-
Καλησπερίζω τα τζιμάνια του φόρουμ!
Τι έπαθα σήμερα!!!
Είμαι Θεσσαλονίκη, Βαρδάρη, Μοναστηρίου να στρίψω προς Λαγκάδα.
Δεν έβρεχε πολύ, είχε πολλά νερά όμως και είμαι στο φανάρι. Λέω εντάξει ηταν το νερό περίπου 10-20 πόντοι, περιμένω στο φανάρι. Πριν καταλάβω καλά καλά τι γίνεται και ενώ ειναι να στρίψω, παρατηρώ τη στάθμη να φτάνει μέχρι τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων, λέω λες;
Και ενώ ξαφνικά ειναι αμάξια εδώ και εκεί παρατηρώ να μη μπορώ να ανεβάσω στροφές (Polo του 2003). Ενώ έχω κόκκινο και δεν κινούνταν κανεις, καμικάζι πηγαίνω με 4000rpm πατινάροντας και με το ζόρι με 1η βγαίνω από τη λίμνη. Απο τη Λαγκαδά να κατεβαίνει ποτάμι...
Λέω τη γλυτώσαμε... Αλλά...
Βουτήχτηκα, σίγουρα η εξατμιση βυθίστηκε στο νερό. Μετά για μια ώρα έκανα βόλτες να στεγνώσει? ο,τι μπορούσε. Το αμάξι φαίνεται να είναι ΟΚ. Τσέκαρα βεντιλατερ, κλιματισμό, φώτα, δυναμο με πολύμετρο.
Έχετε να προτείνετε κάτι; Μπορώ και πρέπει να μεριμνήσω για κάτι; Λέτε να πήρε νερό ο καταλύτης ή τα καυσαέρια μπόρεσαν και το κράτησαν έξω;
Ευχαριστώ!
-
Τι έπαθα σήμερα!!!
Δεν έβρεχε πολύ, είχε πολλά νερά όμως και είμαι στο φανάρι. Λέω εντάξει ηταν το νερό περίπου 10-20 πόντοι, περιμένω στο φανάρι. Πριν καταλάβω καλά καλά τι γίνεται και ενώ ειναι να στρίψω, παρατηρώ τη στάθμη να φτάνει μέχρι τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων, λέω λες;
Και ενώ ξαφνικά ειναι αμάξια εδώ και εκεί παρατηρώ να μη μπορώ να ανεβάσω στροφές (Polo του 2003). Ενώ έχω κόκκινο και δεν κινούνταν κανεις, καμικάζι πηγαίνω με 4000rpm πατινάροντας και με το ζόρι με 1η βγαίνω από τη λίμνη. Απο τη Λαγκαδά να κατεβαίνει ποτάμι...
Βουτήχτηκα, σίγουρα η εξατμιση βυθίστηκε στο νερό. Μετά για μια ώρα έκανα βόλτες να στεγνώσει? ο,τι μπορούσε. Το αμάξι φαίνεται να είναι ΟΚ. Τσέκαρα βεντιλατερ, κλιματισμό, φώτα, δυναμο με πολύμετρο.
Έχετε να προτείνετε κάτι; Μπορώ και πρέπει να μεριμνήσω για κάτι; Λέτε να πήρε νερό ο καταλύτης ή τα καυσαέρια μπόρεσαν και το κράτησαν έξω;
Ευχαριστώ!
-
Τι έπαθα σήμερα!!!
Ευχαριστώ!
-
Αν εμπαινε νερο θα σου εσβηνε ,
Sent from outer space ★☆★
-
Καλά το χειρίστηκες, δεν νομίζω να πήρε νερό. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι τώρα οπότε ξεχνά το.
-
Τίποτα δεν έπαθε. Εδώ ακόμα και αν πάρει νερό από την εισαγωγή μπορεί να γλυτώσει αν δεν κάνει υδραυλική συμπίεση και προλάβει να σβήσει.
ΥΓ: Μην φρικάρετε για ψύλλου πήδημα...
-
Και γω δε νομίζω να έχω θέμα. Το νερό έφτασε μέχρι και στο χώρο της ρεζέρβας!
Πρέπει να το κάνω ένα καλό πλύσιμο, είναι γεμάτο στη λάσπη.
-
απλα σημερα μην τραβηξεις χειροφρενο μην εχουν μεινει νερα και κολλησει,αστο μονο με ταχυτητα.
-
Ανάλογα με το ύψος που έφτασε μπορεί να θέλουν αλλαγή οι βαλβολινες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ανάλογα με το ύψος που έφτασε μπορεί να θέλουν αλλαγή οι βαλβολινες.Πραγματικά αυτό μπορεί να είναι θέμα αν το σαζμάν έχει βαλβίδα για να αναπνέει!
-
Θα το έχω υπόψιν!
Αυτό που είδα και σίγουρα χρειάζεται είναι τσεκάρισμα το ψυγείο και οπωσδήποτε καθάρισμα. Γέμισε σκουπιδάκια.
-
Ποτέ δεν είχα μπει στο συλλογισμό τι μπορεί να επηρεάζεται στο αυτοκίνητο από μια τέτοια κατάσταση! Ειναι πραγματικά ενδιαφέρον.
Το ύψος του νερού πρέεπει να ήταν περίπου στο ύψος του πατώματος του αμαξιού, ίσως λίγο πιο πάνω. Στη μούρη θα έφτασε και πιο ψηλά, αφού εκεί ηταν το μέτωπο.
Ο χώρος του συμπλέκτη είναι στεγανός; Νομίζω είχε λίγο διαφορετική αίσθηση μετά το συμβάν αλλά μετά επανήλθε.
-
Βαλβολίνες χθές
-
Θυμάσαι λόρδε ραδερδορδ πριν τις ζάντες αλουμινίου πόσο πιο χαμηλό ήταν τ´αμάξι; Δεν παθαίνει τίποτα με λίγο νερό!
Βουλιαγμα σε νερο!