-
Ταξιδιαρικο τοπικ...
Και μενα μου αρεσει η παραλια να μην εχει κοσμο.Ειδικα απεχθανομαι κατι παραλιες που δειχνει το Σταρ οταν κανει ρεπορταζ..για τις ζεστες!!!
Στο Ιονιο γενικα ειχαμε βρει πολυ ωραιες παραλιες..Και στην Σκοπελο (Πανορμος νομιζω)
Στα Κυθηρα ειχαμε βρει μια ωραια παραλια που αφηνες το αμαξι καπου και κατεβαινες μπολικα σκαλια και εφτανες σε εναν κολπο.Αααα μην το ξεχασω...δεν μου αρεσουν τα φυκια!!!
Δεν μου αρεσει η παραλια του Λουτρακιου (Το Μαιστραλι μου αρεσει ) γιατι βαθαινει πολυ αποτομα και εχει βοτσαλο!!
Πιο εξω απο το λουτρακι μου αρεσει η Λιμνη της Βουλιαγμενης!!Παντως σαν ομορφια νερων νομιζω ειναι η κεφαλονια Μυρτος!! Και μερικες ακομα παραλιες εκει!!
Στην Κορινθο που εχουμε εξοχικο πηγαινουμε πιο συχνα Λεχαιο, Κανταρε,Καλαμια, ή πισω στα Λουτρα της ωραιας Ελενης.
Παντως μπανιο εχω να κανω απο το 2012
-
-
Στη βουρβουρου, παραλια καρυδι. Μικρη σχετικα, διπλα σε πευκα, οχι αξιοποιημενη αλλαπεντακαθαρο νερο. Αλλιως αμμουδιαρα με πολυ κοσμο στους αμμολοφους Καβαλας.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Αααα μην το ξεχασω...δεν μου αρεσουν τα φυκια!!!
Δεν μου αρεσει η παραλια του Λουτρακιου (Το Μαιστραλι μου αρεσει ) γιατι βαθαινει πολυ αποτομα και εχει βοτσαλο!!
Πιο εξω απο το λουτρακι μου αρεσει η Λιμνη της Βουλιαγμενης!!Και οι αχινοι!!!
Λουτράκι;Απο τότε που παραλίγο να πνιγώ στα 3 μέτρα απο την παραλία γιατί πάταγα πάνω σε μπετοκολόνα και μετά ήταν η άβυσσος δεν έχω ξαναπάει!Στην λίμνη της Βουλιαγμένης είναι καλύτερα αλλά και πάλι μπάζα έχουν ρίξει,οτι έριξε ο σεισμός τα πέταξαν στην θάλασσα
Εγω μπροστά/κοντά μου έχω
-
-
Βασιλη αυτο που κανεις ειναι χτυπημα κατω απο την ζωνη, εμεις ψηνομαστε και εσυ στην θαλασσα.
Ενταξει ?? εεε, ΕΕΕΕ !!!! -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Βασιλη αυτο που κανεις ειναι χτυπημα κατω απο την ζωνη, εμεις ψηνομαστε και εσυ στην θαλασσα.
Ενταξει ?? εεε, ΕΕΕΕ !!!!Τι να πούμε και οι ξενιτεμένοι.... τουλάχιστον έχουμε δροσιά (μέγιστη πχ 23 σήμερα).
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Ενταξει ?? εεε, ΕΕΕΕ !!!!Ντρέπομαι για λογαριασμό μου
-
Κάντε μπάνιο και για όσους δεν μπορούν. Δείχτε μας και φωτό να φτιαχνόμαστε.... η ώρα πλησιάζει!
-
-
Κάπου μακριά από χοντρές και κυτταρίτιδα .
-
H καλύτερη παραλία μπορεί να γίνει κόλαση αν γύρω υπάρχουν οικογένειες με μικρά που δεν βγάζουν το σκασμό. Μου κάνει και εντύπωση που ακόμη και σε δυσπρόσιτες παραλίες, θα βρεις κάμποσους θαρραλέους που έχουν κατεβάσει όλη τη φαμίλια ώστε να την σπάσουν στους υπόλοιπους...
Και εννοείται, αν τολμήσεις να πεις κάτι, θα λάβεις την απάντηση πως 'είναι παιδιά' κλπ κλπ...Βέβαια, ευτυχώς δεν είναι όλοι οι γονείς ίδιοι, ούτε όλα τα παιδιά ίδια, κάποια είναι ήσυχα...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ενταξει ?? εεε, ΕΕΕΕ !!!!Τι να πούμε και οι ξενιτεμένοι.... τουλάχιστον έχουμε δροσιά (μέγιστη πχ 23 σήμερα).
Ζηλευω. Ειδικα σημερα που φορτωνα και ξεφορτωνα τονους ολοκληρους στον μεσημεριανο ηλιο...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
H καλύτερη παραλία μπορεί να γίνει κόλαση αν γύρω υπάρχουν οικογένειες με μικρά που δεν βγάζουν το σκασμό. Μου κάνει και εντύπωση που ακόμη και σε δυσπρόσιτες παραλίες, θα βρεις κάμποσους θαρραλέους που έχουν κατεβάσει όλη τη φαμίλια ώστε να την σπάσουν στους υπόλοιπους...
Και εννοείται, αν τολμήσεις να πεις κάτι, θα λάβεις την απάντηση πως 'είναι παιδιά' κλπ κλπ...Βέβαια, ευτυχώς δεν είναι όλοι οι γονείς ίδιοι, ούτε όλα τα παιδιά ίδια, κάποια είναι ήσυχα...
+1
κανε ενα γκαλοπ απο μεσα σου, σε παραλια ή σε ξενοδοχειο... οπου εχει Ελληνακια γινεται 3ος Παγκοσμιος... οπου εχει ξενα παιδακια, καθονται απλα με τους γονεις τους και τρωνε ή πινουν πορτοκαλαδα, ήσυχα. Η διαφορα συμπεριφορας ειναι τρομακτικη. -
+1000
-
έλα στη Халкидики να ακουσεις τα Σερβάκια και τα Βουλγαράκια και τα Ρωσάκια.
Στη Λαγόμανδρα κάνουν μπανιο, στον Τριπόταμο ακούγονται...
Κοίτα πώς μας κάνουνε και μας διαιρούνε
-
Ιταλοί και Γάλλοι - μικροί και μεγάλοι - είναι εκτός συναγωνισμού...
-
Κσι παλι εξαρταται απο ποιο μερος ειναι. Οι βορειοι Ιταλοι ειναι ησυχοι, οι νοτιοι ειναι σαν τους Ελληνες.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ποπο γκρινια..καθιστε στην μπανιερα του σπιτιου σας!!
-
Όπως και νά 'χει, δεν είμαστε οι μοναδικοί 'ανάγωγοι' σ' όλη την υφήλιο, όπως πιστεύει ο τρίντεντ...
Τι ειδους παραλιες προτιματε?