-
Να υπολογίζεις ότι θα έχει το λιγότερο 223.000 χλμ...
-
Δεν μπορω να το τσεκαρω με αριθμο πλαισιου??εγω παλι στην toyota που ειμαι χρονια πελατης,δεν μου ειπαν κατι αρνητικο για το αυτοματο.δυστυχως η γυναικα μου μονο αυτοματο οδηγει...μην πω τιποτα τωρα..χαχαχα.καλυτερα υβριδικο?
-
Μόνο αν είχε τα σέρβις στην επίσημη Toyota Ιταλίας και αυτή μοιράζεται τα στοιχεία με την Toyota Ελλάς. Πάντως υπάρχει πρόσφατο παράδειγμα όπου αυτοκίνητο από Ιταλία αγοράστηκε με Χ χλμ και μετά από λίγο καιρό βρέθηκε στο ντουλαπάκι απόδειξη από σέρβις με 100.000 παραπάνω...
-
@tsotsos..ειχες συχνο θεμα με dpf?(πως κανω παραθεση παιδια στις απαντησεις?)
-
Γραφει ολα τα σερβις στην αντιπροσωπεια.την κυριακη θα το δω απο κοντα...βλεπουμε.αν και πιστευω δεν ειναι αποτρεπτικο το οτι ειναι diesel
-
Ο χρήστης vasilaki13 έγραψε:
Γραφει ολα τα σερβις στην αντιπροσωπεια.την κυριακη θα το δω απο κοντα...βλεπουμε.αν και πιστευω δεν ειναι αποτρεπτικο το οτι ειναι dieselΆποψη μου να μείνεις μακριά από μεταχειρισμένο diesel. Είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με ταλαιπωρημένο dpf.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tι σημαίνει το κλειδάκι που ανάβει στο αριστερό μέρος του καντράν; Φαντάζομαι ότι είναι για το τακτικό σέρβις αλλά έσβησε κάποια στιγμή και μετά ξαναάνοιξε. Βιβλίο οδηγιών και σέρβις δε βρήκα μέσα στο αυτοκίνητο.Αν λες το πορτοκαλί κλειδακι, όταν έμεινε αναμμένο σε εμένα στα 115000 χλμ ήταν αυξημένη στάθμη λαδιού λόγω dpf. Έγινε αλλαγή dpf. Yaris 2012 diesel με υποδειγματική οδήγηση κ συντήρηση.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
vasilaki13 » 31 Μάιος 2019 17:00
Δεν είχα κανένα επειδή το πλάκωνα.Κατι κυρίες όμως που τα είχαν για ψιλοδιαδρομές μέσα στην πόλη είχαν συνεχώς θέμα από τα 10.000χλμ.Περίπου κάθε 500χλμ μπαίνει σε διαδικασία αναγέννησησης του dpf.Αυτή κρατάει μέχρι μισή ώρα αν είσαι μέσα σε μποτιλιάρισμα ή λιγότερο από 10 λεπτά αν πηγαίνεις με 150χλμ.Δεν ανάβει κάποιο λαμπάκι.Απλά έχει 200 στροφές υψηλότερο ρελαντί και η στιγμιαία κατανάλωση είναι υπερδιπλάσια....Αν δεν το αφήνεις συνεχώς να ολοκληρώσει την διαδικασία κάποια στιγμή θα βουλώσει....
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
vasilaki13 » 31 Μάιος 2019 17:00
Δεν είχα κανένα επειδή το πλάκωνα.Κατι κυρίες όμως που τα είχαν για ψιλοδιαδρομές μέσα στην πόλη είχαν συνεχώς θέμα από τα 10.000χλμ.Περίπου κάθε 500χλμ μπαίνει σε διαδικασία αναγέννησησης του dpf.Αυτή κρατάει μέχρι μισή ώρα αν είσαι μέσα σε μποτιλιάρισμα ή λιγότερο από 10 λεπτά αν πηγαίνεις με 150χλμ.Δεν ανάβει κάποιο λαμπάκι.Απλά έχει 200 στροφές υψηλότερο ρελαντί και η στιγμιαία κατανάλωση είναι υπερδιπλάσια....Αν δεν το αφήνεις συνεχώς να ολοκληρώσει την διαδικασία κάποια στιγμή θα βουλώσει....
Έτσι ακριβώς.
Αν είναι για γυναίκα εντός πόλης μακριά.
Είχαμε για στο χρονια. Πολύ καλη μηχανή, άβατο ταξίδι αλλά της γυναίκας της έκανε κάθε 800 αναγέννηση γιατί έκανε μικρες αστικες διαδρομες και αυτή φυσικά δεν καταλάβαινε.
Το έδωσα ανταλλαγή με το υβριδικό. -
Για πολη και για γυναικα ειναι..οχχχ..δεν με βλεπω να παιρνω τιποτα στο τελος.εν τω μεταξυ,εχουν αποκλειστει οι χρονιες 2009-2013 αρχες διοτι εχουν τον προβληματικο βενζινοκινητηρα 1NR-FE.οποτε ειναι καλυτερα να κοιταω υβριδικο?
-
Για τη χρήση που θες καλύτερα υβριδικό.
-
Το θεμα ειναι αν αξιζει το επιπλεον κοστος αγορας υβριδικου απο τη στιγμη που θα κανει ελαχιστα χλμ.και αν αξιζει το ρισκο της αντικαταστασης μπαταριας καποια στιγμη.αν και στην αντιπροσωπεια μου ειπαν πως απο το 1997 μονο μια φορα χρειαστηκε αλλαγη μπαταρις.φανταζομαι ειναι και συναρτησει των χλμ που κανει καιμοχι μονο των ετων
-
Ο χρήστης vasilaki13 έγραψε:
Το θεμα ειναι αν αξιζει το επιπλεον κοστος αγορας υβριδικου απο τη στιγμη που θα κανει ελαχιστα χλμ.και αν αξιζει το ρισκο της αντικαταστασης μπαταριας καποια στιγμη.αν και στην αντιπροσωπεια μου ειπαν πως απο το 1997 μονο μια φορα χρειαστηκε αλλαγη μπαταρις.φανταζομαι ειναι και συναρτησει των χλμ που κανει καιμοχι μονο των ετωνΠάρε βενζίνη σκέτη τότε αφού λες για ελάχιστα χλμ
-
Καλησπέρα!
Εχω ενα Toyota Yaris 2018 1.5L TSS 111hp (βενζίνη) ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, δε το εχω ουτε ενα μήνα.Το πρόβλημα είναι το εξής:
Ενώ η μέση κατανάλωσή μου είναι στο 6.3L/100km (χαμηλή θεωρώ) βλέπω το δεικτη της στάθμης καυσίμου να πέφτει πολύ γρήγορα. Να τονίσω ότι το ρεζερβουάρ είναι μικρό σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα (42L) αλλά όχι τόσο μικρότερο από άλλα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει ώστε να το βλέπω να πέφτει τόσο γρήγορα.
Και η απόδειξη:
Χθες ενώ οδηγούσα στην εθνική, με το δείκτη στάθμης πολύ πάνω απ τη μέση, μου έλεγε ότι το αυτοκίνητο είχε να διανύσει ακομα 277 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ με το ντεπόζιτο αυτο.Εχει κανεις αλλος το ιδιο θεμα ή υπάρχει καποια εξήγηση γι αυτο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ! !
Η δημοσίευση ενσωματώθηκε στο σωστό θέμα. [Admin]
-
Στο δικό μου ντήζελ όλα είναι απαισιόδοξα και ο δείκτης καυσίμου και η ένδειξη μέσης κατανάλωσης που μου δείχνει σχεδόν ένα λίτρο πάνω από την μετρημένη στην αντλία ,πρόβλημα γιατί αν θελήσω ποτέ να το πουλήσω ( που δεν το βλέπω να γίνεται σύντομα) άντε να πειστεί ο άλλος πως το 5,9 στην οθόνη είναι στην πράξη κάτω από 5 , έχουν χαλάσει και την πιάτσα κάτι swift άντε τώρα να εξηγείς
-
Καλησπέρα! Δημιουργώ αυτό το θέμα για να γράφουμε εντυπώσεις και σχόλια από το μοναδικό yaris μας.Ακουω λοιπόν γνώμες!Καλή αρχή!
Έγινε συγχώνευση. Την επόμενη φορά να μην ανοίξετε καινούριο θέμα όταν υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό. [Admin]
-
Πως και δεν πηρες το υβριδικο?
-
Ηταν ακομα πιο ακριβο αλλα και θα ηταν πιο αργο.Το υβριδικο βγαινει σε 100 ιππους και το βενζινοκινητο σε 111.
-
Εσάς τι κατανάλωση σας εμφανίζει μέσα στην πόλη;
-
Κάνεις;
Toyota Yaris 2013 (Mk3)