-
Κάνε έναν περιμετρικό εξωτερικό και εσωτερικό οπτικό έλεγχο και έφυγες! Και με το καλό να το χαρείς για αμέτρητα χιλιόμετρα!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης GEO70 έγραψε:
Αυριο παραλαμβανω το καινουργιο μου QQ 1.5 diesel,τι πρεπει να προσεξω κατα την παραλαβη και ξερετε κανενα καλο βενζιναδικο προς τα βορεια ;;;Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Για βενζινάδικο βρες ένα κοντά στην αντιπροσωπεία, γιατί θα έχει ελάχιστο καύσιμο μέσα. Λογικά στην αντιπροσωπεία θα ξέρουν να σου προτείνουν κάποιο.
-
Ο χρήστης GEO70 έγραψε:
Αυριο παραλαμβανω το καινουργιο μου QQ 1.5 diesel,τι πρεπει να προσεξω κατα την παραλαβη και ξερετε κανενα καλο βενζιναδικο προς τα βορεια ;;;Απο Σφακιανάκη αγοράζεις; Αν ναι εχει ακριβώς διπλα εταιρικό shell να βάλεις vpower...
Για το ελεγχο κοιτά τα πάντα εξονυχιστικά ... Συνήθως κάνουν μικροζημιουλες ... Τσέκαρε οτι έχεις ολα τα αξεσουαρ που ζήτησες, χαρτιά, κλειδιά, άνοιξε το καπω μην λείπει κανα καπάκι, δες αν ειναι δεμένο το φίλτροκουτι....
Κατα τα λοιπά καλοτάξιδο..... -
Κατά αρχάς καλοτάξιδο. Τσέκαρε γενικά για μικρογρατζουνιες γύρω γύρω και κυρίως στο κομμάτι το πλαστικό. Επίσης αν σου περάσουν συναγερμό τσέκαρε εσωτερικά για τίποτα λερωματα που μπορεί να χει κάνει κάποια βρώμικο χέρι κάποιου απρόσεκτου εγκαταστατη.
-
Με το καλό να παραλάβεις!Μη βιαστείς να ξεκινήσεις τις βόλτες
Άσε τον υπάλληλο να σου εξηγήσει αναλυτικά κουμπάκια,λειτουργίες,δυνατότητες και μην αμελήσεις τον έλεγχο.Μπορεί να φαίνεται κάπως σπαστικό εκείνη την ώρα αλλά έχει τη σημασία του...όχι ότι αν ανακαλύψεις κάτι μετά από 2-3 μέρες έγινε κάτι αλλά καλό είναι να τσεκάρεις πριν παραλάβεις.Επίσης αυτονόητο θεωρώ πως θα σου δώσουν το χαρτί της ασφάλειας,δεύτερο κλειδί,όλα τα χαρτιά κτλ.
Εγώ είχα γεμίσει v power diesel στην Κηφισίας ψηλά,από την πλευρά που είναι τα μονά νούμερα...περίπου ένα χιλιόμετρο από εκεί που βρίσκονται οι μαζεμένες αντιπροσωπείες(bmw,volvo,ford,opel,skoda,fiat/lancia/jeep)...είναι εταιρικό Shell και όποτε ξαναπεράσω,θα ξαναγεμίσω από εκεί! -
Lleonadas, άσχετο αλλά τελικα τι χρώμα το πήρες το vitara;
-
Renegade πήρε!
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Renegade πήρε!Ναι το renegade ήθελα να πω. Το κοιτάζει ο ξάδερφος μου και διαφωνούμε ανάμεσα σε μαύρο ή γκρι
-
Χαχα,πανταχού παρών ο limited!
Λευκό,plutare...ήμουν μεταξύ λευκού,μαύρου και πορτοκαλί.Για να μην είμαστε off topic,μπορείς αν θέλεις να συζητήσουμε κάτι να το κάνουμε στο thread για το συγκεκριμένο μοντέλο -
Eυχαριστω πολυ παιδια !!!!
-
Ναι σωστός. Geo πες καμιά λεπτομέρεια. Έκδοση χρώμα κλπ...
-
Acenta σε λευκο χρωμα με δωρα συναγερμο,φιμε τζαμια,αισθητηρες παρκαρισματος και δαπεδα !!!
Με ολες τις 92 σελιδες ως τωρα που εχω διαβασει εχω ενα μικρο αγχος μην μου τυχει κανενα λαχειο ....
Γραφτηκα και στο φορουμ της nissan (QGC.gr) αλλα ακομα δεν με ενεργοποιησανε
-
Μην αγχώνεσαι. Έχω την εντύπωση ότι αυτά ήταν παιδικές αρρώστιες των πρώτων μοντέλων. Και γω έτσι ήμουν όταν το πρωτοπηρα αλλά μέχρι στιγμής όλα σουπερ.
Στο forum έχω κάνει και γω εγγραφή από τον Ιούλιο, αλλά ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση .. -
Κατά 99,9% τεχνικό θέμα. Για ξαναπροσπάθησε.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κατά 99,9% τεχνικό θέμα. Για ξαναπροσπάθησε.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω προσπαθήσει 2 φορές με δύο διαφορετικά mail και τίποτα. ..
-
Στην τριτη καιγεσαι plutare
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κατά 99,9% τεχνικό θέμα. Για ξαναπροσπάθησε.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κώστα αργούν πολυ ενω κάποιες εγγραφές χάνονται. Είχα ρωτήσει τον άγγελο για τον Plutare και μου είχε απαντήσει οτι δεν υπήρχε εγγραφή με το email που μου είχε στείλει.
-
Ο χρήστης GEO70 έγραψε:
Acenta σε λευκο χρωμα με δωρα συναγερμο,φιμε τζαμια,αισθητηρες παρκαρισματος και δαπεδα !!!Με ολες τις 92 σελιδες ως τωρα που εχω διαβασει εχω ενα μικρο αγχος μην μου τυχει κανενα λαχειο ....
Γραφτηκα και στο φορουμ της nissan (QGC.gr) αλλα ακομα δεν με ενεργοποιησανε
Btw δεν ειναι της νισσαν το φόρουμ μολονότι ο Θεοχαράκης τους στηρίζει σε εκδηλώσεις κλπ. Οι πιο παλιοί ειναι νισσανακηδες όποτε προσοχή με την κριτική για τα ντάτσουν.... Λολλλ
Ειναι ομως με γνώσεις και καλα παιδια και κάνουν πολλές συναντήσεις και εκδρομές ....
Για το αμάξι γενικά να είσαι αλερτ γιατι βγαίνουν καποια παλαβά που και που ... Ίσως να εχει βελτιωθεί λιγο η συναρμογή η απλα ο κόσμος να ασχολείται λιγότερο διαβάζοντας τα συνέχεια....
Γενικά ειναι οικονομικό αμάξι και ειδικα εσυ που δεν πλήρωσες καμια παλαβή έκδοση εισαι καλα.... -
Geo αν επιτρέπεται πόσο σου πηγε;
-
Μια και αναφέραμε ότι είναι οικονομικό, τι καταναλώσεις έχετε περίπου;
Εγώ, πέρα από το πρώτο διάστημα που το έστρωνα και είχα δει μέχρι και 3.9lt/100Km σε μεικτές συνθήκες, πλέον κινούμαι γύρω στα 5.3lt/100Km. Μιλάμε πάντα για το 1.5d.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]