-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
[
3. Να εχεις ακομα ως avatar το σημα της lyoness.ΟΚ Θα βάλω της Εθνικής Τράπεζας που έχω 100 μετοχές.
τι θα γινει θα το βαλεις? η σου ειναι δυσκολο ακομα και αυτο?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
σε αυτό το σημείο να τονισω προς ΟΛΟΥΣ:To προβλημα δεν ηταν ουτε ο SV2, ουτε ο Braker, ουτε κανεις αλλος...
Αυτο που θα πρεπει να σας ΝΟΙΑΖΕΙ ειναι οτι ο ΣΧ ειναι πισω απο όλες αυτές τις άκυρες κινήσεις. Το πρόβλημα παραμένει.
Αν δεν βρούμε νέο φορουμ, σύντομα θα μείνουμε χωρίς.
Μπα,το προβλημα ειναι οτι δεν μπορειτε να αποδεχτειτε καποιες μικροαλλαγες.
Υποθετω ο ΣΧ αν ηθελε θα το εκλεινε μια και εξω το φορουμ.
Προσωπικα θεωρω οτι ειναι πολυ δυσκολο να μεταφερθουν τοσα χιλιαδες μελη σε ενα αλλο φορουμ ,εξαιτιας των μπανερ και των πυραμιδων ,για τις οποιες ουτε καν συζητατε στο αντιστοιχο τοπικ.Να στο πω διαφορετικα μπας και το καταλαβεις.
Ο νεος χρηστης που μπαινει εδω μεσα να ρωτησει για καποιο μοντελο αυτοκινητου ή μοτοσυκλετας ή να ρωτησει κατι σχετικο με το αυτοκινητο,χεστηκε αν υπαρχουν διαφημισεις και πυραμιδες.
Οπως και εγω ,αν θελω να βοηθησω καποιον στις αποριες του.ΥΓ.
Τον νεο χρηστη τον εβαλα με εντονα γραμματα για να καταλαβεις οτι το φορουμ εχει συνεχεια και εξελισσεται.
Θεωρια εξελιξης κτλ -
Μόλις τελειώσει ο Braker με το μάζεμα των χρηματοροών του, θα επιληφθεί του θέματος, μην βιάζεστε, σιγά σιγά.
Εξάλλου, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, ας το ξεχάσουμε το γεγονός, και πάλι φίλοι θα είμαστε, κλπ κλπ
Δεν βλέπεις πως έχουν κουρνιάξει και τα δυο τους εδώ και μέρες;
Ακόμη και οι φίλοι τους, που είχαν κρυφτεί τις πρώτες μέρες, τώρα βγαίνουν σιγά σιγά σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή, και ποστάρουν όλο και περισσότερο...
Όλα πάνε πρίμα, μπύρα ήταν και πέρασε! Άσε που αν φύγουν και μερικοί ενοχλητικοί και περίεργοι, καλό θα κάνει στο φόρουμ και κυρίως στις δουλειές... Πολύ ενοχλητικό ήταν κάποιοι, στο καλό λοιπόν, δεν θα μας λείψουν, όσο υπάρχουν ο trident και ο REALZEUS, θα μπει να καλυφθεί το κενό των ποστ. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να προσθέσω και μια δικη μου απορία, σε σχέση με την διαβεβαίωση οτι δεν άλλαξε η ιδιοκτησία του Φόρουμ.Απο ποτε ένας admin μπορεί να ανεβοκατεβαζει, κατα το δοκουν, διαφημίσεις στο Φόρουμ που, λογικά, έχουν κλειστεί απο το Εμπορικό Τμήμα της εταιρείας?
η ιδιοκτησια του φορουμ παραμενει ΤΥΠΙΚΑ η ιδια....
αυτο που αλλαξε ειναι οτι καποιοι 'αγορασανε (cash and/or product related) ' το δικαιωμα του να κανουν οτι θελουν....με κουβεντα του στυλ 'οτι μας ειναι εμποδιο το αγοραζουμε και το κανουμε οτι θελουμε...θα το φυσανε και δεν κρυωνει τα μαλακισμενα γατακια...'ειναι τοσο εξοφθαλμη η κινηση του και καλα admin που περιμενα για εναν επιχειρηματια να μπορουσε να σκεφτει βασικες επιχειρηματικες αρχες και να μην προχωρουσε σε τοσο μεγαλη ΚΟΤΣΑΝΑ.... για να κανει τετοιες κοτσανες και να ειναι ο chief φαντασου το επιπεδο των απο κατω του...
σχετικα με την πρωην ομαδα διαχειρησης με την οποια οχι μονο δεν ημουνα κολλητος αλλα αντιθετως δεν μπορω να πω οτι συμπαθιομασταν και ιδιαιτερα με τους περισσοτερους...οι οποιοι οντως εκαναν λαθη...(λαθη δεν κανει μονο οποιος δεν κανει τιποτα) οντως καποιοι ειχαν αδυναμιες και εκαναν τα στραβα ματια οδηγωντας αλλους χρηστες σε αντιδρασεις αντιθετες με τους κανονες (αλλα δεν θα κατσουμε να μας πηδηξουνε κιολας...) οντας ΔΕΝ ηταν παντοτε ολοι ουδετεροι και οντως δεν σεβονταν παντα ολοι τους κανονες του φορουμ.....
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΟΙ....ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ ΤΑΚΤ... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μόλις τελειώσει ο Braker με το μάζεμα των χρηματοροών του, θα επιληφθεί του θέματος, μην βιάζεστε, σιγά σιγά.
Εξάλλου, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, ας το ξεχάσουμε το γεγονός, και πάλι φίλοι θα είμαστε, κλπ κλπ
Ακόμη και οι φίλοι τους, που είχαν κρυφτεί τις πρώτες μέρες, τώρα βγαίνουν σιγά σιγά σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή, και ποστάρουν όλο και περισσότερο...
Όλα πάνε πρίμα, μπύρα ήταν και πέρασε! Άσε που αν φύγουν και μερικοί ενοχλητικοί και περίεργοι, καλό θα κάνει στο φόρουμ και κυρίως στις δουλειές... Πολύ ενοχλητικό ήταν κάποιοι, στο καλό λοιπόν, δεν θα μας λείψουν, όσο υπάρχουν ο trident και ο REALZEUS, θα μπει να καλυφθεί το κενό των ποστ.A σε παρακαλω!
Ο τριαιανας δεν εριξε ΠΟΤΕ την τριαινα ( ) κατω και να τραπει σε φυγη.
Συνεχιζε απο το μετεριζι του αγωνα να μας καθοδηγει.Βεβαια οταν ο g8777 εδεησε ασχοληθει 5 ΛΕΠΤΑ μαζι του η καταληξη ηταν η γνωστη:
g8777:
Τrident:
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Όλα πάνε πρίμα, μπύρα ήταν και πέρασε! Άσε που αν φύγουν και μερικοί ενοχλητικοί και περίεργοι, καλό θα κάνει στο φόρουμ και κυρίως στις δουλειές... Πολύ ενοχλητικό ήταν κάποιοι, στο καλό λοιπόν, δεν θα μας λείψουν, όσο υπάρχουν ο trident και ο REALZEUS, θα μπει να καλυφθεί το κενό των ποστ.A σε παρακαλω!
Ο τριαιανας δεν εριξε ΠΟΤΕ την τριαινα ( ) κατω και να τραπει σε φυγη.
Συνεχιζε απο το μετεριζι του αγωνα να μας καθοδηγει.Βεβαια οταν ο g8777 εδεησε ασχοληθει 5 ΛΕΠΤΑ μαζι του η καταληξη ηταν η γνωστη:
g8777:
Τrident:
Στο εχω ξαναπει, μιλας για τον εαυτο σου σε 3ο προσωπο. Οι γιατροι τι σου λενε για αυτο?
-
Ανάμεσα στα πρώτα, δεύτερα τρίτα κλπ πρόσωπα που υπάρχουν εκεί μέσα υπάρχει και γιατρός..... και λέει ότι είμαστε μια καλή παρέα!
-
*Ο χρήστης **HighFidelity - [':2cb489ku]Πόσο λογικό είναι ένας χρήστης να γίνεται πολυγραφότατος ξαφνικά και να έχει και άποψη περί κανονισμών, δικαιωμάτων, κλπ κλπ;
Άποψη δικαιούνται όλοι να έχουν & να την εκφράζουν ελεύθερα, αρκεί να μην προσβάλουν. Κάποιος (σαν εμένα) που γράφει μια άποψη & στη συνέχεια την υποστηρίζει/επεξηγεί ή/& απαντάει σε όσους του απευθύνονται (ή -χωρίς να τον ξέρουν- του γράφουν προσωπικά προσβλητικά/εριστικά/υβριστικά σχόλια), δεν νομίζω πως είναι πολυγραφότατος. Πολυγραφότατοι είναι όσοι εμφανίζονται με χιλιάδες post, τα περισσότερα εκ των οποίων ανούσια (δικαίωμα τους όμως κι αυτό, δουλειά των Admin/Mod είναι να τα καθαρίζουν αν τα θεωρούν περιττά/προσβλητικά).
Πολύ ωραίο και το αρχικό μπάσιμο, όπου τα χώνουμε λίγο στον sv2, αλλά μετά τον υποστηρίζουμε τέρμα...
Πουθενά δεν υποστήριξα τον 'sv2', απλά έγραψα τι έχει δικαίωμα να κάνει ο κάθε Admin (σε κάθε forum) & ποια η άποψη μου για τις ενέργειες του. Λυπάμαι που τα όσα έγραψα (αντίστοιχα μ' εμένα & κάποιοι άλλοι χρήστες) υπάρχουν αρκετοί που δεν τα διαβάζουν/ερμηνεύουν αντικειμενικά (ή/& δεν θέλουν να τα καταλάβουν), αλλά το μόνο που κάνουν είναι να τους επιτίθενται επειδή δεν τους αρέσει η άποψη που εκφράζουν.
Είναι προφανές, μας περνάνε για μεγάλους μαλάκες, ελπίζω να μην τους δικαιώσουμε.
Δεν περνάω (ούτε χαρακτηρίζω) κανέναν έτσι, γιατί έχω κάποιες αρχές στη ζωή μου.
Ο τρόπος που σκέπτεται/μιλάει/γράφει/επικοινωνεί ο καθένας, δείχνει το επίπεδο του.εδώ](http** έγραψε
εδώ[/url)':2cb489ku]Επισης υπαρχει κανενας mod ενεργος?
Να σβσηστουν evankouros και Χαραλαμπος1 και 2 και 3 να γλυτωσουμε απο λιγες μαλακιες.Απ' όσο έχω δει υπάρχουν ακόμη Admin/Mod που μπορούν να σβήσουν/banάρουν. Αν λοιπόν τα post όπου κάποιος (π.χ. εγώ) εκφράζει την άποψη του & απαντά σε post άλλων χρηστών (ειδικά σε αυτά που τον σχολίασαν σε προσωπικό επίπεδο) είναι προσβλητικά & αντιτίθενται στους κανόνες του 4TF ή/& της Κοινής Λογικής, φυσικά πρέπει να υπάρξει η ανάλογη ποινή.
Κατά τα λοιπά, ισχύει για όλους η τελευταία φράση που έγραψα απαντώντας στο post του 'HighFidelity'. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Απο την στιγμή που δεν γνωρίζεις τίποτα απο fora κτλ... (για αυτό άλλωστε έβαλες το Βanαρισμένο φιλαράκι να σου δείξει.
Γιατί έγινες Admin ;Δεν είμαι παντογνώστης και η θέση του admin δεν είναι αυτή του tech support. Διαχειριστής μιας κοινότητας θα είμαι, όχι κομπιουτεράς!
Αυτό πάντως είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα, το οποίο θα είχε ενδιαφέρον να απαντηθεί.
Εντάξει, το γιατί το πρότειναν σε εσένα είναι κάτι το οποίο προφανώς δεν θέλεις να απαντήσεις [αλλιώς δεν θα έγραφες 'για μια σειρά λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την εύρυθμη λειτουργία του' == γενικόλογες μπούρδες, τι σχέση έχεις εσύ με τη εύρυθμη λειτουργία ενός μέσου που δεν ξέρεις καν πως λειτουργεί για να την εξασφαλίσεις κ.ο.κ. ]
αλλά στο γιατί εσύ ήθελες να γίνεις, ίσως να ήθελες να το απαντήσεις.Τις γνώσεις ή το 'χόμπυ' ενασχόλησης με ηλεκτρονικά μέσα (ως κάτι παραπάνω από απλός χρήστης ή έστω και mod) δεν το έχεις. Αλλιώς κάτι θα σκάμπαζες μέχρι τώρα.
Έχεις κάποιο όραμα για το φόρουμ που θα ήθελες να κάνεις πραγματικότητα; Και δεν έβλεπες να γίνεται με την προηγούμενη διαχείριση;
Έχεις κάποιες δεξιότητες που τόσο καιρό έμεναν ανεκμετάλλευτες, έλλειπαν από την προϋπάρχουσα κατάσταση και ήθελες επιτέλους να βάλεις σε χρήση;
Ήθελες να κάνεις το μέρος σου για εθελοντισμό και δεν σου άρεσαν οι γιατροί του κόσμου ή η WWF?Όταν αναλαμβάνει ένας καινούριος διευθυντής, είθισται να κάνει ένα λόγο για το νόημα ύπαρξής του, το όραμά του, τις νέες ιδέες του, την ειδοποιό διαφορά του τέσπα.
Θες να κάνεις κι εσύ κάτι τέτοιο;
-
Πάντως μην ξανακούσω κουβέντα για το δημόσιο: μια βδομάδα παλεύει αυτός ο άμοιρος ο sv2 να αυτομπαναριστεί κι ακόμα το αίτημά του προωθείται
-
Όταν ένας επιχειρηματίας με εργασίες που τον απασχολούν ήδη ( επιχειρηματίας, άρα εργάζεται, όχι σκέτος επενδυτής που πίνει το φραπόγαλα και σκέφτεται όλη μέρα που να επενδύσει, έχει διαφορά ) αποφασίζει να ασχοληθεί και με άλλη μια δραστηριότητα δεν το κάνει για χάριν γούστου αλλά υπάρχει πλάνο κέρδους που θα καλύψει τα έξοδα της επένδυσης ( της όποιας επένδυσης ) και θα αποφέρει κέρδος, σε 1-2-3 χρόνια το πολύ, στη χώρα τούτη που όλα είναι ρευστά οι ορίζοντες επένδυσης σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου δεν....εκτός και αν χτίζουμε εργοστάσιο να παράγει κάτι που θα μπορεί να πουληθεί.
Το κράξιμο και η διαφωνία προήλθε από τον πραξικομματικό τρόπο της αλλαγής της ομάδας διαχείρησης κάνοντας σαφές με τον τρόπο που έγινε ότι ταυτόχρονα με το προσδοκούμενο ? κέρδος της ( όποιας ) επένδυσης υπήρχε στο πλάνο και η κάποια διάθεση επίδειξης δύναμης, εκδίκησης, κλπ, πείτε το όπως θέλετε.
Ίσως να είχαν ενοχλήσει τον πασά μας τα ομολογουμένως ανόητα και κακεντρεχεί σχόλια για το αμάξι της κόρης και ήρθε η ώρα του λογαριασμού και της απάντησης σε αυτά με τούτο τον τρόπο και ειδικά προς την ομάδα διαχείρησης που τα άφησαν να αναπτυχθούν στον βαθμό που έγιναν πολύ ενοχλητικά έως προσβλητικά.
Οι επιχειρηματικές κινήσεις λοιπόν που γίνονται υπό το καθεστώς πίεσης, εκδίκησης, εξαφάνισης του ανταγωνισμού, και άλλους περίεργους λόγους από άτομα ανασφαλή ( αυτό δείχνει τούτη εδώ η περίπτωση ) έχουν ημερομηνία λήξης και η αποτυχία τους είναι προδιαγεγραμμένη, δίνω το πολύ 6 μήνες μέχρι να αλλάξει το καθεστώς διαχείρισης.
Ίσως όμως όλο αυτό είναι φωτοβολίδα με πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης αν ισχύουν τα ανωτέρω με την κόρη, που όμως εξυπηρετούν πολλαπλούς στόχους του SV2 και του Σ.Χ κάνοντας επίδειξη δύναμης προς γνώση και συμμόρφωση στο μέλλον, μόνο που η σκέψη αυτή αν ισχύει τοποθετείται σε λάθος βάση, γιατί κανείς εδώ δεν είναι υπάλληλος τους να υποκύψουν σε πιέσεις και εκβιασμούς, εκτός από κάτι περίεργους παρατρεχάμενους τύπους που γλύφουν εκεί που έφτυναν για να αποκτήσουν εξουσία, γραφείο και σφραγίδα, το διαρκές όνειρο του έλληνα, όπως και το απωθημένο της απόκτησης τουτού με το άστρο.
-
Όλα έγιναν για την...τιμή της κόρης δηλαδή;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Όλα έγιναν για την...τιμή της κόρης δηλαδή;Άγνωστες οι βουλές του...κυρίου !
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
επιχειρηματίας, άρα εργάζεται, όχι σκέτος επενδυτής που πίνει το φραπόγαλα και σκέφτεται όλη μέρα που να επενδύσει, έχει διαφοράενδιαφέρουσα οπτική γωνία για το τι κάνει ένας επενδυτής
-
όπως και το ότι 'επιχειρηματίας, άρα εργάζεται'
ο επενδυτής τουλάχιστον χαλάει και λίγη φαιά ουσία ή πρέπει να έχει βγάλει τα μάτια του για να καταλαβαίνει τι κάνει
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
επιχειρηματίας, άρα εργάζεται, όχι σκέτος επενδυτής που πίνει το φραπόγαλα και σκέφτεται όλη μέρα που να επενδύσει, έχει διαφορά
ενδιαφέρουσα οπτική γωνία για το τι κάνει ένας επενδυτής
Θέλεις να το αναπτύξεις λίγο ? Γιατί έχω την εντύπωση ότι ασχολούνται με τις επιχειρήσεις τους αρκετές έως πολλές ώρες την ημέρα, αυτό μου έχουν δείξει οι δικές μου παραστάσεις από την βιομηχανία / βιοτεχνία 30 χρόνια τώρα, αν εσύ έχεις άλλες παραστάσεις από άλλου είδους επιχειρηματίες ας μας τις αναπτύξεις μήπως και μάθουμε και άλλες πτυχές του ίδιου θέματος, και σε κάθε περίπτωση η αναφορά μου είχε την πρόθεση να καταδείξει τη χρονική απασχόληση και τον επιπλέον φόρτο εργασίας μέσα στην ημέρα που θα απαιτήσει μια νέα δραστηριότητα, όλα τα άλλα είναι για τις εντυπώσεις και όχι για την ουσία.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
όπως και το ότι 'επιχειρηματίας, άρα εργάζεται'ο επενδυτής τουλάχιστον χαλάει και λίγη φαιά ουσία ή πρέπει να έχει βγάλει τα μάτια του για να καταλαβαίνει τι κάνει
Δηλαδή ο επιχειρηματίας δεν καταναλώνει φαιά ουσία ? Αυτό λες ? Έχεις γνωρίσει πολλούς επιχειρηματίες στη ζωή σου που δεν σκέφτονται ή ότι είναι ηλίθιοι ? Για πες κανέναν, να κάνω πρόταση τις απόκριες να ντυθούμε επιχειρηματίες.
-
Ναι ρε μάγκα μου, «επιχειρηματίας, άρα εργάζεται..» μπλα μπλα μπλα
και στην νέα του «επένδυση» έχει να εμφανιστεί 2-3 μέρες και την έχει αφήσει να γίνει μπουρδέλο, χωρίς να την συμμαζέψει εκτός από το να σβήνει κάτι μηνύματα σε θέματα για κάτι πυραμίδες.«..αλλά υπάρχει πλάνο κέρδους..»
seems legit. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
επιχειρηματίας, άρα εργάζεται, όχι σκέτος επενδυτής που πίνει το φραπόγαλα και σκέφτεται όλη μέρα που να επενδύσει, έχει διαφορά
ενδιαφέρουσα οπτική γωνία για το τι κάνει ένας επενδυτής
Θέλεις να το αναπτύξεις λίγο ? Γιατί έχω την εντύπωση ότι ασχολούνται με τις επιχειρήσεις τους αρκετές έως πολλές ώρες την ημέρα, αυτό μου έχουν δείξει οι δικές μου παραστάσεις από την βιομηχανία / βιοτεχνία 30 χρόνια τώρα, αν εσύ έχεις άλλες παραστάσεις από άλλου είδους επιχειρηματίες ας μας τις αναπτύξεις μήπως και μάθουμε και άλλες πτυχές του ίδιου θέματος, και σε κάθε περίπτωση η αναφορά μου είχε την πρόθεση να καταδείξει τη χρονική απασχόληση και τον επιπλέον φόρτο εργασίας μέσα στην ημέρα που θα απαιτήσει μια νέα δραστηριότητα, όλα τα άλλα είναι για τις εντυπώσεις και όχι για την ουσία.
Δεν καταλαβαίνω τι λες
Για την άποψη σου 'επενδυτής = φραπόγαλα όλη μέρα' έγραψα.
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Ναι ρε μάγκα μου, «επιχειρηματίας, άρα εργάζεται..» μπλα μπλα μπλα
και στην νέα του «επένδυση» έχει να εμφανιστεί 2-3 μέρες και την έχει αφήσει να γίνει μπουρδέλο, χωρίς να την συμμαζέψει εκτός από το να σβήνει κάτι μηνύματα σε θέματα για κάτι πυραμίδες.«..αλλά υπάρχει πλάνο κέρδους..»
seems legit.Καλώς τη νέα φρεσκαδούρα που όρμηξε μέσα γιατί είδε φώς και μπήκε.
Που να ξέρω ρε μάγκα μου που είναι ο καθένας, αν εργάζεται και πόσο ? εσύ μάλλον κάτι ξέρεις για τον συγκεκριμένο άρα ρίχτο εδώ μάγκακο να μάθουμε και εμείς οι αδαείς.
Νέος admin