειχα ραντεβου να μου τα περασουν οταν το πηρα ηταν σαν αλλο αυτοκινητο. σαν να ντυθηκε με τις μπαρες. δεν χρειαζεται τιποτα αλλο γιατι μετα θα γινει gupsy king μπαμπα μην τρεχεις κτλπ. αεροτομη εχει μαυρη απο την μαμα του.
-
Παιδιά δεν σας είπα ότι μόλις πήρα το αυτοκίνητο και του έβαλα πετρέλαιο......δεν πήγα σπίτι.....πήγα στον 1 ξάδελφό μου.....που είναι παπάς και είχαμε δώσει ραντεβού στο προαύλιο τις εκκλησίας τις ενορίας του και του κάναμε αγιασμό μέσα έξω μεσημεριάτικα!!!! αλλά όπως ήδη ξέρετε φαίνεται να ήθελε Δεσπότη και πάνω
-
Ο χρήστης DISTRIBUTOR έγραψε:
Παιδιά δεν σας είπα ότι μόλις πήρα το αυτοκίνητο και του έβαλα πετρέλαιο......δεν πήγα σπίτι.....πήγα στον 1 ξάδελφό μου.....που είναι παπάς και είχαμε δώσει ραντεβού στο προαύλιο τις εκκλησίας τις ενορίας του και του κάναμε αγιασμό μέσα έξω μεσημεριάτικα!!!! αλλά όπως ήδη ξέρετε φαίνεται να ήθελε Δεσπότη και πάνωΧαχαχα, αρχιμανδριτη
-
Mιάς που ανέφερα τον αγιασμό και είμαστε σε mood διάθεση .....να πω ένα ευτράπελο που μου είχε συμβεί στον αγιασμό του προηγούμενου μοντέλου του LEON πριν 11 χρόνια....
Ίδιος παπάς,ίδια εκκλησία ,ίδιο σκηνικό....το μόνο που άλλαζε ήτανε ότι ήταν βράδυ....4 πόρτες ,το πορτμπαγκάζ, καπό ανοιχτά και ο ξάδελφος να ψέλνει και εγω απο δίπλα με τα χέρια σταυρωμένα να παρακολουθώ....Ξαφνικά απο την πόρτα τις εκκλησίας που ήτανε ανοιχτή πετάγεται ένας μαύρος γάτος και σαν κύριος διασχίζει το προαύλιο φθάνει στην πόρτα του οδηγού που ήτανε ανοιχτή...πηδάει στο κάθισμα του οδηγού μετά στου συνοδηγού και βγαίνει σαν κύριος από την άλλη πόρτα που ήτανε ανοιχτή Ο ξάδελφος σταμάτησε να ψέλνει και κοιταζόμασταν σαν χαζοί για μερικά δευτερόλεπτα....γυρνάω τότε και του λέω .....''πάτερ να το πάω πίσω το αμάξι;'' -
Αχαχχαχα κλαιω. Τελικά τι συνέβη με το leon;
-
Το leon το έδωσα το καλοκαίρι με 185.000 km έχοντας μόλις κάνει το 3 μεγάλο service και με καινούργια λάστιχα και με αμάξωμα & κινητήρα διαμάντι......Δεν το ακούμπησα πουθενά αλλά είχα κάποια ευτράπελα( που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους ότι μπορούν να συμβούν) μαζί του που αξίζει να τα πω....αλλά δεν θα το κάνω γιατί νομίζω ήδη ότι είμαι
-
Distributor,μην κανονίσεις κάτι για τη νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου...είσαι καλεσμένος για ποδαρικό
Ως προς τα χρώματα πάντως νομίζω πως αυτό εδώ (με τη διχρωμία στην οροφή,εννοείται) είναι με διαφορά το πιο όμορφο και αναδεικνύει το αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης DISTRIBUTOR έγραψε:
Το πήρα διχρωμία μπεζ μαύρο.... Ξέρω ότι σε ορισμένους συνομιλητές εδώ μέσα δεν τους αρέσει το χρώμα αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
Στα έχτρα πήρα τον τεμπέλη,συναγερμό,πατάκια,και ένα προστατευτικό για το πορτμπαγκάζ το οποίο δεν ξέρω ακόμα τι είναι γιατί μου το χρωστάνε
Εγώ ήθελα και πίεσα να μου κάνουνε δώρο την κάρτα Sd για το navy που κάνει 350 Ευρω αλλά δεν υπέκυψανΤεμπελη εννοεις το υποβραχιονιο μηπως?Αν ναι ποσο σου το χρεωσαν αυτο και ποσο το προστατευτικο του πορτμπαγκαζ?
-
Φίλε Νίκο....ναι εννοώ το υποβραχιόνιο....και δεν ξέρω πόσο τα χρεώνουν επειδή τα πήρα σαν δώρα εκτός τιμής...
-
Εγώ που έφτασα στο τσακ να το πάρω, η καλύτερη προσφορά που μου είχαν κάνει ήταν σαν δώρα να μου κάνουν τον τεμπελη, τα νίκελ στις πόρτες και το πίσω προστατευτικο του προφυλακτήρα που έχει το πακέτο rugged
-
Εμενα μου εδωσαν σημερα μια τιμη στα 20.930 για το diesel gl+ σε ασπρο.Δε μιλησαμε για δωρα ακομα.
Θα παω απο Δευτερα για test drive.Ευρος λειτουργιας τραβηγματος του κινητηρα?
Κιτ επιδιόρθωσης ελαστικού λεει.Δλδ αμα σε πιασει λαστιχο τι κανεις?Μολις το επιδιορθωσεις πρεπει να βρεις βουλκανιζατερ μετα ή οχι?Αν σε ξαναπιασει χρησιμοποιεις παλι το κιτ ή ειναι για μια φορα και μετα αγοραζεις καινουριο?Κοστος αγορας?
Σορυ για τις πολλες αποριες,ξερετε πως ειναι αυτα οταν ψαχνεσαι!!! -
Φίλε Leo θα σε λυπηθώ και δεν θα έρθω να σου κάνω ποδαρικό στις 31Δεκεμβρίου
Μου φαινεται οτι μου βγήκε το όνομα
Για το χρώμα τώρα όταν αποφάσισα να το πάρω στα τέλη Ιουλίου και φυσικά ήθελα ετοιμοπαράδοτο για να το πάρω στις διακοπές υπήρχαν τυρκουάζ σκέτο,λευκό και χρυσαφί-άσπρο(σε άλλο dealer)....Εμένα μου άρεσε το χρυσαφί άσπρο,το μπεζ μαύρο και το τυρκουάζ....
Έλα μου όμως που η συζηγός δεν ήθελε να ακούσει για χρυσαφί και τυρκουάζ.......τα θεωρούσε μή διαχρονικά χρώματα.....σε 2-3χρόνια θα μας φαινόντουσαν παροχημένα......Μου λέει λοιπόν μπέζ-μαύρο (το είχε δεί στο δρόμο και τις άρεσε πολυ) ή άσπρο με βαριά καρδιά αν ήθελα να το πάρω πρίν τις διακοπές.....Τι να κάνω λοιπόν....για να γλυτώσω την κρεβατομουρμούρα έβαλα μέσο και βρήκα μπέζ -μαύρο ετοιμοπαράδοτο....ο πωλητής με κοίταζε καλά καλά επειδή την προηγούμενη μου έλεγε οτί δεν υπάρχει τίποτα εκτός απο τα 2 χρώματα με παράδοση αρχές Νοεμβρίου για παραγγελία εκτός αυτών...και την επόμενη του εμφανίστικα με κλεισμένο μπέζ-μαύρο -
Χαχα...το forum είναι σε φόρμα βλέπω απόψε!
Το χρώμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο τελικά στην επιλογή...το συνειδητοποίησα πρόσφατα παρόλο που δε μου το είχα...αν δεν υπήρχε στο χρώμα που ήθελα,δε θα καθυστερούσα απλά να πάρω το αμάξι..θα άλλαζα εντελώς εταιρεία και θα έπαιρνα άλλο μοντέλο επειδή το χρώμα που υπήρχε είναι άθλιο!
Στο vitara δεν υπάρχει κανένα τόσο κακό χρώμα...το τιρκουάζ το κολακεύει πολύ με τα δικά μου αισθητικά κριτήρια αλλά και τα υπόλοιπα είναι όμορφα.Μόνη ''ένσταση'' η διχρωμία...νομίζω πως επιβάλλεται να την επιλέξει κανείς,ομορφαίνει πολύ το αυτοκίνητο!
Μην ξεχνάμε και το θέμα της μεταπώλησης...τα πιο διαχρονικά χρώματα ίσως να κάνουν πιο εύκολη μια μεταπώληση μετά από κάποια χρόνια...ωστόσο αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι λογικό να επηρεάζει (πολύ) κάποιον που μαζεύει χρόνια χρήματα για να πάρει καινούριο αμάξι και απαιτεί από τον εαυτό του να πάρει αυτό που του αρέσει πιο πολύ χωρίς περιορισμούς και ''πρέπει''!
ΥΓ:Κρεβατομουρμούρα=μονόδρομος!Συμπάσχει μαζί σου ο μισός αντρικός πληθυσμός -
Φίλε Leo μου το ξέκοψε απευθείας με τα εξής λόγια ' αν διαλέξεις αυτά τα χρώματα να βάλεις αλλην μέσα και όχι εμένα.... )Γυναίκες φίλε .....Κοίταξα λοιπόν να βρώ το χρώμα που θα είμασταν όλοι ευχαριστημένοι ....και ευτυχός το βρήκα
-
Χαλατε την πιάτσα!!!!
Suzuki Vitara 2015