-
Ελα μωρε με τον sv2.. μπαινει γραφει τη μαλακια του και εξαφανιζεται για να δημιουργησει τζερτζελο.. εδω εχει δηλωσει οτι τιμονι 430 τιμονι Yaris το ιδιο και το αυτο.. τα παντα ολα,μαθετε μπαλιτσα..
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Πρέπει οπωσδήποτε να πάς σε diesel;....
το σκέφτομαι με βάση την οικονομία που θα μου προσφέρει το diesel. Το αυτοκίνητο λογικά θα το κρατήσω αρκετά χρόνια (10+) οπότε σε βάθος χρόνου νομίζω ότι θα μου βγει πιο οικονομικά.
Θα κρατήσεις το αυτοκίνητο 10+ χρόνια και έχεις στις επιλογές σου Alfa Romeo ?
εεεμ! Έλα μου ντε....
Y.Γ.:Γιατί το Golf θα αντέξει νομίζεις sv2;
Γιατι ρε παιδια, χάρτινα ειναι πλέον τα οχήματα ;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πρέπει οπωσδήποτε να πάς σε diesel;....
το σκέφτομαι με βάση την οικονομία που θα μου προσφέρει το diesel. Το αυτοκίνητο λογικά θα το κρατήσω αρκετά χρόνια (10+) οπότε σε βάθος χρόνου νομίζω ότι θα μου βγει πιο οικονομικά.
Θα κρατήσεις το αυτοκίνητο 10+ χρόνια και έχεις στις επιλογές σου Alfa Romeo ?
εεεμ! Έλα μου ντε....
Y.Γ.:Γιατί το Golf θα αντέξει νομίζεις sv2;
Γιατι ρε παιδια, χάρτινα ειναι πλέον τα οχήματα ;
Όχι, ανακυκλωμένα!
Μερικά συστατικά τους μέρη θα είναι και χάρτινα, λιαν συντόμως, μην βιάζεσαι!
-
υπερβολές ^ 2 ...
ειδικά στην Ελλάδα η οποία διαθέτει ένα από τους πλέον γερασμένους στόλους, τα καλοσυντηρημένα ζούνε και βασιλεύουν...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
υπερβολές ^ 2 ...ειδικά στην Ελλάδα η οποία διαθέτει ένα από τους πλέον γερασμένους στόλους, τα καλοσυντηρημένα ζούνε και βασιλεύουν...
ότι πεις... εγώ βλέπω κακοσυντηρημένα επί το πλείστον αυτοκίνητα και δεν αναφέρομαι στα της δεκαετίας 80, που ήταν όλα σχεδόν σκυλιά, τα μοντέρνα δεν είναι τόσο overengineered πια
-
μα εγώ μίλησα για τα καλοσυντηρημένα... τα κακοσυντηρημένα δεν αποτελούν ούτε αποτελούσαν μέτρο σύγκρισης...
δεν βλέπω κανέναν στην γειτονία μου να έχει θέμα με το πούντο του '01, το αστρα του '04, το ύψιλον πρώτης γενιάς κλπ κλπ... ας μην το τραβάμε στο άλλο άκρο
-
ρε monster, ποιο άκρο; ο άνθρωπος μίλησε για δέκα και βάλε... χρόνια.
τα περισσότερα μοντέρνα αυτοκίνητα καταρρέουν μετά την οκταετία ή τα 250χιλιάδες χιλιόμετρα... μη σου πω ότι καποια δεν υφίστανται μετά τα πρώτα 150χ.χλμ. αφού έχει αλαχτεί πάνω τους ότι σχεδόν λειτουργεί....
Δεν είμαι υπερβολικός, απλά ειλικρινής. Δεν έχω πρόβλημα να λέω ότι αυτά που αγοράζω ότι χαλάνε ή δεν είναι καλά σε κάτι, αν δεις το ιστορικό μου και πόσα αυτοκίνητα έχω ζήσει και αγαπήσει, παρά τα όποια θέματα είχαν, θα καταλάβεις...
-
ρε monster, ποιο άκρο; ο άνθρωπος μίλησε για δέκα και βάλε... χρόνια.τα περισσότερα μοντέρνα αυτοκίνητα καταρρέουν μετά την οκταετία ή τα 250χιλιάδες χιλιόμετρα... μη σου πω ότι καποια δεν υφίστανται μετά τα πρώτα 150χ.χλμ. αφού έχει αλαχτεί πάνω τους ότι σχεδόν λειτουργεί....
Δεν είμαι υπερβολικός, απλά ειλικρινής. Δεν έχω πρόβλημα να λέω ότι αυτά που αγοράζω ότι χαλάνε ή δεν είναι καλά σε κάτι, αν δεις το ιστορικό μου και πόσα αυτοκίνητα έχω ζήσει και αγαπήσει, παρά τα όποια θέματα είχαν, θα καταλάβεις...
Δεν συμφωνώ, μια χαρά χρέπια είναι και τα αμάξια της δεκαετίας του 80 ή 70 που έχουν κάνει 250 χιλιάδες χιλιόμετρα.
-
Δεν είναι τίποτα τα 10 χρόνια για καινούργιο αμάξι 1.600 κυβικών και πετρέλαιο. Ο μέσος όρος του στόλου είναι πάνω από 13, και ανεβαίνει διαρκώς και ας είναι βενζινοκίνητα με την πλειοψηφία να είναι πολύ μικρού κυβισμού. 8ετία και 250.000 χλμ σημαίνει 30.000 χλμ το χρόνο, ο μέσος όρος είναι κάτω από το μισό.
-
Σωστός..+1!!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δεν είναι τίποτα τα 10 χρόνια για καινούργιο αμάξι 1.600 κυβικών και πετρέλαιο. Ο μέσος όρος του στόλου είναι πάνω από 13, και ανεβαίνει διαρκώς και ας είναι βενζινοκίνητα με την πλειοψηφία να είναι πολύ μικρού κυβισμού. 8ετία και 250.000 χλμ σημαίνει 30.000 χλμ το χρόνο, ο μέσος όρος είναι κάτω από το μισό.εδώ να'μαστε να το δούμε, ειδικά κάτι τουρμπάτα ντιζελομικροκίνητα. Αυτά κι αν θα μείνουν... οσο για το δεύτερο σκέλος της απάντησής σου δεν είπα ΚΑΙ αλλά ανέφερα δύο τέλματα... ή το ένα ή το άλλο... βέβαια για κάποιους από εμάς μπορούν να συμβούν και τα δύο, εμένα γράφει ήδη 33 χιλιάρικά το κοντέρ και το έχω από πέρσι τον Απρίλιο...
-
τα περισσότερα μοντέρνα αυτοκίνητα καταρρέουν μετά την οκταετία ή τα 250χιλιάδες χιλιόμετρα... μη σου πω ότι καποια δεν υφίστανται μετά τα πρώτα 150χ.χλμ. αφού έχει αλαχτεί πάνω τους ότι σχεδόν λειτουργεί....
Τουλαχιστον υπερβολικος....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...τουλάχιστον επικριτικός
-
ρε monster, ποιο άκρο; ο άνθρωπος μίλησε για δέκα και βάλε... χρόνια.τα περισσότερα μοντέρνα αυτοκίνητα καταρρέουν μετά την οκταετία ή τα 250χιλιάδες χιλιόμετρα... μη σου πω ότι καποια δεν υφίστανται μετά τα πρώτα 150χ.χλμ. αφού έχει αλαχτεί πάνω τους ότι σχεδόν λειτουργεί....
Έχω Άλφα Ρομέο 166 12ος του 2003 (Facelift).
Έχω αλλάξει τα εξής:
Μια κλειδαριά συνοδηγού και ένα ρυθμιστή του μεταβλητού χρονισμού.
144.000 χιλιόμετρα.
Εκτός και αν η ΑΛΦΑ μου είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα!!!!!! -
...τουλάχιστον επικριτικός
Να μου το επιτρεπεις οταν υπαρχει γνωση απο πρωτο χερι σε αμαξια που αγοραστηκαν πανω στην 20ετια, σε αμαξια που αγοραστηκαν και ηταν μετατροπη ,σε αμαξια που κρατηθηκαν 20-25 χρονια απο καινουργια, στο αμαξι μου που ειναι του '95 με πληρες ιστορικο.
-
Αμάξι σωστά συντηρημένο: δεν μασάει μία στα 10-15-20 χρόνια
Αμάξι μαλακισμένα συντηρημένο: χάρχαλο από τα 70-80.000 χλμΦαντάζομαι οι μερκεντέ και οι μπεμβέ αν δεν τις συντηρείς όπως πρέπει βγάζουν 15ετία και δεν κάνουν τσικ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αμάξι σωστά συντηρημένο: δεν μασάει μία στα 10-15-20 χρόνια
Αμάξι μαλακισμένα συντηρημένο: χάρχαλο από τα 70-80.000 χλμΦαντάζομαι οι μερκεντέ και οι μπεμβέ αν δεν τις συντηρείς όπως πρέπει βγάζουν 15ετία και δεν κάνουν τσικ.
Με τίποτε. Θα πω για μοντέλα που ξέρω. Ζ3 1,8, η σειρά Ε με τα στρογγυλά φανάρια και η προηγούμενη γενιά 320, χάρχαλα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θα κρατήσεις το αυτοκίνητο 10+ χρόνια και έχεις στις επιλογές σου Alfa Romeo ?για πάνω απο 10 χρόνια μόνο HILUX
-
Αν ήταν αυτό εύκολα!
-
alfa Giulietta vs Golf 7 - κόστος χρήσης και συντήρησης