-
Τhis is not an Opel friendly forum
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
οπελ αστρα g 1998-2001 ....βρισκει απειρα στα 1000-1200ε..σε ψιλονορμαλ καταστασηAstra G? μηπως εννοεις astra f?
Ουτε καν απειρα... 3-4 f ειναι στα 1000e -1200e, δε το συζηταω για g... -
δεν θα εχει ακριβα ανταλλακτικα το οπελ;
-
Βασικα βαλε 2-3 επιλογες στο μυαλο σου και ξεκινα ψαξιμο.. το ξεχειλωσαμε το θεμα.. επρεπε να εχεις ηδη καταληξει, να εχεις δει και μερικα που ειναι κοντα.. εκτος αν το ολο τοπικ ειναι κουβεντα να γινεται...
η εντυπωση μου ειναι πως ναι η opel βαραει τ ανταλλακτικα.
-
οχι δεν ειναι κουβεντα να γινεται απλα δεν θα γινει τωρα η αγορα,επειδη ειμαι ακομα ψιλοασχετος γ αυτο ρωτησα η αγορα θα γινει μετα απο καποιους μηνες απλα θελω να μπαινω λιγο στα πραγματα αν με καταλαβαινεις μην παω σαν μαλακας κ αγορασω κατι και το μετανοιωσω
-
Ο χρήστης xristos1993 έγραψε:
οχι δεν ειναι κουβεντα να γινεται απλα δεν θα γινει τωρα η αγορα,επειδη ειμαι ακομα ψιλοασχετος γ αυτο ρωτησα η αγορα θα γινει μετα απο καποιους μηνες απλα θελω να μπαινω λιγο στα πραγματα αν με καταλαβαινεις μην παω σαν μαλακας κ αγορασω κατι και το μετανοιωσωοταν θα αποφασισεις το ψαχνεις.
-
καλα εννοειται απλα λιγο να μπαινω ξερω γω στα πραγματα ηδη εχω βοηθηθει πολυ γιατι ξερω περιπου που να κοιταξω εννοω τι μαρκες
-
Το προσεχες διαστημα να διαβασεις συγκεκριμενα μεσα απο club ελληνικα και ξενα για τα ακριβη μοντελα που σε ενδιαφερουν γιατι καθε μοντελο μπορει πιθανα να πασχει καπου συγκεκριμενα οποτε να ξερεις τι να δεις και προσεξεις στα υποψηφια σου.
-
ευχαριστω νονε ναι το κανω αυτο διαθετω αρκετη ωρα στην μερα ετσι στο ψαξιμο γιατι δεν ειναι λιγο η αγορα αυτοκινητου ειδικα αυτες τις εποχες που τα λεφτα βγαινουν δυσκολα
-
να ρωτησω κατι παιδια για φορτ μοντεο δεν μ εχει πει κανεις κανενα σχολιο π μ εχει κολλησει απο οσο εχω δει στο νετ λενε οτι ειναι καλο
-
Φιλε κοιτα για mazda 323 sedan η κ το f παντα στα 1600.Αν το βρεις κ injection ακομα καλυτερα.Εγω ειχα το f.10 χρονια κ 200.000 χιλιομετρα τιποτα δεν ετριξε η χαλασε,το μοτερ δεν εκαψε ουτε σταγονα λαδι.Χωροι αρκετα καλοι,πορτ μπαγκαζ ικανοποιητικο,καταναλωση λογικη.Βεβαια κ τα υπολοιπα αυτοκινητα που ειπαν οι υπολοιποι ειναι καλα αλλα ισως το σανι σε προβληματισει με τους χωρους,το καρινα με τον ογκο του κ την συμπεριφορα του φορτωμενο κ στο οριο,το αξεντ καθαρα με την αισθηση του οτι οδηγεις ηλεκτρικη κουζινα.Απο ανταλακτικα να φαν κ οι κοτες,τραβα λεωφορο νατο ασπροπυργο κ θα βρεις χιλιαδες κ τσαμπα,απο παθητικη ασφαλεια οπως λεει κ ο dstou........η παναγια μαζι μας......
-
Φίλε μου δεν ξέρω αν στο έχουν προτείνει, αλλα τα σιβικακια των 90 s ήταν όλα σκυλιά ανήμερα και πιστόλια, απλά είχαν σοβαρά θέματα ασφάλειας, κυρίως στο τομέα των φρένων, εκ πείρας στο λέω. Το λέω σε περίπτωση που σου έχει περάσει χοντα απ το μυαλό.
-
μαλιστα παιδια ευχαριστω και τους δυο.οχι για σιβικ δεν μ ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση τυφο,οσο για το μαζντα θα το ξανακοιταξω το 323
-
το 323 εχει μεγαλη καταναλωση γενικα?
-
Όχι, μια χαρά κατανάλωση έχει. Το 1300 ειδικά καίει ψίχουλα αλλά και το 16άρι δεν καίει πολύ.
-
ααα πολυ ωραια πολυ καλα
-
Φιλε χριστο,κοιτα κ τα susuki τα μπαλενο αν θες.Εγω κ παλι για μαζντα θα σου ελεγα αλλα κ τα σουζουκακια ηταν σκυλια κ επιπλεων καποιες εκδοσεις ειχαν κ αεροσακους οδηγου κ συνοδηγου.Ανταλακτικα μην τα φοβασαι,εχουν τα παντα....
-
Αλλιώς,πάρε ένα ροτβάιλερ(ρότβι που λέν και οι Ρώσοι)....
-
Μ'αρέσει που προτείνετε όλοι μοντέλα που έχουν μπει στην λήθη της ιστορίας σαν 'αξιοπιστα', 'σκυλιά' κλπ. Τι αξιοπιστία να ζητήσεις από ένα αυτοκίνητο 20 ετών; Αν ήταν τόσο μοναδικά σκυλιά απέθαντα, επτάψυχα κλπ γιατί έχουν καταλήξει όλα στα ανακυκωτήρια; έχουν όλοι λεφτά να πάρουν καινούργια; ή επειδή το βαρέθηκε ο ιδιοκτήτης είπε ναι βρε αδερφέ θα βάλω 100 δόσεις με πρώτη δόση το 2048 και θα πάρω καινούργιο;
Ειδικά σε αυτά τα χρήματα δεν αγοράζεις μοντέλο αλλά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ αυτοκίνητο. Το τι είχε ο καθένας .... μπορεί να καταγράφεί σαν εμπειρία αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σοβαρό κριτήριο επιλογής. Το ότι δεν καίει λάδια πχ δεν σημαίνει ότι δεν θέλει δίσκο πλατώ και αμορτισέρ πχ που η επισκευή του μπορεί να φτάσει την αξία του αυτοκινήτου ή να έχει να αλλάξει λάστιχα καμιά 10ετία ή να θέλει φρένα ή , ή , ή
-
ναι σωστος ο γακοστ αλλα ξερεις γενικα ψαχνομαι γ αυτο καλο ειναι π ακουω τις εμπειριες του καθενος,ειναι καλυτερο απ το να μην εχω ιδεα να παω να παρω κατι ετσι στην τυχη,σιγουρα καθε περιπτωση να μην ισχυει γενικα για καποια μαρκα η μοντελο αυτοκινητου αλλα γενικα παιρνω μια ιδεα
Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αμάξι του 90