-
Ο χρήστης ellanios21 έγραψε:
Ρε παιδιά εκεί στη Nissan πάνε καλά?????....Αυξήθηκαν κι άλλο οι τιμές του Qashqai....Και η δική μου απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα θα ήταν ότι ναι, πάνε καλά μάλλον εφόσον φαίνεται να έχει ζήτηση το Qashqai, πουλάει και μπορεί να θέλουν περισσότερα κέρδη. Και αυθαίρετα όλα αυτά διότι δεν ξέρουμε γιατί και αν προέκυψε αυτή η αύξηση στην τιμή του. Η οποία είναι της τάξης??? Πόσο?
Και αν το ερώτημα μεν είναι ότι το θέλει κάποιος το Qashqai και δεν μπορεί να το πάρει λόγω της αύξησης αυτό αφορά τον ίδιο και την τσέπη του. Αν πάλι δε είναι τρολάρισμα του τύπου μια τέτοια κατασκευή (σύμφωνα με προηγούμενες συζητήσεις) το θέλουν να το δίνουν και ακριβότερο τότε είναι αστειότητα αυτό το post.
Οπότε με δεδομένο ότι δεν μιλάμε για εμπορική συναλλαγή με ΜΚΟ ή φιλανθρωπικό ίδρυμα μάλλον θα χρειαζόταν ένα επιπλέον σχόλιο για το γιατί πάνε ή όχι καλά οι της Nissan ή γιατί αύξησαν την τιμή του. -
Οσο αυξάνει η τιμή τόσο χειροτερεύει το ελάχιστο value for money που του εχει απομείνει.....
-
Οταν αυξανεται η ζητηση αυξανεται και η τιμη (θεωρητικα). Αν ηταν στα αζητητα θα το ειχαν σκισει στις προσφορες. Μεγαλο κεφαλαιο και οι προσφορες. Δεν εννοω να θελουν απο την αρχη να το πουλησουν π.χ. 15.000 και στο πετανε στις 18.000 και μετα με εκπτωση και αλλα μαρκετινιστικα κολπα τους λες και ευχαριστω επειδη το πηρες με 15.000.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Οσο αυξάνει η τιμή τόσο χειροτερεύει το ελάχιστο value for money που του εχει απομείνει.....Στεφανε καμία γενιά QQ δεν ήταν vfm. Το αντίθετο. Έως υπερεκτιμημένο το λέγαμε.
Και η εταιρία συνεχίζει αυτή την πολιτική. (Και την θεωρώ θετική γι' αυτήν και υπό κρίση για τους πελάτες κατόχους και ενδιαφερόμενους) -
Ο καλύτερος κριτής είναι ο κόσμος και οι πωλήσεις που θα κάνει. Για να τσιμπάνε τις τιμές με τον ερχομό του HRV και του ομόσταυλου Kadjar κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν από την εταιρεία. Αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσο τσίμπησαν οι τιμές του.
Σχετικά με το value for money, έχει σχέση με το ποια έκδοση επιλέγει ο αγοραστής. Άλλο VfM έχει η Energy 1.5 και άλλο η 1.6 4x4 Techna. Άλλες επιλογές υπάρχουν στα 20.000€ της 1.5 και άλλες στα 30 χιλιάρικα της δεύτερης. Άλλες απαιτήσεις έχεις από το πρώτο, άλλες από το δεύτερο που είναι 50% επιπλέον στην τιμή.
-
οι αυξήσεις αφορούν όλες τις εκδόσεις με όλους τους κινητήρες...υπάρχει νέος τιμοκατόλογος στο site της nissan, περίπου 400-450 ευρώ πιο τσιμπημένες από τις προηγούμενες. Κατά 90% έχω καταλήξει στο qashqai για νέα αγορά, αλλά ξενερώνω άγρια με κάτι τέτοια. Μ'αρέσει που περίμενα και μείωση τιμών....
-
Με κάτι τέτοια διευκολύνεται ακόμη περισσότερο η απόφασή μου για αμάξι...
-
Χωρίς να έχω δεις τις νέες τιμές να πω ότι νομίζω ότι δεν είναι κάποια νέα αύξηση. Απλά μέχρι προσφάτως είχαν στο site τις τιμές που αφορούσαν τα euro5 μοντέλα, γιατι ειχαν ακομα καποια στοκ και σου έλεγαν αν θες euro6 είναι επιπλέον 350€. Τώρα υποθέτω που πλέον έχουν μόνο euro6 απλά ανανέωσαν τον τιμοκατάλογο...
-
Η ολη νοοτροπια που βγαζουν ορισμενοι 'αφου δε μπορειτε να το παρετε αφου ακριβυνε μη μιλατε καλυτερα...' τη θεωρω ηλιθια τουλαχιστον.. σιγα τη ferrari που ειναι και για λιγους και εκλεκτους...
Η ιδια διαπιστωση-γκρινια εγινε και για την αυξηση τιμης του CRV ,με αποστολη μεχρι και επιστολης διαμαρτυριας (οκ θα του κλ@σουν τα φρυδια ) αλλα δεν ειδαν κανεναν να βγαινει να λεει ,τι καθεστε και ασχολειστε και γιατι το σχολιαζετε.. γουστο μας καπελο μας να θεωρουμε κλοπη 36 χιλιαρικα για ενα suv της σειρας και το σχολιαζουμε.. αντε πειτε μας και φτωχουλιδες τωρα επειδη δε μπορουμε να το παρουμε...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στεφανε καμία γενιά QQ δεν ήταν vfm. Το αντίθετο. Έως υπερεκτιμημένο το λέγαμε.
Και η εταιρία συνεχίζει αυτή την πολιτική. (Και την θεωρώ θετική γι' αυτήν και υπό κρίση για τους πελάτες κατόχους και ενδιαφερόμενους)Θεωρεις θετικο για τον πελατη να πληρωνει ενα υπερεκτιμημενο προιον,οταν μαλιστα το χεις αγορασει εσυ ο ιδιος το προογουμενο QQ απ οσο ξερω(?)
-
Γι αυτό λέω υπό κρίση για τον πελάτη. Άλλος το δέχεται άλλος όχι.
Εγώ το δέχτηκα το 2010 άσχετα με το κόστος του. Με τόσα λεφτά έπαιρνα και άλλα και μπορεί και καλύτερα.
Το θέλω και το μπορώ = θετικό για μέναΣτάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτο που γραφεις τωρα ειναι κατι τελειως διαφορετικο με το οτι εχει τα θετικα του να σκας περισσοτερα.. Αλλο το γουσταρα και το πηρα κι ας ηταν υπερτιμημενο και οκ σωστο και αλλο ειναι καλυτερα για εμενα το οτι κοστιζει περισσοτερο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η ολη νοοτροπια που βγαζουν ορισμενοι 'αφου δε μπορειτε να το παρετε αφου ακριβυνε μη μιλατε καλυτερα...' τη θεωρω ηλιθια τουλαχιστον.. σιγα τη ferrari που ειναι και για λιγους και εκλεκτους...Έτσι.
Δεν μπορείς πλέον, δεν το παίρνεις. Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
ειναι καλυτερα για εμενα το οτι κοστιζει περισσοτερο..Δεν εννοησα κάτι τέτοιο. Τι συμφέρον θα είχα να ισχύει κάτι τετοιο?!
-
σχετικά με το μπορω-δεν μπορω ενός υποψήφιου αγοραστή, καλα τα γράφετε. οπου παρεμπιπτόντως μιλάμε για ένα αμάξι της σειράς και το οποιο μια όποια αύξηση μπορει να 'επηρεάσει' κάποιους υποψήφιους αγοραστες. δεν είναι Ferrari για να μην τρέξει μια αν αυξηθεί η τιμη της εστω και κάποια χιλιάρικα.
η νοοτροπία του εισαγωγέα όμως να μην σχολιαστεί?
δεν θα μπορούσε ας πουμε να κρατήσει την τιμη στα ιδια επίπεδα λογω κρίσης, σεβασμού στον πελάτη καιγωδενξερωτι?
ποοοοσο χαμένος θα εβγαινε από μια τετοια κίνηση? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ειναι καλυτερα για εμενα το οτι κοστιζει περισσοτερο..
Δεν εννοησα κάτι τέτοιο. Τι συμφέρον θα είχα να ισχύει κάτι τετοιο?!
Ακριβως αυτο εγραψες αρχικα,ακριβως...
Η ολη νοοτροπια που βγαζουν ορισμενοι 'αφου δε μπορειτε να το παρετε αφου ακριβυνε μη μιλατε καλυτερα...' τη θεωρω ηλιθια τουλαχιστον.. σιγα τη ferrari που ειναι και για λιγους και εκλεκτους...
Έτσι.
Δεν μπορείς πλέον, δεν το παίρνεις. Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές
Εσυ ανθρωπε μου του εκοψες και το δικαιωμα να εκφρασει τη δυσαρεσκεια του οτι δε μπορει να παρει κατι που μπορουσε και που ηδη δεν ηταν φτηνο γι αυτο που ειναι..Συνειδητοποιησε το.
Για να το κλεισω και να το καταστησω σαφες.. δε μ ενοχλησε το οτι αυξηθηκε η τιμη ,μ ενοχλησε η αποψη μελων οτι δεν εινα ιαξιο σχολιασμου και το 'αφου δε μπορεις να το παρεις μη μιλας καλυτερα'
-
Με παρεξηγεις συνέχεια. Δεν βγαίνει άκρη...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οσο αυξάνει η τιμή τόσο χειροτερεύει το ελάχιστο value for money που του εχει απομείνει.....
Στεφανε καμία γενιά QQ δεν ήταν vfm. Το αντίθετο. Έως υπερεκτιμημένο το λέγαμε.
Και η εταιρία συνεχίζει αυτή την πολιτική. (Και την θεωρώ θετική γι' αυτήν και υπό κρίση για τους πελάτες κατόχους και ενδιαφερόμενους)Είχε κάποιο στις εισαγωγικές εκδόσεις. Σε οτιδήποτε παραπάνω υπερτιμημένο και υπερεκτιμημημενο...
-
Η διαφορά τιμής πάντως για το 1.5 Energy είναι 230€ σε σχέση με την Γερμανία. Δωρεάν εκεί είναι το κόκκινο χρώμα, αν επιλέξεις το απλό λευκό είναι +200€, οπότε η διαφορά τιμής είναι 30€. Στην τελική τιμή του Ελληνικού QQ υπολογίζω την προσφορά της εταιρείας αλλά όχι την απόσυρση.
Ίσως να είχε ξεκινήσει η αντιπροσωπεία με χαμηλότερες τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη και στην πορεία εξισώνει σιγά σιγά τις τιμές.
-
Ρε παιδια σχολιασμος στην τιμη ειναι κατι που θα γινεται. Εδω τα περιοδικα εχουν την τιμη στα + ή στα - ενος μοντελου.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]