-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Φοβαστε να γραψετε ? μην τυχον και δεν γραψουν τα ..... στην επομενη εμφανιση σας ,και χασετε την χορηγια που σας εφερε η τεραστια δημοτικοτητα τους .
Προσωπικά απολυτως τιποτα, μια και ουτε
ουτε συνεργιο εχω
ουτε μαγαζι με ανταλλακτικά - αξεσουαρ παντως ειδους
ουτε φορουμ / site / blog που να σχετιζεται με αγωνες/αυτοκινητα να εχω οποιοδηποτε συμφαιρον οικονομικό ή μη
ουτε αγωνιζομενος ειμαι
ουτε τελος παντων ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 'οφελιμιστική' σχεση εχω με τους αγωνες περαν προφανως του οτι ειναι το χομπυ μου και της λεσχης εεεεε συγνωμη 'αθλητικου σωματειου' που ανοικω ως ΤΕ...και καλως ή κακως αυτη τη στιγμη το θεμα προβολή των αγωνων ακομα και των 'δημοφιλων' ραλλυ + σπριντ ( ασε δε τα υπολοιπα) ειναι να μας κλαινε οι ρεγγες......
ολα γινονται 'κατα μονας' κι ΑΝ ο - καθε - οργανωτης εχει προσβαση - ξερει το πως - να προβληθει ο αγωνας του...
-
Ο χρορηγος επικοινωνιας ειναι ουσιαστικα ενα μεσο μαζικης ενημερωσης που αναλαμβανει να διαφημισει την εκδηλωση στην οποια οριζεται ως χορηγος.
Πληρωνεται ή σε χρημα ή σε ειδος .
Επειδη και εγω ειχα την απορια περι χορηγων επικοινωνιας, πριν απο μια αναβαση που εγινε περυσι ειχα επικοινωνησει με γνωστο ραδιοφωνικο σταθμο με σκοπο να μπει χορηγος επικοινωνιας του αγωνα αναφεροντας οι δημοσιογραφοι του σταθμου σε εκπομπες την ημερομηνια και τον τοπο τελεσης του αγωνα και ως 'ανταλλαγμα' θα διαφημιζονταν ο σταθμος στο χωρο του αγωνα.
Ειχα επικοινωνησει με το τμημα μαρκετινγκ του σταθμου, δεν ηταν αρνητικοι ομως δεν προλαβαινανε.
Απο΄κει και περα φυσικα ενας χορηγος επικοινωνιας θα βελτιωσει την κατασταση απο πλευρας προβολης, ομως για να γινει αυτο ο χορηγος πρεπει να εχει κυρος-ακροαματικοτητα-θεαματικοτητα.
Αυτο πλεον ειναι πολυ πιο ευκολο να γινει τωρα που η ομοσπονδια βγαζει προγραμμα αγωνων σχετικα εγκαιρα και οχι 5 μερες πριν τον πρωτο αγωνα οπως μας συνηθιζε η αγαπητη Ελπα.
Το βασικο πλεονεκτημα του χορηγου επικοινωνιας ειναι οτι θα φερει κοσμο πισω στο βουνο, γιατι υπαρχει κοσμος που θελει να παρακολουθησει αγωνες ομως αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει καποιο σοβαρο μεσο να ενημερωθει αυτος ο κοσμος για το ποτε και το που θα γινει ο αγωνας.
Αν ερθει ο κοσμος πισω θα ερθουν και αλλα . . . . -
Ειλικρινά θα ήθελα να βρω το χρόνο να μαζεψω κάποιες επικεφαλίδες του χορηγού επικοινωνίας, να φτιάξω μια λίστα ''τοπ τεν'' και να την παραθέσω εδω να πάθουμε ενα ταρακουλο γιατι ισως μια - μια να μη μας αγγιζει τόσο. Οπως αυτή του τύπου ''Βαφτηκε με αιμα...'' η Ριτσώνα του 2012. Λογικό με μια κραυγαλέα επικεφαλίδα να αναζητάς παραπάνω Κλικ, αλλά με μέτρο. Οχι να ψαχνεις να σου κλικάρει και η κάθε Κατινα που διάβασε για αίμα. Ηδη έχουμε γεμίσει αρκετές κατίνες.. δε θέλουμε κι αλλες. Αυτο που θελουμε είναι να μαζεψουμε παιδάκια απο τους δρομους και να τα στρέψουμε στους αγωνες, χορηγούς , φιλους και συγγενεις και να βγάλουμε όλη τη μαγεία που ζούμε εμεις και σε όσους δε τη γνωρίζουν, κι όχι οτι σκατα κυκλοφορεί στο χωρο μας να τα δειχνουμε σαν κεντρικη εικόνα.
Γιατι τελευταια μόνο για δηλώσεις-ενστασεις-παρανομιες-απειλές κτλ διαβάζουμε , δηλαδη ότι πιο κατινίστικο έχουμε να επιδείξουμε. τετοιο ''Χορηγο'' λοιπον, δε νομίζω ότι τον 'εχουμε ανάγκη, αντιθέτως αυτος μας έχει ανάγκη γιατι του δίνουμε τροφή να πουλήσει. Όπως πόυλησε κάποτε ο Κορκολής και το Πουτανάκι του.. (ο ίδιος χορηγός δεν ήταν...; ) -
εγώ πάλι δε βλέπω τι το... παραπάνω προσφέρει το zougla.gr στην προβολή του σπορ.
ότι είχε πριν, έχει και τώρα.
-
Δέν παρακολουθω΄το έργο του νέου χορηγού για να μπορώ να το κρίνω, αλλά μήπως η ανάθεση θέλει να δείξει ότι ο χώρος πλέον δέν θα είναι 'τσιφλίκι' κανενός; Είθε!
-
Δεν βλεπω που ενδιαφεροντε υποτιθεται για τα κοινα του αθληματος να γραφουν - καταθετουν αποψη περι του θεματος ................................... να ριξω καλαμποκι ?
και τα μασιμενα λογια .... δεν αρκουν , οταν θελουμε αναπτυξη στο αθλημα , και δεν εχουμε @ρχ..... να λεμε αυτα που στα πηγαδακια ειμαστε ....αδωνης γιωργιαδης και βγαλε !
-
My 50cents.
Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οσοι ειναι αυτοι που και καλα προωθουν το αθλημα (οχι οι απλοι χορηγοι επικοινωνιας κατα την αυτη εννοια του ορου οπως γραψανε πιο πανω) το κανουν σαν κατηνιστικη μεσημεριανη εκπομπη.... Δηλαδη... Γρηγορα αποτελεσμα και αναφορες αναλογα τις συμπαθειες. Μετα αρχιζουνε τις αναλυσεις επι των αναλυσαιων εκφεροντας γνωμη για τεχνικα, οδηγικα κλπ θεματα και καταληγουν στο τι λενε οι πρωταγωνιστες στα φατσομπουκια, στα τηλεφωνα, στα πηγαδακια, δυναμιτιζουνε το κλιμα χωρις να χρειαζεται, και ποδοσφαιροποιουνε μεχρι τους θεατες αναλογα με την συμπαθεια που μπορει να εχει ο καθενας στο οποιο οδηγο.... Αυτα διστυχως, μας πανε πισω και οχι μπροστα. Εκτος και αν θελουμε να γινουμε σαν το ποδοσφαιρο ή το μπασκετ και να παιζουμε φαπες μπουλουκι θεατες και αγωνιζομενοι στα pit ή parc ferme κλπ. -
Επιπεδο...
http://www.zougla.gr/automoto/article/f ... -o-kiprios
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Επιπεδο...http://www.zougla.gr/automoto/article/f ... -o-kiprios
Σαριμπαλιδη ο Κυπριος δεν ειπε ποτε ' Kostaki am i coming' ποτε των ποτων ομως.
1000 φορες να ακουσεις το βιντεο τετοιο πραγμα δεν ειπε, απλα θελουν λιγο φρεσκαρισμα τα Αγγλικα σου και καθαρισμα τα αυτια σου.
Αγγλικα Δημοτικου ειναι ελεος . -
'We have big fishes...'
Their Englands are very bestly.
Ρε cut the very-very because they will take us with the stones...
-
we talk england very best but by the weather they will get bester!
-
χορηγοι επικοινωνιας και ξυσταρχιδιας.
Παει 12 το βραδυ και η αναβαση με τις ''μαχες'' στον Αχλαδοκαμπο δεν βλεπω να εχει καλυφθει.Το μονο που ξερουμε ειναι τα αποτελεσματα απο το εθεαλαιβ.
Τοσο δυσκολο ειναι 10 λεξεις και 5 φωτο? -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
χορηγοι επικοινωνιας και ξυσταρχιδιας.Παει 12 το βραδυ και η αναβαση με τις ''μαχες'' στον Αχλαδοκαμπο δεν βλεπω να εχει καλυφθει.Το μονο που ξερουμε ειναι τα αποτελεσματα απο το εθεαλαιβ.
Τοσο δυσκολο ειναι 10 λεξεις και 5 φωτο?Tragic....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
χορηγοι επικοινωνιας και ξυσταρχιδιας.
Παει 12 το βραδυ και η αναβαση με τις ''μαχες'' στον Αχλαδοκαμπο δεν βλεπω να εχει καλυφθει.Το μονο που ξερουμε ειναι τα αποτελεσματα απο το εθεαλαιβ.
Τοσο δυσκολο ειναι 10 λεξεις και 5 φωτο?Tragic....
ακομα και σημερα,μια μερα μετα,τιποτα.
-
Μαλλον δεν θα επεσε κανα πουστηλρικι, κανα ξυλο εστω μια ενσταση βρε αδερφε για να εχει ιντριγκα.... Για αυτο και δεν εχουν βγαλει ακομα 'ρεπορταζ'...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Μαλλον δεν θα επεσε κανα πουστηλρικι, κανα ξυλο εστω μια ενσταση βρε αδερφε για να εχει ιντριγκα.... Για αυτο και δεν εχουν βγαλει ακομα 'ρεπορταζ'...μην παιρνεις και ορκο.
http://www.zougla.gr/automoto/article/a ... kabou-2014 -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Μαλλον δεν θα επεσε κανα πουστηλρικι, κανα ξυλο εστω μια ενσταση βρε αδερφε για να εχει ιντριγκα.... Για αυτο και δεν εχουν βγαλει ακομα 'ρεπορταζ'...
μην παιρνεις και ορκο.
http://www.zougla.gr/automoto/article/a ... kabou-2014Η κοντρα αυτών των δύο πάει πίσω στον χρόνο απο ότι έχω καταλάβει.
viewtopic.php?f=3&t=2058&start=1215#p1907337Κατά το πέρας της ομιλίας του ο κ. Ηλιόπουλος σηκώθηκε από την θέση, άρπαξε το ένα δοχείο με βενζίνη με τον αριθμό σφραγίδας 9-19-3-2009 και τρέχοντας έφυγε από την αίθουσα και από το κτίριο.
Ο συνήγορος του κ. Ηλιόπουλου κ. Κανελλόπουλος εμβρόντητος από την ενέργεια του πελάτη του, ζήτησε από το Δικαστήριο συγνώμη και δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την ενέργεια αυτή. Δήλωσε δε ότι αισθάνεται μειωμένος επειδή είχε προσέλθει για να τον υπερασπισθεί.
-
Μονο και μονο που το περιεχομενο της ενστασης και στο τι αναλυτικα λεει καθιστα την ενσταση ακυρη αφου κανεις δεν πρεπει να ξερει τι ακριβως λεει (περαν απο τα εμπλεκομενα μερη, τους αγωνοδικες και την γραμματαια που κραταει τα πρακτικα) και ποσο μαλλον πριν αυτη εκδικαστει.
Και μετα περιμενουμε να δουμε φως στο αμοιρο αυτο αθλημα αφου δεν μπορουμε να ακολουθησουμε αυτους τους απλους κανονες.
Επεισης δεν μπορει ο αγωνιζομενος να υποδειξει την μεθοδο με την οποια ο τεχνικος εφορος θα πραγματοποιησει τον ελεγχο. (Nass βοηθα λιγο σε αυτο γιατι ισως στον ελληνικο κανονισμο να αλλαζει). -
Για τη δημοσιότητα που λες δεν ξέρω.
Για τη μέθοδο, μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, ο τεχνικός έφορος θα κάνει τον έλεγχο με τον τρόπο που εκείνος κρίνει πρόσφορο. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
:hahaiv:http://www.zougla.gr/automoto/article/o ... nida-kirko
Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει 'χορηγός επικοινωνίας του αθλήματος'. Συγκρίνετε την έκταση και τη λεπτομέρεια αυτού του άρθρου με εκείνο της περιγραφής(;) του ίδιου αγώνα. Θετικό στοιχείο του δεύτερου οι πολλές φωτογραφίες με αυτοκίνητα των συμμετεχόντων, αλλά την ίδια ώρα έχει μόλις 12 σειρές περιγραφή του αγώνα και 21 σειρές αναφορά σε ενστάσεις και προθέσεις ένστασης.
Μου φαίνεται ότι μάλλον θα ήταν καλύτερα να μην το 'επικοινωνήσουν' το άθλημα.
XΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ