-
το καλοκαιρι κατεβα κατω με αυτο και οπωσδηποτε συναντηση με κουπεα για να δουμε εαν αληθευει η τελικη του ζ.
Κοπελλες μην φερεις,θα φερει ο κουπεας για ολους.εντιτ το μπουφαν μην ξεχασεις.
-
Δεν ειναι δερματινο...
-
Δεν ειναι δερματινο...
-
Και cordura κανει, απλα λερωνει περισσοτερο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αν ειναι δερμαρινα δώσε τους μωρε λιγο χρόνο να στρώσουν στο χέρι σου... Αν τα φροντίζεις που και που με βαζελινη θα επιταχύνσεις την διαδικασίαΕδώ να τονίσω την χρήση βαζελίνης και ΟΧΙ λιπαντικών τύπου...
viewtopic.php?f=15&t=21470&start=27600
αλλοιώνει την γεύση και χαλάει τα δέρματα ...
-
¡HOLA!
Στη μάνα μου δεν το βρήκα...μια μικρή πιθανότητα να υπάρχει στην αποθήκη αλλά μάλλον πρέπει να το έχω δώσει...
Τα γάντια πάντα έχουν χειρότερη αίσθηση από τα γυμνά χέρια αλλά να ξέρεις ότι το δέρμα στην παλάμη (έχω ακούσει ότι) δύσκολα αναπλάθεται οπότε καλά θα κάνεις, αργά αλλά σταθερά να τα συνηθίσεις (κάτι αντίστοιχο με το κράνος).Η γνώμη μου είναι να μη βιάζεσαι να 'μάθεις' γενικά και να προσέχεις να μη μαζεύεις χιλιόμετρα: Είναι πανεύκολο να επιταγχύνεις, σχετικά εύκολο να μάθεις το 'γυροσκοπικό' στις στροφές και τις κλίσεις (ειδικά σε αυτή τη μηχανή) λίγο πιο ζόρικο το σωστό στήσιμο του σώματος και μανίκι το φρενάρισμα (όπως σε όλες τις μηχανές). Εκεί ακριβώς είναι το ευαίσθητο σημείο της υπόθεσης και ακόμα και να βγουν οι λεβέντες της παρέας να σου τσαμπουνάνε μαλακίες, ελάχιστοι μπορούν με απόλυτη ασφάλεια και ζυγισμένα να επιβραδύνουν τη μηχανή από ταχύτητες, σχετικά γελοίες για το cbr (με πρώτη πας 100+ με δευτέρα 150, με τρίτη 190 κ.ο.κ.), πολύ περισσότερο σε μια περίπτωση ανάγκης.
-
Βασικότατο, επειδή προορίζεται για πυκνοκατοικημένη περιοχή φρόντισε να συνηθίσεις το βάρος όταν είσαι σταματημένος και στους ελιγμούς με χαμηλή ταχύτητα...
Αν θέλει λάστιχα μην το αμελήσεις, όταν τα χρειαστείς θα ευχαριστείς τον εαυτό σου για την αγορά τους
-
Μόλις γύρισα από βολτούλα (έχω κάνει 1000 χλμ απ το σάββατο και βρέχει καθε τρεις και λίγο )
Βρήκα έναν έρημο δρόμο και έκανα δοκιμές φρεναρίσματος γιατί όντως αυτό που λέει ο διγέτιος είναι το βασικό θέμα, πως το σταματάς αυτό το πράμα Εχω σταματήσει να φρενάρω με το πίσω και πλέον προσπαθώ να ελέγχω το φρενάρισμα με το μπροστά. Η άσφαλτος είναι τόσο γαμάτη που δε μπορώ να μπλοκάρω, πάλι καλά
Ερώτηση: Πως βελτιώνω τους αεροδυναμικους θορύβους απ το κενό μεταξύ τζάκετ-κράνους? Μπαλακλάβα?
(κατάφερα να ανοίξω κόφτες με πολύ κόπο δευτέρα, είναι εξωφρενική η αίσθηση για κάποιον που οδηγάει αυτοκίνητο και δει μαούνα )
-
Ξεψαρωσες γατακι;
Κουπεας που σου χρειαζεται!![spoiler:1f52aee0]Στο φρεναρισμα να χρησιμοποιεις και το πισω, τοσο ωστε να νοιωθεις το αρχικο δαγκωμα του και εν συνεχεια να πιεζεις το εμπρος. Επειτα, οταν αρχισεις και τα κατεβασματα φρεναροντας με τον κινητηρα θα δεις οτι ειναι πολυ ωραια η αισθηση και εμπνεει εμπιστοσυνη. Αργοτερα, θα δεις ποσο ωραιο ειναι να πατας μονο το εμπρος και κατεβασμα με ταιριασμα στροφων αφου ο πισω ισα που γλειφει ασφαλτο!
Ολα στην ωρα τους, παντα ορθιος και ατσαλακωτος! [/spoiler:1f52aee0] -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μόλις γύρισα από βολτούλα (έχω κάνει 1000 χλμ απ το σάββατο και βρέχει καθε τρεις και λίγο )Βρήκα έναν έρημο δρόμο και έκανα δοκιμές φρεναρίσματος γιατί όντως αυτό που λέει ο διγέτιος είναι το βασικό θέμα, πως το σταματάς αυτό το πράμα Εχω σταματήσει να φρενάρω με το πίσω και πλέον προσπαθώ να ελέγχω το φρενάρισμα με το μπροστά. Η άσφαλτος είναι τόσο γαμάτη που δε μπορώ να μπλοκάρω, πάλι καλά
Ερώτηση: Πως βελτιώνω τους αεροδυναμικους θορύβους απ το κενό μεταξύ τζάκετ-κράνους? Μπαλακλάβα?
(κατάφερα να ανοίξω κόφτες με πολύ κόπο δευτέρα, είναι εξωφρενική η αίσθηση για κάποιον που οδηγάει αυτοκίνητο και δει μαούνα )
buff εγώ βρήκα ποικιλία στο http://www.sportsdirect.com/buff
επίσης από εκεί πήρα εσωθερμικά με 20€ σύνολο
Ανάλογα τι κράνος έχεις μπορεί να παίρνει whisper kit αν είναι π.χ Shoei ή καμιά άλλη μαγκιά από κάτω για να μειώνει την ροή του αέρα από κάτω προς το εσωτερικό.Φρενάρισμα όπως τα λέει ο Morx, πρώτα πίσω και κλάσματα δευτερολέπτου μετά το μπροστά, το πίσω κάνει την μοτοσυκλέτα να 'καθίσει' και το μπροστά την φέρνει στα ίσια της. ¨Οταν φρενάρεις σφίγγεις τους μηρούς στο ντεπόζιτο.
Υ.Γ καλή χρυσή η γαμάτη άσφαλτος αλλά ρώτα κι εμάς που αλλάζουμε λάστιχα 300€ κάθε 4000χλμ, φίλος με KTM SuperDuke ανα 2000χλμ
-
Εγω θα βαλω μισελιν ενερτζυ και θα αλλαζω καθε 100.000km
-
Μεγειες και πάντα όρθιος. Από τα 3500, πόσα ήταν για την μοτο και πόσα για τον εξοπλισμό? Εκτός και αν ο εξοπλισμός είναι κορυφαίος, πολλά έδωσες. Ελπίζω να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην χρειαστεί τίποτα για πολλά χιλιόμετρα.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
-
Κορυφαιος δεν ειναι, πηρα τζακετ, κρανος, μποτες, γαντια, μπαγαζιερα για πισω και κλειδαρια, οποτε ειναι νορμαλ τιμη θεωρω τα 500 για τον εξοπλισμο.
-
Σε ντύσανε, σε εξοπλίσανε, τώρα πρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα για να γίνονται όλες οι κινήσεις αυτόματα χωρίς να σκέφτεσαι.
-
μεγειες ρε τριφτη μηχανοβιε!
-
Καλορίζικο, καλόστριφτο(ντριφτο) και πάντα όρθιος!
Μπορείς να καβαλάς όλη μέρα? Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω! Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με εσένα, εντελώς αρχάριος και με την Αλίκη για παρτενέρ με υπομονή ανακαλύπτω τις αρετές του δρόμου.
Να σου πω πως μόλις νιώσεις λίγο πιο άνετα μαζί της θα σταματήσουν οι πόνοι και θα την χειρίζεσαι πιο εύκολα. Εγώ έκανα την Πρωτομαγιά την πρώτη βόλτα με τον ξαδερφό μου με ένα Blackbird και αφού καταφέραμε και βράσαμε εμείς και τα μοτόρια στο τέλος του λέω γάματο πάμε για σουβλάκια και βγάζαμε φωτογραφίες.
Σήμερα έκλεισα 5.000 χλμ και σε λίγο πάμε για σέρβις! Ήδη νιώθω πιο άνετα στον δρόμο, είμαι λίγο πιο μαζεμένος σε σχέση με το αυτοκίνητο.
-
Τhx παίδες
Μόλις γύρισα από άλλα 500 χλμ του ΣΚ Λίγότεροι πόνοι, αλλά είχε ΠΟΛΥ αέρα, μου βγηκε η μΠαναγίτσαΕρωτηση: Στα 150 μοιυ κάνει ένα κοσκίνισμα το τιμόνι, ζυγοστάθμιση? Επίσης θέλω λάστιχα, δε βγαίνει το καλοκαίρι με τπτ, για πείτε για κανα ιντερνετομάγαζο και για λάστιχα γιατί εδώ ζητάνε ένα 450άρι με τοποθέτηση
(bill μήπως μπορείς να κάνεις μια διάσπαση γιατί το μαγάρισα το τοπικ?
έχω και τίτλο: Απ τη μαούνα στο κρισκράφτ ) -
Θέλω δικαιώματα :lkar:
-
Αμα έρθω Silverstone θα στο δώκω να πας για γκομενάκια
-
Δώσε σήμα να πάρω δερμάτινο μπουφάν πρώτα :lkar:
Από τη μαούνα στο κρις-κραφτ [Διάσπαση]