-
ποιος ο λογος που ο κιμι βγηκε 14ος?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ποιος ο λογος που ο κιμι βγηκε 14ος?14oς;
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
ποιος ο λογος που ο κιμι βγηκε 14ος?
14oς;
στο πιτ στοπ
-
Δηλώσεις Rosberg από Msfree:
'Ήταν ένα εκπληκτικό 3ήμερο για εμάς. Είναι σπουδαίο που επιστρέψαμε στην Αυστρία – για εμένα ήταν σχεδόν σαν να είμαι εντός έδρας, στη Γερμανία. Είναι μια πολύ ωραία πίστα, με εκπληκτικούς θεατές και στο τέλος με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα για το πολύ καλό μονοθέσιο και την τέλεια στρατηγική. Επιλέξαμε τον επιθετικό τρόπο, μπαίνοντας στα pit νωρίτερα για να περάσουμε με αυτόν τον τρόπο τις Williams και αυτό πήγε καλά. Έπρεπε να προσέχουμε τα φρένα μας, που ήταν πολλή δουλειά σε όλο τον αγώνα. Πριν από τον αγώνα ο στόχος μου ήταν να μεγαλώσω τη διαφορά στο Πρωτάθλημα και τον κατάφερα. Έτσι, μπορώ να αισθάνομαι σιγουριά στον** επόμενο εντός έδρας αγώνα** μας στο Silverstone. Πολύ καλή δουλειά επίσης από τη Williams, που ήταν η 2η δύναμη σήμερα. Συγχαρητήρια.'
Αυτό το παιδί πόσες έδρες έχει πια;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ποιος ο λογος που ο κιμι βγηκε 14ος?AΥΤΟΣ
http://en.mclarenf-1.com/index.php?page ... o%20Alonso
Πήρες χαμπάρι ότι σήμερα έτρωγε κατά μέσο όρο μισό δεύτερο στο γύρο ....και στους πρώτους 13 είχε φάει στο κεφάλι πάνω από 8'....ή προσπαθείς να πείσεις πάλι τον εαυτόσου ότι έφταιγαν τα stops και ο Rai ήταν και πάλι ταχύτερος του Alo...... όπως στον ΚαναδάΜήπως έχεις καταλάβει ότι το ζευγάρι της ferrari είναι το λιγότερο ισορροπημένο από πλευράς απόδοσης μεταξύ όλων των δίδυμων του grid;
Μήποως ξέρεις άλλον πιλότο που ΧΩΡΙΣ τεχνικά προβλήματα τρώει από τον team mate του 7 δέκατα από το q2 sto q3; -
Ο χρήστης pl1987 έγραψε:
Δηλώσεις Rosberg από Msfree:'Ήταν ένα εκπληκτικό 3ήμερο για εμάς. Είναι σπουδαίο που επιστρέψαμε στην Αυστρία – για εμένα ήταν σχεδόν σαν να είμαι εντός έδρας, στη Γερμανία. Είναι μια πολύ ωραία πίστα, με εκπληκτικούς θεατές και στο τέλος με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα για το πολύ καλό μονοθέσιο και την τέλεια στρατηγική. Επιλέξαμε τον επιθετικό τρόπο, μπαίνοντας στα pit νωρίτερα για να περάσουμε με αυτόν τον τρόπο τις Williams και αυτό πήγε καλά. Έπρεπε να προσέχουμε τα φρένα μας, που ήταν πολλή δουλειά σε όλο τον αγώνα. Πριν από τον αγώνα ο στόχος μου ήταν να μεγαλώσω τη διαφορά στο Πρωτάθλημα και τον κατάφερα. Έτσι, μπορώ να αισθάνομαι σιγουριά στον** επόμενο εντός έδρας αγώνα** μας στο Silverstone. Πολύ καλή δουλειά επίσης από τη Williams, που ήταν η 2η δύναμη σήμερα. Συγχαρητήρια.'
Τι να περιμένεις από Φιλανδό με γερμανικό διαβατήριο (ΤΠ)....
-
Alba αλλο ρωτανε αλλο απαντας...
Ο Αλονσο οντως ηταν τοσο ταχυτερος απο τον Κιμι κατα μεσο ορο, εχεις δικιο.
Αυτο ομως δεν ειναι το μονο που εχει να κανει με το γιατι ο Κιμι επεσε 14ος μετα το 1ο πιτ. Απλα η Ferrari για πολλοστη φορα ενω ο Κιμι ειχε πισω του και κοντα του αλλα μονοθεσια επελεξε για καποιο ηλιθιο λογο να τον βαλει στα πιτ 4-5 γυρους μετα απο τους περισσοτερους απο αυτους... Δεν λεω οτι ολοι οσοι τον περασαν το εκαναν για τον παραπανω λογο αλλα ηταν αρκετοι. Αν τον ειχαν βαλει μεσα στον 10-11ο γυρο θα εβγαινε μαλλον 11ος.
Οποτε ναι, παει απο το κακο στο χειροτερο και πλεον πρεπει να τα εχει παρατησει τελειως, πραγμα απαραδεκτο, αλλα ειναι και η Ferrari για πολλες φαπες στη στρατηγικη.
Αυτα τα γραφω γιατι θα σεβομουν πολυ περισσοτερο την, κατα γενικη ομολογια σωστη τοποθετηση σου, για την ταχυτητα του, αν εγραφες ομως και τα σημεια που δεν ευθυνεται ο ιδιος.
-
μα δεν ειναι μονο σε αυτον τον αγωνα με εξαιρεση 2 σε ολους τους αλλους τον βαζουν οποτε τελειωσουν το μπαφο τους εκει μεσα..
-
yugo Αlο και Rai έκαναν ακριβώς το ίδιο πρώτο stint (με διαφορά ενός γύρου).Ο ένας βγήκε 7ος από 5ος και ο άλλος 14ος από 10ος (αν θυμάμαι καλά). Η στρατηγική έπασχε ίσως και για τους δύο και στα υπόλοιπα stints,αλλά ο Rai αν είχε διαφορά 3 δευτερολέπτων και όχι 8+ από τον Alo στον 14 γύρο ΔΕΝ θα έβγαινε εκεί που βγήκε.....Πάλι δικαιολογίες; Θα είχε διαφορά στην εικόνα του αν τελικά είχε τερματίσει 8ος αντί για 10ος;
Ο Rai δεν ξέχασε να οδηγεί.Το μονοθέσιο είναι μέτριο και ο άλλος τον ισοπεδώνει= Rai non factor για ferrari και Alo. -
Ο χρήστης pl1987 έγραψε:
Δηλώσεις Rosberg από Msfree:'Ήταν ένα εκπληκτικό 3ήμερο για εμάς. Είναι σπουδαίο που επιστρέψαμε στην Αυστρία – για εμένα ήταν σχεδόν σαν να είμαι εντός έδρας, στη Γερμανία. Είναι μια πολύ ωραία πίστα, με εκπληκτικούς θεατές και στο τέλος με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα για το πολύ καλό μονοθέσιο και την τέλεια στρατηγική. Επιλέξαμε τον επιθετικό τρόπο, μπαίνοντας στα pit νωρίτερα για να περάσουμε με αυτόν τον τρόπο τις Williams και αυτό πήγε καλά. Έπρεπε να προσέχουμε τα φρένα μας, που ήταν πολλή δουλειά σε όλο τον αγώνα. Πριν από τον αγώνα ο στόχος μου ήταν να μεγαλώσω τη διαφορά στο Πρωτάθλημα και τον κατάφερα. Έτσι, μπορώ να αισθάνομαι σιγουριά στον** επόμενο εντός έδρας αγώνα** μας στο Silverstone. Πολύ καλή δουλειά επίσης από τη Williams, που ήταν η 2η δύναμη σήμερα. Συγχαρητήρια.'
Εντάξει είναι λίγο αστείο έτσι όπως το λέει αλλά έχει τα δίκια του και δεν είπε και όλες τις έδρες μας
Αυτό για την Αυστρία το έλεγε πριν αρχίσει το τριήμερο και μάλλον είναι μια πολιτική της Merc να προσεγγίσει τους Αυστριακούς (βάλε και τους Lauda και Wolf που είναι και αυτοί Αυστριακοί και το Σπίλμπεργκ έγινε δικό μας ). Το βρετανικό γκραν πρι είναι εντός έδρας αγώνας για την Merc (και δεν μου αρέσει καθόλου που το λέω ) αφού ουσιαστικά η αγωνιστική ομάδα της F1 είναι βρετανική (εργοστάσια στο Brackley και στο Brixworth). Μετά από το βρετανικό θα έχουμε το γερμανικό που είναι και αυτό εντός έδρας όπως καταλαβαίνεις. Και είχαμε και το γκραν πρι της Μαλαισίας που από το 2011 στη Merc το λένε και αυτό εντός έδρας λόγου Petronas. -
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Δηλώσεις Rosberg από Msfree:
'Ήταν ένα εκπληκτικό 3ήμερο για εμάς. Είναι σπουδαίο που επιστρέψαμε στην Αυστρία – για εμένα ήταν σχεδόν σαν να είμαι εντός έδρας, στη Γερμανία. Είναι μια πολύ ωραία πίστα, με εκπληκτικούς θεατές και στο τέλος με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα για το πολύ καλό μονοθέσιο και την τέλεια στρατηγική. Επιλέξαμε τον επιθετικό τρόπο, μπαίνοντας στα pit νωρίτερα για να περάσουμε με αυτόν τον τρόπο τις Williams και αυτό πήγε καλά. Έπρεπε να προσέχουμε τα φρένα μας, που ήταν πολλή δουλειά σε όλο τον αγώνα. Πριν από τον αγώνα ο στόχος μου ήταν να μεγαλώσω τη διαφορά στο Πρωτάθλημα και τον κατάφερα. Έτσι, μπορώ να αισθάνομαι σιγουριά στον** επόμενο εντός έδρας αγώνα** μας στο Silverstone. Πολύ καλή δουλειά επίσης από τη Williams, που ήταν η 2η δύναμη σήμερα. Συγχαρητήρια.'
Εντάξει είναι λίγο αστείο έτσι όπως το λέει αλλά έχει τα δίκια του και δεν είπε και όλες τις έδρες μας
Αυτό για την Αυστρία το έλεγε πριν αρχίσει το τριήμερο και μάλλον είναι μια πολιτική της Merc να προσεγγίσει τους Αυστριακούς (βάλε και τους Lauda και Wolf που είναι και αυτοί Αυστριακοί και το Σπίλμπεργκ έγινε δικό μας ). Το βρετανικό γκραν πρι είναι εντός έδρας αγώνας για την Merc (και δεν μου αρέσει καθόλου που το λέω ) αφού ουσιαστικά η αγωνιστική ομάδα της F1 είναι βρετανική (εργοστάσια στο Brackley και στο Brixworth). Μετά από το βρετανικό θα έχουμε το γερμανικό που είναι και αυτό εντός έδρας όπως καταλαβαίνεις. Και είχαμε και το γκραν πρι της Μαλαισίας που από το 2011 στη Merc το λένε και αυτό εντός έδρας λόγου Petronas.Και επίσης αν γίνει και Grand Prix στη Φινλανδία και αυτό εντός έδρας θα είναι
-
Εντος εδρας ειναι και το Monaco για Rosberg
-
Kimi Raikkonen says it is unacceptable that Ferrari asked him to slow down and cool his brakes after just two laps of the Austrian Grand Prix....
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Εντος εδρας ειναι και το Monaco για RosbergΤο ξέχασα!
@mikeerfol μπα εκεί θα λέει ότι θα είναι για τον πατέρα του. Ο Νικολάκης θα δηλώνει Γερμανός όσο εκεί έχει οπαδούς και την Allianz να πληρώνει
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Εγω χαιρομαι που επιτελους ο Μασσα ξεπερασε το ατυχημα του στην Ουγγαρια. Καλιο αργα
Τι έκανε;
Η καλή μέρα για το Massa παραμένει πάντα η Δευτέρα....... η ημέρα των αντεγκλήσεων.
Παρόλα αυτά ο Raikkonen αποτελεί εξαιρετική αφορμή για να αρχίσουν να προετοιμάζονται να μετανιώσουν και να ανασκευάσουν όλοι όσοι έκραζαν και έκαναν καζούρα στο Massa εδώ μέσα όλα αυτά τα χρόνια.*Also not surprised on Saturday was Spaniard Alonso, who for the past four years was paired alongside Massa at Ferrari.
For 2014, Ferrari replaced Massa with Kimi Raikkonen, but so far Alonso has utterly humbled the struggling Finn.
'I always said that Felipe is very, very fast,' Alonso said after Massa's Red Bull Ring pole. 'Few people believed me, but I still think he was the fastest teammate I've had.'*
Από motorsport.com
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Εγω χαιρομαι που επιτελους ο Μασσα ξεπερασε το ατυχημα του στην Ουγγαρια. Καλιο αργα
Τι έκανε;
Η καλή μέρα για το Massa παραμένει πάντα η Δευτέρα....... η ημέρα των αντεγκλήσεων.
Παρόλα αυτά ο Raikkonen αποτελεί εξαιρετική αφορμή για να αρχίσουν να προετοιμάζονται να μετανιώσουν και να ανασκευάσουν όλοι όσοι έκραζαν και έκαναν καζούρα στο Massa εδώ μέσα όλα αυτά τα χρόνια.*Also not surprised on Saturday was Spaniard Alonso, who for the past four years was paired alongside Massa at Ferrari.
For 2014, Ferrari replaced Massa with Kimi Raikkonen, but so far Alonso has utterly humbled the struggling Finn.
'I always said that Felipe is very, very fast,' Alonso said after Massa's Red Bull Ring pole. 'Few people believed me, but I still think he was the fastest teammate I've had.'*
Από motorsport.com
Κλασσική κοτσάνα που έχουμε ακούσει πολλές φορές σε διάφορες εκδοχές ώστε να πιέσει ένας οδηγός κάποιον αντίπαλό του (teammate ή διεκδικητή πρωταθλήματος). Ο ταχύτερος teammate του Fernando ήταν ένας ρούκι που τον νίκησε
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
yugo Αlο και Rai έκαναν ακριβώς το ίδιο πρώτο stint (με διαφορά ενός γύρου).Ο ένας βγήκε 7ος από 5ος και ο άλλος 14ος από 10ος (αν θυμάμαι καλά). Η στρατηγική έπασχε ίσως και για τους δύο και στα υπόλοιπα stints,αλλά ο Rai αν είχε διαφορά 3 δευτερολέπτων και όχι 8+ από τον Alo στον 14 γύρο ΔΕΝ θα έβγαινε εκεί που βγήκε.....Πάλι δικαιολογίες; Θα είχε διαφορά στην εικόνα του αν τελικά είχε τερματίσει 8ος αντί για 10ος;
Ο Rai δεν ξέχασε να οδηγεί.Το μονοθέσιο είναι μέτριο και ο άλλος τον ισοπεδώνει= Rai non factor για ferrari και Alo.Δικαιολογιες; Δε νομιζω... Ειπα απο το προηγουμενο μηνυμα μου οτι ο Κιμι ηταν σαφεστατα πιο αργος αλλα οτι η 14η θεση μετα το 1ο πιτ δεν ειχε να κανει μονο με την ταχυτητα του και τη συγκριση με τον Αλονσο. Ειχε να κανει και με τη στρατηγικη της Ferrari...
Παμε λοιπον ξανα. Εχεις ενα οδηγο που ειναι πιο αργος απο τον Αλονσο και ειναι πισω του περιπου 8'-9'. Πισω απο αυτο τον οδηγο σου υπαρχουν αλλοι που ειναι πολυ κοντα του. Σαν ομαδα, οταν βλεπεις οτι αυτοι μπαινουν στα πιτ και ειναι ετοιμοι να το καταπιουν με τα φρεσκα λαστιχα εσυ τον αφηνει εξω για αλλους 4-5 γυρους και τελικα τον περνουν σχεδον ολοι οσοι ηταν πισω του και κοντα του και εκαναν πιτ πριν απο αυτον; Με ποια λογικη αυτο δεν ειναι μαλακια στρατηγικης; Επειδη υπαρχει ο Ισπανος που παει αερα και δεν ηταν σε τετοια θεση; Δεδομενου οτι ο Κιμι ηταν πιο αργος του Αλονσο και κινδυνευε να χασει θεσεις δεν επρεπε να μπει τοσο αργα οσο ο Αλονσο, ειναι απλα τα πραγματα.
Οποτε εχουμε τεσσερις αληθειες.
- Ο Αλονσο με ιδια στρατηγικη ηταν σαφως μπροστα απο τον Κιμι.
- Ο αργοτερος Κιμι δεν επρεπε να ακολουθησει ακριβως τη στρατηγικη του Αλονσο μεχρι το 1ο πιτ στο γιατι του κοστισε πολυ περισσοτερο απ' οτι αν ειχε επιλεξει αλλη.
- Επομενως η 14η θεση του Κιμι μετα το 1ο πιτ ηταν και ευθυνη της ομαδας, γιατι θα μπορουσε να ηταν ψηλοτερα αν εμπαινε νωριτερα.
- Το 3. δεν αναιρει οτι παει απο το κακο στο χειροτερο, οτι τα εχει παρατησει και οτι ειναι απογοητευτικος, απλα ειναι μια δικαιη (κατ'εμε) περιγραφη των αιτιων που επεσε τοσο πισω και οχι ενα μονοδιαστατο κραξιμο.
-
Συνοπτικά σχόλια:
Massa: Χαίρομαι που κλείνουν το κανάλι 69...
Alonso: Μπορεί να ναι σκατομαλάκας αλλά είναι και μαχητής.
Mercedes: οι πρώτες 4 θέσεις ήταν ένα τραινάκι που έκλεισε μετά το 1ο pit stop και μόλις πέρασαν τα εργοστασιακά μονοθέσια μπροστά. Κανένας δεν πίεζε και αυτό φάνηκε όταν ο Alonso έφτασε το Massa, οπότε του είπαν 'Ψιτ έχεις παρέα', αυτός πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε για πλάκα.
Vettel: Next year
Ricciardo: Next champion
Σωτήρης: Next year αλλά για άλλο λόγο απ' του Vettel. Γενικά δεν υφίσταται οδηγός ονόματι Σωτήρης στην πίστα.
Perez: Που ναι ο Χούλκης; Οεο που ναι ο Χούλκης; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Perez: Που ναι ο Χούλκης; Οεο που ναι ο Χούλκης;
.... στους 59 βαθμούς, μόλις 31 βαθμούς πιο πάνω από τον Τσεκο.
-
Εχει ίδια στρατηγική με τον Αλόνσο; Τον έθαψαν. Δεν είχε; Τον έθαψαν.
Λεπτομέρεια: Πέρσι έκανε 'όνομα' επειδή φυλούσε τα λάστιχα λες και τα πλήρωνε από την τσέπη του και ήταν γρήγορος. Όταν κάποιοι λέγανε ότι ο Γκροζάν τα φυλούσε καλύτερα και ήταν και γρηγορότερος πολύ συχνά, αλλά οι στρατηγικές επιλογές της Λότους εις βάρος του ήταν πολύ περίεργες, λέγατε ότι μιλάνε τα αποτελέσματα. ΟΚ δεκτόν, αφήστε τότε φέτος να μιλήσουν τα αποτελέσματα που στο τέλος θα λένε απο 15-4 έως 19-0
2014 - Formula 1 Grosser Preis Von Österreich-Spielberg