-
Ο χρήστης DISTRIBUTOR έγραψε:
Με βάση τιμής απόδοσης ο 1.6 του VITARA είναι υπεραρκετος......Ειδικα εαν βάλεις και το sport mode ........δεν παίζεται......Συμφωνω και επαυξάνω....
-
Αυτό με τα ηλεκτρικά παράθυρα και το αυτόματο ανέβασμα είναι γνωστό. Όλοι οι αντιπρόσωποι λένε ότι γίνεται για να μην ζορίζεται η μπαταρία. Από την άλλη, τα VW Golf IV, είχαν όλα σύστημα να ανεβάζεις ή να κατεβάζεις ταυτόχρονα όλα τα παράθυρα κρατώντας σταθερά το κλειδί σε μία θέση, και ποτέ μα ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με την μπαταρία (σε αντίθεση με όλα τα άλλα συστήματα όπου είχαν μπόλικα προβλήματα ), οπότε μάλλον δικαιολογία μου φαίνεται αυτό για την μπαταρία.
Για τις επιδόσεις, είχα δει και αλλού τα αποτελέσματα, παρόλα αυτά στην πράξη δεν ένιωσα τέτοιες διαφορές. Σε αντίθεση με τον φίλο plutare, εμένα μου είχε φανεί χειρότερος κινητήρας αυτός του Vitara (σε sport mode δε το έβαλα - ο πωλητής βαριόταν την ζωή του). Επίσης, παρά τους αριθμούς, σε καμιά φάση δε νιώθω πως στο QQ 1.5 του λείπει η δύναμη. Όσο για το HRV, λογικά θα έχει πολύ καλές επιδόσεις, μιας και ο κινητήρας του είναι εξαιρετικός (τουλάχιστον στο Civic που το δοκίμασα).
ΥΓ. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αφαιρέσω την πίσω πινακίδα; Το πλαίσιο για την πινακίδα που μου έβαλε ο αντιπρόσωπος κοπανάει απίστευτα πολύ κάθε φορά που κλείνω την πόρτα του χώρου αποσκευών, και για τον λόγο αυτό θέλω να το αφαιρέσω και να βάλω κάποιο μονωτικό ανάμεσα σε αυτό και την λαμαρίνα του αυτοκινήτου. Το κακό είναι πως πλέον δεν είναι οι παλιές βιδωτές πινακίδες και όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το αφαιρέσω. Γνωρίζει κανείς το κόλπο; Θέλει κατσαβίδι μήπως (με προσοχή εννοείται);
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Μετα απο ενα μηνα περίπου κατοχής ενός QQ 1.5 Dci acenta premium ήρθε η ώρα να σας παραθέσω την αποψη μου.ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ - τον θεωρώ πραγματικά εξαιρετικό. Υποκειμένική πάντα η αποψη για τον κινητήρα και τον τρόπο λειτουργίας του και έχει να κάνει με το τι οδηγουσες πριν. Να πω λοιπόν ότι μεχρι στιγμής στην κατοχή μου είχα ένα skoda fabia 1.4 (101 hp), ένα citroen c2 1.4 (75 hp νομίζω) της συζύγου και τον τελευταίο χρόνο ένα opel astra 1.4 turbo του 2011 (120 hp).
Ο τρόπος λειτουργίας του πραγματικά για μένα είναι ιδανικός. Προφανως και όταν αγόρασα το αυτοκίονητο αυτό δεν περίμενα να αποδίδει παππαδες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν περίμενα να τραβαει έτσι. Η ροπή είναι πολύ καλή, πραγματικά δεν κολλάει πουθενα. Είναι πολύ σωστά μοιρασμένη και πραγματικά σε εμένα με μεχρι στιγμής 1200 χλμ μόνο μια φορά κρέμασε και αναγκάστηκα να κατεβασω ταχύτητα και αυτο θεωρω απο δικό μου λαθος υπολογισμό. Να σημειώσω εδω ότι έκανα και ένα ταξίδι 850 χλμ συνολικά, στο οποίο είμασταν 3 άτομα και το αυτοκίνητο ήταν φορτωμένο με πράγματα μεχρι και στον τεμπέλη και το air-condition στο full...
Απο άποψη κατανάλωσης έχω πράγματικά μείνει. το αυτοκίνητο καίει πάρα πολύ λίγο. Να πώ απλά ότι μέχρι στιγμής έχω μέση κατανάλωση 5.4. Αυτό βεβαια δεν μου λέει κάτι απο μόνο του, όσο το γεγονός ότι fullαρα όταν το πήρα και μου άναψε λαμπάκι μετα απο 940 χιλιόμερτα. Θα επανέλθω μετά απο λιγο καιρό με περισσότερα ακόμα στοιχεία για την κατανάλωση.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ - Πολύ καλό και ποιοτικό. Οι χωροι αρκετά καλοί. Για το πορτ-παγκαζ να αναφέρω ότι δεν καταλαβαίνω την χρηστικότητα του διπλού πάτου, ευτυχώς που μας έκοψε και τον αφήσαμε πίσω στις διακοπές. Ο τεμπέλης πολύ ωραίος, με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, θα ήθελα όμως να μπορούσε να είναι κινούμενος και να κανει μπροστά και πισω...
Ο πίνακας οργάνων πάρα πολύ καλός με πληροφορίες αμέτρητες. Απο τις διαφορες ευκολίες που εχει να πώ ότι είναι εξαιρετικά τα αυτόματα φώτα και ο τρόπος που λειτουργούν, η προειδοποίηση για το φρεναρισμα ( για την οποια όμως ακόμα δεν έχω κατάλαβει πλήρως πως λειτουργεί ) όπως επίσης και οι μπρος-πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος με την αποικόνιση στον πίνακα οργανων οι οποίοι λειτουργούν πολύ καλά και μάλιστα έχουν και δυνατότητα ρύθμίσης για το πόσο κοντά θες να ξεκινάνε να σε προοιδοποιούν. εδω βεβαια να πω ότι εχω μια μικρή ενσταση, απο την αποψη ότι θα ηταν καλύτερα να αποικονίζονται στο infotaintment μιας και όταν στρίβεις για να παρκαρεις είναι λίγο πιο δύσκολο να κοιτάς τον πίνακα οργάνων αναμεσα απο το τιμόνι....
Μιας και το ανέφερα να πω και για το πολυσυζητημένο connect. Το οποίο ναι μεν λειτουργεί άψογα, δεν μου λεει όμως κατι σε γενικές γραμμες. Εξηγούμαι λέγοντας ότι το navi ναι μεν έχει πολύ γρηγορη απόκριση και αρκετή ακρίβεια, καποιες δύσκολες περιοχες όμως δεν τις βρίσκει, παρότι πχ απο το google maps τις βρήκα αμέσως... το ραδιοφωνο του είναι μια χαρά, επίσης και το bluetooth του το οποίο συνδεεται αψογα με το τηλέφωνο, έχει πολύ καλό ήχο, δεν κάνει αποσυνδέσεις, διαβάζει όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο και απο ότι μου λένε όσοι έχω μιλήσει με ακούνε καμπάνα. Μεχρι εκεί ομως, μιας και απο την USB δεν παίζει κάτι άλλο εκτός απο τραγούδια, ενω θα ήθελα να παίζει και κανα video, θα μπορούσε να έχει και wifi για πχ mirrorlink οπως έχουν πια όλα τα συχρονα συστήματα. Τέλος να ανφέρω πως η camera οπισθωπορείας είναι φοβερή, λειτουργεί άψογα και μέρα και νύχτα και βοηθά πάρα πολύ μιάς και γενικά το αυτοκίνητο έχει λίγο περιοσριμένη ορατότητα προς τα πίσω.... Τέλος να πώ ότι θα ήθελα την δυνατότητα να μπορώ να χειρίζομαι απο τα χειριστήρια στο τιμόνι, εκτός απο το ραδιόφωνο και την επιλογή της εισόδου της πηγής και υπόλοιπες λειτουργίες, όπως πχ να πλοηγούμε μέσα στο μενού. Ένας απλός λόγος πχ για αυτό θα είναι πολύ λογικός όταν κάποιος πάει να αλλάξει κάτι στο μενού την ώρα που οδηγεί σε ενα δρόμο με λακούβες...
Επιπλέον να αναφερθώ στο εξαιρετικό cruise control που έχει, το οποίο λειτουργεί πάρα πολύ καλά και σε συνδιασμό με τα χειριστήρια τιμονιού αλλά και με την αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας.
Ο καθρέφτης με το αυτόματο dimming για να μην τυφλώνεσαι απο τα φώτα των πίσω είναι πραγματικά πάρα πολύ καλός.
Σε γενικές γραμμές πάντως να πώ ότι θέωρω το connect για αυτά που προσφέρει ακριβό.
Τέλος να πώ ότι το αυτοκίνητο έχει πολύ καλή ηχομόνωση, ο θόρυβός του κινητήρα δεν περνάει στην καμπίνα ή όταν έχει πολύ ησυχία τον ακούς ελάχιστα. Απο κοπανήματα της ανάρτησης πραγματικά περνάνε ελάχιστα. Τα καθίσματα του είναι πραγματικά πολύ αναπαυτικά και η επιπλέον υποστήριξή της μέσης που την ρυθμίζεις μέσω ενός μοχλού είναι το κάτι άλλο, όσοι έχουν θέμα με την μεση τους ( έκανα χειρουργίο πριν ένα χρόνο ) θα το καταευχαριστηθούν.Αυτά μέχρι στιγμής, ελπίζω να μην σας κούρασα, ήθελα όμως να υπάρχει μια αντικειμενική ( οσο αυτό γίνεται ) κριτική, για όσους όπως και γω πριν το παρω, ψάχνουν να βρούν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία πριν το αποφασίσουν.
Θα ξαναγράψω μετά απο καιρό, μιας και μόνο ένα μήνα στην κατοχή μου, σίγουρα θα έχω περισσότερα να προσθεσω....Συνοψίζοντας να πω ότι το θέωρώ ένα πάρα πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο και θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα
Επειδή εχουμε ακριβώς το ιδιο, χαίρομαι που σου αρέσει, ενω εν ολιγοις καταληγουμε στα ιδια συμπερασματα. Ειδικα για την επιλογη εκδοσης αν κάποιος θέλει να πάει σε connect κρίμα είναι να μην πάει απευθείας σε premium. Τα επιπλέον τεχνολογικά κόλπα του premium ειναι καλά και χρήσιμα και δεν μπαίνουν aftermarket.
Τέλος απλά να σημειωσω ότι παρότι συμφωνουνε, η άποψη σου επιβεβαιώνει και το δικο μου σκεπτικό. Με την εξαίρεση του ανταγωνιστικού astra τα υπόλοιπα αυτοκίνητα σου ήταν μικρότερης κατηγορίας, οπότε στη σύγκριση κερδιζει άνετα το qq. Εγω προέρχομαι από rav 4 που μολονότι ελάχιστα μεγαλύτερο ήταν άλλης κατηγορίας αυτοκίνητο. Ότι και να κανει το qq πάντα στο μυαλό μου οδηγώντας το θα παίζει ότι καλό μεν αλλά rav δεν είναι.
Αν βάλεις στη σουμα και καποια μικρό θέματα που είχα και κυρίως κάποιες ιδιαιτερότητες της γαλλικής καταγωγής του, εύκολα καταληγεις στη δική μου άποψη για το qq. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Αυτό με τα ηλεκτρικά παράθυρα και το αυτόματο ανέβασμα είναι γνωστό. Όλοι οι αντιπρόσωποι λένε ότι γίνεται για να μην ζορίζεται η μπαταρία. Από την άλλη, τα VW Golf IV, είχαν όλα σύστημα να ανεβάζεις ή να κατεβάζεις ταυτόχρονα όλα τα παράθυρα κρατώντας σταθερά το κλειδί σε μία θέση, και ποτέ μα ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με την μπαταρία (σε αντίθεση με όλα τα άλλα συστήματα όπου είχαν μπόλικα προβλήματα ), οπότε μάλλον δικαιολογία μου φαίνεται αυτό για την μπαταρία.Για τις επιδόσεις, είχα δει και αλλού τα αποτελέσματα, παρόλα αυτά στην πράξη δεν ένιωσα τέτοιες διαφορές. Σε αντίθεση με τον φίλο plutare, εμένα μου είχε φανεί χειρότερος κινητήρας αυτός του Vitara (σε sport mode δε το έβαλα - ο πωλητής βαριόταν την ζωή του). Επίσης, παρά τους αριθμούς, σε καμιά φάση δε νιώθω πως στο QQ 1.5 του λείπει η δύναμη. Όσο για το HRV, λογικά θα έχει πολύ καλές επιδόσεις, μιας και ο κινητήρας του είναι εξαιρετικός (τουλάχιστον στο Civic που το δοκίμασα).
ΥΓ. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αφαιρέσω την πίσω πινακίδα; Το πλαίσιο για την πινακίδα που μου έβαλε ο αντιπρόσωπος κοπανάει απίστευτα πολύ κάθε φορά που κλείνω την πόρτα του χώρου αποσκευών, και για τον λόγο αυτό θέλω να το αφαιρέσω και να βάλω κάποιο μονωτικό ανάμεσα σε αυτό και την λαμαρίνα του αυτοκινήτου. Το κακό είναι πως πλέον δεν είναι οι παλιές βιδωτές πινακίδες και όσο και αν προσπάθησα δεν κατάφερα να το αφαιρέσω. Γνωρίζει κανείς το κόλπο; Θέλει κατσαβίδι μήπως (με προσοχή εννοείται);
Το αυτόματο παράθυρο μόνο στον οδηγό υπάρχει χρόνια σε πολλά ιαπωνικά. Κάποια νόρμα ασφαλείας θα είναι. Το είχε και το rav4 του 2007 ενώ το corolla του 2003 είχε κανονικά auto.
Αυτό με το αυτόματο σήκωμα παραθύρων το ακούω από πολλούς αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω επειδή ποτέ δεν το είχα. Πάντα ελέγχω τα παράθυρα πριν βγω. Αντίθετα το qq με κακομαθε με τους καθρέπτες όπου πλέον κλείνουν αυτοματα στο κλείδωμα μετά την τοποθέτηση της σχετικής πλακετας της Nissan.
Το θέμα με την πινακίδα δεν το εχω προσέξει αλλά τρεμω στη ιδέα να προσπαθήσει κάνα στρουμφάκι να σου αφαιρέσει πινακίδα για παρκάρισμα και να σου κάνει ζημιά.....
Τις πινακίδες εύκολα τις παίρνεις πίσω... Τυχόν γρατσουνια πως τη φτιάχνεις; -
Έλα βρε iceman! Τι κάνεις; Κάτι μου λέει πως έκανες βόλτες με το τουτου . Τώρα αν καποιο στρουμφακι σου κάνει γρατσουνιά, αυτή θα είναι πίσω από την πινακίδα και δεν θα φαίνεται!. Καλό φθινόπωρο σου εύχομαι. Ελπίζω να ήρθες ορεξάτος!
-
Καλησπερα ξερει κανεις ποια αντιπροσωπεια κανει καλες προσφορες για αγορα qq;;;;;
-
ΑΑΑΑ ξέχασα να αναφέρω και μια λεπτομέρεια που αν και μικρή την θεωρώ πραγματικά απαράδεκτη για ένα αυτοκίνητο των 24Κ.
Το παράθυρο του συνοδηγού δεν είναι αυτόματο.
Ναι εν έτει 2015 και σε ενα αυτοκίνητο 24Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ και πρέπει να το κρατάς πατημένο για να κλείσει....
κάτι που το είχε και το fabia του 2001 και το citroen του 2004.
ΗΜΑΡΤΟΝΑυτο με τα παραθυρα ειναι οντως σπαστικο.Εμενα στο golf κατεβαινουν και ανεβαινουν με ενα πατημα στο καθενα.
Να σε ρωτησω κατι γιατι με ενδιαφερει το qashqai accenta connect:
-Αεραγωγους για τα ποδια των πισω επιβατων εχει?
-Αφου εχει καμερα οπισθοπορειας χρειαζονται αισθητηρες πισω?
-Το ντουλαπακι συνοδηγου ειναι ψυχομενο?
-Το πορτ μπαγκαζ ειναι αρκετο σε σχεση με το astra που ειχες? -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Έλα βρε iceman! Τι κάνεις; Κάτι μου λέει πως έκανες βόλτες με το τουτου . Τώρα αν καποιο στρουμφακι σου κάνει γρατσουνιά, αυτή θα είναι πίσω από την πινακίδα και δεν θα φαίνεται!. Καλό φθινόπωρο σου εύχομαι. Ελπίζω να ήρθες ορεξάτος!Γεια σου και σένα Σπύρο.... Ορεξάτος και εσυ βλέπω...
Αναγκαστικα κυκλοφόρησε το όχημα λόγω διακοπών .... αφού υπάρχει .....
Τις εντυπώσεις τις εχω καταγράψει ηδη. Δεν άλλαξε κάτι οδηγώντας το στις διακοπές..... -
Ο χρήστης GEO70 έγραψε:
Καλησπερα ξερει κανεις ποια αντιπροσωπεια κανει καλες προσφορες για αγορα qq;;;;;Σφακιανάκης απέναντι απο το υγεία στην κηφισιας...
Ζητα το Νίκο ή το Χάρη .... -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
ΑΑΑΑ ξέχασα να αναφέρω και μια λεπτομέρεια που αν και μικρή την θεωρώ πραγματικά απαράδεκτη για ένα αυτοκίνητο των 24Κ.
Ναι εν έτει 2015 και σε ενα αυτοκίνητο 24Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΟ και πρέπει να το κρατάς πατημένο για να κλείσει....
ΗΜΑΡΤΟΝΑυτο με τα παραθυρα ειναι οντως σπαστικο.Εμενα στο golf κατεβαινουν και ανεβαινουν με ενα πατημα στο καθενα.
-Το πορτ μπαγκαζ ειναι αρκετο σε σχεση με το astra που ειχες?Αεραγωγούς και ψυχόμενο ντουλαπάκι δεν πρέπει να έχει. Στην energy τουλάχιστον σίγουρα δεν έχει, δεν γνωρίζω αν αλλάζει κάτι στην Acenta.
ΥΓ. Καμιά λύση για το ξήλωμα του πλαισίου της πινακίδας;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Αεραγωγούς και ψυχόμενο ντουλαπάκι δεν πρέπει να έχει. Στην energy τουλάχιστον σίγουρα δεν έχει, δεν γνωρίζω αν αλλάζει κάτι στην Acenta.
ΥΓ. Καμιά λύση για το ξήλωμα του πλαισίου της πινακίδας;Επιβεβαιώνω και εγώ για acenta.
Δεν υπάρχουν... -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
-Το πορτ μπαγκαζ ειναι αρκετο σε σχεση με το astra που ειχες?-Για τους αεραγωγους δεν θυμαμαι, θα το κοιταξω το απογευμα που φευγω απο το γραφειο και θα σου πω
-Οι αισθητήρες μιας και ειναι περιορισμένη αρκετα η ορατοτητα και το αυτοκίνητο είναι σχετικά ογκώδες, για μένα που είμαι και λίγο κουλαμαριας στο παρκαρισμα, θεωρώ πως είναι απαραιτητοι...- Το ντουλαπακι του συνοδηγου δεν είναι ψυχόμενο (αν θυμαμαι καλα) αλλα θα στο επιβεβαιωσω και αυτό το απογευμα...
Πλακα πλάκα το fabia του 2001 είχει και ψυχωμενο ντουλαπακι και αεραγωγους στα ποδια των πισω...
-Το πορτ μπαγκαζ είναι μεγαλύτερο απο το αστρα. Βέβαια εγω θα το ήθελα ακομα λιγο πιο μεγαλο, σαν του Xtrail ας πουμε. Σε σχέση όμως με άλλα της κατηγορίας που έιχα δει ( 500x, renegade, captur, vitara ) είναι πολύ μεγαλύτερο
- Το ντουλαπακι του συνοδηγου δεν είναι ψυχόμενο (αν θυμαμαι καλα) αλλα θα στο επιβεβαιωσω και αυτό το απογευμα...
-
Φιλοι σε ολο το φορουμ γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παρει κανεις το παρον αυτοκινητο στην εκδοση με τα bi-led και αν ειναι ικανοποιημενος με την επιλογη του αυτη.
-
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
Φιλοι σε ολο το φορουμ γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παρει κανεις το παρον αυτοκινητο στην εκδοση με τα bi-led και αν ειναι ικανοποιημενος με την επιλογη του αυτη.Πολύ καλά φώτα, και το γκατζετάκη που αλλάζει μεγάλη-μικρή σκάλα ανάλογα με την κίνηση μπροστά σου πολύ καλό επίσης.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Φιλοι σε ολο το φορουμ γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν εχει παρει κανεις το παρον αυτοκινητο στην εκδοση με τα bi-led και αν ειναι ικανοποιημενος με την επιλογη του αυτη.
Πολύ καλά φώτα, και το γκατζετάκη που αλλάζει μεγάλη-μικρή σκάλα ανάλογα με την κίνηση μπροστά σου πολύ καλό επίσης.
ναι αυτο το εχει και το δικό μου που δεν εχει bi-led και είναι πολύ ωραίο, ιδίως αν κανεις ταξίδια βραδυ σε εθνική ή επαρχιακό δρόμο....
-
Πολύ καλά φώτα, και το γκατζετάκη που αλλάζει μεγάλη-μικρή σκάλα ανάλογα με την κίνηση μπροστά σου πολύ καλό επίσης.
ναι αυτο το εχει και το δικό μου που δεν εχει bi-led και είναι πολύ ωραίο, ιδίως αν κανεις ταξίδια βραδυ σε εθνική ή επαρχιακό δρόμο....
Δηλαδή τι είναι αυτό και τι ακριβώς κάνει;(καλό ακούγεται)
-
Όταν εντόπιση είτε όχημα να έρχεται από την απέναντι πλευρά είτε τα κολοφάναρα αυτοκινήτου μπροστά σου σε κοντινή απόσταση κατεβάζει στη μικρή σκάλα, και ξανά ανεβάζει όταν καθαρίσει το τοπίο! Το περίεργο είναι ότι το σύστημα δουλεύει πολύ καλά, πράγμα που δεν περίμενα για να πω την αλήθεια, όπως δεν περίμενα και να διαβάζει και τα όρια ταχύτητας τόσο καλά το αντίστοιχο σύστημα, όπως δεν περίμενα να δουλεύει καλά και το αυτόματο παρκάρισμα...γενικά εξεπλάγην ευχάριστα από την τεχνολογία του οχήματος!
-
Όντος πολύ καλό αν δουλεύει.Και αυτό είναι στο βασικό του accenta ή του techna?
-
Ειναι στο τέκνα και στο ασεντα πριμιουμ
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Όταν εντόπιση είτε όχημα να έρχεται από την απέναντι πλευρά είτε τα κολοφάναρα αυτοκινήτου μπροστά σου σε κοντινή απόσταση κατεβάζει στη μικρή σκάλα, και ξανά ανεβάζει όταν καθαρίσει το τοπίο! Το περίεργο είναι ότι το σύστημα δουλεύει πολύ καλά, πράγμα που δεν περίμενα για να πω την αλήθεια, όπως δεν περίμενα και να διαβάζει και τα όρια ταχύτητας τόσο καλά το αντίστοιχο σύστημα, όπως δεν περίμενα να δουλεύει καλά και το αυτόματο παρκάρισμα...γενικά εξεπλάγην ευχάριστα από την τεχνολογία του οχήματος!Συμφωνώ και επαυξάνω για όλα εκτός από το αυτόματο παρκάρισμα που δεν το χει το δικό μου. Πραγματικά τα υπόλοιπα μενεις από το πόσο σωστά λειτουργούν. ..
Νissan Qashqai J11 [2014-__]