-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Καλορίζικο....shell vpower diesel....κάθε πέμπτη το έχουν προσφορά....
Ευχαριστώ φιλε μου ( και για την ευχή σου και για την απάντηση σου ), να σαι καλά
Όταν λές προσφορά πόσο δηλαδή περίπου βγαίνει? γιατι δεν εχω΄κοιτάξει ποτέ για dieselΤο έχουν στην τιμή του ''απλού'' diesel.Μπορεις να δεις τα πρατήρια της περιοχής σου(shell και μή) στο http://www.fuelprices.gr
-
ευχαριστώ πολύ
λόγω δουλειας κινουμε σε 3 περιοχες. Μαρουσι, Ζωγραφου, Αλιμο-Αργυρουπολη και αρκετα Κατεχακη
-
Mε την παραδοχη οτι τα εταιρικα πρατηρια εγκυμονουν και λιγοτερες πιθανοτητες νοθειας:
Πρατηρια Shell (με κωδικο coral)
http://www.coralenergy.gr/el-gr/gia-ton-odigo/pratiria-shell/205-apotelesmata-pratiriwn.cmtΠρατηρια ΕΚΟ (με κωδικο Καλυψω)
http://www.eko.gr/pratiria/katastimata/?partnerTypes=638 -
Κοιτωντας για αυτοκινητο επεσα πανω στο qashqai 1.5d στην εκδοση acenta con.Εκει ομως που κολλησα ηταν στο πορτπαγκαζ.Παρολο που το δικο μου ειναι 350 μου φανηκε ιδιο με αυτο της nissan αφαιροντας κιολας το διπλο πατο.
Ειχε κανεις γκολφ ή α3 με 350 λιτρα χωρο και πηγε στο qashqai?Εγω κανω τοσο λαθος?
Επισης μου ειπε ο πωλητης πως το πρωτο σερβις ειναι στα 15.000χλμ ή οταν κλεισει χρονο και η τιμη ειναι fix παντου στη nissan 137 ευρω και αλλαζεις λαδια-φιλτρο λαδιου-αερα.
Ειναι οντως ετσι? -
Σε σχέση με Bora που είναι στα 455, ο χώρος του QQ είναι περίπου ο ίδιος και πιο πρακτικός μάλιστα.
Για service και εμάς 15.000Km ή χρόνο μας είπανε αν και για να πω την αλήθεια θα ήθελα κάτι παραπάνω από θέμα χιλιομέτρων (π.χ. 20.000).Plutare και εγώ Shell V-Power Diesel βάζω, γιατί υπάρχει ιδιόκτητο της εταιρείας στην περιοχή που βρίσκομαι. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και το πετρέλαιο της AVIN αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.
-
Απορησα με το σερβις γιατι στο δικο μου αλλαζω λαδια-φιλτρο λαδιου καθε 15.000χλμ με 80-90 ευρω το πολυ και το μεγαλο ειναι στα 30.000χλμ.Μου φανηκε παντως πως αν βαλω μια μεγαλη βαλιτσα ή το παιδικο καροτσι θα πιασει τουλαχιστον το μισο χωρο οπως στο δικο μου
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχει τοσο ευαισθητη βαφη αυτο ? Θελωντας και μη το προσεξα γιατι ειχα ενα μπλε και μετα ενα γκρι ,αμφοτερα μεταλλικα και απογευματινες ωρες διπλα μου σε φαναρια.. γεματα ελαφρες γρατζουνες και εντονη 'αραχνη' το χρωμα τους.. εκτος αν τα πλενουν με γυαλοχαρτο...Ναι είναι απίστευτα κακης ποιότητας και λεπτή η βαφη.... Σημάδια και αραχνιες με το παραμικρο.
Μάλλον το άσπρο απλο που έχει και 500 ευρώ φθηνότερα να είναι καλύτερο. -
Περιμενα μια απαντηση, ευχαριστω..! κι αυτο γιατι μου εκανε πολυ εντυπωση και ηθελα να πιστευω οτι ηταν συμπτωση.. μιλαμε ηταν και λες και μιλαμε για 10-15ετιας αυτοκινητα.. απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου.. Λευκο λοιπον!
-
Λευκο και τζαμπα!
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Plutare καλοτάξιδο το τουτού!
ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλα΄.
Καμια συμβουλή για το diesel εχεις?
και καλό ποιοτικά καύσιμο?shell vpower diesel. Τουλάχιστον 100 χλμ περισσότερα στο γέμισμα. Το ακριβό καυσιμο είναι πιο φθηνό. Βέβαια στην περιοχή που κινήσε από βενζινάδικα της shell δεν είχα και τις καλύτερες εντυπώσεις... Στα μέρη πέριξ της Πεντέλης όμως τα βενζινάδικα μια χαρά τα βρήκα. Παρεμπιπτόντως φιλικά συμβουλεύω να αναζητάς όσο είναι δυνατό τα πιο καινούργια βενζινάδιακα ή εκείνα που αποδεδειγμένα κάνουν διακοπή εργασιών για καθαρισμό των δεξαμενών τους.
-
Καλημέρα
Τι γνώμη έχετε για το ΕΚΟ diesel avio -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Περιμενα μια απαντηση, ευχαριστω..! κι αυτο γιατι μου εκανε πολυ εντυπωση και ηθελα να πιστευω οτι ηταν συμπτωση.. μιλαμε ηταν και λες και μιλαμε για 10-15ετιας αυτοκινητα.. απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου.. Λευκο λοιπον!το λευκο ειναι εγγυηση γιατι δε φαινονται τοσο οι γρατζουνιες. και το ασημι επισης. τα σκουρα ειναι μανουρα αν εισαι ψειρας. απο το 2000 και μετα αλλαξανε οι βαφες και γινανε οικολογικες, φιλικες στο περιβαλλον, υδατοδιαλυτες κλπ κλπ, αλλαξε και η αντοχη τους. νερομπογιες τις λεω. ομως λυση υπαρχει.
https://www.youtube.com/watch?v=X58kuP6yBB4
απο το 2:30 αν βαριεστε. το καλυπτεις ολο και δεν κανεις ουτε αραχνη, ουτε γρατζουνια, no problem απο κουτσουλιες, λασποβροχες. θελει ομως καλο μαστορα και δεν ξερω ποσο κοστιζει. για carbon 3M παει κοντα στα 150 - 200 ευρω το κομματι. για αδιαφανο ντυσιμο δεν ξερω. αν θες αλλαζεις και χρωμα αλλα εμενα δε με συγκινει. αν πιανουν τα χερια σου μπορεις και μονος. αν οχι ξεκινας με ενα θερμοπιστολο, φθηνη μεβρανη για πειραματα και αν δεν εχεις σπασει το θερμοπιστολο τοτε ντυνεις εσω και εξω το αμαξι. ωρα - υπομονη - ορεξη και money θελει.κατσε βρηκα και ενα μαματο βιντεο. ο τυπος ο ξανθος ειναι πολυ καλος detailer.
https://www.youtube.com/watch?v=c5vPbwez1kk
στο 2:14 ολοι το εχουμε φαει στη μαπα το θεμα με τα μυγακια, ζουζουνια κλπ. -
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο αμάξωμα αναδεικνύεται καλύτερα με το λευκό χρώμα. Δεν είναι μόνο θέμα αντοχής, λοιπόν, αλλά και αισθητικής. Αν και γούστα είναι αυτά...
Πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία της Nissan και μου έδωσαν τιμή για λευκό Qashqai Energy 1.5d 21.400Ευρώ. (με το κλειδί στο χέρι). Όταν ξεκίνησε το topic που μιλάμε, η τιμή ήταν ένα χιλιάρικο παρακάτω!
Και μια συμβουλή, αν μπορείτε. Τι δώρα να αναζητήσω για τη συγκεκριμένη έκδοση; Ο αντιπρόσωπος 'εδειξε διατεθιμένος να μου προσφέρει ένα-δυο δώρα. -
Άσε τα δώρα και κάνε καμιά γύρα και σε αντιπροσώπους της περιφέρειας. Τα 21.400€ μου φαίνονται πολλά για μη μεταλλικό Energy 1.5. Πριν δύο μήνες (για το Euro5) η καλύτερη τιμή που είχα βρει για λευκό ήτανε στα 20.300, οπότε για τα Euro6 πάνω από 20.700 μου φαίνονται πολλά.
-
Με 2 κουβέντες να πω ότι πλέον το αυτοκίνητο έχει κλείσει μια εβδομάδα στα χέρια μου.οι εντυπώσεις πάρα πολύ καλές. Κατά την επιστροφή από τις διακοπές θα κάνω και μια εκτενεστερη ανάλυση.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω τώρα έχει να κάνει με το γεγονός ότι από την πρώτη μέρα της εβδομάδας που το έχουμε είμαστε σε διακοπές. Πράγμα που σημαίνει ότι το έχουμε ξεκολιασει λίγο με άμμο στο εσωτερικό όσο κι αν προσέχεις και με το εξωτερικό από κολλημένα μυγάκια, άμμο, αλμύρα κλπ...
Οπότε θέλω να ρωτήσω όσους ξέρουν , ένα καλό πλυντήριο στην Αθήνα για μέσα έξω πλύσιμο στο χέρι και κέρωμα. Το μόνο που με ενδιαφερει είναι να κάνει καλή και προσεκτική δουλειά.
Ευχαριστώ πολύ -
Μια βδομάδα το έχεις και μιλάς για άμμο και αλμύρα? Σε θαυμάζω! Εγώ τους πρώτους 3 μήνες σκουπίζω και τα παπούτσια μου πριν μπω μέσα Ωραίος πάντως, πραγματικά δείχνεις να χαίρεσαι το αυτοκίνητο σου
Πως σου φαίνεται η ηχομόνωση?
-
Δοκίμασε καποιον που κάνει και γυαλισματα κλπ. Εγω το πάω στην autostar στην πεύκη.
Χαρας στο κουράγιο σου πάντως με άμμους κλπ. Ένας άλλος λόγος που δεν το πολύ χρησιμοποιώ είναι και αυτός. Κριμα καινουργια αμαξια να ταλαιπωρουνται. Ευτυχώς που ή γυναίκα μου δεν δείχνει την ίδια φροντίδα με εμένα οπότε το yaris της είναι ιδανικό για τις μέχρι τώρα διακοπές. Στο δευτερο μέρος αυτών που θα χρειαστούμε τον επιπλέον χώρο του qq ευτυχώς το αυτοκίνητο απλά θα μας πάει και φέρει μόνο στο resort χωρίς χρήση ενδιάμεσα. -
Μερικοι αγοραζουν αυτοκινητα για να τα χρησιμοποιουν. Ακου κατι πραγματα!!! Κριμα! Θα επρεπε να τα νανουριζουν κιολας το βραδυ
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μερικοι αγοραζουν αυτοκινητα για να τα χρησιμοποιουν. Ακου κατι πραγματα!!! Κριμα! Θα επρεπε να τα νανουριζουν κιολας το βραδυΣτάλθηκε απο s4 με tapa
χωρις να σε ειρωνευομαι, σε ζηλευω. το ενα απο τα δυο αμαξια το εχω σε κλειστο παρκινγκ στο οποιο εχει πλυστικο, αλοιφες, πανια, σκουπα ηλεκτρικη κλπ. το κυκλοφορο αναλογα με το αν παω εκτος πολης, αν βγω για ποτο σε μερος που θα ξερω πως δε θα το στριμωξω κλπ. και για αυτο πηρα και ενα δευτερο που μονον μηχανικα το εχω ενταξει. το οποιο ομως μεσα ειναι πεντακαθαρο, με διπλα πατακια, το αρωματικο του, την αλοιφη (οχι γυαλιστικο που το ξερενει) για το ταμπλο. ακομη και το μηχανακι μου το εχω στην πενα. αρρωστια....δε χαιρεσαι το αμαξι....ομως καποιοι το θεωρουμε κομματι του εαυτου μας φιλος. αλλος παθιαζεται με τον τζογο. αλλος με τη μπαλα. αλλος με το νινι που σερνει καραβι. ολοι εχουμε τα κολληματα μας.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Μερικοι αγοραζουν αυτοκινητα για να τα χρησιμοποιουν. Ακου κατι πραγματα!!! Κριμα! Θα επρεπε να τα νανουριζουν κιολας το βραδυ
Στάλθηκε απο s4 με tapa
ομως καποιοι το θεωρουμε κομματι του εαυτου μας φιλος. αλλος παθιαζεται με τον τζογο. αλλος με τη μπαλα. αλλος με το νινι που σερνει καραβι. ολοι εχουμε τα κολληματα μας.
Έτσι!
Νissan Qashqai J11 [2014-__]