-
Ο χρήστης Θερσίτης έγραψε:
Πάντως για να σου δώσω να καταλάβεις, συνάδελφός μου πριν 3 μήνες, πούλησε ακινητοποιημένο Punto 1999, 1200cc, 5θυρο το οποίο είχε πρόβλημα στο καντράν δεν δούλευε, είχε κολλημένο ηλεκτρικό παράθυρο συνοδηγού, ήθελε service και λάστιχα και το έδωσε 1500euro...
Οχι ρε συ, ποιος ήρωας το αγόρασε;
Πιστεύω πως κάτι μπορεί να βρω που να μην χρειάζεται να ρίξω επιπλέον λεφτά.Καλό το φιατάκι που μου έδειξες αλλά τα έχω πάρει από φόβο από αυτά που διάβασα στο φόρουμ σχετικά με τα προβλήματα που βγάζουν με την κρεμαγιέρα (σωστά τη λέω; ). Κάπου διαβασα ότι το τιμόνι εκεί που οδηγάς μπορει να κλειδώσει απροειδοποίητα. Πολύ κουλό μου φαίνεται.
Αν και εφόσον ένας μηχανικός δώσει το ok τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ πάντως σου έλεγα να κοιτάξεις όλους τους κατασκευαστές. Μπορεί να πετύχεις κάποια ευκαιρία από ιδιώτη.
-
Πρεπει να ανεβεις στα 1400 ομως, το λιγοτερο. .
Να ανέβω στα 1400 γιατί τα 1200 δεν αντέχουν ταξίδια ή γιατί τα 1400 απλά τα δίνουν πιο φτηνά;
Επειδή υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα σε αυτά τα κυβικά και φυσικά ταξιδεύουν πιο άνετα.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Να ανέβω στα 1400 γιατί τα 1200 δεν αντέχουν ταξίδια ή γιατί τα 1400 απλά τα δίνουν πιο φτηνά;
ουτε 1.4 ουτε 1.2
βρες 1.3
γιατι απο τα 1.3 στα 1.4 τα τελη ανεβαινουν δυσαναλογα οποτε δεν αξιζει
σε 1.3 κυκλοφορουν yaris,micra,starlet,swiftΜέχρι τωρα στο ψαχτίρι έβαζα μεχρι 1200. Για να δούμε τώρα αν θα βρούμε τίποτα καλό μεχρι 1300.
Νίντζα η κατανάλωση κατα πόσο ανεβαίνει απο 1200 σε 1300; Ελπίζω όχι δυσανάλογα. -
Επειδή η διαφορά μεταξύ 1200 και 1300 είναι μικρή και με δεδομένο πως η κατανάλωση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως βάρος αυτοκινήτου, αν είναι κοντές η μακριές οι σχέσεις στο κιβώτιο και άλλα πολλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα βρεις αποτρεπτικές διαφορές στη κατανάλωση. Μπορεί μάλιστα ένα 1300 στη πράξη να καταναλώνει λιγότερο από ένα 1200, ειδικά στις διαδρομές εκτός πόλης.
-
toyotα corolla 98
με λίγα παζάρια βρισκεις καλό αυτοκίνητο στα λεφτά που ζητάς
δεν ήταν το πιο όμορφο στη κατηγορία του αλλά σίγουρα το πιο αξιοπιστο
μπορεί να έχει 200000χλμ αλλά δε μασάειεπίσης nissan almera ίδιας χρονιάς με ψηλότερα τέλη κυλοφορίας και πιο τσιμπημένη κατανάλωση από το toyota
αλλά εξίσου αξιόπιστο και με καδένα στο μοτέρεπειδή δε σου περισεύουν απέφυγε ευρωπαικα 20 ετίας
-
ουτε 1.4 ουτε 1.2
βρες 1.3
γιατι απο τα 1.3 στα 1.4 τα τελη ανεβαινουν δυσαναλογα οποτε δεν αξιζει
σε 1.3 κυκλοφορουν yaris,micra,starlet,swiftΜέχρι τωρα στο ψαχτίρι έβαζα μεχρι 1200. Για να δούμε τώρα αν θα βρούμε τίποτα καλό μεχρι 1300.
Νίντζα η κατανάλωση κατα πόσο ανεβαίνει απο 1200 σε 1300; Ελπίζω όχι δυσανάλογα.1357 για την ακριβεια ειναι το οριο
-
Ο χρήστης dimitrioskosmas έγραψε:
toyotα corolla 98
μπορεί να έχει 200000χλμ αλλά δε μασάειεπίσης nissan almera ίδιας χρονιάς με ψηλότερα τέλη κυλοφορίας και πιο τσιμπημένη κατανάλωση από το toyota
αλλά εξίσου αξιόπιστο και με καδένα στο μοτέρεπειδή δε σου περισεύουν απέφυγε ευρωπαικα 20 ετίας
Τι να πουνε δηλαδη τα 323 και τα Σιβικ που ηταν κσι καλυτερα και πιο αξιοπιστα...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Παιδιά υπάρχει καμιά γνώμη για Lancia Ypsilon;
Σήμερα το απόγευμα θα πάω να δω αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5409191/ -
Πήγα το είδα. Δεν με ενθουσίασε.
-
Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό αυτοκινητάκι. Καλοστημένο και αρκετά αξιόπιστο, ενώ σε πολυτέλεια δεν είχε αντίπαλο στην κατηγορία του.
-
μονο κατι σαν αυτο βρισκω σε λογικη τιμη και κατασταση
http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs= ... _type=sale
-
Ο χρήστης dimitrioskosmas έγραψε:
toyotα corolla 98
Θα συμφωνησω για αγορα corolla 1.3.
Σχετικο ομορφο αυτοκινητο,με καλο μοτερ που τραβαει ,οικονομικο και τερας αξιοπιστιας ,με μετρια ομως οδικη συμπεριφορα ειδικα σε ταχυτητες πανω απο τα 100 οπου πλεει. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό αυτοκινητάκι. Καλοστημένο και αρκετά αξιόπιστο, ενώ σε πολυτέλεια δεν είχε αντίπαλο στην κατηγορία του.Το συγκεκριμμένο δεν ήταν καλοσυντηρημένο. Και αυτό το καντράν στη μεση δεν μου έκατσε καλά.
-
Γενικά ρε παιδιά μέχρι πόσα χιλιόμετρα να κοιτάω; Μέχρι πόσα ένα αυτοκίνητο αξίζει να αγοραστεί;
-
Για αυτό εδώ έχουμε καμια γνώμη;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5438137/ -
Έχω κάνει ταξίδι με ένα Clio σαν αυτό, που είχε πάνω του περίπου 80.000χλμ.
Άποψή μου; Κορυφαίο.
Αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα και αν περάσει το τεχνικό έλεγχο θα έλεγα ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχω κάνει ταξίδι με ένα Clio σαν αυτό, που είχε πάνω του περίπου 80.000χλμ.
Άποψή μου; Κορυφαίο.
Αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα και αν περάσει το τεχνικό έλεγχο θα έλεγα ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή.Στορμ, ευχαριστώ για την βοήθεια.
Εννοείται οτι θα περάσει από μηχανικό οτιδήποτε και να πάρω.
Ξέρεις περίπου τι κατανάλωση έχει;
Διάβασα στο φόρουμ οτι τα κλιο μέχρι 2004-05 βγάζουν πολλά ηλεκτρολογικά προβλήματα. -
Από κατανάλωση τα φυσιολογικά. Ένα Γαλλικό 1400/16V κάπου στα 7lt/100km. Μια χαρά.
Από ηλεκτρολογικά δεν ξέρω να σου πω. Ωστόσο αυτό που βασικά σε ενδιαφέρει είναι (α) το σασί (β) τα μηχανικά (γ) η ανάρτηση και τα φρένα και μετά τα ηλεκτρολογικά. Πες στον μηχανικό να τα κοιτάξει αυτά και είσαι ok. Φτιάξε μία check list με ελέγχους ώστε να μην σου ξεφύγει κάτι.Εμένα πάντως από το συγκεκριμένο Clio είχα ξεχωρίσει την πολύ καλή αίσθηση κύλισης, την ηχομόνωση και την καλή συναρμολόγηση. Είναι και σβέλτο. Μια χαρά αυτοκίνητο.
-
Πριν ενάμιση μήνα το οδήγησα. Αναλόγως με την κατάσταση του και το παρελθόν του στην χειρότερη κανένα ηλεκτρικό δεν δουλεύει, μέσα τρίζουν τα πάντα αλλά μηχανικά δεν σταματάει με τίποτα.
Κατανάλωση όπως λέει και ο Storm κανα 7άρι.Αν το βρει οκ μηχανικός προχώρα.
-
Θα πάω να το δω από κοντά και βλεπουμε.
Cosneo η περιγραφή σου διεκδικεί λογοτεχνικές δάφνες
Το πρώτο μου αυτοκίνητο