-
Αν κατέβαζες τα χιλιόμετρα, ασφαλώς και θα έφταιγες.
-
Για το βρίσιμο και μόνο προσωπικά θα του είχα σπάσει τα μούτρα, but that's me. Από εκεί και πέρα πες του πως του πούλησες ένα προϊόν και πως δεν είσαι μέντιουμ για να ξέρεις πότε θα χαλάσει. Πλήρωσέ του επίσης το ΚΤΕΟ και πες του πως το κάνεις χαριστικά αν και δεν είχες την υποχρέωση και πως αν σε ξαναενοχλήσει θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα...
-
Ήθελε σέρβις τελικά και κτεο, από το δεν θέλει τίποτα και κτέο σε 3 χρόνια. Οκ, δεν έπρεπε να σε ξεχέσει πατόκορφα, αλλά με την μπαταρία μάλλον ξεχείλισε το ποτήρι γι'αυτόν. Είναι και μεγάλος, δεν ήθελε και πολύ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για το βρίσιμο και μόνο προσωπικά θα του είχα σπάσει τα μούτρα, but that's me- φακελο στην ασφάλεια
- δεν θα ζησεις για πολυ με αυτή την στάση ζωής
-
Κορσεράκο έφτασα 38 ετών ως τώρα και μια χαρά είμαι αν και πορεύομαι έτσι. Take your advice elsewhere...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κορσεράκο έφτασα 38 ετών ως τώρα και μια χαρά είμαι αν και πορεύομαι έτσι. Take your advice elsewhere...γιατι περιοριστηκες στα τηλεφωνα...
-
Ξυπνοπούλι... ΝΟΤ!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
και αν του ειπα ψεμματα, εγω φταιω που πιαστηκε κοροιδο? δηλαδη αν κατεβαζα χιλιομετρα, αν ελεγα οτι καιει 5λ/100 και οτι εχει τελικη 250' κλπ και το πιστευε, εγω θα εφταιγα παλι?Άρθρο 179 ΑΚ
Δικαιοπραξία αισχροκερδής
Άκυρη ως αντίθετη προς τα χρηστά ήθη είναι ιδίως η δικαιοπραξία με την οποία δεσμεύεται υπερβολικά η ελευθερία του προσώπου ή η δικαιοπραξία με την οποία εκμεταλλεύεται κάποιος την ανάγκη, την κουφότητα ή την απειρία του άλλου και πετυχαίνει έτσι να συνομολογήσει ή να πάρει για τον εαυτό του ή τρίτο, για κάποια παροχή, περιουσιακά ωφελήματα, που, κατά τις περιστάσεις, βρίσκονται σε φανερή δυσαναλογία προς την παροχή. -
Έτσι, από περιέργεια, για τι αμάξι μιλάμε και με ποσά χλμ?
-
Ka του '03 ~130χιλ περιπου.
-
Χλμ?
-
-
Πιο* στον τίτλο...
-
Έφταιγες κι εσύ nEK. Για λόγους που είπαν ο dr. κι ο Γιώργης, στα μάτια του τον εξαπάτησες... Και μετά το ΚΤΕΟ, που είπες οτι θα το περάσεις και δεν το κανες, και την μπαταρία, θα του έκανε ακόμα χειρότερη εντύπωση.
-
-
Το αμάξι για να καταλάβω τελικά κτεο είχε η δεν είχε? Αν δεν είχε κτεο πώς έγινε η μεταβίβαση? Επίσης τι φταίει ο νεκ, που του άλλου του έβγαλε προβλήματα το αμάξι, και ο άλλος ο βλακας δε πήγε σε έναν μάστορα να του βγάλει πάνω κάτω τι θέλει αλλαγή.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Περασμένο ήταν απλά έκανε λάθος στην ημερομηνία που έπρεπε να ξαναπεράσει.
-
Ε και άλλος μάτια δεν έχει να δει το χαρτί?
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Παντως νομιζω ειναι υποχρεωση σου να επιβαρυνθεις με τα εξοδα του κτεο. Αυτο ειναι το δικιο. Στη θεση σου θα αναγνωριζα το λαθος μου.
Κατι αλλο. Αυτος πληρωσε για ανταλλακτικα. Οταν το αγορασε σε ρωτησε αν αυτα ηθελαν αντικατασταση η οχι? Αν ναι τι του απαντησες? Επρεπε οντως να αλλαχθουν?
-
Αδικα παιδεύεστε! Ο τύπος το πήρε χωρίς να κρίνει/ελέγξει αν του κάνει η οχι! Πραγματικα τα υπολοιπα ειναι αμπελοφιλοσοφιες και θεωρητικοτητες...
-
Δηλαδή ο πωλητής έχει δικαίωμα να κρύψει/ξεγελάσει τον αγοραστή κι αυτός πρέπει να ελέγξει για να διαπίστωση την πραγματική κατάσταση. Ο νόμος που αναφέρεται στην αρχή της σελίδας δε συμφωνεί.
-
Για το ΚΤΕΟ έπρεπε να είναι ειλικρινής. Τα υπολοιπα είναι υποκειμενικά υπο την έννοια πως δεν απέκρυψε ενα μεγαλο ατύχημα . Πάντως εγώ βλέπω εκατέρωθεν βλακεία και την κλασσική νεοελληνική συμπεριφορα του ψευτονταη.
Sent from Corsair's brick
-
Δεν μπορώ να καταλάβω , του έκρυψε κάτι?
Αν ηθελε ο γέρος να δει το ΚΤΕΟ ας κοιταγε πινακίδα ή τα χαρτιά , δεν τα εκρυψε ουτε δεν είναι οτι δεν είχε ΚΤΕΟ. Λάστιχα είναι φανερά και φαίνονται , λάδια ξύδια και σερβις ακόμα και αν έχει γίνει , το ξανακάνεις για να εισαι σίγουρος. Είναι εξάλλου και ένα απο τα πράγματα που λέμε και στα μέλη εδώ όταν αγοράζουν μεταχειρισμένο , δηλαδή πέρα από την τιμή αγοράς να υτπολογίσουν και τα λοιπά έξοδα , λάστιχα και σερβις.
Οϋτε γυρισμένα χλμ , ούτε στραβωμένο σασί , ούτε βλάβη μεγάλη που καλύφτηκε με πριονίδι , μοτορκοτε ή εφημερίδα δεν είχε , απλά ένα ΚΤΕΟ το οποίο το ποσό είναι ευτελες και δεν το αναφέρεις καν γιατι για τόσο μικρό ποσό θα χαρακτήριστείς περίεργος.
Ποιο βλακας δεν υπαρχει, που μπλεξαμε.