-
Ο χρήστης structural έγραψε:
Σε ford mondeo 1994 1600 όταν πάει να ακινητοποιηθεί σε φρενάρισμα ρίχνει τις στροφές πολύ 400-500 και ή κάνει τίναγμα προς τις 900 που είναι το ρελαντί του ή σβήνει. Ακόμη στην πορεία αν βγάλεις ταχύτητα πάλι οι στροφές πάνε εκει στις 400-500. Αν κομπλάρει το AC κάνει το ίδιο πράγμα μεν αλλά δεν σβήνει δε. Επίσης ακίνητο το ρελαντί του είναι σωστό στις 900 και σταθερό. Έχει γίνει καθαρισμός στην πεταλούδα, στην καλωδίωση του κινητήρα, επαναπρογραματισμός. Δοκιμάστηκε καινούργια βαλβίδα ρελαντί και το πρόβλημα παραμένει. Όλα σε αντιπροσωπεία. Τι άλλο μπορεί να φταίει???Μια και δεν απανταει κανεις, ας πεταξουμε 2-3 πιστολιες στον αερα
βρωμικο φιλτρο αερα?
(προσοχη ο τυπος ειναι τρελο σουργελο )
Καμμια τρυπα, σαπιο σωληνακι, ρουφαει αερα απο πουθενα?
Καθαριστηκε καλα η πεταλουδα?
βαλβιδα egr?Τα μαστορια στην αντιπροσωπεια κοιταξαν με διαγνωστικο ? Ειδαν κατι περιεργο?
-
Το φίλτρο αέρα δεν παίζει έγινε και σέρβις και το φίλτρο ήταν οκ, το αυτοκίνητο κάνει πλέον 6-8 χιλ χλμ το χρόνο.
Η πεταλούδα έχει καθαριστεί, δεν ήμουν και μπροστά αλλά επειδή είμαι πολλά χρόνια πελάτης θεωρώ ότι έχει γίνει σωστός καθαρισμός, δεν έχουν καποιο λόγο να με κοροιδέψουν.
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω αυτοί δεν βλέπουν κάτι. Μου είπαν να κρατήσουν το αυτοκίνητο και να πάνε ψαχνωντας μπορεί να τους πάρει μέρες. -
Εμένα τις τελευταίες μέρες δυσκολεύεται να πάρει μπρος (η αντλια δίνει κανονικα) και σήμερα μου έσβησε 2 φορές στην Αττική οδό με 5η και 100χιλ...
Και τις δυο φορές εκλασα μέντες.
Πηρε μπρος με κατεβάσματα ταχύτητας.
Σε καμία απο τις δυο δεν πατάτα συμπλέκτη κτλ... Απλα έσβησε εν κίνηση. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εμένα τις τελευταίες μέρες δυσκολεύεται να πάρει μπρος (η αντλια δίνει κανονικα) και σήμερα μου έσβησε 2 φορές στην Αττική οδό με 5η και 100χιλ...
Σε καμία απο τις δυο δεν πατάτα συμπλέκτη κτλ... Απλα έσβησε εν κίνηση.να δοκιμασεις ντομάτα συμπλεκτη, ισως πιάσει
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Σε καμία απο τις δυο δεν πατάτα συμπλέκτη κτλ... Απλα έσβησε εν κίνηση.να δοκιμασεις ντομάτα συμπλεκτη, ισως πιάσει
Το κόλπο στα παλιά αυτοκίνητα που είχαν μηχανική αντλία βενζίνης (μεμβράνες και τέτοια) που όταν ζεσταινόταν και δεν έστελνε βενζίνη της έβαζαν ντομάτα το ξες;;;;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Το κόλπο στα παλιά αυτοκίνητα που είχαν μηχανική αντλία βενζίνης (μεμβράνες και τέτοια) που όταν ζεσταινόταν και δεν έστελνε βενζίνη της έβαζαν ντομάτα το ξες;;;;
Οχι, μονο το λουκουμακι στο ψυγειο και το καλτσον για ιμαντα εχω ακουσει
-
Τις πατάτες στο μπαμπριζ αν δεν εχεις καθαριστήρες.....
-
Μόνον σε εμένα έτυχε να πληρώσω τον σταθεροποιητή του ρελαντί 160 ευρώ για το brava; Της bosch είναι. Και είναι η δεύτερη φορά μετά από 50.000χλμ. Fiat Σήμερα πήγα και στο συνεργείο και μου είπαν πως κάποια στιγμή θα χρειασθεί να αλλάξω και το κομπρεσέρ του air condition. Δε ρώτησα τιμή. Είδα στο internet από 100 ευρώ και πάνω + καμία 100 ευρώ εργατικά. Λεφτά υπάρχουν
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Μόνον σε εμένα έτυχε να πληρώσω τον σταθεροποιητή του ρελαντί 160 ευρώ για το brava; Της bosch είναι. Και είναι η δεύτερη φορά μετά από 50.000χλμ. Fiat Σήμερα πήγα και στο συνεργείο και μου είπαν πως κάποια στιγμή θα χρειασθεί να αλλάξω και το κομπρεσέρ του air condition. Δε ρώτησα τιμή. Είδα στο internet από 100 ευρώ και πάνω + καμία 100 ευρώ εργατικά. Λεφτά υπάρχουνΜονο 100 € ο συμπιεστης???
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Μόνον σε εμένα έτυχε να πληρώσω τον σταθεροποιητή του ρελαντί 160 ευρώ για το brava; Της bosch είναι. Και είναι η δεύτερη φορά μετά από 50.000χλμ. Fiat Σήμερα πήγα και στο συνεργείο και μου είπαν πως κάποια στιγμή θα χρειασθεί να αλλάξω και το κομπρεσέρ του air condition. Δε ρώτησα τιμή. Είδα στο internet από 100 ευρώ και πάνω + καμία 100 ευρώ εργατικά. Λεφτά υπάρχουνΓιατί φταιει η φιατ και οχι η μπος;Τι επαθε ο συμπιεστης;Είσαι σίγουρος για το συνεργείο που πας;
Sent from outer space ★☆★
-
Στη Fiat τα παιδιά τα ξέρω χρόνια. Εκτός αυτού μου είπαν πως ακόμη δε χρειάζεται αλλαγή. Δεν είναι το βουητό δυνατό και η απόδοση είναι μια χαρά. Στην αρχή νόμισα πως κάποιος ιμάντας είναι και πήγα στο συνεργείο. Το ακούσαν και μου είπαν πως οι ιμάντες γενικά είναι μια χαρά. Το βουητό είναι από τον συμπιεστή και πιθανόν από κάποιο ρουλεμάν του. Αλλά όταν τους ρώτησα αν πρέπει να τον αλλάξω είπαν πως δε χρειάζεται. Όταν θα κάνει πολύ θόρυβο τότε. Θα το πήγαινα και σε άλλο συνεργείο που εκεί πάει ο αδερφός μου και ο πατέρας μου, αλλά αφού μου είπαν πως αλλαγή δε χρειάζεται, οι ιμάντες είναι εντάξει και η απόδοση είναι κανονική...Από βδομάδα μόλις βρω χρόνο το πάω και από εκεί. Δε χάνω τίποτα.
Δε μπορώ να βρω που τον είχα δει 100 ευρώ. Τελικά φαρμάκι η τιμή του. Εδώ που είδα, λέει 338€!! Βάλε και κανένα 100άρι εργατικά....
http://www.e-kostakis.gr/FIAT_p-1048038.aspx
Με φαρμάκωσε ο kostakis. Και μεταχειρισμένο για όταν χαλάσει δε λέει να τον πάρεις. 16 χρονών είναι το αμάξι τώρα. Μεταχειρισμένο συμπιεστή 16 χρονών αν τώρα τον έπαιρνα , τι να τον κάνεις...
Στο τέλος ο συμπιεστής καινούργιος θα κοστίζει περισσότερο από όσο θα πιάνει το αμάξι στην αγορά και ας το έχω καλοσυντηρημένο.
Ναι εντάξει μπορεί να φταίει η bosch. Όμως την επιλογή την κάνει η fiat. Ας αλλάξει προμηθευτή. -
Να βάλει κανένα γιαπωνέζο μπας και δει άσπρη μέρα!!!
Σβήσιμο κινητήρα