-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι ακριβώς εννοεις;
Τεράστια αυτοκίνητα για τα δικά μου τα γούστα.
Μην δίνεις όμως σημασία στις απόψεις μου, είναι υποκειμενικές και εμπεριέχουν (σχεδόν πάντα) στοιχεία από τα δικά μου 'θέλω'.Εννοείτε αυτό. Αυτό ισχύει για τις απόψεις όλων μας...
Απλά σε ρώτησα γιατί δεν το χα καταλάβει -
Με το Vitara να είναι μικρότερο σε διαστάσεις από το προηγούμενο Grand Vitara και το S-Cross μεγαλύτερο από το προηγούμενο SX4/Sedici και τα δύο πλέον ως μικρομεσαία καλύπτουν οικογενειακές ανάγκες. Παρόλ' αυτά δείχνουν ογκώδη χωρίς να είναι όμως και πολύ, λόγω του χαρακτήρα και της κατηγορίας τους.
-
Το Vitara είναι 17 εκατοστά ποιο μακρύ από το 3θυρο Grand Vitara το οποίο είναι στα 4 μέτρα μαζί με τη πίσω ρεζέρβα.
Το Vitara είναι στα 4,17 μέτρα χωρίς την πίσω ρεζέρβα. Οπότε στο μάτι μπορεί και να φαίνεται ποιο μεγάλο.Ωστόσο **σαφώς **το νέο Vitara είναι ποιο 'μικρό' από το 5θυρο GV που αγγίζει τα 4,5 μέτρα.
-
Για το είδος του νομίζω πως Vitara και 500X είναι ιδανικά για κάποιον που θέλει και σχετικά μικρό εξωτερικό μέγεθος και ικανοποιητικούς χώρους. Ήδη με αυτό το μήκος, ο χώρος αποσκευών τους είναι οριακός για οικογένεια, αν ήταν πιο κοντά θα υπήρχε θέμα με τους χώρους.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Για το είδος του νομίζω πως Vitara και 500X είναι ιδανικά για κάποιον που θέλει και σχετικά μικρό εξωτερικό μέγεθος και ικανοποιητικούς χώρους. Ήδη με αυτό το μήκος, ο χώρος αποσκευών τους είναι οριακός για οικογένεια, αν ήταν πιο κοντά θα υπήρχε θέμα με τους χώρους.Συμφωνώ απολυτως
-
Ο χρήστης tirnabos26 έγραψε:
Βλέπω σιγά σιγά να αυξάνονται οι θαυμαστές Εγώ πάντως δεν το χορταίνω! Θέλω να το οδηγώ συνέχεια και στο sportTirnave κανε μας καμια πιο λεπτομερη κριτική.
Πες μας και πως σου φαινεται το infotaintement, ευχρηστο δυσχρηστο κλπ..... -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Βλέπω σιγά σιγά να αυξάνονται οι θαυμαστές Εγώ πάντως δεν το χορταίνω! Θέλω να το οδηγώ συνέχεια και στο sport
Tirnave κανε μας καμια πιο λεπτομερη κριτική.
Πες μας και πως σου φαινεται το infotaintement, ευχρηστο δυσχρηστο κλπ.....μηπως φοραει αυτο το infotaintment?
http://www.marutisuzuki.com/smartplaysystem/videos.aspx -
Παιδια το εδωσα παραγγελια το αυτοκινητο,
παραλαβη πρωτα ο Θεος Ιουλιο. !!! -
Ο χρήστης london έγραψε:
Παιδια το εδωσα παραγγελια το αυτοκινητο,
παραλαβη πρωτα ο Θεος Ιουλιο. !!!Μπράβοοοο, καλορίζικο και καλοταξιδο να είναι
Δώσε μας καμία λεπτομέρεια
Ποια έκδοση πήρες, ποιο χρώμα? κάποιο έξτρα, πόσο σου πήγε? απο ποια αντιπροσωπεία? αν σου εδωσαν κάποιο δώρο.... -
Καλορίζικο φιλε!
Λοιπόν η οθόνη είναι ευδιάκριτη η αφή δουλεύει άψογα με το τηλέφωνο συνδέεται άμεσα και γενικά είναι πολύ εύκολη στην λειτουργία της! Αλλα το έχω ξαναπεί εκεί που τα σπάει είναι στο θεμα του cruize control που συνεργάζεαι αψογα με το rantar πας με 130 και μόλις ανιληφθει αυτοκίντο μπροστα να πηγαίνει με 100 μειώνει απότομα τα χιλιόμετρα και διατηρεί σταθέρη ταχύτητα πίσω του χωρίς να κανεις εσύ το παραμικρο! με το που βγείς αριστερά για προσπέρασει με μιας πιάνει τα χιλιόμετρα που το έχεις ρυθμίσει! μιλάμε τρέλα το vitara!
Με την φορολογία που λένε αγχώθηκα λίγο αλλά θα δούμε πως θα πάει δεν πιστεύω να έχουμε μεγάλη επιβάρυνση
-
Το οποίο adaptive cruise control το βάζουν μόνο στο τετρακίνητο για λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν
-
Τύρναβε,το πιο σημαντικό είναι ότι αγόρασες ένα αμάξι το οποίο σου προκαλεί απανωτά χαμόγελα,αξία ανεκτίμητη
Φόροι πάντα θα υπάρχουν...τα αυτοκίνητα,τα σπίτια,οι μισθοί κ οι συντάξεις είναι οι εύκολες λύσεις για τους εκάστοτε ληστές που ψηφίζουμε.
Λονδρέζε,με το καλό να παραλάβεις και να φύγεις απευθείας για διακοπές!Στο βενζινοκίνητο GL+ τελικά κατέληξες; -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Τύρναβε,το πιο σημαντικό είναι ότι αγόρασες ένα αμάξι το οποίο σου προκαλεί απανωτά χαμόγελα,αξία ανεκτίμητη
Φόροι πάντα θα υπάρχουν...τα αυτοκίνητα,τα σπίτια,οι μισθοί κ οι συντάξεις είναι οι εύκολες λύσεις για τους εκάστοτε ληστές που ψηφίζουμε.
Λονδρέζε,με το καλό να παραλάβεις και να φύγεις απευθείας για διακοπές!Στο βενζινοκίνητο GL+ τελικά κατέληξες;ευχαριστω παιδια , που με βηθησατε να αποφασισω γρηγηρα, χωρις χρονοτριβες και πισωγυρισματα.
Λοιπον, gl+ βενζινη, μαυρο (ανευ οροφης) με εχτρα ασημενιες ραγες στισ πορτες, και μπροστα στα λεντ, τεμπελη.
Απο Θεσσ/κη.
Ανυπομονω για τις φετινες διακοπες με την οικογενεια. -
Ο χρήστης london έγραψε:
Λονδρέζε,με το καλό να παραλάβεις και να φύγεις απευθείας για διακοπές!Στο βενζινοκίνητο GL+ τελικά κατέληξες;ευχαριστω παιδια , που με βηθησατε να αποφασισω γρηγηρα, χωρις χρονοτριβες και πισωγυρισματα.
Λοιπον, gl+ βενζινη, μαυρο (ανευ οροφης) με εχτρα ασημενιες ραγες στισ πορτες, και μπροστα στα λεντ, τεμπελη.
Απο Θεσσ/κη.
Ανυπομονω για τις φετινες διακοπες με την οικογενεια.Μπραβο και παλι, καλορίζικο
Αυτα τα extra που λες στα κάνανε δώρο?
αν όχι τι επιπλέον κόστος έιχαν? -
Eνα θα πω....εχω παθει πλακα με την παρτυ του...
-
Ο χρήστης kokonekos έγραψε:
Eνα θα πω....εχω παθει πλακα με την παρτυ του...Να και ο άλλοοοςςς...έλα,ξεκίνα κι εσύ να γράφεις αναλυτικά κ με λεπτομέρειες πριν ξεκινήσουμε τις ερωτήσεις
-
Ο χρήστης london έγραψε:
Απο Θεσσ/κη.
Ανυπομονω για τις φετινες διακοπες με την οικογενεια.Καλοτάξιδο αλλα την παλεύεις με το πενταταχυτο εν έτει 2015;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Απο Θεσσ/κη.
Ανυπομονω για τις φετινες διακοπες με την οικογενεια.Καλοτάξιδο αλλα την παλεύεις με το πενταταχυτο εν έτει 2015;
iceman , αφου δεν ειχε με 10 ταχυτητες , διαλεξα το πενταταχυτο για το 2015. μια χαρα θα ειμαι !
-
Ο χρήστης london έγραψε:
Απο Θεσσ/κη.
iceman , αφου δεν ειχε με 10 ταχυτητες , διαλεξα το πενταταχυτο για το 2015. μια χαρα θα ειμαι !
Αχαχαχαχχαχα London είσαι θεουλης
-
ρεεεεε οι κατοχοι θα βαλουν καμια Photo?
θα κανουν καμια κριτική καλή?
Suzuki Vitara 2015