-
Και ένα click πιο εξελιγμένη τεχνολογία (active high beam), από την Hella, τα οποία μπαίνουν και στα Volvo (δεν μπόρεσα να βρω το αντίστοιχο του QQ).
-
Πρεπει να πας δηλαδη στην εκδοση τέκνα και στο ασεντα πριμιουμ για να εχεις τα bi-led ? Δεν μπορεις να τα παραγγειλεις ξεχωρα? Και περιπου τι τιμη παει το αμαξι το 1.6 4χ4 σε αυτες τις εκδοσεις?
-
Υπολόγισε 31000+(με απόσυρση).Στανταρ είναι στο techna.Βέβαια μπαίνουν και extra με διάφορες τιμές....
-
Πολυ ακριβο...νομιζω
-
Οτιδήποτε πανω απο 20-22 χιλιάδες για το qq ειναι πεταμένα λεφτα.
Αξιοπρεπές αλλα μέχρι εκει. -
Συμφωνω απολυτως
-
Επίσης!
-
Γιατι το λετε οτι ειναι πολλα για λεφτα ? 4κινητο full extra με 31.000 ειναι περιπου στην αρχικη τιμη που εβγαινε νομιζω το Tiguan το 1.4 το βενζινοκινητο.
-
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
Γιατι το λετε οτι ειναι πολλα για λεφτα ? 4κινητο full extra με 31.000 ειναι περιπου στην αρχικη τιμη που εβγαινε νομιζω το Tiguan το 1.4 το βενζινοκινητο.Πολύ απλά η ποιότητα κατασκευής, από την συναρμογή μέχρι ακόμα και το χρώμα του QQ δεν αξίζουν το ποσό που ζητάει η nissan. Και δεν βάζω μέσα τα προβλήματα που παρουσίασε μέχρι τώρα!
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Γιατι το λετε οτι ειναι πολλα για λεφτα ? 4κινητο full extra με 31.000 ειναι περιπου στην αρχικη τιμη που εβγαινε νομιζω το Tiguan το 1.4 το βενζινοκινητο.
Πολύ απλά η ποιότητα κατασκευής, από την συναρμογή μέχρι ακόμα και το χρώμα του QQ δεν αξίζουν το ποσό που ζητάει η nissan. Και δεν βάζω μέσα τα προβλήματα που παρουσίασε μέχρι τώρα!
τι προβληματα παρουσιασε μεχρι τωρα; 30κ ουτε εγω θα εδινα. το πολυ μεχρι 24κ.
-
Να συμφωνήσω με όλα τα παραπάνω.Πρέπει να κρατηθεί η τιμή του για να συνεχίσει να πουλάει,γιατί αρχίζει να ξεφεύγει...και θα ξεφύγουν και οι πελάτες!(ακούει κανείς;πχ θεοχ/κης)
-
Εγώ έδωσα περίπου 24 και πήρα αυτοκίνητο diesel πολύ οικονομικό στην χρηση και με πολλά πολλά καλούδια μέσα. Το tiguan μου άρεσε περισσότερο και ήταν το κόλλημα μου. Αλλά με 24 έπαιρνα την βασική έκδοση που ήταν τόσο γυμνη που παραλίγο να μην είχε και ηλεκτρικά παράθυρα, σε βενζίνη 1.4 που το έκανα και td και δεν πήγαινε βήμα....όσο για ποιότητα κατασκευής μπορεί μεν το tiguan μέσα να είναι πιο προσεγμένο αλλά επειδή αρχικά έψαχνα να πάρω tiguan μεταχειρισμενο ας μην συζητήσουμε καλύτερα τι μηχανολογικά προβλήματα έχουν. ...
-
Το γνωστό θεματάκι με την υπερεκτίμηση των γερμανικών μοντέλων.Υπάρχει ένα θεματάκι(για να μην εδω)στο
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 529.asp....μπορούμε να το υιοθετήσουμε και εδώ .....αν δεν υπάρχει... -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Εγώ έδωσα περίπου 24 και πήρα αυτοκίνητο diesel πολύ οικονομικό στην χρηση και με πολλά πολλά καλούδια μέσα. Το tiguan μου άρεσε περισσότερο και ήταν το κόλλημα μου. Αλλά με 24 έπαιρνα την βασική έκδοση που ήταν τόσο γυμνη που παραλίγο να μην είχε και ηλεκτρικά παράθυρα, σε βενζίνη 1.4 που το έκανα και td και δεν πήγαινε βήμα....όσο για ποιότητα κατασκευής μπορεί μεν το tiguan μέσα να είναι πιο προσεγμένο αλλά επειδή αρχικά έψαχνα να πάρω tiguan μεταχειρισμενο ας μην συζητήσουμε καλύτερα τι μηχανολογικά προβλήματα έχουν. ...πλακα κανεις. βγαζει εκδοση με χειροκινητα παραθυρα;
fivos το link δουλευει η το δικο μου pc μουλαρωσε και δεν το ανοιγει; κανε αν γινεται ενα τσεκ. -
Σήμερα το αυτοκίνητο μου έκανε κάτι ψιλό άκυρο για πρώτη φορά, που υποψιάζομαι ότι φταίει το start-stop.
Έχω ξεπαρκάρει, έχω ανάψει κλιματισμό και φτάνω στο πρώτο φανάρι όπου και σβήνει. Να σημειώσω εδώ πως συνήθως το start-stop δεν μπαίνει σε λειτουργία τόσο σύντομα, άλλα περιμένει να οδηγήσεις για κάποια απόσταση μέχρι να ξεκινήσει την λειτουργία του.
Γίνεται λοιπόν πράσινο το φανάρι, πατάω συμπλέκτη να βάλω πρώτη να φύγω, ακούω ότι η μίζα δίνει, αλλά το αυτοκίνητο πάει να πάρει και ξανασβήνει. Να μην τα πολυλογώ, η διαδικασία αυτή έγινε συνολικά τρεις φορές μέχρι να καταφέρει να πάρει τελικά και να μπορέσω να φύγω. Εννοείται πως από εκείνο το σημείο και μετά το start-stop το έσβησα, μιας και έτσι και αλλιώς το θεωρώ ψιλό άχρηστο στην πράξη.
Είχα διαβάσει για κάποια πρώτα μοντέλα του QQ που είχαν πρόβλημα στο S-S λόγω αδύναμης μπαταρίας. Από την άλλη, όταν παραλάβαμε το αυτοκίνητο ο αντιπρόσωπος μας έδωσε και ένα χαρτί σαν απόδειξη, το οποίο μας είπε ότι ήταν από δοκιμή της μπαταρίας (ότι ήταν ΟΚ).
ΥΓ1: Υπάρχει κάποια ένδειξη στον πίνακα οργάνων όταν γίνεται ο καθαρισμός του φίλτρου DPF;
ΥΓ2: Όλα καλά με τον σχεδιασμό του αυτοκινήτου, αλλά αυτή η τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος, πρακτικά καθιστά ακατάλληλη την σχάρα ποδηλάτων που έχω ήδη για την πίσω πόρτα. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Εγώ έδωσα περίπου 24 και πήρα αυτοκίνητο diesel πολύ οικονομικό στην χρηση και με πολλά πολλά καλούδια μέσα. Το tiguan μου άρεσε περισσότερο και ήταν το κόλλημα μου. Αλλά με 24 έπαιρνα την βασική έκδοση που ήταν τόσο γυμνη που παραλίγο να μην είχε και ηλεκτρικά παράθυρα, σε βενζίνη 1.4 που το έκανα και td και δεν πήγαινε βήμα....όσο για ποιότητα κατασκευής μπορεί μεν το tiguan μέσα να είναι πιο προσεγμένο αλλά επειδή αρχικά έψαχνα να πάρω tiguan μεταχειρισμενο ας μην συζητήσουμε καλύτερα τι μηχανολογικά προβλήματα έχουν. ...
πλακα κανεις. βγαζει εκδοση με χειροκινητα παραθυρα;
fivos το link δουλευει η το δικο μου pc μουλαρωσε και δεν το ανοιγει; κανε αν γινεται ενα τσεκ.http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 126529.asp
Όντος έχει καποιο θέμα...το ξαναβάζω -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Πολύ απλά η ποιότητα κατασκευής, από την συναρμογή μέχρι ακόμα και το χρώμα του QQ δεν αξίζουν το ποσό που ζητάει η nissan. Και δεν βάζω μέσα τα προβλήματα που παρουσίασε μέχρι τώρα!
τι προβληματα παρουσιασε μεχρι τωρα; 30κ ουτε εγω θα εδινα. το πολυ μεχρι 24κ.
Θέματα ποιότητας περισσότερο. Το χρώμα πχ πέραν του ότι θολώνει από τα πρώτα πλυσίματα έχω διαβάσει ακόμα και περίπτωση που έφυγε τελείως από τα σημεία που ακουμπούν οι τάπες της πόρτας του χώρου αποσκευών. Κατόπιν τριγμοί ή θόρυβος από τις πόρτες από καλώδια που δεν έχουν δεθεί καλά είναι σύνηθες φαινόμενο. Σε έναν άλλο πέταξε κόλλες η βάση του λεβιέ ταχυτήτων, άλλος δεν μπορούσε να επιλέξει τρίτη στο κιβώτιο και αποδείχθηκε ότι είχε φύγει βίδα από τη θέση της και είχε κάτσει στην θέση της τρίτης! Επίσης σύνηθες φαινόμενο να μπλοκάρουν οι αισθητήρες παρκαρίσματος καθώς και συνολικά το σύστημα multimedia του αυτοκινήτου. Το ποιο γελοίο, η στραβή τοποθέτηση καπό-προφυλακτήρων από το εργοστάσιο, άλλο σύνηθες το χαλαρό heat shield μεταξύ καμπίνας επιβατών και κινητήρα που δημιουργεί κροταλίσματα! Ειλικρινά έχω διαβάσει τόσα που ούτε τα θυμάμαι όλα για να τα παραθέσω!
Α, σε κάποιους είχαν ξεχάσει να βάλουν την μόνωση μεταξύ παραθύρου-πόρτας με αποτέλεσμα να κοπανάει το τζάμι μπρος πίσω! Μου έρχονται κι άλλα σιγά σιγά Ένας θεός ξέρει τη θα βγάλουν αυτά τα αυτοκίνητα με τα χρόνια! -
Νομιζω αυτο το θεμα με το χρωμα που αν το εχεις παραγγειλει και μεταλλικο που υποτιθεται αντεχει πιο πολυ αν συμβαινει ειναι απαραδεκτο οσο για τα αλλα φανταζομαι οτι ειναι οι λεγομενες παιδικες ασθενειες φανταζομαι στα νεοτερα μοντελα να εχουν βελτιωθει τυχον τριγμοι κλπ.
-
Το qq μια χαρά όχημα είναι. Και πολλούς θιασώτες έχει αλλά και πολλούς επικριτές. Εγώ θα σταθώ σε ένα αλλο σημείο όμως. Αν όντως υπάρχει έκδοση με 31 χιλιάρικα (Ετσι κι αλλιώς εγώ θεώρησα υπερβολή αυτά που ζήταγε ακόμη και από τις βασικές εκδόσεις), γιατί καποιος να μη προτιμήσει στα χρήματα αυτά το x-trail? Μήπως στο qq αλλά και σε κάποια άλλα έχει παραγίνει το κακό με κάποια καλούδια έναντι των οποίων τα αυτοκίνητα αυτά φτάνουν σε τιμές που συναγωνίζονται 'απόλυτα αυτοκίνητα οδηγησης'; Βέβαια οι εποχές αλλαξαν. Οι ιθαγενείς δεν αρκούνται πλέον σε χρωματιστές χάντρες και για το λόγο αυτό οι κατασκευστές μας γέμισαν με λεντάκια και άλλα ευφάνταστα γκατζετάκια. Πόσα από αυτά όμως χρειάζονται και άραγε αξίζουν τις επιβαρύνσεις στην τελική τιμή του οχήματος; Απλά αναρωτιέμαι
-
Σπύρο δικιο έχεις. Αν πήγαινα παλι τόσο ψηλά σίγουρα θα έβλεπα σοβαρότερα το xtrail που εχει απίστευτους χώρους και ειναι και made in Japan. Αλλα είχα πει να μην περάσω επ ουδένι τα 30.000 γιατι όπως και να το κανεις ειδικα στην Ελλάδα, τα λεφτα για αμάξι ειναι λεφτα πεταμένα στο δρόμο διπλα σε ανόητους και επικίνδυνους που κανεις δεν σέβεται τίποτα.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]