-
Καλησπέρα,
έχοντας κοιτάξει αρκετά μοντέλα έχω καταλήξει ότι πρέπει να διαλέξω ανάμεσα στα
Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDM-2 105hp my2014
και
Golf 7 1.6 TDI Bluemotion 110psτα δύο αυτοκίνητα έχουν τα + και τα - τους και η απόφαση είναι δύσκολη. Τα χαρακτηριστικά, τους κινητήρες, την ομορφία κλπ είναι εύκολο να τα κοιτάξω,
αυτό που δεν γνωρίζω και θέλω βοήθεια είναι το κόστος χρήσης και συντήρησης.
Για παράδειγμα αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα ανταλλακτικά (αυτά που θα χρειαστούν στα service άλλα και τα έκτακτα), στην τιμή και την συχνότητα των service (πάντα μιλάμε για επίσημη αντιπροσωπεία) ή ότι άλλα σκεφτείτε.....
σε μια πρώτη ματιά η alfa έχει ένα μείον το γεγονός ότι πληρώνει τέλη κυκλοφορίας ενώ το golf όχι.
ευχαριστώ
-
Καλησπέρα,
και
Golf 7 1.6 TDI Bluemotion 110psτα δύο αυτοκίνητα έχουν τα + και τα - τους και η απόφαση είναι δύσκολη. Τα χαρακτηριστικά, τους κινητήρες, την ομορφία κλπ είναι εύκολο να τα κοιτάξω,
Για παράδειγμα αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα ανταλλακτικά (αυτά που θα χρειαστούν στα service άλλα και τα έκτακτα), στην τιμή και την συχνότητα των service (πάντα μιλάμε για επίσημη αντιπροσωπεία) ή ότι άλλα σκεφτείτε.....
σε μια πρώτη ματιά η alfa έχει ένα μείον το γεγονός ότι πληρώνει τέλη κυκλοφορίας ενώ το golf όχι.
ευχαριστώ
-
Καλησπέρα,
και
ευχαριστώ
-
το ξερεις οτι και τα δυο αυτοκινητα ειναι ΑΡΓΑ. ε;
συν το γεγονος οτι για
τζουλιετα εκδοση distinctive +διπλο κλειδωμα (40) +χενον (720) + ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ ΠΙΣΩ & ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΠΙΣΩ (170) +ΟΣΦΥΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ & ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ (220) + ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΡΥΘΜΙZOMENO ΚΑΘ' ΥΨΟΣ (90) + μεταλλικο χρωμα (560) = 25,700
ειναι λιγο πολλα ε; και ψιλο γελοίο σε αυτα τα λεφτα να σκεφτεσαι οτι η αλφα εχει ενα μειον το γεγονος οτι πληρωνει τελη κυκλοφοριας ενω το golf οχι. (το 2014, γιατι για το 2015 - 16 - 17 ΕΧΕΙ ο θεος )
-
Άκου τον ποπολαρο ξέρει
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
δεν είπα ότι τα λεφτά για τα τέλη κυκλοφορίας είναι πολλά απλά καταγράφω τις διαφορές.
Αν κατάλαβες ρώτησα για κόστος σε ανταλλακτικά και service (όπως έγραψα, τα χαρακτηριστικά, τις τιμές κλπ τα γνωρίζω). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου δίνεις μια έκδοση με μερικά extra (υπάρχουν και άλλα τόσα αν θέλουμε να προσθέσουμε)
-
Το ένα έχει ψυχή , το άλλο είναι κουτί. Ανόμοια πράγματα, δε συγκρίνονται κατ' εμέ.
-
Δηλαδη το Golf δεν εχει ψυχη ρε παιδια,σοβαρα μιλατε τωρα? Ψυχη vs κουτι ,σημειωσατε 1.
-
Εχοντας οδηγησει και τα 2 δαγκωτο Alfa.Πιο συμμετοχικη στην οδηγηση,πιο γρηγορη και με σαφεστατα βελτιωμενη κυλιση και ποιοτητα(MY14).Νομιζω ειναι και αρκετα πιο φθηνη οποτε....
Κοστος χρησης και service πρεπει να ειναι παρεμφερη. -
τι γούστα να βγάλει κανείς με 16άρια ντίζελ μόνο το στρίψιμο μένει
κι αυτό η αλφα το κάνει καλύτερα -
Σε χρήση και συντήρηση καλύτερο πρέπει να είναι το γκολφ.
Σίγουρα πιο οικονομικο σε κατανάλωση (1-1.5 λιτρο) και με δυνατότητα επέκτασης εγγύησης σε 4 χρόνια , κάτι που η άλφα δε σου παρέχει καν τη δυνατότητα να το κανεις. Επίσης, το γκολφ εχει μάλλον καλύτερη επάρκεια ανταλλακτικών αλλά τα σέρβις στην αντιπροσωπεία είναι τσουχτερά.
Απο την άλλη το μοτέρ του γκολφ είναι καινούριο, άρα και άγνωστη ποσότητα.
-
Είχα ρωτήσει μια μεναγκό τις προάλλες γιατί παίρνει κάθε φορα το καινούριο iphone που βγαίνει. Μου απάντησε, καλά σοβαρά μιλάς? το iphone έχει ψυχή!!!! Αυτη΄μου θυμίσατε, τι γέλιο είχα ρίξει...
Εφόσον τα έχεις ψάξει φίλε μόνο εσύ ξέρεις τι ζητάς και ποιές είναι οι πραγματικές ανάγκες σου. Εφόσον τις ιεραρχήσεις σωστά θα δεις ποιο απ΄τα 2 είναι καλύτερο για σένα..
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Είχα ρωτήσει μια μεναγκόTι είναι αυτό;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Είχα ρωτήσει μια μεναγκό
Tι είναι αυτό;
Η γκόμενα, στα ποδανά
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Είχα ρωτήσει μια μεναγκό
Tι είναι αυτό;
Η γκόμενα, στα ποδανά
Ντρέπεται να το γράψει κανονικά;
-
Κατ αρχην και τα δυο κατα την γνωμη μου ειναι παρα πολυ καλα αυτοκινητα. Ως κατοχος και αλφα αλλα και vw μπορω να σε διαβεβαιωσω πως τα κοστη σερβις ειναι παρεμφερη ισως λιγο πιο φθηνα της Αλφα.
Απο κει και περα παρε οποιο ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ περισσοτερο. Ειναι ο πιο σωστος τροπος να διαλεξεις.
Εγω προσωπικα θα επαιρνα την αλφα γιατι ειναι αυτοκινητο με καλυτερη οδικη συμπεριφορα βελτιωμενη ποιοτητα και μετα απο καποια χρονια θα παραμενει πολυ ομορφο.
Ελπιζω να σε βοηθησαΣτάλθηκε από το GT-I8160 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ντρέπεται να το γράψει κανονικά;
τι τζιμάνι είσαι συ
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Σε χρήση και συντήρηση καλύτερο πρέπει να είναι το γκολφ.Σίγουρα πιο οικονομικο σε κατανάλωση (1-1.5 λιτρο) και με δυνατότητα επέκτασης εγγύησης σε 4 χρόνια , κάτι που η άλφα δε σου παρέχει καν τη δυνατότητα να το κανεις. Επίσης, το γκολφ εχει μάλλον καλύτερη επάρκεια ανταλλακτικών αλλά τα σέρβις στην αντιπροσωπεία είναι τσουχτερά.
Και η Alfa δεχεται 2ετη επεκταση εγγυησης.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Το ένα έχει ψυχή , το άλλο είναι κουτί. Ανόμοια πράγματα, δε συγκρίνονται κατ' εμέ.Έχει καλή ψυχή όμως ή παίζει να του βγει και κανα σκατόψυχο?
Αν δεν κάνω λάθος, παίζει να είναι και από τα πιο παλιά που κυκλοφορούν πλέον ...
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Έχει καλή ψυχή όμως ή παίζει να του βγει και κανα σκατόψυχο?Πάντως όποιος ενδιαφέρεται για οδήγηση θα προτιμήσει Alfa. Έστω και αν είναι η λάθος έκδοση, με την λαδιέρα.
alfa Giulietta vs Golf 7 - κόστος χρήσης και συντήρησης