-
Όσο ήταν στην γειτονιά ο άνθρωπος δεν είχε βάλει το αυτοκόλλητο revo. Στην αγγελία δηλώνει τα μαμά άλογα ο πωλητής, δεν ξέρω αν φοράει revo ή όχι. Πάντως ο πρώην ιδιοκτήτης το λάτρευε το αυτοκίνητο, συνέχεια πλύσιμο-κέρωμα στο χέρι από τον ίδιο και βόλτες κυρίως ΣΚ. Ευλαβικό ζέσταμα-κρύωμα πάντα. Δεν ξέρω αν πέρασε στα χέρια κάποιου άλλου μετά. Είναι πιθανό πάντως, επειδή όπως έγραψα ο αρχικός ιδιοκτήτης δεν είναι πια ανάμεσά μας, να είχαν κατατεθεί πινακίδες από τους κληρονόμους και να αποφάσισαν να το πουλήσουν τώρα. Κατά πάσα πιθανότητα τόσο τα χιλιόμετρα όσο και η κατάσταση του αυτοκινήτου είναι αυτή που υπόσχεται η αγγελία αλλά αν το αγόραζα είναι αυτονόητο ότι θα το πήγαινα σε φαναρτζή της εμπιστοσύνης μου για το φόβο των ιουδαίων.
-
Φιλε mrclouzo σκεφτομαι να παω Καλαματα να δω το αμαξι αυτο απο κοντα...
Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ υποπτο το ολο θεμα...Πηρα τον μαντρα τηλεφωνο και μου λεει
οτι ενα χρονο το αμαξι καθοταν χωρις πινακιδες μου λεει οτι ειναι λες και βγηκε απο το κουτι του!
Πηρα τηλ την αντηπρωσοπεια της SEAT που εχει κανει τα Servise για να μου πουν αν εχει γυρισμανεα χηλιομετρα και μου
ηπαν οτι θελουν τις πινακιδες για να μου πουν γιατι ετσι δεν μπορουν να ξερουν!Εσεις θα κανατε τον κοπο να πατε να το
δειτε ? -
Καταρχήν από τις photos φαίνεται ο αριθμός πλαισίου. Εκτός αυτού μπορείς να ζητήσεις από τον μαντρά να σου πει την πινακίδα. Υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες τα χλμ να είναι πραγματικά. Όπως σου είπα τον άνθρωπο τον έβλεπα κάθε μέρα, ήταν στην γειτονιά μου. Το κινούσε ελάχιστα γιατί κυκλοφορούσε μόνιμα με μηχανή και το είχε σκεπασμένο με κουκούλα. Από την στιγμή που το αυτοκίνητο σε ενδιαφέρει πραγματικά, γνώμη μου είναι να κατέβεις και να το τσεκάρεις. 2 ώρες δρόμος είναι, αν δεν σου αρέσει ή δεν είναι όπως τα περιμένεις τα πράγματα ρίχνεις μια βουτιά στον μεσσηνιακό κόλπο και επιστρέφεις
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Καταρχήν από τις photos φαίνεται ο αριθμός πλαισίου. Εκτός αυτού μπορείς να ζητήσεις από τον μαντρά να σου πει την πινακίδα. Υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες τα χλμ να είναι πραγματικά. Όπως σου είπα τον άνθρωπο τον έβλεπα κάθε μέρα, ήταν στην γειτονιά μου. Το κινούσε ελάχιστα γιατί κυκλοφορούσε μόνιμα με μηχανή και το είχε σκεπασμένο με κουκούλα. Από την στιγμή που το αυτοκίνητο σε ενδιαφέρει πραγματικά, γνώμη μου είναι να κατέβεις και να το τσεκάρεις. 2 ώρες δρόμος είναι, αν δεν σου αρέσει ή δεν είναι όπως τα περιμένεις τα πράγματα ρίχνεις μια βουτιά στον μεσσηνιακό κόλπο και επιστρέφειςΚαλησπερα ξανα!Μιλησα με τον μαντρα μου εδω οτι στοιχεια ηθελα!Επισης μου ειπε και απο μονος του για τον θανατο,μου ειπε οτι το αμαξι ηταν παντα κουκουλομενο (δεν θελω να αναφερω πως εφυγε ο ανθρωπος) Παντως απο τι βλεπω τα δικα σου λεγομενα τεριαζουν απολυτα με του μαντρα οποτε καλο ειναι αυτο..Εγω δεν του είπα τιποτα εκεινος μου ειπε για μιχανη και τετοια...
-
Δεν μένει παρά να πας να το δεις από κοντά, μπορείς να επισκεφτείς και την αντιπροσωπεία της seat για να σου επιβεβαιώσουν τα χλμ. Φαίνεται περίπτωση και όντως είναι σαν καινούριο. Αν παίρνει λίγο παζάρι ο μαντράς και σου κόψει κανά 500ρικο θα είναι πολύ καλό deal. Δεν παίζει άλλο cupra σε παρόμοια κατάσταση και τιμή. Τελικά φοράει πρόγραμμα revo?
-
Δεν μένει παρά να πας να το δεις από κοντά, μπορείς να επισκεφτείς και την αντιπροσωπεία της seat για να σου επιβεβαιώσουν τα χλμ. Φαίνεται περίπτωση και όντως είναι σαν καινούριο. Αν παίρνει λίγο παζάρι ο μαντράς και σου κόψει κανά 500ρικο θα είναι πολύ καλό deal. Δεν παίζει άλλο cupra σε παρόμοια κατάσταση και τιμή. Τελικά φοράει πρόγραμμα revo?Οχι οχι τον ρωτησα και μου λεει οτι απλα το αυτοκολητο εχει πανω...Εχει αλλαξει 2 φορες λαδια και οχι γιατι χρειαστηκε απλα επειδη το λεει η SEAT...Εχει 1 χρονο εγγυηση ακομα!Και γω σκεφτηκα γυρω στα 9.000 να το παρω γιατι με μεταβιβάσεις και τα σχετικα στα 9.500 θα βγω παλι...
-
Η μεταβίβαση είναι γύρω στα 150 ευρώ. Άντε να αλλάξεις και τα λάδια, να κάνεις και έναν βιολογικό καθαρισμό, ένα κέρωμα, πάνω από 300 ευρώ δε νομίζω να πάνε όλα.
-
Η μεταβίβαση είναι γύρω στα 150 ευρώ. Άντε να αλλάξεις και τα λάδια, να κάνεις και έναν βιολογικό καθαρισμό, ένα κέρωμα, πάνω από 300 ευρώ δε νομίζω να πάνε όλα.Και η ασφαλεια μαζι ομως ? Παμε στο 500αρικο Νταξει αυτο ειναι το λιγοτερο..
Ας πανε τα πραγματα καλα και ήμαστε ενταξει...Η γνωμη σου ειναι οτι το αμαξι αυτο πρεπει να μπαίνει σε γκαραζ?
Γιατι ηδη εχω αρχίσει το ψαξιμο... -
Ο χρήστης ThanosPagrati έγραψε:
Η μεταβίβαση είναι γύρω στα 150 ευρώ. Άντε να αλλάξεις και τα λάδια, να κάνεις και έναν βιολογικό καθαρισμό, ένα κέρωμα, πάνω από 300 ευρώ δε νομίζω να πάνε όλα.
Και η ασφαλεια μαζι ομως ? Παμε στο 500αρικο Νταξει αυτο ειναι το λιγοτερο..
Ας πανε τα πραγματα καλα και ήμαστε ενταξει...Η γνωμη σου ειναι οτι το αμαξι αυτο πρεπει να μπαίνει σε γκαραζ?
Γιατι ηδη εχω αρχίσει το ψαξιμο...Εχεις χρηματα για γκαραζ και σε νοιαζει το εξτρα 500αρικο ?
Παρε μια κουκουλα να το σκεπαζεις και ασ'το εξω..
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Γιατι ηδη εχω αρχίσει το ψαξιμο...Εχεις χρηματα για γκαραζ και σε νοιαζει το εξτρα 500αρικο ?
Πρωτον ποιος ειπε οτι ειμαι λεφτας και οτι εχω χρηματα πολλα?
2ον ποιος ειπε οτι νοιάστηκε για το 500ρικο?
και 3ον αν το αφηνω εξω το αμαξι εδω που μενω θα καταστραφει φιλε..Στενα πολυ!
Ασε που κανω και 10 κυκλους μεχρι να παρκαρω...Φοβαμαι πως θα μου το χτυπήσουν... -
Ο χρήστης ThanosPagrati έγραψε:
Ασε που κανω και 10 κυκλους μεχρι να παρκαρω...Φοβαμαι πως θα μου το χτυπήσουν...Αν μενεις παγκρατι καλα ειναι δεν ειναι και κυψελλη.
Ποσο εχει να νοικιασεις γκαραζ ? 100-120€ τον μηνα ? Δεν ειναι πολλα ?
Θα σου κανουν πιο πολυ ζημια εξω απο τα 1200-1400 που θα πληρωνεις τον χρονο ?
Ασε που ορισμενα γκαραζ ειναι τοσο στριμωγμενα που δεν ειναι βεβαιο οτι δεν θα στο χτυπησουν και εκει. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Ασε που κανω και 10 κυκλους μεχρι να παρκαρω...Φοβαμαι πως θα μου το χτυπήσουν...Αν μενεις παγκρατι καλα ειναι δεν ειναι και κυψελλη.
Ποσο εχει να νοικιασεις γκαραζ ? 100-120€ τον μηνα ? Δεν ειναι πολλα ?
Θα σου κανουν πιο πολυ ζημια εξω απο τα 1200-1400 που θα πληρωνεις τον χρονο ?
Ασε που ορισμενα γκαραζ ειναι τοσο στριμωγμενα που δεν ειναι βεβαιο οτι δεν θα στο χτυπησουν και εκει.Πολλα λες..Με 50-60 ευρο παιζουν στην γειτονια μου..Αμα ηταν οσο λες δεν πρόκειται να τα έδινα!
Το αμαξι εξω καλως η κακος καταστρεφετε με τον καιρο..Καποια ηληθια γκομενα θα στο φαει οταν παει να ξεπαρκαρει
η θα της φύγει η οπισθεν στην κατιφορα και θα στην καρφωσει...Γενικα θα το τρωει το χωμα,η βροχη ο ηλιος..Ολα αυτα ειναι κατα για ενα αμαξι!Γνωμη μου παντα... -
Αν ειναι μονο τοσα και βρεις κοντα σου, οχι να περπατας 10 στενα, μια χαρα.
-
Αν παίζουν γκαράζ στην περιοχή σου με 50-60 ευρώ το μήνα μην το σκέφτεσαι.
-
Ρε φίλε άσε το αμάξι και βρες κάτι πιο οικονομικό. Θες να πάρεις κάτι γρήγορο και σκέφτεσαι τα +500 ευρώ και τα 50 - 60 το μήνα? Θα στερέψεις πολύ γρήγορα απο λεφτά και θα γίνουν 2 τεινά: Ή θα αναγκαστασεις να το σκοτώσεις ή θα το κλείσεις κάτω απο μια κουκουλα με τις πινακίδες στο υπουργείο. Εδώ λάστιχα για την συγκεκριμένη διάσταση αν χρειαστεί να αλλάξεις θα μπεις χοντρά μέσα και αυτόθα γίνει σύντομα με τοσα άλογα και με το τρόπο που θα του φερθεις.
-
Να τα λέμε αυτά
-
Επειδή είχα την κουβέντα του CUPRA σήμερα με ένα φίλο μου, πως γίνεται και αυτό το αυτοκίνητο δεν έχει φύγει ακόμη, και μάλιστα σε αυτή την τιμή;!; (υπενθυμίζω ότι συζητούσατε αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4853222/)
Εκτός και αν παίζει κάτι, μου φαίνεται απίστευτα χώμα η τιμή. Τόσο, που αν και είμαι ok από θέμα αυτοκινήτου, το βλέπω και διαολίζομαι λίγο.
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Επειδή είχα την κουβέντα του CUPRA σήμερα με ένα φίλο μου, πως γίνεται και αυτό το αυτοκίνητο δεν έχει φύγει ακόμη, και μάλιστα σε αυτή την τιμή;!; (υπενθυμίζω ότι συζητούσατε αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4853222/)Εκτός και αν παίζει κάτι, μου φαίνεται απίστευτα χώμα η τιμή. Τόσο, που αν και είμαι ok από θέμα αυτοκινήτου, το βλέπω και διαολίζομαι λίγο.
Λοιπόν....
Μεγάλα θέματα με τα μοτέρ των CUPRA όπως και των POLO GTI με τα 180.
Με λίγα λόγια, ΜΑΚΡΥΑ εκτός αν είσαι τυχερός και βρεις το 10% των μοτέρ χωρίς θέματα. -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Επειδή είχα την κουβέντα του CUPRA σήμερα με ένα φίλο μου, πως γίνεται και αυτό το αυτοκίνητο δεν έχει φύγει ακόμη, και μάλιστα σε αυτή την τιμή;!; (υπενθυμίζω ότι συζητούσατε αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4853222/)Εκτός και αν παίζει κάτι, μου φαίνεται απίστευτα χώμα η τιμή. Τόσο, που αν και είμαι ok από θέμα αυτοκινήτου, το βλέπω και διαολίζομαι λίγο.
Αυτό δεν αποφάσισε να αγοράσει αυτός που άνοιξε το θέμα;
-
Εεε, κοιτούσα τις αγγελίες λόγω του ενδιαφέροντος του φίλου μου (αν και είναι από αυτούς που κοιτάνε από μτχ CUPRA έως καινούριο ASTRA diesel, άρα...), και έπεσα πάνω σε αυτό, το οποίο φαίνεται ακόμη διαθέσιμο. Και με ξεπερνάει το ότι είναι ακόμη απούλητο σε αυτή την τιμή, και αναρωτιέμαι αν ο υποψήφιος αγοραστής διαπίστωσε τελικά κάτι 'ύποπτο'.
Ως προς την αξιοπιστία των TSI 180/DSG, με έχουν ήδη αποθαρρύνει δύο μηχανικοί της SEAT (όταν έψαχνα αμάξι), αλλά από την άλλη υποθέτω ότι το σκίσιμο που τρώνε αυτά τα αυτοκίνητα δεν έχει προηγούμενο, άρα... For the record, που λένε, είναι 2-3 που βλέπω μόνιμα να μπαινοβγαίνουν στο εξουσιοδοτημένο της SEAT δίπλα από το σπίτι μου.
Δε μπορώ όμως να μην εντυπωσιαστώ από το ότι με 9500 ευρώ παίρνεις αυτοκίνητο αξίας 22500, με 5000 χλμ. Και είναι ακόμη απούλητο, ενώ μοσχοπουλιούνται άλλα κι άλλα, με αμφιλεγόμενη επίσης αξιοπιστία. Αυτάααα....
ΑΓΟΡΑ Opel Opc vs CUPRA