-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
...turbo κινητήρες (βενζίνης και πετρελαίου) οι οποίοι είναι και δυνατότεροι και οικονομικότεροι....Και εδώ είναι το παράλογο που λένε. Ο κόσμος εμπιστεύεται το TURBOπετρελαιο και δεν εμπιστεύεται την TURBOβενζινη ...
-
Οδηγικα, απο αυτα που εχεις γραψει, ειχα βρει πιο ευχαριστα και ανετα, το Leon και το Focus,
To Focus 1.0 με τα 125 μαλιστα το ειχα οδηγησει σε μια εκθεση που ειχε γινει στον περιβαλλοντα χωρο του ΟΑΚΑ, που ειχε διαφορες ανηφοριες και κατηφοριες. Ο κινητηρας ηταν πολυ γραμμικος, και ομαλος ακομα και στις χαμηλες στροφες.
Το Leon επισης καλο, αν και βρηκα, υποκειμενικα παντα, πολυ χαμηλη την θεση οδηγησης.
Στα θετικα του Focus, βαζω και την αναρτηση πολλαπλων συνδεσμων, που νομιζω οτι στα μικρα-μικρομεσαια, βρισκεις μονο στο focus και το v40. -
Και πηρα την αποφαση να μην δωσω σημασια στο '316' και να παω να δω απο κοντα το φοκους. Καταρχην το πορτ μπαγαζ του στο ματι μου ειναι ιδιο με τα αλλα. Δεν εντοπισα την διαφορα των 380 που εχουν τα αλλα με το 316 του φοκους. Μου εδειξε ενα μαυρο ( δεν θα το επελεγα αλλα καθολου δεν με χαλασε) το παλιο φυσικα και μου ειπε πως με 15800 ( αυριο θα με παρει μηπως μου πει κατι καλυτερο) με συναγερμο παρκτρονικ και τις ραμπες τις εργοστασιακες στην εκδοση τρεντ. ( να σημειωσω πως η τρεντ του παλιου ειναι πολυ πιο πλουσια απο του καινουριου με διζωνικο κλιμα ζαντες 215αρια λαστιχα κλπ). Το οδηγησαμε κιολας. Παιδια ενθουσιαστηκα..... Πιθανον αυριο να το κλεισουμε. Εχετε κατι τελευταιο να μου πειτε; ερωτηση. Μου ειπε οτι δεν εχει πολλαπλους αλλα ημιακαμπτο. Παιζει να κανει λαθος;;;; πειτε μου την γνωμη σας γενικα..
-
Πες του να μάθει το αυτοκίνητο που πουλάει. Όλα τα Φόκους έχουν πολλαπλούς, από το Μκ1 του 1998 μέχρι και το σημερινό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πες του να μάθει το αυτοκίνητο που πουλάει. Όλα τα Φόκους έχουν πολλαπλούς, από το Μκ1 του 1998 μέχρι και το σημερινό.Xαχαχα τραγικος οντως!Να εισαι πωλητης και να μην ξερεις τα ατου σου!
Κατερινα, ποια εκδοση απο πλευρας μηχανης, οδηγησες? -
Τον 1000 125 βενζινης. Και εδω ερχεται και το μεγαλυτερο πλεονεκτημα απο τα υπολοιπα
Ειναι το μονο αυτοκινητο που ξερω ακριβως πως ειναι απο χρωμα εμφανιση και εξοπλισμο αλλα ακομα σημαντικοτερο ξερω ακριβως πως ειναι και στον δρομο. Οι πολλαπλοι απο οτι εχω καταλαβει απο εσας ειναι στα συν του ε;; -
Ο χρήστης Κατερίνα_Παππά έγραψε:
Τον 1000 125 βενζινης. Και εδω ερχεται και το μεγαλυτερο πλεονεκτημα απο τα υπολοιπα
Ειναι το μονο αυτοκινητο που ξερω ακριβως πως ειναι απο χρωμα εμφανιση και εξοπλισμο αλλα ακομα σημαντικοτερο ξερω ακριβως πως ειναι και στον δρομο. Οι πολλαπλοι απο οτι εχω καταλαβει απο εσας ειναι στα συν του ε;;Βεβαια ειναι στα θετικα! Εχει πολυ μεγαλη διαφορα στην ανεση του αυτοκινητου, και κυριως για τα ατομα που καθονται πισω.
Και εγω ειχα οδηγησει τον 1000αρι οπως εγραψα και πιο πανω.
Εχει μεγαλη ελαστικοτητα, γιατι αρχιζει να δινει απο χαμηλες στροφες, μεχρι ψηλες.Στην θεση σου, θα το σκεφτομουν σοβαρα, ειδικα αφου σου αρεσε. Σκεψου επιπλεον οτι θα καις λιγο, θα πληρωνεις ελαχιστα τελη κυκλοφοριας, και πολυ μικρη ασφαλεια αυτοκινητου. Ολα αυτα ειναι σημαντικα. Επισης ειναι ενα αυτοκινητο με πολυ καλη οδηγικη συμπεριφορα, χωρις παιδικες ασθενειες αφου κυκλοφορει παρα πολυ καιρο, και χωρις σοβαρα αναφερθεντα προβληματα!
Αυτα απο εμενα! -
Ξέχασα να αναφέρω πως έχει και 5 χρόνια εγγύησης και ένα πρόγραμμα όπου μου δίνει οδική βοήθεια με την αγορά και ανανέωση με κάθε σέρβις στην αντιπροσωπία επ αόριστον. Επίσης να αναφέρω ότι το μεγκάν έχει πουληθεί καθώς και ότι δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα λεον. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να παραγγείλω κάποιο με τον φόβο να μην ανανεωθεί το θέμα της απόσυρσης και τελικά να μου ζητήσουν να πληρώσω άλλα 1260 ευρώ στα καλά καθούμενα είτε να περιμένω να μάθω αν θα ανανεωθεί και έπειτα να το παραγγείλω πράγμα που σημαίνει αυτομάτως ότι θα φάω κανα 6μηνο στο νερό. Οι μοναδικές ετοιμοπαράδοτες επιλογές μου είναι το φόκους και το σκοντα. Με βλέπω άυριο αν κάνει κάτι καλύτερο έστω και λίγο στην τιμή να το κλείνω να τελειώνω μιας και με κούρασε λιγάκι η διαδικασία αν και ταυτόχρονα την γούσταρα κιόλας. Το σκόντα δεν πολυάρεσε στον σύζυγο (αν εξεραίσεις την τιμή που είναι άξια αναφοράς) οπότε μας βλέπω να καταλήγουμε στο φόκους και ας είναι ακριβότερο και ας είναι και μαύρο. Όπως βέβαια ξανα είπα δεν με πειράζει το μαύρο, ίσα ίσα το βρίσκω αρκετά όμορφο απλα αν έκανα την παραγγελία θα το έπαιρνα σε άλλο χρώμα.
-
Δες και στον άλλον αντιπρόσωπο της Ford μήπως έχει το χρώμα που σε ενδιαφέρει.
-
Ποιος ειναι ο αλλος αντιπρόσωπος;;;;;;;;;; Μονο τον βροχιδης-χατζης εντοπισα..
-
Ο Κρίκος στην Μοναστηρίου δεν υπάρχει πια;
-
Δεν ξερω. Στο σαιτ παντως δεν τον δειχνει στην λιστα με τους επισημους αντιπροσωπους. Θα ψαχτω λιγο παραπανω αυριο γιατι με το μονοπωλειο δεν μπορω και ευκολα να κατεβασω καπως την τιμη.
-
Πήγα χτες στην Seat και είδα το Leon. Με εντυπωσίασε το επίπεδο εξοπλισμού, αλλά με προβλημάτισαν τα υπερμαλακα υλικά του ταμπλό - ειδικά του οδηγού. Πώς θα συμπεριφερθεί αυτό το υλικό στη διάρκεια του χρόνου? Θα έχει αντοχή στο χρόνο αυτό το πράγμα που μοιάζει με αφρολεξ πάνω από το ταμπλό του οδηγού?
Επίσης δεν μου άρεσε θέμα της εγγύησης των 2 χρόνων. Έχω στο μυαλό μου την 5ετια των ασιατών και με χάλασε.
Περιμένω να το δοκιμάσω και στο δρόμο.Μήπως γνωρίζει κανείς τις διαφορές των 2 κινητήρων diesel 1.6? Ο ένας βγάζει 105 άλογα και ο άλλος 90. Ρώτησα τον πωλητή αλλά άκρη δεν έβγαλα (δεν μου φάνηκε να το κατέχει και εγκατέλειψα). Είναι διαφορές στη χαρτογράφηση ή είναι καινούριο μοτέρ? Έχουν καδένα ή ιμάντα?
Σε σχέση με το Golf (που κοστίζει μερικές χήνες παραπάνω, έχει σοβαρές διαφορές το Leon?
-
Ford focus 1.0 ecoboost 125 5d εκδοση trend + αυτοματο κλιματισμο + 4 ηλεκτρικα παραθυρα + συναγερμο στο κλειδι + παρκτρονικ + μπαρες οροφης χρωματος μαυρου με 5 χρονια εγγυηση αναμενεται σε μια βδομαδα κατω απο το σπιτι μου. 15500 με κλειδι στο χερι. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις συμβουλες σας και το εκτιμω αφανταστα!!
Edit ξεχασα να αναφερω πατακια τριγωνα ρεζερβα κλπ που εννοουνται....
-
Με το καλό να παραλάβεις
Αποφάσισες να μην περιμένεις το καινούριο που έρχεται το Νοέμβριο επειδή το χρειάζεσαι άμεσα ; -
Συγχαρητήρια, καλή επιλογή!
Πριν 11 χρόνια είχα πάρει ακριβώς στην ίδια τιμή το Focus πρώτης γενιάς (το δικό σου είναι το τρίτης γενιάς) με μόλις 100 άλογα.
-
Επειδη θα ηταν αρκετα ακριβοτερο απο αυτο και ηδη ειχα ξεφυγει. Ασε που δεν ξερω τι θα γινοταν με τοωοφελος αποσυρσης σε περιπτωση παραγγελιας και αυτο ηταν ετοιμοπαραδοτο. Οσο για τις χρονομισθωσεις διαφωνω πολυ μιας και ειμαι σχετικη με το κομματι λογω εργασιας αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα... Οπως και να χει ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!
-
Επειδη θα ηταν αρκετα ακριβοτερο απο αυτο και ηδη ειχα ξεφυγει. Ασε που δεν ξερω τι θα γινοταν με τοωοφελος αποσυρσης σε περιπτωση παραγγελιας και αυτο ηταν ετοιμοπαραδοτο. Οσο για τις χρονομισθωσεις διαφωνω πολυ μιας και ειμαι σχετικη με το κομματι λογω εργασιας αλλα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα... Οπως και να χει ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!Καλά έκανες και χαίρομαι που το έψαξες πολύ!
Αν και γιαπωνεζάκιας έχω σε εκτίμηση τη Ford μιας και έχει ο πατέρας μου και ο θείος μου επί σειρά ετών. Τελείως απροβλημάτιστα, σαν toyota, δεν είναι, αλλά γενικά δεν δημιουργούν θέματα!
Για το θέμα χρονομίσθωσης θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου, γιατί δεν συμφέρει. Ψαχνομαι αρκετά και μαζεύω απόψεις... -
Ford focus 1.0 ecoboost 125 5d εκδοση trend + αυτοματο κλιματισμο + 4 ηλεκτρικα παραθυρα + συναγερμο στο κλειδι + παρκτρονικ + μπαρες οροφης χρωματος μαυρου με 5 χρονια εγγυηση αναμενεται σε μια βδομαδα κατω απο το σπιτι μου. 15500 με κλειδι στο χερι. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και τις συμβουλες σας και το εκτιμω αφανταστα!!Edit ξεχασα να αναφερω πατακια τριγωνα ρεζερβα κλπ που εννοουνται....
Καλοτάξιδο Κατερίνα!!!
-
Κατερίνα καλοτάξιδο και με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα. Είναι κορυφαίο αυτοκίνητο και σίγουρα θα σας ταιριάξει πολύ.
Αγορά καινούργιου μικρομεσαίου. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!