-
Ευχαριστω πολυ.
Διαφωτιστηκα πληρως.Κανοντας τον καθαρισμο θα χρειαστει μετα συνδεση με καποιο διαγνωστικο για ρυθμιση του ρελαντι ξανα;
Γιατι κατι τετοιο διαβασα σε διαφορα αλλα site.Aν ειναι ετσι καλυτερα σε μαστορα παρα μονος μου. -
Νομιζω οχι, αλλα μαστορας δεν ειμαι.
-
Καθαρισμός πεταλούδας κ μετα ρύθμιση με διαγνωστικό. Ισως φταίει κ η βαλβίδα egr ή ο αισθητήρας στροφαλου.
D-4D...
-
Αρα η σειρα ειναι η εξης;
1)Καθαρισμος πεταλουδας και αν δεν ειναι αυτο...
2)αλλαγη μοτερ του ρελαντι; -
Ο χρήστης stergiosbik έγραψε:
2)αλλαγη μοτερ του ρελαντι;καθαρισμα Πεταλουδα (με προσοχη)
καθαρισμα μοτερ ρελαντι (με προσοχη)και μετα βλεπουμε
ειδικα για ρχη θα προτεινα να μη το βγαλεις καν να διξεις ζουμι μεσα στις τρυπες του να δεις αν στρωνει το προβλημα και μετα μπαινεις στη διαδικασια να το ξηλωσεις. Δε ξερω αν συμφωνουν και οι γκουρου εδω.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ειδικα για ρχη θα προτεινα να μη το βγαλεις καν να διξεις ζουμι μεσα στις τρυπες του να δεις αν στρωνει το προβλημα και μετα μπαινεις στη διαδικασια να το ξηλωσεις. Δε ξερω αν συμφωνουν και οι γκουρου εδω.
ντεν εχει μοτερ ρελαντι καρντια μου αυτο.
-
εεεπ, τι εχουν καλε κύριε?
-
κερια και λιβανια, μονο απο την πεταλουδα καθοριζεται το ρελαντι, δεν εχει ντιζα γκαζιου.
-
αααααααα.
ΟΚ -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
ντεν εχει μοτερ ρελαντι καρντια μου αυτο.
Ωπ κατσε μη τα πετας ετσι αυτα ρε φιλε!
Ο μαστορας τοτε,που μου ειπε οτι θελει αλλαγη το μοτερ του ρελαντι,τι θα αλλαξει; -
http://www.mister-auto.gr/el/balbida-ru ... g1298.html
Αυτο δεν ειναι μοτερ ρελαντι;Που κανω λαθος;
-
Κατσε γιατι τωρα εχω και εγω την απορια
-
για seat ibiza 2006-2008 μιλαμε και οχι για ford.
-
Seat εχει ο αρχικος τυπος που ανοιξε το θεμα, ο τωρινος εχει ford KA
Στεργιος,
παρε ενα μπουκαλακι σπρει και ριχτουή οχι
εχω μπερδευτει -
παρεξηγησης, στο ibiza ειχα μεινει.
-
Ναι παιδια αυτο ειναι!
-
Στεργιο ρίχτου
-
Το προβλημα που ειχα λυθηκε.
Μου καθαρισε ο μαστορας το μοτερ του ρελαντι οπως και την πεταλουδα γκαζιου που του το ζητησα εγω.Κοστος 20 ευρω.Το αμαξι ειναι μια χαρα κι εγω γλυτωσα το κοστος αλλαγης του μοτερ που ηταν αλλα 80+ τουλαχιστον. -
καλημέρα.
στο δικό μου (lancia delta 2),μονού ψεκασμού βέβαια,με τα ίδια συμπτώματα +αστάθεια στο ρελαντί, μετά από πολύ ψάξιμο και δοκιμές ήταν τελικά ο αισθητήρας θέσης της πεταλούδας (ή ποτενσιόμετρο πεταλούδας).Δεν ξέρω αν αυτό υπάρχει μόνο του στο δικό σου, πάντως έχε το υπόψιν σου γιατί εμένα με παίδεψε πολύ μέχρι να βρεθεί.Προηγήθηκε καθαρισμός πεταλούδας, αλλαγή αισθητήρα αέρα, αλλαγή μοτέρ ρελαντί κλπ. -
Σε ford mondeo 1994 1600 όταν πάει να ακινητοποιηθεί σε φρενάρισμα ρίχνει τις στροφές πολύ 400-500 και ή κάνει τίναγμα προς τις 900 που είναι το ρελαντί του ή σβήνει. Ακόμη στην πορεία αν βγάλεις ταχύτητα πάλι οι στροφές πάνε εκει στις 400-500. Αν κομπλάρει το AC κάνει το ίδιο πράγμα μεν αλλά δεν σβήνει δε. Επίσης ακίνητο το ρελαντί του είναι σωστό στις 900 και σταθερό. Έχει γίνει καθαρισμός στην πεταλούδα, στην καλωδίωση του κινητήρα, επαναπρογραματισμός. Δοκιμάστηκε καινούργια βαλβίδα ρελαντί και το πρόβλημα παραμένει. Όλα σε αντιπροσωπεία. Τι άλλο μπορεί να φταίει???
Σβήσιμο κινητήρα