-
8 μονοθέσια της Mercedes στις πρώτες 8 θέσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την τελική
http://www.formula1.com/results/season/ ... _trap.html
-
Το αυτονόητο είναι ότι σε τελικές είναι μπροστά οι Mercedes. Το κινητήριο σύνολό τους, που θα έλεγε και ο ΤΠ, δεν πιάνεται από τους υπόλοιπους. Και θα συνεχίσουν να είναι, ειδικά όσο προχωρούμε προς τη μέση της σεζόν και οι εξελίξεις αναγκαστικά 'παγώνουν'.
Well done στις Williams (άσχετο, αλλά μακράν το ομορφότερο μονοθέσιο φέτος), που εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη των MB και κατετάγησαν πρώτες. Για να δούμε και λίγο τις MB να παλεύουν με τους άλλους, καθώς και την οδηγική μαχητικότητα των Lewis (ειδικότερα, τρελή αδυναμία στο οδηγικό του στυλ) και Nico, που φέτος έχει αναλωθεί μόνο στις μεταξύ τους μάχες.
edit: Ψηφίζω Massa για αύριο, αν και για κάποιον λόγο μου φαίνεται πιθανό να ευνοηθεί ο Mr. 130% και να πάρει μία νίκη.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Απο το twitter του Eddie:
-
Ο χρήστης pl1987 έγραψε:
Το αυτονόητο είναι ότι σε τελικές είναι μπροστά οι Mercedes. Το κινητήριο σύνολό τους, που θα έλεγε και ο ΤΠ, δεν πιάνεται από τους υπόλοιπους. Και θα συνεχίσουν να είναι, ειδικά όσο προχωρούμε προς τη μέση της σεζόν και οι εξελίξεις αναγκαστικά 'παγώνουν'.Well done στις Williams (άσχετο, αλλά μακράν το ομορφότερο μονοθέσιο φέτος), που εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη των MB και κατετάγησαν πρώτες. Για να δούμε και λίγο τις MB να παλεύουν με τους άλλους, καθώς και την οδηγική μαχητικότητα των Lewis (ειδικότερα, τρελή αδυναμία στο οδηγικό του στυλ) και Nico, που φέτος έχει αναλωθεί μόνο στις μεταξύ τους μάχες.
edit: Ψηφίζω Massa για αύριο, αν και για κάποιον λόγο μου φαίνεται πιθανό να ευνοηθεί ο Mr. 130% και να πάρει μία νίκη.
Και εγώ ελπίζω να φανεί το καλό μαχητικό πρόσωπο του Λιούις και όχι το αγχωμένο. Ακόμη περισσότερο περιμένω να δω το πόσο μαχητικός θα είναι ο Νίκο καθώς θα με ξενερώσει απίστευτα αν προτιμήσει να τρέξει σε safe mode.
O Mr. έχει φτάσει τουλάχιστον στο 200%. -
Περιεργα quals τα χθεσινα..με απροοπτο αποτελεσμα για ολους μας...Καλα τα ελεγε ο Αλονσο οτι ο Μασσα ειναι πολυ γρηγορος αλλα κανεις δεν τον πιστευε
Περιεργη επισης και η προτελευταια στροφη. Οκ στα δοκιμαστικα τους αφαιρουσαν τον χρονο..Στον αγωνα τι θα κανουν? Στα 3 warnings πχ drive through? .Θα επρεπε να ειχε αυτην την μορφη!!!
Η πιστουλα παροτι ειναι απλη παντως εχει τις ομορφιες της.
-
-
2003 -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Καλα τα ελεγε ο Αλονσο οτι ο Μασσα ειναι πολυ γρηγορος αλλα κανεις δεν τον πιστευε -
-
-
Σαν να τον σφιγγει λιγο παραπανω απο το κανονικο παντως...
-
Eτσι ρε Νάντο. Φοβερή φωτό.
-
...εεεεεεεε!... είναι υπεράνω!..
-
Τον Κιμι δεν τον ειδα πουθενα
-
...μην ξύνεις πληγέεεεεες, λέμεεεεεε!..
-
Τελικά ο Λιούις την έκανε την μ@λ@κί@ χθες. Αναμενόμενο.
'I just pressed the brake pedal too hard' - Hamilton
Λίγο πιο πριν βέβαια, μόλις είχε βγει κιόλας από το μονοθέσιο έλεγε 'δεν έχει ιδέα και πρέπει να δούνε την τηλεμετρία'.Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Περιεργα quals τα χθεσινα..με απροοπτο αποτελεσμα για ολους μας...Καλα τα ελεγε ο Αλονσο οτι ο Μασσα ειναι πολυ γρηγορος αλλα κανεις δεν τον πιστευεΠεριεργη επισης και η προτελευταια στροφη. Οκ στα δοκιμαστικα τους αφαιρουσαν τον χρονο..Στον αγωνα τι θα κανουν? Στα 3 warnings πχ drive through? .Θα επρεπε να ειχε αυτην την μορφη!!!
Η πιστουλα παροτι ειναι απλη παντως εχει τις ομορφιες της.
Και εγώ αυτό αναρωτιόμουν. Μάλλον έτσι θα γίνει, με warnings. Σαν στροφή πάντως γ@μει! Και η πίστα όπως τα λες απλή σχετικά είναι αλλά μου φαίνεται ότι έχει ότι χρειάζεται μια σωστή πίστα: Υψομετρικές διαφορές, απαιτητικές στροφές (που δεν είναι του στυλ stop&go), ευθείες και πανέμορφο τοπίο!
Ο Νικο στο motorhome του δίπλα από την πίστα.
..και παρέμεινε πιστή στον χαρακτήρα της. Όχι όπως το Hockenheimring που το πετσόκοψαν!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τον Κιμι δεν τον ειδα πουθεναΑπό τον Καναδά εχει να φανεί.
-
Βρηκα αυτο απο το twitter του Kravitz
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Βρηκα αυτο απο το twitter του KravitzΝομίζω, πιο επιεικείς από ότι περιμέναμε.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Βρηκα αυτο απο το twitter του Kravitz
Νομίζω, πιο επιεικείς από ότι περιμέναμε.
Αρκεί να τιμωρούν το ίδιο συχνά με τα δοκιμαστικά
http://www.f1fanatic.co.uk/2014/06/21/d ... ualifying/
2014 - Formula 1 Grosser Preis Von Österreich-Spielberg