-
Ανοίγω αυτό το θέμα για γενική συζήτηση για τα λάστιχα των μηχανών μας.
Ψάχνω για λάστιχα για το V-Strom 650 μου. 110/80-19 και 150/70-17. Οσο το δυνατό μαλακότερο για τους ελληνικούς σαπουνόδρομους. Βασικά αστική χρήση ακόμα και αμιγώς ασφάλτινο μια χαρά θα είναι. Ιδέες ?
-
Ψάχνω για λάστιχα για το V-Strom 650 μου. 110/80-19 και 150/70-17. Οσο το δυνατό μαλακότερο για τους ελληνικούς σαπουνόδρομους. Βασικά αστική χρήση ακόμα και αμιγώς ασφάλτινο μια χαρά θα είναι. Ιδέες ?
-
-
Pilot Road 4 ή τα Tourance της Metzeler?
Τα Michelin τα έχω δει σε πολλά 'στρώματα' αλλά δεν έχω ιδία εικόνα. Εγώ στην Αλίκη πάντως, που είναι αμιγώς σπορ τούρινγκ μοτοσυκλέτα, δεν της τα φόρεσα και πήγα στα Pilot Power που είναι βούτηρο και ας κρατήσουν λίγο.
-
Pirelli Scorpion Trail ειχε δοκιμασει ο αδερφος της συζυγου (πως λεγεται αυτη η συγγενεια? γαμπρος του ειμαι εγω, αυτος τι μου ειναι...? ) και ηταν ικανοποιημενος.
Σε 1000αρι ο brother εβαλε περισυ κατι bridgestone. Μαπα το καρπουζι απ' οτι λεει... -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
.............ο αδερφος της συζυγου (πως λεγεται αυτη η συγγενεια? γαμπρος του ειμαι εγω, αυτος τι μου ειναι...? ) ............κουνιάδος σου
-
Μichelin sport power 1 (μονη γομα) για λιγα και καλα χιλιομετρα. Πιο ολοκληρομενο λαστιχο το pirelli diablo rosso 3. Το δευτερο το φοραω στο 1000ρι τωρα και στο τελευταιο ταξιδι Θεσσαλονικη Αγρινιο δεν εκανε κιχ. Δεν το περιμενα!
-
Τελικά στο V-Strom έβαλα Metzeler Tourance και ελπίζω να είναι καλύτερο από τα ξυλο-Bridgestone
Εντυπώσεις όταν κάνω κάποια χλμ. -
Αυτή η Bridgestone, δεν λέει να βάλει μυαλό... Είτε σε αυτοκίνητα, είτε σε μηχανές, η ίδια ιστορία...
Νομίζω θα μείνεις ευχαριστημένος με την επιλογή σου. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Έβαλα χθές τα Metzeler M7 μετά από επεισοδιακή βόλτα με την σύζυγο την Κυριακή στο βουνό όπου ολόκληρο κομμάτι μάρμαρο χώθηκε στo πίσω Metzeler Μ3 που φορούσα εδώ και 5000χλμ και πήγαινε για αλλαγή τον άλλο μήνα.
Τιμή 330€ φορεμένα, σε Fazer φίλου που τα έβαλε πρώτος έχουν κάνει 3500χλμ με πολύ λίγη φθορά και είναι υπερευχαριστημένος.Έγινε και η πρώτη βόλτα την Κυριακή, πατήθηκαν απ άκρη σε άκρη και είναι απίστευτη η σιγουριά και η πληροφόρηση που δίνουν....best buy για sport-touring καταστάσεις
-
Υπάρχει κανείς εδώ με σκούτερ ή δίκυκλο να μου πει καμιά ιδέα γιατί είμαι άσχετος;
Το πίσω ελαστικό στο σκούτερ μου είναι σχετικά καινούριο, 8 μηνών.
Εργοστασιακά είχε Michelin, πλέον Metzeler.
Τα εργοστασιακά άντεξαν 5 χρόνια χωρίς να παρουσιάσουν πρόβλημα με τον αέρα τους.Τους τελευταίους 3 μήνες το πίσω ελαστικό κάθε 21 μέρες ο αέρας από τα 40psi πέφτει στα 10psi.
Σήμερα πάλι τα ίδια. Πήγα και έβαλα αέρα.Στο βουλκανιζατέρ μετά από ένα σύντομο έλεγχο με νερό και σαπουνάδα ισχυρίστηκαν ότι δεν έχει πρόβλημα το λάστιχο ωστόσο προληπτικά μου άλλαξαν το καρφάκι στην βαλβίδα.
Κάτι μου έλεγαν ότι μπορεί να έχει πρόβλημα η ζάντα και να χρειαστεί 'βυθομέτρηση' στην αντιπροσωπεία.Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό το πρόβλημα;
Είναι λογικό να χάνει τόσο αέρα τόσο σύντομα; -
Αν και εισαι αντικκε θα σε βοηθησω αλλα σε λιγο γιατι ζοριζομαι τωρα!!!
-
ΑντιΚΚΕ είμαι στον ΑντίΛΟΓΟ...
Εδώ είμαι Μοτοσικλέτας...
-
Λογικα ή το λαστιχο εχει καπου προβλημα ιδιως στην επαφη με τη ζαντα ή η ζαντα ειναι τωρα τελευταια χτυπημενη και ευθυνεται για την απωλεια
-
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι να κάνω...
Σε ποιον να απευθυνθώ; Στο βουλκανιζατέρ ή στο συνεργείο;
-
Αφου σου λεει το βουλκανιζατερ οτι το λαστιχο ειναι οκ τοτε ελπιζω να ειναι ετσι οποτε πρεπει να πας συνεργειο. Απλα με τα σκουτερ υπαρχει ενα θεμα με τα συνεργεια.
Πρεπει να δεις τη ζαντα μηπως καπου χανει. Εσυ με το χερι αν τη βαλεις στο διπλο και τη γυρνας σου φαινεται οκ με μια πρωτη ματια? -
Πολλες φορες το προβλημα ειναι με το καρφακι της βαλβιδας, τωρα εσυ αυτο που μπορεις να κανεις μονος σου ειναι να φουσκωσεις το λαστιχο στην μεγιστη πιεση και με πυκνη σαπουναδα να κανεις τον ελεγχο μονος σου. Μην ξεχασεις την βαλβιδα και ας την αλλαξανε.
-
Έμπλεξα πολύ άσχημα.
Έχω ένα σωρό προβλήματα στο κεφάλι μου, πρέπει τώρα να ασχολούμαι και με το σκούτερ. Το κέρατό μου.Θα πάω το Σαββάτο ξανά στο βουλκανιζατέρ και αν δεν βγάλω άκρη μετά στο συνεργείο και αν δεν βγάλω άκρη θα πάω κάτω στον Πειραιά και θα το πετάξω στη θάλασσα. Άι σιχτίρ.
-
Τελικά την λύση την έδωσε το συνεργείο μου.
Με έστειλε στον Περιστερά, αφού έγιναν πρώτα οι απαραίτητες τηλεφωνικές επικοινωνίες.Πρωί/πρωί ήμουν εκεί. Σοβαρή επιχείρηση. Καμιά σχέση με το βουλκανιζατέρ που είχα αλλάξει λάστιχα.
Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκαν ότι έχανε αέρα με πολύ αργό το λάστιχο στην επαφή με τη ζάντα (στα πλαϊνά, από τη μία πλευρά).
Έγιναν οι απαραίτητες εργασίες και πλέον μου είπαν να έχω το νου μου το επόμενο διάστημα και αν συμβεί κάτι να ξαναπάω. -
Ο Περιστερας ειναι καλος. Ειχα δικιο οτι ηταν καπου στην επαφη της ζαντας με το λαστιχο. Ξεμπερδεψες
Λαστιχα...