-
Στον Massa δεν είπαν πως είχε θέμα με τα φρένα ο Perez? Έπρεπε να το περιμένει πως δεν θα φρέναρει σωστά ο Μεξικάνος.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τι έχουν στην ρεντ μπουλ που δεν έχουν στην Φερράρι...Δίνουν φτερά:lol:
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως ο Rosberg ήταν πολύ τυχερός που βρέθηκε εκεί η FI και έκανε τρενάκι, ειδάλλως λογικά θα τον πέρναγαν και οι Red Bull, και ο Massa.
Όπως και να 'χει, είναι τρελά κερδισμένος από το σημερινό αγώνα.
-
Το θέμα είναι πως για να δούμε ένα καλό αγώνα πρέπει τα Μερσεντες να έχουν πρόβλημα.
-
@andrewbensonf1
Perez's impact was 27G, @allanmcnish reports #BBCF1 -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Το θέμα είναι πως για να δούμε ένα καλό αγώνα πρέπει τα Μερσεντες να έχουν πρόβλημα.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Nico με τον Lewis δίνουν και θα δώσουν αρκετό θέαμα.
-
Ρωτάνε στη Ferrari γιατί έκανε τετακέ ο Raikkonen και λένε 'well the cars have more torque so maybe a minor distraction'...
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Το θέμα είναι πως για να δούμε ένα καλό αγώνα πρέπει τα Μερσεντες να έχουν πρόβλημα.
Στον Καναδά πάντως που είδα όλο τον αγώνα αλλά και αρκετά από τα δοκιμαστικά, ο Ρόσμπέργκ σχεδόν παντού 'έκοβε' για να στρίψει ένα κλικ αργότερα, που στον Καναδά μάλλον δίνει πλεονέκτημα.
-
Απίστευτος αγώνας, πραγματικά εκπληκτικός.
Όπως εκπληκτικός ήταν και ο Vettel
https://vine.co/v/MD07j6lMTeWWell done Ricciardo
-
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ σαν μπάλα από φωτιά ήταν ο Μάσσα...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Στον Καναδά πάντως που είδα όλο τον αγώνα αλλά και αρκετά από τα δοκιμαστικά, ο Ρόσμπέργκ σχεδόν παντού 'έκοβε' για να στρίψει ένα κλικ αργότερα, που στον Καναδά μάλλον δίνει πλεονέκτημα.
'Έκοβε δρόμο' εννοείς;
-
τυχη παντως μηδεν οποτε κανει καλο αγωνα παντα καταληγει στο νοσοκομειο
-
Μπραβο στο Ρικιαρντο, το αξιζε πολυ και μπραβο του.
Ο Ροσμπεργκ εκανε εξαιρετικη δουλεια με λαβωμενο μονοθεσιο αλλα μετραω ηδη τις δυο ξεκαθαρες γκαντεμιες του Χαμιλτον. Τουλαχιστον αν το παρει ο ξανθος να το παρει πληρως στα ισια, οχι απο μηχανικα προβληματα του Λουη.
Σχεδον ολες οι στρατηγικες ηταν για τον πεο, τα λαστιχα εδειξαν οτι αντεξαν αρκετα και ειδικα οι Ρεντ Μπουλ θα μπουρουσαν να ειχαν τραβηξει καποια στιντ.
Ο Αλονσο εκανε ό,τι μπορουσε αλλα αυτο το αμαξι δεν παιζεται ρε παιδια, καμια ελπιδα... Το περιστατικο που τους περασε ο Μπατον πρεπει να εγινε στο 68ο γυρο.
Ο Κιμι...
Σιγουρα στο 1ο πιτ επεσε πισω λογω κινησης, ισως θα επρεπε να το εχουν βαλει πιο νωρις μεσα για να μην πεσει στο τρενακι. Μετα το 2ο πιτ στοπ ομως αστα βραστα... Τετ α κε στο γυρο εξοδου με χαμενα 14', μετριος ρυθμος παρα τα φρεσκα λαστιχα και κατι περιεργο. Στον τελευταιο γυρο με το sc εχασε 16'+ σε σχεση με τους αλλους, τι στο καλο δεν ειχε καυσιμο και πηγαινε εντελως βολτα; -
Και ο Ροσμπεργκ ειχε την ατυχια του με την καθυστερηση +1,6s στο pit stop του που του στερησε την πρωτοπορει και υπο ΚΣ θα του στερουσε και τη νικη.
Γενικα τρελος αγωνας, κλασικος Καναδας!
Περιμενω τις εξαιρετικες σας αναλυσεις για το πώς ο Vettel βρεθηκε παλι πισω απ' τον Ricciardo (η αληθεια ειναι οτι το εχασα)
Καλα για τον Button ημουν σχεδον σιγουρος οτι η καρτα με την καταταξη ειχε λαθος
Κριμα για το φιναλε, νομιζω οτι το φταιξιμο δεν ειναι αποκλειστικα του Massa.
Και σε ολο αυτο το πατιρντι οι Ferrari ανυπαρκτες
-
Μα μπορει να συγκριθει η εγκαταλειψη με το 1.6' που χαθηκε στα πιτ; Ο Ροσμπεργκ θα ειχε παρει τη νικη αν δεν ειχε προβλημα, δεδομενης της εγκαταλειψης του Λουη, αλλα οπως και να το κανουμε ειχε φυλακα αγγελο τον Περεζ και τσιμπησε 18 ποντακια, ενω ο Χαμιλτον εμεινε στο μηδεν. Αν βαλουμε και την εγκαταλειψη του Λουη στην Αυστραλια μαζευονται πολλα κουκια που χαθηκαν και ειναι κριμα...
Επισης ο Ροσμπεργκ το εκανε το τζαρτζαρισμα του στην εκκινηση ριχοντας τον ομοσταυλο του 3ο ενω για αρκετους γυρους πηρε ανασα απο το κοψιμο του σικειν πριν την ευθεια του τερματισμου. Υπο κανονικες συνθηκες ο μαυρουκος μαλλον θα τον περνουσε. Προς θεου δεν ειμαι οπαδος του Λουη, ουτε εχω περισσοτερη συμπαθεια σε καποιον απο τους δυο, απλα λεω αυτο που βλεπω. Οτι δηλαδη ο Ροσμπεργκ εχει κανει μια εξαιτερικη χρονια, ειναι ανταγωνστικοτερος απ' οτι τον περιμενα αλλα εχει και την τυχη με το μερος του μεχρι τωρα.
-
ειδα τον αγωνα,εννοειται,ολο.Οχι ομως δηλωσεις και post race.
ας παρουμε εναν ενα τους πιλοτους.
Χαμιλτον,ατυχος.Ετρεξε καλα,μπορουσε να τον περασει οταν του εδωσαν το οκ μετα που οι κριτες δεν εκαναν κατι στον Rozberg. Δεν ξεφευγε ο Γερμανος. Μετα το πιτ στοπ ηρθαν ολα………………
ΜΟυ αρεσε που εδωσε πισω την θεση στον Ροζ οταν εκοψε το Σικειν.Σημερα ο τυπος εκανε αγωνα fair play.Ροζμπεργκ,τυχερος αλλα και ζαβολιαρης.
Τυχερος γιατι δεν ειχε θεματα με το αμαξι τοσο μεγαλο σαν τον αλλο,ζαβολιαρης γιατι κοβει σικεην και δεν του λεει κανεις τιποτα.
Ενω ουσιαστικα πηρε σαφες προβαδισμα.Τον βοηθαει που ειναι Γερμανος σε πολλα πραγματα φαινεται. 22 ποντακια πανω ειναι τωρα.Οι πουστιτσες βοηθανε αλλα αν μη τι αλλο η F1 ειναι σκληρο σπορ.Στα υποψην.
Vettel…εχασε πολυ χρονο στο τελος εκει με τους αλλους…καλος αγωνας και στο τελος απεδειξε ποσο τεραστιος ειναι,μου φαινεται κοιταξε πισω;Μπορει και να κανω λαθος.
Ricciardo ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ.Μπραβο του σε ολα εκτος απο το οτι φαινεται να οδηγη το αμαξι καλυτερα απο τον αλλο,σημερα μου εβαλε τα γυαλια.Μπραβο του και παλι μπραβο του δεν το περιμενα στο τελος να τον περασει.
Ειχε δικιο ο Αλμπα που ελεγε να τον κοιταμε αυτον.για τον Μασσα στο τελος δεν ξερω τι εγινε.δεν εχω ακομα πληροφορηθει.Ελπιζω να ειναι καλα
Για τις αλλες ομαδες δεν ασχολουμαι.Δεν εχει κανενα νοημα ομαδες με φοβερη δυναμικη και πολλα χρηματα ,αλλα και ντιβες, να μας απασχολουν με την μιζερια τους.
Μπραβο σε Αλονσο και Κιμι που παιρνουν τοσα χρηματα για να οδηγουν αυτο το αμαξι και να ερχονται στις θεσεις που ερχονται.
κριμα που η Φερραρι εθαψε τον Αλονσο και το ταλεντο του.Μπραβο στον Κιμι που συμπληρωνει ενσημα και περναει φινα με τα λεφτα τους.Πιστευω οτι θα υπαρχουν και αλλα DNF στον Lewis.
Επισης πιστευω οτι η Red Bull θα ξανανικησει αγωνα.αυτα τα ολιγα μεχρι να δω το post race.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ΜΟυ αρεσε που εδωσε πισω την θεση στον Ροζ οταν εκοψε το Σικειν.Σημερα ο τυπος εκανε αγωνα fair play.
Δεν την εδωσε πισω... Ειχε ηδη σπασμενη πισω δεξια δισκοπλακα!
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
ΜΟυ αρεσε που εδωσε πισω την θεση στον Ροζ οταν εκοψε το Σικειν.Σημερα ο τυπος εκανε αγωνα fair play.
Δεν την εδωσε πισω... Ειχε ηδη σπασμενη πισω δεξια δισκοπλακα!
α ενταξει δεν γνωριζα.
Σημερα δεν εκανε λαθη ομως.
Το παλεψε οσο μπορουσε. -
Πέρα από την πλάκα, ο Μάσσα πρέπει να δέχτηκε κάμποσα πλευρικά g στην κεφάλα του...
-
Yugo, αλίμονο, εννοείται ότι ο 'περισσότερο άτυχος' είναι ο Hamilton, κυρίως λόγω Αυστραλίας. Σίγουρα και στον Καναδά ήταν άτυχος. Απλώς όπως και ο ίδιος είχε θεματάκια με pit stop σε προηγούμενο αγώνα, έτσι είχε και ο Rosberg, αυτό παρατήρησα. Δεν τον λες δηλαδή το Γερμανό και super κωλόφαρδο! Και μάλιστα θα του στερούσε τη νίκη του Γερμανού αυτή η διαφορά σε χρόνο και τότε ίσως θα μας φαινόταν 'κάπως'.
Πάντως αυτό με τα φρένα, πιθανότατα είναι και χαρακτηριστικότερο για τον Lewis, ότι δηλαδή το παράκανε ο ίδιος. Μήπως είχαν ήδη ζημιά απ' τη φουρκέτα που έχασε το φρενάρισμα και την πρωτοπορία που είχε κερδίσει μέσα στα pit; Μήπως η ζημιά έγινε επειδή υπερθερμάνθηκαν λόγω της στάσης στα pit; Κρίμα πάντως που κρίθηκε έτσι η μάχη.
Για το δίδυμο πάντως έχω να παρατηρήσω, ότι -ασυναίσθητα ίσως- αδικούμε τον Nico. Σε Μπαχρέιν και Ισπανία ακολουθούσε κατά πόδας τον Hamilton, ήταν οριακά ταχύτερος και επιτέθηκε (πάντα με...σύνεση) χωρίς να περάσει. Ε κι ο Hamilton σήμερα το ίδιο έκανε και μάλιστα δεν έφτασε και τόσο κοντά στο προσπέρασμα.
Εντάξει, έχασε ένα σικέιν (μπλόκαρε όμως και τον τροχό του άσχημα) πήρε την παρατήρησή του, ζαβολιά ή μη, δεν θα έκρινε αυτό τον αγώνα.
Έχω την αίσθηση πάντως ότι οι διαφορές ανάμεσα στις δύο Mercedes είναι τόσο μικρές, που το μονοθέσιο που έπεται ίσως μας φαίνεται να έχει πάντα καλύτερο ρυθμό αγώνα εξαιτίας του πλεονεκτήματος drs. Βέβαια πρέπει και να μπορείς να πιέσεις και να μπεις στη ζώνη πρώτα!
2014 - Formula 1 Grand Prix Du Canada