-
δίνουν τα τελευταία euro ncap 5 φθηνότερα..
έχω κάνει όμως λάθος γιατί ξέχασα να προσθέσω πινακίδες και τέλη (510€) θα το κάνω edit.. η διαφορά είναι 800€ και κάποιοι προτείνουν το euro ncap 6 κυρίως για να γλυτώσει κανείς πιθανές αλλαγές στην τελη κλπ των euro ncap 5 -
please delete
-
please delete
-
please delete
-
Μολονότι τα 800€ ειναι δέλεαρ, και εγώ το euro 6 θα διάλεγα.
-
και εγώ για το euro6 με βλέπω..
επίσης μου είπαν ότι η after market οθονη με nav + καμερα πισω βγαίνει 500€-600€ αλλά δεν είναι καλής ποιότητας (χαλάει το εσωτερικό) και βγάζει το αυτοκίνητο εκτός εγγύησης..έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις?
-
Ο χρήστης user_mak έγραψε:
επίσης μου είπαν ότι η after market οθονη με nav + καμερα πισω βγαίνει 500€-600€ αλλά δεν είναι καλής ποιότητας (χαλάει το εσωτερικό) και βγάζει το αυτοκίνητο εκτός εγγύησης..έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις?
oυτε να το σκεφτεσαι τοτε
-
Ο χρήστης user_mak έγραψε:
Δεν νομίζω να βγαίνει το αυτοκίνητο εκτός εγγύησης... παπατζιλίκι σου πουλάνε μήπως πάρεις το acenta connect!
Και πάλι βέβαια πολλά είναι και τα 600 ευρώ και υπάρχουν πολλές επιλογές απέξω! Αστο με ησυχία πιο μετά!
Πάρε καλύτερα το euro 6 για τυχόν διαφορά σε τέλη μελλοντικά!
Η καλύτερη επιλογή το 1,2 στο επίπεδο energy! Εδώ ναι είναι value for money!
Tα υπόλοιπα είναι overpriced! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν νομίζω να βγαίνει το αυτοκίνητο εκτός εγγύησης... παπατζιλίκι σου πουλάνε μήπως πάρεις το acenta connect!
Και πάλι βέβαια πολλά είναι και τα 600 ευρώ και υπάρχουν πολλές επιλογές απέξω! Αστο με ησυχία πιο μετά!
Πάρε καλύτερα το euro 6 για τυχόν διαφορά σε τέλη μελλοντικά!
Η καλύτερη επιλογή το 1,2 στο επίπεδο energy! Εδώ ναι είναι value for money!
Tα υπόλοιπα είναι overpriced!Θα συμφωνήσω ότι καλύτερο VfM είναι το Energy και ότι 900€ για ένα tablet με περιορισμένες δυνατότητες δεν αξίζουν. Από τον εξοπλισμό του Accenta το μόνο που θα ήθελα θα ήταν τα φώτα ομίχλης και ο αντιθαμβωτικός καθρέφτης (που νομίζω ότι έχει).
-
Ο αντιθμαβωτικος είναι στο acenta premium που έχει 1650 παραπάνω από acenta.
-
Δεν θα υπάρχει Nismo εκδοση για το Nissan Qashqai
http://www.autoblog.gr/2015/06/30/nismo ... ruled-out/
-
Σημερα μίλησα με 3 διαφορετικούς αντιπροσώπους της Nissan.
Είχα σκοπο να προχωρήσω σε αγορα του Qashqai 1.5 dci acenta premium.
Μου είπαν πως ο Θεοχαράκης έχει παγώσει όλες τις αγορές, παρά μονο με μετρητά....
Πραγματικά τραγική απόφαση η οποία για μενα δείχνει πολύ ασχημα στοιχεία για τον αντιπρόσωπο....
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να στραφώ προς την δευτερη μου επιλογή το Vitara.... -
Έχεις καταλάβει ότι έχουμε capital controls και κλειστές τράπεζες; Πως αλλιώς δηλαδή θα μπορούσες να αγοράσεις αυτοκίνητο από την στιγμή που οι τράπεζες είναι κλειστές και άρα δεν υπάρχει τραπεζικός δανεισμός; Μόνο μετρητά λοιπόν (web banking), εκτός αν έχεις καμιά τρελή πιστωτική με τεράστιο όριο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχεις καταλάβει ότι έχουμε capital controls και κλειστές τράπεζες; Πως αλλιώς δηλαδή θα μπορούσες να αγοράσεις αυτοκίνητο από την στιγμή που οι τράπεζες είναι κλειστές και άρα δεν υπάρχει τραπεζικός δανεισμός; Μόνο μετρητά λοιπόν (web banking), εκτός αν έχεις καμιά τρελή πιστωτική με τεράστιο όριο.Πιστεψε με φιλε μου το έχω κατάλαβει πολύ κάλα. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τα γραπτά μου και καλό θα είναι επειδή είναι περίεργοι καιροί και όλος ο κόσμος είναι στην τσίτα, να προσέχεις λίγο τον τρόπο σου....
Αυτό που λέω είναι ότι δεν δέχεται όυτε την μεταφορά όλου του ποσού μεσω web banking, αλλά μόνο μετρητά χέρι με χερι.... -
Μπορούσες να το διευκρινίσεις περισσότερο γιατί και το web banking ως μετρητά θεωρείται. Από εκεί και πέρα ο Σ το κάνει προφανώς για να έχει λεφτά στο χέρι ώστε να δώσει στους προμηθευτές και εργαζομένους του. Άσχημο μεν, κατανοητό δε. Στην τελική αυτός θα χάσει έναν πελάτη, οπότε δικό του πρόβλημα. Εκτός αν θες τόσο πολύ το QQ, οπότε αναγκαστικά περιμένεις.
ΥΓ: Αναρωτιέμαι πως μπορεί να το περάσει φορολογικά αυτό. Θεωρητικά συνδιαλλαγή πάνω από €1500 πρέπει να γίνεται μέσω κάρτας, επιταγής ή τραπέζης. Ίσως τώρα με τα CC δεν υπάρχει αυτός ο όρος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπορούσες να το διευκρινίσεις περισσότερο γιατί και το web banking ως μετρητά θεωρείται. Από εκεί και πέρα ο Σ το κάνει προφανώς για να έχει λεφτά στο χέρι ώστε να δώσει στους προμηθευτές και εργαζομένους του. Άσχημο μεν, κατανοητό δε. Στην τελική αυτός θα χάσει έναν πελάτη, οπότε δικό του πρόβλημα. Εκτός αν θες τόσο πολύ το QQ, οπότε αναγκαστικά περιμένεις.ΥΓ: Αναρωτιέμαι πως μπορεί να το περάσει φορολογικά αυτό. Θεωρητικά συνδιαλλαγή πάνω από €1500 πρέπει να γίνεται μέσω κάρτας, επιταγής ή τραπέζης. Ίσως τώρα με τα CC δεν υπάρχει αυτός ο όρος.
Οχι ακομα ισχύει. Απλά φοβαται οτι μπορεί να γίνει καποιο κουρεμα ή επιστροφή στην δραχμή και εκει στην ουσια να χασει....
-
Plutare λυπάμαι για την περιπέτεια σου, αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν παγώσει τα πάντα και οι καταστάσεις που ζούμε είναι πρωτόγνωρες. Προφανώς, όπως φοβάσαι εσύ μη γυρίσουμε στην δραχμή και χάσεις τα λεφτά σου, το ίδιο και σε πολύ πιο έντονο βαθμό ισχύει και για την αντιπροσωπεία. Είτε τα έχει προπληρώσει είτε όχι, φαντάζεσαι τι σημαίνει για την αντιπροσωπεία να πληρωθεί μέσω web banking για 500 αυτοκίνητα και μετά να γυρίσει το νόμισμα σε δραχμή
Έτσι και αλλιώς δε πιστεύω να προλαβαίνεις να κάνεις πολλά μέχρι αύριο, οπότε στην θέση σου αναγκαστικά θα περίμενα μέχρι την επόμενη εβδομάδα, μήπως και κλείσει η συμφωνία και αρχίσει να ομαλοποιείται η κατάσταση με τις τράπεζες. Πίστεψε με, αν το θέλεις εσύ μία φορά, οι επιχειρήσεις το θέλουν εκατό!
Αν πάλι φοβάσαι τόσο για επιστροφή στην δραχμή, επικοινώνησε με την Suzuki για να δεις την δική τους πολιτική.
-
Δεν είσαι ο μόνος,plutare!Μίλησα και εγώ την προηγούμενη Δευτέρα ή Τρίτη δηλαδή αμέσως μόλις είχε ξεκινήσει το capital control με τον προϊστάμενο του Θεοχαράκη...μου είπε ότι έχει ήδη κλείσει την ίδια μέρα δύο παραγγελίες μέσω e banking από ανθρώπους που έτρεμαν,όπως κι εγώ,το κούρεμα καταθέσεων και έσπευσαν να πάρουν αμάξι.
Οι λόγοι που δεν προχώρησα τελικά ήταν οι εξής: 1.δεν είχα το απαιτούμενο ποσό διαθέσιμο αλλά σε προθεσμιακή κατάθεση και η τράπεζα μου που πήρα τηλ μου είπε ότι δεν μπορώ να σπάσω την προθεσμία με κλειστές τράπεζες, 2.ο προϊστάμενος μου είπε ότι-εξ όσων γνωρίζει-υπάρχει πλαφόν 10.000€ ημερησίως για μεταφορά ποσού από ένα λογαριασμό σε κάποιον άλλο μέσω web και επομένως θα έπρεπε για 3 μέρες να μεταφέρω λεφτά από το λογαριασμό μου στο δικό του, 3.όταν τον τον ρώτησα αν γίνει κάποιο μπραφ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ή αν δεν προλάβει να εκτελωνιστεί το αμάξι,μου είπε τίμια ο άνθρωπος ότι δεν μπορεί να με εξασφαλίσει και 4. δε δεχόταν ανταλλαγή...έτσι και εγώ κάθισα στ'αυγά μου και δεν έκανα τίποτα .
Η παράνοια που επικράτησε σε κάποιους ''εγκλωβισμένους'' καταθέτες αυτές τις μέρες είναι άνευ προηγουμένου.Θα σου πω μόνο για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου ότι πέρασαν από το μυαλό μας πράγματα που ούτε καν είχαμε ξανασκεφτεί προσπαθώντας να μετριάσουμε κάπως τη διαφαινόμενη χασούρα-καταστροφή.Όταν κατακάτσει λίγο η σκόνη από όλη αυτή την ιστορία,είμαι σίγουρος πως θα ακούσουμε τέρατα.
Να δούμε τώρα πώς θα κυλήσει η κατάσταση αν τελικά υπάρξει συμφωνία και ανοίξουν οι τράπεζες...θα επιτρέψουν να κάνουμε πιο ελεύθερα τέτοιες κινήσεις-αγορές εντός Ελλάδας ή πάλι θα υπάρχουν περιορισμοί.. -
Κι εγώ στο club κύριοι. Με το που βγήκε το Όχι έφυγα την δευτέρα στην αντιπροσωπεία της audi και πήρα ένα μεταχειρισμένο από αυτά που είχαν εκεί μόνο και μόνο για να γλιτώσω ότι μπορώ. Στην αρχή πήγα να μεταφέρω τα χρήματα με web banking άλλα υπήρχε όριο 5000 ευρώ ανά μέρα, οπότε αναγκάστηκα και πήγα από την τράπεζα με το χαρτί της 'παραγγελίας' του αυτοκινήτου, έκανα την αίτηση για την μεταφορά των χρημάτων η οποία πραγματοποιήθηκε μόλις χθες τελικά!
-
Axel και leonidas, τα λέτε και οι 2 πολύ σωστα.
Παρολα αυτα ειναι κατα την αποψη μου ενα δειγμα περισορισμενου επαγγελματισμου όλο αυτο απο τον Θεοχαρακη.
Οσο για την Suzuki που λες φιλε Axel, δεν εχει κανενα θεμα, δεχετε κανονικα web banking, απλα και προτιμω το QQ περισσότερο αλλά και η εκδοση που θα μπορουσα να παρω στο Vitara, σε μαυρο χρωμα που την θέλω θα είναι διαθεσιμη τέλος Σεπτεμβρη...
Παντως για αυτο που λεει ο Leonidas, να σου πω ότι δουλευω σε πολυεθνικη που εχει καταστηματα λιανικής και εμπορευεται ηλεκτρικές συσκευες.
Αυτο λοιπον που βλέπουμε στα καταστηματα μας την τελευταια ιδιως εβδομαδα είναι πρωτογνορο. οι τζιροι ειναι επιπεδου περιοδου Χριστουγεννων και προ 5αετιας... Ο κόσμος μπαίνει στα μαγαζια σε κατασταση πανικου και ζητάει να αγοράσει ετοιμοπαραδοτα και ακριβα προιοντα.
Πουλαμε τις 65'' τηλεοράσεις αξίας 3000€ σαν λουκουμια....
Το θέμα ειναι οτι με όλα αυτα που περναει ο κόσμος έχει χάσει την ψυχραιμία του και κάνει σπασμοδικές κινήσεις.
Άλλο στην περιπτωση μας να πείς, ότι αφου ετσι κι αλλιως χρειαζομουν αυτοκίνητο και ειχα προγραμματισει να το αγόραζα σε σύντομο χρονικό διαστημα, απλά το κάνω τωρα και άλλο να πεις ότι παω σε ένα μαγαζι και αγοραζω μια τηλεοραση 65''....
Τι να πω μακαρι να έρθει αυτή η πολυπόθητη συμφωνία (η οποία δυστυχως θα μας γονατίσει ακόμα περισσότερο), ώστε τουλάχιστον να στθεροποιηθεί η κατασταση
Νissan Qashqai J11 [2014-__]