-
τελευταία περιτριγυρίζει στο μυαλό μου η αλλαγή αυτοκινήτου. Η skodara μου συμπλήρωσε αισίως 12 έτη και σκέφτομαι αλλαγή .
Η αλλαγή θα είναι σαρωτική μιας και από στεισον λέω να μεταβώ σε κουπέ.
το αμάξι θα αγοραστεί Γερμανία και θα παραμείνει με γερμανικές πινακίδες.
Πάμε στο ζουμί τώρα....και ακούω γνώμες...
mustang gt v8 5l μοντέλο 2013 20k χιλιόμετρα 30 χιλιάρικα.
υπέρ και κατά αυτού του αμαξιού...sent from my cave with smoke signals
-
τελευταία περιτριγυρίζει στο μυαλό μου η αλλαγή αυτοκινήτου. Η skodara μου συμπλήρωσε αισίως 12 έτη και σκέφτομαι αλλαγή .
-
-
Υπερ:
- Πολύ λαμαρίνα για τα λεφτά του (αν και τσιμπημένα τα 30 χιλιάρικα για αυτό το μοντέλο)
- Πολύ γκάζι
- Διαφορετικότητα
Κατά:
- Κατανάλωση
- Ποιότητα κατασκευής
- Μέτρια συμπεριφορά με τα ευρωπαϊκά δεδομένα.
Συμπέρασμα:
= Big, bad Autobahn bruiser, but nothing more. -
πρεπει να εισαι τρελος να παρεις αυτη τη μπαχατελα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πρεπει να εισαι τρελος να παρεις αυτη τη μπαχατελα.φοβερό επιχείρημα...
sent from my cave with smoke signals
-
γω νομίζω του ταιριάζει το αμάξι γάντι Hestra
-
Εχουν φημη κακη ποιοτητας και αρχαιας τεχνολογιας.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
φοβερό επιχείρημα...
Εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο ο Ποπ. Ένα Yank Tank είναι. Το παίρνεις μόνο συνειδητά χωρίς να περιμένεις πολλά πλην γκαζιού και ήχου αμερικάνικου V8 και lifestyle Mustang. Σαν σπορ αυτοκίνητο είναι μέτριο.
Αφού θέλεις αμερικάνικο, γιατί δεν κοιτάς καμιά Corvette C6? Αυτά είναι σοβαρά σπορ αυτοκίνητα αν και όχι στο επίπεδο refinement των Porsche.
-
passat coupe...μην αλλάζεις και μηχανικό!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
φοβερό επιχείρημα...
Εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο ο Ποπ. Ένα Yank Tank είναι. Το παίρνεις μόνο συνειδητά χωρίς να περιμένεις πολλά πλην γκαζιού και ήχου αμερικάνικου V8 και lifestyle Mustang. Σαν σπορ αυτοκίνητο είναι μέτριο.
Αφού θέλεις αμερικάνικο, γιατί δεν κοιτάς καμιά Corvette C6? Αυτά είναι σοβαρά σπορ αυτοκίνητα αν και όχι στο επίπεδο refinememnt των Porsche.
χαχαχα το θέμα είναι.ότι δεν.μ'αρέσουν καθόλου τα αμερικανικά...είναι.το μόνο που μ'αρέσει εμφανισιακά
-
Εγώ θα έλεγα go for it. Μπορείς να κόψεις και λίγα χρήματα νομίζω δεδομένου ότι έρχεται καινούριο μοντέλο.
'Μπακατέλα'
Μια Μ135 ή235 πόσο έχει εκεί;
-
Μπουζικάν προχώρα. Με 30 χήνες για να πάρεις 400+ αλόγατα σε γερμανική πριμιά πρέπει να πας πίσω σε μοντέλο εξαετίας με 150 χιλάδες χλμ. στην πλάτη του και να είσαι διαρκώς με το άγχος τι (ακριβό) θα σου ζητήσει. Και θα είσαι και τέρμα διαφορετικός.
Αρχαία τεχνολογία γουαντόνε σε σχέση με τι? Με το τελευταίο Μ ή ΑΜΓ που κάνει χ3 την τιμή του Μάσταγκ? Ναι, έχει ολίγον αρχαία πίσω ανάρτηση, αν και βελτιωμένη στα πλαίσια του εφικτού και με πολλές άφτερ επιλογές. Το μοτέρ από την άλλη είναι ολοκαίνουργια σχεδίαση και απ' ότι βλέπω καλό. Πιο μεγάλο πρόβλημα θεωρώ τη σωστή συντήρησή του στα ελληνικά πλαίσια και τη αμεσότητα στη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών. -
Καπνίζει παντού και πάντα, ακούγεται και βλέπεις τον κόσμο με το πλάι!
Who gives a fuck about ancient technology....
Θα με πας βόλτα;;;;;;
Αν αντέχεις την κατανάλωση... και το κόστος των πίσω ελαστικών...
Απλά πρόσεχε με ξένες πινακίδες... έχουν αγριέψει οι έλεγχοι...
-
φίλε αφού μπορείς να το πάρεις το εργαλείο μην το σκέφτεσαι κ γελοιότητες του τύπου μπακατελα αρχαίο κλπ είναι γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
-
για αυτό ζητάω γνώμες..
Η αλήθεια είναι πως δεν.ξέρω τίποτα για αυτό το αμάξι
απλά.εμφανισιακά.μ'αρέσει πολύ και σε συνδυασμό.με πολλά άλογα συν v8 συν φοβερό πιστεύω ήχο συν πισωκουνα ίσον value for money .ούτε ποιότητα κατασκευής γνωρίζω ούτε αν αξίζει αυτός ο κινητήρας γνωρίζω και αλλά πολλά δεν.γνωρίζωsent from my cave with smoke signals
-
Αφού σ'αρέσει η γνώμη μας περισσέυει
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αφού σ'αρέσει η γνώμη μας περισσέυειτο ότι μ'αρέσει.Δεν.σημαίνει ότι δεν πρέπει πρώτα να ρωτήσω και να πάρω γνώμες ..Μπορεί το αμάξι να έχει χίλια αρνητικά τα οποία δεν τα ξέρω ...
-
το ότι μ'αρέσει.Δεν.σημαίνει ότι δεν πρέπει πρώτα να ρωτήσω και να πάρω γνώμες ..Μπορεί το αμάξι να έχει χίλια αρνητικά τα οποία δεν τα ξέρω ...
Μια χαρα αυτοκινητο ειναι αν δεν σε πειραζει η τεχνολογια του 1970. Παντως θα πρεπει να κοιταξεις σε Αμερικανικα φορουμς για περισσοτερες πληροφοριες...
Κανενα αλλο μοντελλο δεν σκεφτεσαι;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
το ότι μ'αρέσει.Δεν.σημαίνει ότι δεν πρέπει πρώτα να ρωτήσω και να πάρω γνώμες ..Μπορεί το αμάξι να έχει χίλια αρνητικά τα οποία δεν τα ξέρω ...
Μια χαρα αυτοκινητο ειναι αν δεν σε πειραζει η τεχνολογια του 1970. Παντως θα πρεπει να κοιταξεις σε Αμερικανικα φορουμς για περισσοτερες πληροφοριες...
Κανενα αλλο μοντελλο δεν σκεφτεσαι;
τι εννοείς τεχνολογία του 70? το κάνεις πιο λιανά ?
Αγορά αυτοκινήτου γνωμες