-
Πού πα ρε γιουφτο με τα καρουλια;
-
ακόμα δε το κλείσατε ρε?
-
Διάβασα στο Drive ότι με εξαίρεση 2-3 φτηνά μικρά, το QQ είναι πρώτο σε πωλήσεις. Δηλαδή που καλοπουλημένο από τα πιο ακριβά μεγάλα μοντέλα. Κι όντως, στους δρόμους βλέπεις μπόλικα αφού δαύτα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Να ανοιξεις τον κύκλο σου.
παρα ειναι ανοιχτος
Να αλλαξεις παρεες! Κατι μου λεει οτι και οι υπολοιποι φιλοι σου με χαμηλα αμαξια και αυτοι ψωνια ειναι!
Βγηκε ο μαντράχαλος με την συμπεριφορά τρίχρονου να κάνει κριτική στους αλλους... bitch please... μπες στην τρυπα σου και μην μιλάς...
Καλως τον δικολαβο του κλαρινογαμπρου
-
Απο μαλακά σε μαλακά πάμε σε αυτό το φόρουμ
-
Μα τι ομορφη ατμόσφαιρα!!
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Κοιτα απο αυτα που παρεθεσες με κοντα στα 30Κ παιρνεις φορτωμενο εξοπλισμο στην Α3 και τον ασο. Αλλα η Α3 εχει πανακριβα σερβις ακριβα ανταλλακτικα και δεν εχει χωρους ουτε χαμηλη καταναλωση οποτε μαλλον τρωει Χ στα κριτηρια σου. Ο ασος εχει πανακριβα ανταλλακτικα αλλα οχι σερβις , δεν εχει χωρους αλλα εχει καλη καταναλωση. Δλδ ειναι το μονο που με τα κριτηρια σου πριμιουμ που μπορει να σταθει απεναντι στο qq. Και φυσικα εχει και στοιχεια που υπερτερει απεναντι στο qq οπως οδικη συμπεριφορα σπορ οδηγηση ποιοτητα εσωτερικου. Το qq επισης ταπωνει τον ασο στις επιδοσεις για το 1.6 παντα οπως και ολα τα πριμιουμ 1.5-1.6 ντιζελ, οπως και σε αξιοπιστια
Φίλε μου είσαι σίγουρος για το Α3? Εγώ του έβαλα κάποια απ'τα έξτρα του νισάν και η τιμή του έφθασε τα 40 χιλιάρικα! Στην bmw το μόνο καλό που βλέπω είναι η πίσω κίνηση! Το σέρβις τους είναι επίσης ακριβό (είμαι πρώην κάτοχος 3άρας) και η ποιότητα στις Bmw έχει πέσει αισθητά! Δεν ξέρω αν είδες από κοντά το καινούργιο qq άλλα σε ποιότητα εσωτερικού μόνο η A class στέκεται δίπλα του.!
Η αληθεια ειναι δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την α3 για τον ασο ναι με κοντα στα 30 τον κανεις τουμπανο. Φιλος πηρε την 116 d με 28.5Κ με εκπτωση απο 34 και ειχε βαλει πολλα πακετα κοντα στην teckna qq .Τωρα που το σχολιαζεις για την α3 θυμηθηκα το 2007 οταν ξανεψαχνα για αμαξι ειχα παρει τον τιμοκαταλογο της αουντι και ειχα φριξει! Κατι σετ καπνιστου 150 κατι πατακια 200 οτι ναναι. Γενικα η α3 ουτε χωρους εχει ουτε γρηγορο ειναι ακριβα σερβις ανταλλακτικα εχει μετρια αξιοπιστια εχει υψηλη καταναλωση για ντιζελ εχει.... Μονο lifestyle ,και στιβαρη κατασκευη εισαι σιγουρος οτι αγοραζεις....αλλα αν πιανεις τα +35Κ για μια καλα εξοπλισμενη εκδοση ειναι πολλα τα ντουλα...
-
Άλλο το 2007 άλλο το 2014.
Αν δεν πάρεις μια σοβαρή προσφορά, δε θα ξέρεις.
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Γενικα η α3 ουτε χωρους εχει .....Κατι αλλο ηθελες να γραψεις, ετσι?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Γενικα η α3 ουτε χωρους εχει .....
Κατι αλλο ηθελες να γραψεις, ετσι?
Αν θεωρείς τα 365 λτ χώρου αποσκευών αρκετα οκ τότε. Πάντως ειναι κατω απο τον μέσο όρο. Επισης στο προηγούμενο μοντέλο που ειχα μπει , δεν ξερω τι εχει αλλσξει στο τρέχων οταν έμπαινα και βολευομουν στην θεση οδήγησης ο πισω επιβάτης ηταν πολυ δύσκολα. Γενικά όμορφο εξωτερικο, προσεγμένο οπως παντα εσωτερικό, αλλα και ψόφιο ειναι , για το 1.6 tdi αναφέρομαι, και εξαιρετικά ακριβό γινεται οταν του βάλεις τον εξοπλισμο του ανταγωνισμού.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άλλο το 2007 άλλο το 2014.Αν δεν πάρεις μια σοβαρή προσφορά, δε θα ξέρεις.
Sent from a mobile device
Μακάρι με 27-28Κ να βαζεις καποια καλα σύγχρονα πακέτα. Αλλα με 24.5Κ αρχική με απόσυρση και τον γνωστό τιμοκατάλογο της Audi δύσκολα να το πετυχαινεις.
Έκανε ενα configurator στην εκδοση Ambition 1.6 TDI 77(105) kW(PS) 6 ταχύτητες 26.800 EUR
Βάζοντας τον παρακάτω εξοπλισμο
Eξωτερικοί καθρέπτες θερμαινόμενοι, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και αναδιπλούμενοι, αυτόματα αντιθαμβωτικοί με θερμαινόμενα 480 EUR
Ράγες οροφής σε απόχρωση αλουμινίου 330 EUR
Αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού 500 EUR
Audi Parking System με αισθητήρες πίσω (ΑPS) 500 EUR
Cruise control 340 EUR
Τροχοί αλουμινίου 5 βραχιόνων 7.5J x 17 σε σχέδιο 'Kinetiks' με ελαστικά διαστάσεων 225/45 R 17. 320 EUR
Ένδειξη πίεσης ελαστικών 100 EUR
Φιμέ πίσω τζάμια 500 EUR
Comfort key 490 EURΚαι έπιασα τα 31.170 . Ο εξοπλισμός ειναι παρομοίως αλλα λίγο κατώτερος με του δικού μου scross gl+ Και του acenta qq χωρις όμως Bluetooth γιατι για να έβαζες στην Audi πρεπει να συνδυαστεί με ενα πακετο που κοστιζει πάνω απο 2000! Συνεπως εχει δίκιο ο φιλος που μιλά για κοντά στις 40000 για να φτάσεις την εκδοςη teckna qq που εχει τα παντα ολα!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Αν θεωρείς τα 365 λτ χώρου αποσκευών αρκετα οκ τότε. Πάντως ειναι κατω απο τον μέσο όρο. Επισης στο προηγούμενο μοντέλο που ειχα μπει , δεν ξερω τι εχει αλλσξει στο τρέχων οταν έμπαινα και βολευομουν στην θεση οδήγησης ο πισω επιβάτης ηταν πολυ δύσκολα. Γενικά όμορφο εξωτερικο, προσεγμένο οπως παντα εσωτερικό, αλλα και ψόφιο ειναι , για το 1.6 tdi αναφέρομαι, και εξαιρετικά ακριβό γινεται οταν του βάλεις τον εξοπλισμο του ανταγωνισμού.
Αν μιλαμε για premium C-Seg, εχει τους καλυτερους χωρους συνολικα το Α3...
-
Αν μιλαμε για premium C-Seg, εχει τους καλυτερους χωρους συνολικα το Α3...
Επειδη δεν εχω μπει στο τρέχων α3 ειναι πιο άνετο συνολικα στους χώρους επιβατών απο τον άσο?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Επειδη δεν εχω μπει στο τρέχων α3 ειναι πιο άνετο συνολικα στους χώρους επιβατών απο τον άσο?Ειναι η 1 ανετη σε χωρους επιβατων?
-
Επειδη δεν εχω μπει στο τρέχων α3 ειναι πιο άνετο συνολικα στους χώρους επιβατών απο τον άσο?
Ειναι η 1 ανετη σε χωρους επιβατων?
Όχι βέβαια κλουβί ειναι! Απλα για να εχω ενα μετρό σύγκρισης καθως σε αυτη εχω μπει.
-
Μόνο καναρίνια χωράνε στον άσο. Και αυτά στριμωγμένα είναι. Για μεγαλύτερα πουλιά ούτε λόγος
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ειναι η 1 ανετη σε χωρους επιβατων?
Όχι βέβαια κλουβί ειναι! Απλα για να εχω ενα μετρό σύγκρισης καθως σε αυτη εχω μπει.
Καλα...κλουβι δεν τη λες, εκτος αν ολα τα C-Seg Hatchback τα λες ετσι. Απλα, οπως ολα τα ανταγωνιστικα της μοντελα, στους χωρους για τους πισω (γιατι μπροστα ολα μια χαρα ειναι), καπου χανει, καπου κερδιζει...ειναι βλεπεις και η διαταξη. Ε, το Α3 ειναι το πιο ανετο overall πως να το κανουμε τωρα..
-
Επειδή είχα μπει στο Α3 όταν το είχε κάνει τεστ πριν πάρει το civic ο Δημήτρης,ένα έχω να πω. Στα 25 χιλιάρικα που το άφηναν το ambition με xenon μου φάνηκε πολύ καλό. Και έχεις την αίσθηση ότι είσαι σε ένα αμάξι πολύ προσεγμένο. Η ανάρτηση ήταν τέλεια με 17αρες, και το τράβηγμα του 1.6 ικανοποιητικότατο. Με 2 λόγια, ακόμα και τη φουλ λίστα του εξοπλισμού να έχει ένα άλλο απλό μικρομεσαίο/crossover απλά δεν συγκρίνεται.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
25 χηνάρια για το αμπίσιον;
ΓΙΑΤΙ;
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Μόνο καναρίνια χωράνε στον άσο. Και αυτά στριμωγμένα είναι. Για μεγαλύτερα πουλιά ούτε λόγος
Νissan Qashqai J11 [2014-__]