-
Δύσκολο να βρεις κάτοχο, αφού ο βασικός λόγος αγοράς του Γιάρις ειναι το υβριδικό σύνολο. Σπάνια θα αγοράσει κάποιος Γιάρις (και γενικά Τογιότα) μη υβριδικό.
-
Κι ομως οι περισσοτερες πωλησεις ειναι στη βενζινη.Εσενα ποσο σου δειχνει καταναλωση στην πολη?
-
Βενζινη.6.5 σταθερα π φτανει 7 σε ταχυτητες 120 με 150 σε αυτοκινητοδρομο κ επαρχιακο μεχρι 100 110.Μεσα σε πολη πολυ σπανια.
-
Δηλαδή στην πόλη σου δείχνει 6,5 με κίνηση;
-
Δεν εχω ιδεα για μεσα στη πολη γιατι δε παω...Επαρχιακες διαδρομες κανει καθημερινα..και γραφει 6.3.
6.5 αν θυμαμαι καλα το ειχα μετρησει με αντλια..
-
Για επαρχία τσιμπημενη τιμή μου φαίνεται.
-
Κάποιος άλλος να μας πει πόσο καίει το δικό του;
-
Το παλιό μου diesel του 13, ειχε 5,8 μεικτό με κυρίως πόλη. Σε εθνική χτυπούσα απο 100 - 180. Ήταν κωλοπειραγμένο περίπου 140 άλογα.
-
Σας κάνει θορυβο στην καμπίνα όταν ανεβάζετε στροφές;
-
Οχι δεν έκανε θόρυβο με το γκάζι ή τις στροφές. Γενικά τρίζαν όλα τα λάστιχα των πορτών και οι κολόνες και το πορτ μπαγκάζ. Επίσης έκανε ενα τραγικό θόρυβο σαν κάτι να είναι ελεύθερο και λυτό μπροστά κάτω αριστερά απο τα πόδια του οδηγού. 'Το σπιράλ του αερόσακου' λέει. Αν δεν θες να το ακούς δίνεις 300 και το αλλάζεις. Το diesel επειδή έχει γκάζια το είχαν κάνει πιο σκληρό σε ανάρτηση. Οπότε σε συνδυασμό οτι ήταν μαύρο και τραβούσε τον ήλιο = έτριζε όλο
-
Σε τι χρώμα το έχετε αγοράσει;
-
Το έχω πουλήσει σε μαύρο χρώμα
-
Πάντως όλο σε λευκό το βλέπω.Εγω το έχω σε μπλε.
Συνέχεια στο αρχικό θέμα: https<a>://forum.4troxoi.gr/node/75674?page=30</a> [Admin]
-
καλά που δεν ξέφυγε απο τους Σουζουκαίους και το είδα ,το Yaris 3ης γενιάς 2011-2020 το πιο αξιόπιστο μικρό αυτοκίνητο στην Βρετανία με 98,5% σκορ!
-
Αγγλικές στατιστικές, πάνε μαζί με την αγγλική κουζίνα..
-
Καλησπέρα σε όλους.
Δυστυχώς αν είχα διαβάσει νωρίτερα το forum θα είχα παραγγείλειι διαφορετικη έκδοση από την Chic γιατί από ότι καταλαβαίνω θα γίνει του τριξιματος μέσα στη καμπίνα...
Όσο για την παραγγελία.. ήδη στους 14 μήνες αναμονή και όλο πάει και πιο πισω. Κάθε φορά που παίρνω για να μάθω μου το πάνε και 2 μήνες πισω. Απελπισία!
Toyota Yaris 2013 (Mk3)