-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Καλο το χιουμορ, αλλα δεν πειθει οτι η αποφαση ηταν προιον απλως βλακειας η οποια εθεσε σε κινδυνο ζωες ανθρωπων...Θεωρώ πιθανό μετά από το συμβάν στο Σίβερστόουν και την καθυστέρηση εκεί να πήγαν δαρμένοι από τον Μπέρνι στο άλλο άκρο.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχθώ τα αυτονόητα. Αυτό δεν αλλάζει το ότι η δυναμική της Ferrari είναι έτσι κι αλλιώς για 4η θέση.
από ποτε έγιναν αυτονοητα;
Από τότε που ο Κίμι τρώει ξύλο σε μόνιμη βάση. Πίστευα πως μέχρι τώρα τώρα θα ήταν στα ίδια αλλά δεν με δικαιώνει προς ώρας ( ).
-
Προς ώρας
-
Θα παρει το αιμα του πισω το 2015,εδω θα ειμαστε να τα δειτε.
-
Μου άρεσε ο σημερινός αγώνας.
-
Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, υπήρχαν συνεχώς μάχες και προσπεράσματα. Στον τέλος είδαμε ότι έτρεχε και ο Rosberg.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ωραίος αγώνας ήταν, με πάρα πολλές διαφορετικές στρατηγικές.ποιος αγώνας? εγώ το υπεραυτοκίνητο Opel Astra έβλεπα συνέχεια, που είναι και diesel
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Καλο το χιουμορ, αλλα δεν πειθει οτι η αποφαση ηταν προιον απλως βλακειας η οποια εθεσε σε κινδυνο ζωες ανθρωπων...Η αποφαση μια χαρα ηταν. Ειχε τις κιτρινες σημαιες να ειδοποιουν τους οδηγους και τελος. Αν ομως βλεπεις Τακης ο οποιος οταν εξηγησε το νοημα της κιτρινης σημαιας και κοντεψαν να μου πεσουν τα υπολοιπα μαλλια που μου εχουν μεινει, τοτε δικαιολογησε. Επρεπε να βρε8ει ο τροπος ωστε να απομακρυνθει οσο πιο γρηγορα γινεται το μονοθεσιο χωρις να διαταραξει τον αγωνα. Και ετσι εγινε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τραγωδία:Pos Team Points
1 Mercedes 366
2 Red Bull Racing-Renault 188
3 Williams-Mercedes 121
4 Ferrari 116
5 Force India-Mercedes 98
6 McLaren-Mercedes 96
7 STR-Renault 15
8 Lotus-Renault 8
9 Marussia-Ferrari 2
10 Sauber-Ferrari 0
11 Caterham-Renault 0Έτσι είναι αμα τρέχεις μόνο με έναν οδηγό όταν οι άλλοι τρέχουν με 2.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τραγωδία:Pos Team Points
1 Mercedes 366
2 Red Bull Racing-Renault 188
3 Williams-Mercedes 121
4 Ferrari 116
5 Force India-Mercedes 98
6 McLaren-Mercedes 96
7 STR-Renault 15
8 Lotus-Renault 8
9 Marussia-Ferrari 2
10 Sauber-Ferrari 0
11 Caterham-Renault 0Πολύ ανεβασμένη η Γουίλιαμς, εκεί στο 4 θα μείνετε μέχρι τέλους. Χοχοχο..
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Άμα δεν είχαμε και το γνωστό καθυστερημενο που πάλι έκανε την μασακία του, θα ήταν και καλύτερος.++
-
Τωρα τα ειδα τα ωραια...
Καλουτσικος αγωνας φυσικα οχι για το ποιος θα νικησει,αλλα αν θα αντεξει ο Βαλτερι ,που θα παει ο Χαμ απο τελευταιος σχεδον,ποσο θα φαει ο Κιμι απο τον τιμ μειτ κλπ...
Εκει με τις 2 φερραρι και τον Φετελ ρε γμτ περιμενα τον Κιμι να ειναι τιμ πλειερ και να κλεισει τον Γερμανο..Αλλα
Ο Ντανιελ θυμα του περιστατικου της 1ης στροφης...Μετα εκανε ωραιο αγωνα και με εκανε να στο τελος να ανασηκωθω στον καναπε και να πω....Κατσε πισω ρε Ρικιαρντο!!
Του κιμι κατι χαλασε στο μονοθεσιο και εχασε η ομαδα τον πολυτιμο 1 βαθμο της 10ης θεσης που ειχε (Θυμηθειτε το ΣΠΑ δεν αργει)
Εχουμε δει να βγαινει SC σε πολυ πιο καταστασεις..Νομιζω οτι χθες επρεπε να ειχε βγει...για εναν και μονο λογο..Αν ειχε κολλησει σχεση μεσα και δεν τσουλουσε??
Αντε και Ουγγαρια στα καπακια την αλλη εβδομαδα
-
Κανενα link παιδες να το δω και 'γω;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αντε και Ουγγαρια στα καπακια την αλλη εβδομαδαAπό Ουγγαρια πρέπει να αλλάξει το σύστημα!
Το Σαββατο να γινουν για το θεαμα, οι κατατακτηριες μόνο για ένα έπαθλο που θα δοθεί αυθημερόν στους τρείς πρώτους!
Την Κυριακή στον αγώνα, η σειρά εκκίνησης θα είναι αντίστροφη της βαθμολογίας των οδηγών στο πρωτάθλημα!
Πάλι εικοστός θα ξεκινήσει ο Λιούης...Εκεί να τους δώ! Οχι έφυγα μπροστα και ποιός με πιάνει ή άντε να περάσουμε με καμμιά στρατηγική των πιτ στοπς...
-
Raikkonen: Μου στοίχησαν οι επαφές
+Lewis : P20->P3
-
-
http://en.espnf1.com/germany/motorsport ... 68465.html
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
Πόσες μαλακίες άντεξα σήμερα από τον ΤΠ που το είδα στον Aplha ...
Τουλαχιστον αχαριστε ειδες πως δουλευει το 'φρικ' (περνα περνα η μελισσα με τα μελισσοπουλα και τον κατσαρο)
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
http://en.espnf1.com/germany/motorsport/story/168465.htmlκαι εγω θα ανυσηχουσα.
oh wait
θα μηδενιζοντουσαν και οι διαφορες! -
2014 - Formula 1 Grosser Preis Santander Von Deutschland