-
Καλησπέρα και από εμένα,
Ενδιαφέρομαι για αγορά αυτοκινήτου, νέου η μεταχειρισμένου (κατα προτίμηση νέο, εκτός αν βρεθεί κάποια πολύ καλή προσφορά).
Θέλω να είναι όμορφο εξωτερικά και εσωτερικά, χωρίς να με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι επιδόσεις αλλα να είναι άψογο σε οδηγική συμπεριφορά και ασφάλεια.
Κυβικά 1.400 κατά προτίμηση, έως 1.600 μέγιστο. Budget γύρω στα 18.000.
Τείνω προς 3θυρα coupe, με το νέο Astra GTC να είναι στην κορυφή της λιστας μου από αποψη εμφάνισης. Και η Giulietta ειναι όμορφη αλλά λίγο ακριβότερη.
Το GTC είναι στα 18.400, αν και στο site της Opel γράφει καπου για τουλάχιστον 2.500 ευρώ εκπτωση, αυτό σημαίνει οτι πάμε στα ~16.000 ή η εκπτωση εχει ήδη υπολογιστεί στα 18.400? Επίσης, μπορώ να αποσύρω το παλιό μου αμάξι για ακόμα καλύτερη τιμή? Δεν υπάρχουν πληροφορίες στο site της Opel.
Τι θα μου προτείνατε? Υπάρχουν κάποια αλλα μοντέλα που πρέπει να κοιτάξω?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
-
Καλησπέρα και από εμένα,
Ενδιαφέρομαι για αγορά αυτοκινήτου, νέου η μεταχειρισμένου (κατα προτίμηση νέο, εκτός αν βρεθεί κάποια πολύ καλή προσφορά).
Θέλω να είναι όμορφο εξωτερικά και εσωτερικά, χωρίς να με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι επιδόσεις αλλα να είναι άψογο σε οδηγική συμπεριφορά και ασφάλεια.
Τείνω προς 3θυρα coupe, με το νέο Astra GTC να είναι στην κορυφή της λιστας μου από αποψη εμφάνισης. Και η Giulietta ειναι όμορφη αλλά λίγο ακριβότερη.
Το GTC είναι στα 18.400, αν και στο site της Opel γράφει καπου για τουλάχιστον 2.500 ευρώ εκπτωση, αυτό σημαίνει οτι πάμε στα ~16.000 ή η εκπτωση εχει ήδη υπολογιστεί στα 18.400? Επίσης, μπορώ να αποσύρω το παλιό μου αμάξι για ακόμα καλύτερη τιμή? Δεν υπάρχουν πληροφορίες στο site της Opel.
-
Καλησπέρα και από εμένα,
-
Κοίτα για ελαφρώς μετάχειρη Ιουλιέτα για να βγουν τα όβολα.
-
Megane 1.4 TCE!
Oι τελικές τιμές αγοράς που θα σου δώσει ο έμπορος μπορεί να διαφέρουν αρκετά προς τα πάνω ή προς τα κάτω σε σχέση με αυτά που γράφει το site οπότε θα πρέπει να πάρεις τις αντιπροσωπείες σβάρνα για να έχεις σωστές τιμές στα χέρια σου για την έκδοση που σε ενδιαφέρει.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Megane 1.4 TCE!Αρκετα παλιο πλεον,ειδικα με τετοιο εσωτερικο με τιποτα.
-
Fiat 500 Abarth?
Κουκλακι είναι, εκτός αν δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι τόσο μικρό. -
To Fiat ειναι οντως ομορφο αλλα μαλλον πολυ μικρο.
Το GTC παντως μεχρι τωρα δεν το προτεινει καποιος, γιατι ετσι?
-
This is a non Opel friendly forum.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
This is a non Opel friendly forum.Επειδή είναι άστριφτα μήπως;
-
Ο χρήστης jetochi έγραψε:
[...]αλλα να είναι άψογο σε οδηγική συμπεριφορά και ασφάλεια.Κυβικά 1.400 κατά προτίμηση, έως 1.600 μέγιστο. Budget γύρω στα 18.000.
Το GTC είναι στα 18.400, αν και στο site της Opel[...]
Αυτά τα 2 μαζί στο ίδιο post να ξέρεις δεν κολλάνε
-
http://www.autotriti.gr/data/newcars/ti ... ra_gtc.asp
-
Κάποιο άλλο......
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/newcars/times/montela/times_opel_astra_gtc.asp
Ευχαριστω φιλε, αυτο εψαχνα.
-
Μολις ελαβα απαντηση απο Opel σε αιτημα προσφορας και η τελικη τιμη ειναι 15.100ε για το 1.4, 120 ιππους, standard edition. Αρκετα καλη τιμη πιστευω, αν και τα σχολια εδω εχουν φρεναρει τον ενθουσιασμο μου παντως.
-
Από τη στιγμή που ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για επιδόσεις προφανώς δε θα μπαίνει με τα όσα στις στροφές, οπότε το Astra φαντάζομαι θα τον καλύψει.Μια χαρά συμπεριφορά έχει για νορμάλ συνθήκες, δεν είναι και tiida.
-
Παντως ενδιαφερον εχουν και τα Seat Leon SC FR και Alfa Romeo Mito που ειναι κοντα σχετικα σε τιμη με το αστρα. Γνωμες για τα 2 αυτα μοντελα?
-
Μολις ελαβα απαντηση απο Opel σε αιτημα προσφορας και η τελικη τιμη ειναι 15.100ε για το 1.4, 120 ιππους, standard edition. Αρκετα καλη τιμη πιστευω, αν και τα σχολια εδω εχουν φρεναρει τον ενθουσιασμο μου παντως.Για ποιό λόγο αφού το άστρα σου αρέσει?δε ξέρω τι εξοπλισμό παίρνεις στα 15κ και καλά θα ταν οι ζάντες να είναι 17αρες και όχι μεγαλύτερων διαστάσεων
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Λίγο στο Evo και στο Top Gear που διάβασα καλά λόγια λένε για το GTC πάντως.
Το κύριο παράπονο είναι για τους μικρούς κινητηρες. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Μολις ελαβα απαντηση απο Opel σε αιτημα προσφορας και η τελικη τιμη ειναι 15.100ε για το 1.4, 120 ιππους, standard edition. Αρκετα καλη τιμη πιστευω, αν και τα σχολια εδω εχουν φρεναρει τον ενθουσιασμο μου παντως.
Για ποιό λόγο αφού το άστρα σου αρέσει?δε ξέρω τι εξοπλισμό παίρνεις στα 15κ και καλά θα ταν οι ζάντες να είναι 17αρες και όχι μεγαλύτερων διαστάσεων
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ο εξοπλισμος ειναι ο βασικος χωρις τιποτα εξτρα. Η προσφορα εγινε μεσω email, παιζει οταν παω στην αντιπροσωπεια να κανουν δωρο κανενα αξεσουαρ η εστω λιγο καλυτερη τιμη?
Για να πω την αληθεια παντως, με χαλαει που δεν εχει καποια πραγματα οπως αισθητηρες βροχης, αυτοματα φωτα, USB θυρα (η οποια θελει αλλο CD Player και ξεχωριστη θυρα με συνολικο κοστος 310ε) κτλ. Ισως εγω να ζηταω πολλα, περιμενα παντως λιγο πολυ να περιλαμβανονται αυτα στον βασικο. Ελπιζω να βρω κανενα εκθεσιακο μοντελο σε εκπτωση παντως.
Επιλογή Coupe, Astra GTC, Giulietta η κάποιο άλλο?