-
'Χωρίς υπερβολή, πρόκειται για ένα από τα πιο εύχρηστα και ολοκληρωμένα συστήματα που υπάρχουν στην αγορά, ανεξαρτήτως κατηγορίας'.
Για το Connect αυτά? Οοοοοκ!
-
Jackdaniels,
Και εγώ σε ξένα reviews διαβάζω διάφορα και ψιλοπροβληματίστηκα.
Βρήκα κάποια στο ιντερνετ απλά δεν είναι και τόσο κομψά όσο αυτό.
Ανησυχείς μήπως έχεις θέματα με βάση αυτά που διάβασες στα φορουμ ή προβληματίστηκες εκ των υστέρων που έψαξες το θέμα μετά τη παραγγελία και ανησυχείς? (καταλαβαίνεις φυσικά ότι δεν σημαίνει ότι επειδή σε κάποιον δε δουλεύει, ότι δεν θα δουλεύει σωστά και σε σένα, αλλά κουβέντα να γίνεται). -
Ο χρήστης new_gre έγραψε:
Jackdaniels,Και εγώ σε ξένα reviews διαβάζω διάφορα και ψιλοπροβληματίστηκα.
Βρήκα κάποια στο ιντερνετ απλά δεν είναι και τόσο κομψά όσο αυτό.
Ανησυχείς μήπως έχεις θέματα με βάση αυτά που διάβασες στα φορουμ ή προβληματίστηκες εκ των υστέρων που έψαξες το θέμα μετά τη παραγγελία και ανησυχείς? (καταλαβαίνεις φυσικά ότι δεν σημαίνει ότι επειδή σε κάποιον δε δουλεύει, ότι δεν θα δουλεύει σωστά και σε σένα, αλλά κουβέντα να γίνεται).Έχω προβληματιστεί γενικά με το συγκεκριμένο όχημα. Φαίνεται να βγήκε βιαστικά στην αγορά με αρκετά θεματάκια που με τον καιρό διορθώνονται όσο προχωράει η παραγωγή. Και βέβαια ότι κι αν βγάλει το αυτοκίνητο η αντιπροσωπεία θα σου το φτιάξει και κάποια στιγμή κάποιο software update θα τα έχει περιλάβει όλα μέσα, το θέμα είναι αν αξίζει τα λεφτά του το συγκεκριμένο σύστημα και το αν δεν έχεις πρόβλημα να γίνεις beta tester . Σίγουρα το εργοστασιακό δείχνει καλά στην κονσόλα άλλα με τα μισά χρήματα παίρνεις κάτι καλύτερο μάλλον. Στο κάτω κάτω με 150 ευρώ παίρνεις ένα ταμπλετάκι, το κοτσάρεις στο παρμπρίζ και έχεις από gps μέχρι βίντεο κι ότι τραβάει η ψυχή σου.!
Επίσης το αν δεν δουλέυει σε 2-3 καλά, σε εμένα μπορεί να δουλέψει δεν παίζει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Αν το software έχει bug έχει για όλους με την συγκεκριμένη έκδοση. Το καλό είναι ότι αναβαθμίσεις βγαίνουν συνεχιζόμενα καθώς αναφέρονται τα προβλήματα πίσω στην εταιρία. -
Καλώς να σου έρθει Jack,
Πιστεύω ότι πέρασε ο χρόνος με τα θεματάκια στο αυτοκίνητο, κρίνοντας και από τις ημερομηνίες που στα ξένα φόρουμ ποστάρουν (έχουν ημερομηνίες Φεβ - Μαρ/2014 τα περισσότερα). Αυτοί πρέπει να ήταν οι beta testers και όχι οι σημερινοί (ή τουλάχιστον αυτο ελπίζω ), οπότε μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς.
Όσο για το θέμα με το Connect , όντως ένα .exe αρχείο είναι για αυτούς η επίλυση των προβλημάτων που μπορεί να έχουν αναφερθεί, άρα φαντάζομαι θα έχουν λιγοστέψει έως τώρα. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για Japan που από το άκουσμα του και μόνο είναι συνώνυμο με τεχνολογία (έχουν μια καλή προυπηρεσία στο τομέα )
ΥΓ Έχεις κάποια ενημέρωση για τη συνδρομή μετά τα 2 πρώτα χρόνια που μπορεί να κυμαίνεται στην υπηρεσία Nissan Connect γιατί δεν ρώτησα τους dealers? Και γνωρίζεις καθόλου τα service της πενταετίας που κυμαίνονται?
Η κάποιος φίλος που μπορεί να γνωρίζει ίσως? -
https://gb.nissanconnect.eu/en-gb/Support/FAQ
Τη εννοείς ¨που μπορεί να κυμαίνεται?' Σιγά μην τους πληρώσουμε κιόλας! Τη μπορεί να σου προσφέρει παραπάνω το connect απ'το να συνδέσεις το τηλέφωνο σου?
-
Σε ολα τα εργοστασιακα navi οι αναβαθμισεις χαρτων παρεχονται εναντι αμοιβης. Βεβαια υπαρχουν τα online site που με λιγο ψαξιμο αναβαθμιζεις μονος σου. Πχ gpsunderground.com
-
Ο χρήστης new_gre έγραψε:
...Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για Japan που από το άκουσμα του και μόνο είναι συνώνυμο με τεχνολογία (έχουν μια καλή προυπηρεσία στο τομέα )...ΟΚ... Για αυτό μην είσαι πλέον και τόσο σίγουρος... Όχι πως δεν είναι 'φορτωμένο' με τεχνολογία το νέο Qashqai - κάθε άλλο - αλλά μετά τη συνεργασία με τη Renault, έτσι όπως πάει σε λίγο το μόνο 'Japan' που θα μείνει θα είναι το σηματάκι της Nissan... Αυτά χωρίς να θέλω να απαξιώσω τη συμμετοχή της Renault - ίσα-ίσα που σε κάποια σημεία οι 'πινελιές' της ήταν καθοριστικές και εν τέλει θετικές - αλλά τα Nissan αμιγώς 'made in Japan' που ξέραμε μάλλον πρέπει να τα ξεχάσουμε...
-
Το Connect τι ακριβώς προσφέρει;
-
Τη εννοείς ¨που μπορεί να κυμαίνεται?' Σιγά μην τους πληρώσουμε κιόλας!
Jack και εγώ μαζί σου είμαι. Απλά όπως μπορείς να δείς στο επισυνναπτόμενο αρχείο (σελίδα 7 - δεξιά πλευρά του pdf κάτω κάτω με μικρά γραμματάκια) κάποιες εφαρμογές μετά την 2ετία απαιτούν συνδρομή. Πήρα ένα τηλέφωνο το dealer αλλά δεν μπόρεσα να μάθω πολλά πράγματα μιας και είναι καινούργιο το connect με τη κυκλοφορία του QQ και δεν έχουν κάποια πληροφόρηση. Αυτό που μου είπε είναι ότι δεν γνωρίζει σε ποιές εφαρμογές αναφέρεται, αλλά πιστεύει ότι θα είναι συμβολικό το ποσό (μη προσδιορίσιμο βέβαια).
http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0CDIQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.nissan.ie%2Frequest-a-brochure%2Fdownload%3Ffilename%3Dnewqashqai-e-brochure.pdf&ei=Q3oiVLB_o-fKA7udgNAH&usg=AFQjCNGxJeBO7w06E3pIL_rbS0UrEKC6cw&sig2=xwJIvBPYNq4pdoHdbHdsGQ&bvm=bv.76180860,bs.1,d.bGQΑυτό απαντάει και στο φίλο emperor περί του connect (τι εστί).
Εχω το αντιστοιχο φυλλάδιο στα ελληνικά από το dealer αλλά δεν βλέπω επιλογή για upload για αυτό επισυννάπτω το σύνδεσμο στα αγγλικά.ι30mania από ότι βλέπω γενικότερα στις εταιρείες είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο η συνεργασία μεταξύ τους με ότι αυτό συνεπάγεται, ελπίζοντας πάντα ότι θα κρατάμε μόνο τα θετικά από τις συνεργασίες (που βέβαια μαζί τους έρχονται και κάποια αρνητικά)
Βεβαια υπαρχουν τα online site που με λιγο ψαξιμο αναβαθμιζεις μονος σου. Πχ gpsunderground.com
Φαντάζομαι στη προκειμένη περίπτωση μάλλον προς άλλες εφαρμογές αναφέρεται παρά στους χάρτες αλλά μάλλον ισχύουν αυτά που αναφέρανε κάποιοι παραπάνω ότι για κάνα 2 χρόνια θα είμαστε beta testers θέλουμε - δεν θέλουμε
-
-
Με βάση αυτό που πόσταρες βρήκα αυτό .....
https://ch.nissanconnect.eu/en-gb/Support/FAQ όπου κάτω από το what do connected services offer επιβεβαιώνει τα λεγόμενα σου, αλλά μάλλον ταυτόχρονα τοποθετεί (ίσως) την υπηρεσία κάτω από το κομμάτι της συνδρομής ???
-
Πιθανός να λειτουργεί σαν το iphone, του μιλάς και συνδέετε σε βάση δεδομένον για να καταλάβει τη του λες. Καληνύχτα, σιγά μην ξέρει ο dealer εδώ να ρυθμίσει τέτοια πράγματα! Κάτσε να ρίξω μια ερώτηση σε ένα παιδί που έχει το τέκνα να μας πει.
-
Καλησπέρα,
Το έχει δοκιμάσει κανένας εκτός δρόμου? -
Στην μπανανία το connect δεν έχει voice recognition ούτε στην έκδοση τέκνα τελικά!
-
Αναμενώμενα πράγματα ..... x 2
-
Γεια και χαρά σε όλους !!
Έχω περίπου τρεις μήνες το acenta con. Δείτε τα αποτελέσματα του τεστ στο 7.00'.
Youtube Video -
omg
αυτο στο 8:40 το ειδατε -
Κάποιος που να γνωρίζει ρώσικα να μεταφράσει please asap
Πέρα από τη πλάκα, τι στο καλό λέτε να θέλει να πεί στο 7:00' η άσκηση και στο 8:40'? Δεν κλείνει σε κλίση το πορτμπαγκαζ?
-
για τη παραμορφωση στο πορτ παγκαζ εβαλα το link, απλά το τεστ αρχίζει από το 7:00'.
-
Στο 7 λέει ότι και τα 3 περνάνε το τεστ καλά και στο 8 ότι τα mazda και QQ έχουν πρόβλημα στο κλείσιμο (το λέει ξεκάθα ο άνθρωπος 'проблем закрыть', τη δεν καταλαβαίνεις? ), θα ανανεώσω το ποστ αργότερα με πλήρη μετάφραση των λεγομένων. Έχω την υποψία ότι δεν είναι θέμα στρεπτικής ακαμψίας (ελπίζω) άλλα νομίζω ότι λέει ότι φταίει το ότι δεν έχει μεγάλα μπόσικα το πορτ μπαγκαζ, διότι αν έχουν χαμηλότερη ακαμψία απ'το ΚΙΑ τότε δεν είναι ούτε για να τους φτύνεις!
Νissan Qashqai J11 [2014-__]