-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Καλημέρα η καινούργια ιστοσελίδα της ΑΛΜΑ ΑΙΓΙΟΥ : http://www.alma-aigiou.gr
Μήπως τώρα που άλλαξε σύνθεση το προεδρείο της ΟΜΑΕ κάνετε τον αγώνα που θέλατε;
Ή δεν προλαβαίνετε και θα γίνει πάλι το ίδιο;Γιατι scn μου θα πρεπει να συνεχιζοντε οι μυστικοπαθειες του κ@λου σε ολο το φασμα του χωρου ?
Ακομα και σαν απλο μελος της λεσχης μου π.χ. θα εγραφα εδω (εφοσον το παρακολουθω αυτο το αγωνιστικο φορουμ ), το συζηταω με τα μελη του δ.σ. ,και η συνεχεια..... μεχρι και η αιτιολογια του αποτελεσματος ειναι λογικο να δημοσιοποιειται ....... και γραψτε τις παλιομοδητικες συμπλεγματικες τακτικες εκει που πρεπει .
Επι τελους , να γνωριζουν οι αγωνιζομενοι γιατι δεν θα πανε η θα πανε στον αγωνα !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Γιατι scn μου θα πρεπει να συνεχιζοντε οι μυστικοπαθειες του κ@λου σε ολο το φασμα του χωρου ?
Ακομα και σαν απλο μελος της λεσχης μου π.χ. θα εγραφα εδω (εφοσον το παρακολουθω αυτο το αγωνιστικο φορουμ ), το συζηταω με τα μελη του δ.σ. ,και η συνεχεια..... μεχρι και η αιτιολογια του αποτελεσματος ειναι λογικο να δημοσιοποιειται ....... και γραψτε τις παλιομοδητικες συμπλεγματικες τακτικες εκει που πρεπει .
Επι τελους , να γνωριζουν οι αγωνιζομενοι γιατι δεν θα πανε η θα πανε στον αγωνα !
Συμφωνώ απόλυτα. Είμαστε 5 βδομάδες πριν τη λήξη των συμμετοχών, από τις οποίες οι 4 είναι Αύγουστος, και κανείς δεν ξέρει τι θα είναι αυτός ο αγώνας.
Και για να σπάσει αυτή η μυστικοπάθεια θα πω τα εξής: Εδώ και 2 μήνες έχω πληροφορηθεί ότι η λέσχη ήθελε να βάλει είτε τη Φτέρη είτε τον Άγιο Κωνσταντίνο (πιθανώς να είναι λάθος πληροφόρηση, δεν είμαι σίγουρος). Η πληροφόρηση λέει ότι υπήρχε άρνηση από την ΟΜΑΕ λόγω εκτίμησης περί επικίνδυνων κομματιών και στις δύο ειδικές, οπότε η λέσχη αναγκάστηκε να βάλει πάλι Σελινούντα. Την άποψή μου για τα περί 'επικινδυνότητας' αυτών των Ε.Δ. την ξέρεις. Απλά, αν έχουν συμβεί αυτά πριν τόσο καιρό, δεν καταλαβαίνω γιατί φτάνουμε 5 βδομάδες πριν τη λήξη των συμμετοχών και δεν ξέρουμε τι είναι αυτός ο αγώνας. -
Κυριε Χρηστο το site είναι ολοκαίνουργιο ούτε εβδομάδα δεν εχει κλείσει ακόμη που εχει ανέβει και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα εμπλουτιστεί .Τωρα το έβαλα εδώ γιατί υποθηκε περί site γενηκα και επιδη σκεφτικα ότι ήταν άσκοπο να ανοίξω καινούργιο thred . Τωρα για τα περί αγωνα από ότι ξερω και εγώ η λέσχη προσπάθησε να πείσει τους υπεύθυνους τις ομαε να γίνει ο αγωνας Φτερη κατηφόρα αλλά διστιχος ήταν αμετάπειστοι για θέματα ασφαλείας. Ελπίζω και εγώ η καινούργια ομαε να σταματήσει να πιπιλάει την καραμέλα περί ασφαλείας γιατί το κύπελο ασφάλτου βλέπω να μετονομάζεται σε κύπελο αναβάσεων με συνοδηγο.
-
Ο χρήστης Pirelli 2002 έγραψε:
Τωρα για τα περί αγωνα από ότι ξερω και εγώ η λέσχη προσπάθησε να πείσει τους υπεύθυνους τις ομαε να γίνει ο αγωνας Φτερη κατηφόρα αλλά διστιχος ήταν αμετάπειστοι για θέματα ασφαλείας. Ελπίζω και εγώ η καινούργια ομαε να σταματήσει να πιπιλάει την καραμέλα περί ασφαλείας γιατί το κύπελο ασφάλτου βλέπω να μετονομάζεται σε κύπελο αναβάσεων με συνοδηγο.Και όταν είδαν ότι η ΟΜΑΕ δε δέχεται με τίποτα τη Φτέρη, ζήτησαν τον Άγιο Κωνσταντίνο και εισέπραξαν ξανά άρνηση, πάλι με την ίδια δικαιολόγηση. Οπότε αναγκάζονται, παρά τη θέλησή τους, να κάνουν τον Σελινούντα.
edit. Σε όλο τον κόσμο οι αναβάσεις είναι 4, 5, το πολύ 10 χλμ. Μόνο στην Ελλάδα είναι 35 και με συνοδηγό.
-
Ο χρήστης Il Divo έγραψε:
Το ότι υπάρχει σελίδα είναι ένα πρώτο βήμα, το περιεχόμενο είναι το δεύτερο και ούτω καθ'εξής..+1
Και μη ξεχναμε οτι για να ειναι συνεπεις οι χρονοι πρεπει ολοι να ειναι συνεπεις σε αυτους...
-
Κυριε Χρηστο το site είναι ολοκαίνουργιο ούτε εβδομάδα δεν εχει κλείσει ακόμη που εχει ανέβει και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα εμπλουτιστεί .Τωρα το έβαλα εδώ γιατί υποθηκε περί site γενηκα και επιδη σκεφτικα ότι ήταν άσκοπο να ανοίξω καινούργιο thred . Τωρα για τα περί αγωνα από ότι ξερω και εγώ η λέσχη προσπάθησε να πείσει τους υπεύθυνους τις ομαε να γίνει ο αγωνας Φτερη κατηφόρα αλλά διστιχος ήταν αμετάπειστοι για θέματα ασφαλείας. Ελπίζω και εγώ η καινούργια ομαε να σταματήσει να πιπιλάει την καραμέλα περί ασφαλείας γιατί το κύπελο ασφάλτου βλέπω να μετονομάζεται σε κύπελο αναβάσεων με συνοδηγο.Οπως θα εχεις καταλαβει αγαπητε μου 'Pirelli 2002' , δεν εχει κανενας προβλημα που εβαλες το site εδω , με το ανυπαρκτο περιεχομενο του , σχετικα με την των αγωνιζομενων για νεοτερα , εγινε η συζητηση (παντα στα πλαισια του ...συζηταμε ,ωστε να οι αγωνιζομενοι με τους διοργανωτες τυχοντα θεματα .
Ειμαι περιεργος , αν πραγματι ισχυουν αυτες οι ** **οι σχετικες με την φορα του αγωνα ............... . Για να δουμε ..
-
Καλημέρα και καλη εβδομάδα σε ολους, πιστεύω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για τον αγωνα και αν το πάρουμε και βαση του κανονισμού η λέσχη είναι εντως των προθεσμιών που λεει . Λιγο υπομονη .
-
Κυριε Χρηστο το site είναι ολοκαίνουργιο ούτε εβδομάδα δεν εχει κλείσει ακόμη που εχει ανέβει και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα εμπλουτιστεί .Τωρα το έβαλα εδώ γιατί υποθηκε περί site γενηκα και επιδη σκεφτικα ότι ήταν άσκοπο να ανοίξω καινούργιο thred . Τωρα για τα περί αγωνα από ότι ξερω και εγώ η λέσχη προσπάθησε να πείσει τους υπεύθυνους τις ομαε να γίνει ο αγωνας Φτερη κατηφόρα αλλά διστιχος ήταν αμετάπειστοι για θέματα ασφαλείας. Ελπίζω και εγώ η καινούργια ομαε να σταματήσει να πιπιλάει την καραμέλα περί ασφαλείας γιατί το κύπελο ασφάλτου βλέπω να μετονομάζεται σε κύπελο αναβάσεων με συνοδηγο.Επειδή στα χέρια της αρμόδιας Επιτροπής δεν έχει φτάσει ποτέ τέτοιο αίτημα από το Σωματείο του Αιγίου, θα παρακαλουσαμε (πριν και εάν κατηγορείται η ΕΠΑ και όχι η ΟΜΑΕ) εάν υπάρχει κάτι έγγραφο, να προωθηθεί άμεσα και αρμοδίως για επεξεργασία.
Φιλικά,
'El-Em'
-
Να λοιπον , ειδατε τι ομορφα κι απλα οι ...............ραδιο αρβυλες !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Να λοιπον , ειδατε τι ομορφα κι απλα οι ...............ραδιο αρβυλες !Άντε μπράβο, γιατί καθόμαστε και κάνουμε πρόγραμμα για αγώνες βάσει 'πληροφοριών'. Οι οποίες 'πληροφορίες' μετά ανατρέπονται και τρέχα γύρευε. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό στους πάντες ότι τα χρήματα είναι πλέον περιορισμένα και η επιλογή αγώνων γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια. Δεν είναι πια 'πάμε να τρέξουμε κι ό,τι να 'ναι, αφού σε ένα μήνα θα ξανατρέξουμε'.
-
Απο τον επισημο Χορηγο Επικοινωνιας ......
Παγκόσμιος διασυρμός
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014, 18:57http://www.zougla.gr/automoto/article/e ... -akropolis
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Απο τον επισημο Χορηγο Επικοινωνιας ......Παγκόσμιος διασυρμός
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014, 18:57http://www.zougla.gr/automoto/article/e ... -akropolis
Από την ΟΜΑΕ περίμενε να χάσει το άρθρο 49, από τη Celeritas το έχασε τελικά. Και για να πάρει το αίμα του πίσω συμμάχησε με το υπόδειγμα δημοσιογραφίας. Τι άλλο θα δούμε;;;;
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Απο τον επισημο Χορηγο Επικοινωνιας ......Παγκόσμιος διασυρμός
Βρε δημοσιογραφίσκο,
Τελειώσανε τα τεράστιου ενδιαφέροντος Εθνικά αγωνιστικά θέματα και πιάσαμε τα Διεθνή ???
Όταν ξαναγράψεις για Ράλλυ Ακρόπολις, σε παρακαλώ (ειδικά εσύ) να σηκωθείς σε στάση προσοχής !!!
Τώρα σου έφταιξε η Celeritas για την κατάντια των διεθνών μας αγώνων ?
Σου έφταιξε που η Celeritas ανέλαβε τις τύχες του Ακρόπολις και έτσι είχαμε Ακρόπολις τα τελευταία τέσσερα χρόνια ?
Αφ' ενός επικαλείσαι την μαρτυρία του κ. Δεσποτόπουλου και αφ' εταίρου, εμμέσως πλην σαφώς,
τον κατηγορείς ότι 'έδωσε' τον αγώνα μας στην Celeritas χωρίς διαγωνισμό ?
Αποφάσισε τι θέλεις να υποστηρίξεις με το άρθρο σου, για να μπορέσουμε και εμείς να το αποκρυπτογραφίσουμε. .
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ εάν το 2011 (που ανέλαβε η Celeritas) μπορούσε η ΕΛΠΑ να διοργανώσει τον αγώνα, η θα τον είχαμε χάσει ήδη από τότε ?
Τι σου ζητάω τώρα να κάνεις ???
Δύσκολα πράγματα.
Γράφε τέτοια, για να έχουμε κάτι να μας φτιάχνει το κέφι και για να δικαιολογείς την θέση σου.'El-Em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Παγκόσμιος διασυρμός
Βρε δημοσιογραφίσκο,
Τελειώσανε τα τεράστιου ενδιαφέροντος Εθνικά αγωνιστικά θέματα και πιάσαμε τα Διεθνή ???
Όταν ξαναγράψεις για Ράλλυ Ακρόπολις, σε παρακαλώ (ειδικά εσύ) να σηκωθείς σε στάση προσοχής !!!
Σου έφταιξε που η Celeritas ανέλαβε τις τύχες του Ακρόπολις και έτσι είχαμε Ακρόπολις τα τελευταία τέσσερα χρόνια ?
Αφ' ενός επικαλείσαι την μαρτυρία του κ. Δεσποτόπουλου και αφ' εταίρου, εμμέσως πλην σαφώς,
Αποφάσισε τι θέλεις να υποστηρίξεις με το άρθρο σου, για να μπορέσουμε και εμείς να το αποκρυπτογραφίσουμε. .
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ εάν το 2011 (που ανέλαβε η Celeritas) μπορούσε η ΕΛΠΑ να διοργανώσει τον αγώνα, η θα τον είχαμε χάσει ήδη από τότε ?
Δύσκολα πράγματα.
Γράφε τέτοια, για να έχουμε κάτι να μας φτιάχνει το κέφι και για να δικαιολογείς την θέση σου.'El-Em'
Tο έστειλες και στον δημοσιογράφο το απο πάνω;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παγκόσμιος διασυρμός
Βρε δημοσιογραφίσκο,
Δύσκολα πράγματα.
Δεν γνωριζω τετοιου επιπεδου δημοσιογραφους εγω, για να του το στειλω.
Εδω ειναι δημοσιευμενο, ας μπει να το διαβασει.'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Βρε δημοσιογραφίσκο,
Δύσκολα πράγματα.
Και λίγα λες. Το συγκεκριμένο άρθρο είναι έτσι δομημένο με τις ελλιπείς και διαστρεβλωμένες 'πληροφορίες', ώστε ιδιαίτερα με τις αναφορές στη χρήση δημόσιου χρήματος ώστε δημιουργεί στους άσχετους τις χειρότερες ψευδείς εντυπώσεις για το Ακρόπολις και τη χρηματοδότησή του. Τέτοιου τύπου άρθρα εξυπηρετούν μόνο στο να πάψει να γίνεται ο αγώνας και τίποτε άλλο. Αυτός ο τύπος πριν λίγο καιρό το έριξε στη σκανδαλολογία που τελικά αποδείχθηκε φούμαρα, η οποία όμως έκανε μεγάλη ζημιά στους ελληνικούς αγώνες καθώς το ευρύ κοινό έμεινε με την εντύπωση που αποκόμισε από τα άρθρα και ουδέποτε διάβασε την οριστική απόφαση του ΕΜΠ. Μετά απ' αυτό, το συγκεκριμένο άτομο από το βήμα που του δίνει 'δημοσιογράφος' επιπέδου Τριανταφυλλόπουλου, προσπαθεί να βλάψει και το Ακρόπολις.
Αν μετά από αυτό το άρθρο η ΟΜΑΕ συνεχίζει να έχει αυτό το άτομο ως χορηγό επικοινωνίας, τότε, συγχωρέστε με, αλλά κάτι δεν πάει καλά στην ΟΜΑΕ. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Παγκόσμιος διασυρμός
Βρε δημοσιογραφίσκο,
Δύσκολα πράγματα.
Δεν γνωριζω τετοιου επιπεδου δημοσιογραφους εγω, για να του το στειλω.
Εδω ειναι δημοσιευμενο, ας μπει να το διαβασει.'el-em'
Στην ζουγκλα ειναι δημοσιευμένο.
Sent from outer space ★☆★
-
Tο περιεργο ειναι που δε του εχει κανει
μυνηση για συκοφαντική δυσφήμιση ακομα ο αθανασουλας... γνωριζει
καποιος τπτ? -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'El-Em'+1.
Φανταζομαι σκοτωνονταν οι promoters τοτε ποιος θα το πρωτοοργανωσει και επιλεχθηκε η celeritas α λα αναθεση ΕΡΤ για την Eurovision...
-
Ναι ρε Jean
XΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ