-
Ζήτα προσφορές τηλεφωνικά από όλες τις αντιπροσωπιες. Είναι κάτι που γίνεται.
-
Ξέρει κανεις που μπορω να βρω τα διακοσμητικά που περνάνε στην μάσκα μπρος-πίσω (οχι τα φρύδια ) ?
Τα βρίσκω στην nissan.com.uk http://www.nissan.co.uk/GB/en/vehicle/c ... ories.html CROSS OVER PACK (FRONT & REAR STYLING PLATE) αν θυμάμαι καλα 400 λίρες . Ο Θεοχαράκης μου λέει οτι δεν τα εχει ακόμη , αλλα εγώ τα είδα φορεμένα ... -
Εδώ: http://glynhopkinpartsonline.co.uk/product/New_Qashqai_(J11E)_Cross_Over_Pack_(vehicles_with_OE_RPS)_KE6004E040A αν έχεις εργοστασιακούς αισθητήρες κι εδώ: http://glynhopkinpartsonline.co.uk/product/New_Qashqai_(J11E)_Cross_Over_Pack_(vehicles_without_OE_RPS)_KE6004E040 αν όχι. Στέλνει και Ελλάδα, τοποθέτηση δική σου. 360 λίρες με φόρο και μεταφορικά.
-
Γεια σας στην παρεα σας , μαρεσει και μενα το νεο QQ απλα δεν εχο κατασταλαξει ακομα αν θα το παρω βενζινη η πετρελαιο.
Η εκδοση που με ενδιαφερει παντως ειναι η energy εχει τα παντα και πληρες εξοπλισμο, απλα θα ηθελα στα εξτρα να ειχαν τις εργοστασιακες ραγες οροφης αλλα τις δινουν μονο στις πλουσιες εκδοσεις . -
Ο χρήστης CCoach έγραψε:
Ξέρει κανεις που μπορω να βρω τα διακοσμητικά που περνάνε στην μάσκα μπρος-πίσω (οχι τα φρύδια ) ?
Τα βρίσκω στην nissan.com.uk http://www.nissan.co.uk/GB/en/vehicle/c ... ories.html CROSS OVER PACK (FRONT & REAR STYLING PLATE) αν θυμάμαι καλα 400 λίρες . Ο Θεοχαράκης μου λέει οτι δεν τα εχει ακόμη , αλλα εγώ τα είδα φορεμένα ...Τη θα πει δεν τα έχει ακόμη? Εγώ τα έβαλα στο δικό μου το νοέμβριο που το πήρα!
-
Παιδιά όσοι έχετε το J11 πάρτε τον αντιπρόσωπό σας διότι κάποια μοντέλα έβγαλαν πρόβλημα με το σύστημα πέδησης !!!
Εμένα με πήραν και πάει αύριο για έκτακτο επαναπρογραμματισμό !!! -
από περιέργεια...έχει κανείς ιδέα για το τι κατασκευάζουν οι ιάπωνες και τι οι γάλλοι στο αυτοκίνητο;
-
athens_gps τι σου έβγαλε δηλαδή; Εννοείς την ανάκληση για το αυτόματο φρενάρισμα στα premium & tekna ή γενικότερο πρόβλημα; Δεν έχει αναφερθεί κάτι.
-
Ο χρήστης sakisf έγραψε:
athens_gps τι σου έβγαλε δηλαδή; Εννοείς την ανάκληση για το αυτόματο φρενάρισμα στα premium & tekna ή γενικότερο πρόβλημα; Δεν έχει αναφερθεί κάτι.Ναι σωστά ! έχω το tekna και με πήραν τηλέφωνο να πάω για επαναπρογραμματισμό...
συζήτηση με την κοπέλα...- καλησπέρα σας, έχει αναφερθεί ένα θεματάκι στο αυτόματο φρενάρισμα.
- α μάλιστα.. εννοείτε αυτό που φρενάρει αυτόματα το αμάξι σε περίπτωση που πάω να στουκάρω τον μπροστινό;
- ναι αυτό ! έχετε παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα;
- καλή μου, εάν είχα παρατηρήσει, θα βρισκόμουν ήδη μέσα στην καμπίνα του μπροστινού χαχαχαχ
εγκεφαλικό η κοπέλα !!!
έκανα ήδη και το πρώτο service... αλλαγή λάδια (και φίλτρο) μαζί με φίλτρο καμπίνας μέσα στη μαυρίλα !!!!!
-
πόσο πήγε το μαλλί;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
πόσο πήγε το μαλλί;Πρώτη μέρα:
Φίλτρο λαδιού 6.80
Ροδέλα 0.95
Λάδι 5W30 DPF 5L 31.18
Εργασίες 13.50Σύνολο με ΦΠΑ 64,49
Δεύτερη μέρα:
Φίλτρο καμπίνας 14.71
Λεπίδα Υαλοκαθ. 15.19
Απολύμανση A/C 9.00
Εργασίες 4.50Σύνολο με ΦΠΑ 53.38
Απλά υπολόγισε πως τα 17 ευρώ των Υαλοκ. ήταν λόγω δικής μου απαίτησης όπως επίσης και η απολύμανση A/C (11 ευρώ).
Άρα από 117 θα έδινα 89 ευρώ.
-
-
Με το καλό να παραλάβεις,χιονάνθρωπε!
Γνωρίζει κανείς πόση περίπου είναι η αναμονή για το 1.6 dci acenta για κάποιον που θα παραγγείλει αυτές τις μέρες;Μέχρι πριν από ένα μήνα περίπου,έλεγαν ότι οι τότε παραγγελίες πάνε για παραλαβή το Μάιο. -
Έτσι μου είπαν κι εμένα που ρώτησα πριν καμιά βδομάδα, αλλά μετά από λίγες μέρες μου είπαν ότι μέσα σε ένα μήνα έρχονται (Γιάννενα) αμάξια (εγώ είχα ρωτήσει για acenta premium...)
-
Τόσο σύντομα;;Μήπως μπερδεύτηκαν και ο ένας μήνας αφορούσε το 1.5;
Εκτός και αν τα αμάξια που σου είπαν ότι θα έρθουν Γιάννενα(ή όπου αλλού) είναι κλεισμένα από παραγγελίες και θα παραδοθούν άμεσα στους κατόχους. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Τόσο σύντομα;;Μήπως μπερδεύτηκαν και ο ένας μήνας αφορούσε το 1.5;
Εκτός και αν τα αμάξια που σου είπαν ότι θα έρθουν Γιάννενα(ή όπου αλλού) είναι κλεισμένα από παραγγελίες και θα παραδοθούν άμεσα στους κατόχους.Όχι...δεν πρόκειται για κλεισμένα από παραγγελίες. Αφού με πήραν τηλέφωνο, γιατί είχα πάει να πάρω προσφορά για συγκεκριμένο μοντέλο και χρώμα (το σκούρο ασημί) και μου είπαν ότι τέτοιο αμάξι έρχεται σε ένα μήνα στο κατάστημα.
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν μπορώ ακόμη να αποφασίσω γιατί θεωρώ το αμάξι πολύ ακριβό γι' αυτά που προσφέρει...Ο cosneo κάπου αλλού έγραψε ότι στο σύντομο μέλλον θα βάλλουν τον νέο 1600άρη diesel κινητήρα της Renault με τα 160 άλογα στο qashqai. Εάν το αμάξι κυκλοφορούσε τώρα με αυτόν τον κινητήρα θα το είχα ήδη παραγγείλει! Αλλά δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
στο σύντομο μέλλον θα βάλλουν τον νέο 1600άρη diesel κινητήρα της Renault με τα 160 άλογα στο qashqai. Εάν το αμάξι κυκλοφορούσε τώρα με αυτόν τον κινητήρα θα το είχα ήδη παραγγείλει!θεωρεις ότι αυτος με τα 130 δεν είναι ικανοποιητικος για τον χαρακτήρα και το υφος του συγκεκριμενου αυτοκινητου?
απλα ρωταω. -
Και τον 160 να φόραγε τώρα και να ανέμεναν καποιον με 200 άλογα την ίδια απάντηδη θα έδινε ο φίλος. Προσωπικά και αυτός με τα 110 είναι υπερικανοποιητικός θεωρώ.
-
Το μοτέρ με τα 160 άλογα θα είναι πιο ακριβό από το ήδη ακριβό 1.6 dci με τα 130 άλογα. Για τον μέσο οικογενειάρχη και ο 1.5 dci είναι αρκετός. Άλλωστε με ένα remap ζωντανεύει εύκολα.
-
Εξαρτάται από τις απαιτήσεις και τις συνθήκες κίνησης του καθενός. Για αυτό υπάρχουν διάφοροι κινητήρες ως επιλογή.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]