Απο χθες νεος κάτοχος του gl+ 4x2 .
Εντυπώσεις εξωτερικο:
Του παει πολυ το amethyst gray στο φως βαθύ βισσινο γκρι χωρις φως προς μαυρο. Δεν ειναι κραυγαλέο αλλα δεν κόβει και τις γραμμές του αμαξιου. Η ζαντουλα η διχρωμη αλουμινίου με μαυρο ειναι πολυ καλη και δίνει νεανικό στυλ , οπως και τα φιλέτα αλουμινίου περιμετρικά χαμηλα.
Γενικά δείχνει ογκώδες χωρις όμως να ξεφεύγει με φλύαρη σχεδίαση.
Εσωτερικό:
ωραίο ευχάριστο το μαυρο χρωμα ειναι φυσικα συνηθισμένο αλλα λόγω των μεγάλων γυαλινων επιφανειών δείχνει φωτεινό. Σφικτη μαζεμένη σχεδίαση χωρις πολλα κουμπιά πολυ εύχρηστα και εύκολα στην εξοικείωση τα πλήκτρα. Δεν το εχω δει ακόμα βράδυ με αναμμένα φώτα να δω το ωραίο περιβάλλον που υπόσχονται οι φωτος που εχω δει.
Γενικά η εμφανιση του ταμπλο και η επένδυση του σαλονιού μου βγάζουν ένα κυμπαρικο στυλ. Υποβραχιόνιο πολυ καλο ρυθμιζόμενο μπρος πισω ειναι δύσκολο να μην σε βολέψει!
Κάθισμα ωραίο με καλη πλευρική στήριξη και πολυ καλο προσκέφαλο στην θεση που πρεπει.
Εύκολα βρίσκεις την θεση σου.
Οθονη πληροφοριών απλη οχι κατι το ιδιαίτερο , δεν έψαξα ακόμα να βρω πως βλέπεις την πίεση ελαστικών.
Bluetooth γρήγορα κουμπώσε στο smartphone, διάβαζα για δυσκολία και πολύπλοκη διαδικασια , δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Τηλεφωνική ομιλία άψογη ακούς σε ακούν καμπάνα!
Τα ηχεια διαχέουν μια χαρα την μουσική , δεν ειχα καποια ένσταση αλλα νωρίς ακόμα.
Χώρος αποσκευών απο τα δυνατά του σημεία σε σχήμα εργονομία ποιοτητα κατασκευής , ο διπλός πάτος ήδη πήρε φαρμακείο, τρίγωνο πυροσβεστήρα, ομπρέλα , γιλέκο φωσφοριζε, και τα έκρυψε μια χαρα, πολυ πρακτικός.
Μηχανικά:
Κιβώτιο βουτηρατο, πολυ εύκολο το κούμπωμα.
Τιμόνι δεν εχω ακόμα γνώμη αλλα βρίσκεις εύκολα το σημειο της ευθείας.
Το αμάξι δείχνει πολυ φιλικό και ευκολοδηγητο και κόβει αρκετα το τιμόνι.
Το πηγα ως τωρα μέχρι 2.000 στρ και ίσως λίγο λιγότερες οπου εισαι στα 110 χλμ περίπου. Μέχρι σχολαρι που πηγα και ήρθα με αυτα τα χλμ με την μεγάλη συνεχόμενη ανηφόρα της καρδίας για τους γνωρίζοντες και έγραψα ενα μεγαλοπρεπές **4.1 μέση καταναλωση ! **. Τρομερο νούμερο! Πολυ εύκολα νομιζω θα ειμαι κατω απο 5 λτ! Με 100 στην ευθεία με 6η γράφεις 3.3λτ!