-
εαν μετα απο μια σειρα μετρησεων ανα μηνα εστω δεν βλεπεις να χανουν αερα τοτε δεν εχεις θεμα και ανησυχια. Εαν βεβαια το κοπανησεις π.χ. ασκημα τοτε ξαναπας... για ελεγχο, εαν αλλαξεις λαστιχα τα παρακολουθεις παλι απο την αρχη... Στη Μ.Ανατολη με τις ζεστες δεν βλεπεις κλαταρισματα και ας βαζουν πανω απο 35 ετσι σε ολα τα οχηματα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
όντως δεν είναι πυρηνική φυσική, ούτε χρειάζεται να ελέγχεις τα λάστιχα μια φορά την εβδομάδα, έλεος ... μια φορά το μήνα σε βουλκανιζατερ που διαθέτουν καλιμπραρισμένα μηχανήματα και εντ οφ στόριAλλιμονο αν δεν πας μια φορα το μηνα μην σου πω δυο σε καλιμπραρισμένο μηχανημα πως κυκλοφορεις στο δρομο?
Να ρωτησω , ζητας τα τελευταια πιστοποιητικά οτι το καλιμπραρισμενο μηχανημα καλιμπραριστηκε μέσα στο χρονικο διαστημα που οριζει ο κατασκευαστης από πιστοποιημένο για αυτη την δουλεια μηχανημα , ή πας όπου λαχει γιατι ειναι καλο παιδι και εχει καθαρο μαγαζι?
Δεν ξερω απλα ερωτηματα θετω....
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Συγνώμη αλλά αισθητήρα πίεσης ελαστικών υπάρχουν αμάξια που έχουν απο το 2001 κι όχι ακριβά το αντιθετο μαλιστα ακόμα και φθηνά. Κι αυτό το Sx4 το εισηγαγε για να καταλαβω
Και σιγά την ευκολία κιόλας. Λίγο να καταλαβαίνεις το αμάξι σου καταλαβαίνεις αν έχει πέσει η πίεση χωρίς να το ελέγξεις σε μηχάνημααμα δεν πας σε πιστοποιημενο βουλκιζατερ με καλιμπραρισμενο μηχανημα καλυτερα να παραδώσεις πινακιδες!!!
-
Εδώ σφίγγει την τάπα της βαλβίδας με ροποκλειδο, τι να λέμε.
Πέρα από την πλάκα, δεν έχει τόσο άδικο σε αυτό. Με τα κοπανηματα και την γενικότερη κακομεταχείριση που τρώνε οι μετρητές, λογικο είναι να χάνουν. Εγώ έχω πάρει μετρητή και χρησιμοποιώ αυτόν.
-
Εγώ πάντως δεν είπα ότι έχει άδικο. Κι εγώ δικό μου μετρητή έχω γιατί στο βενζινάδικο κοντά στο σπίτι διαπίστωσα μια διαφορά +4 Psi από το πραγματικό. Κι εννοείται ότι αν θες να κάνεις σωστή δουλειά θες καλιμπραρισμένο μηχανημα. Εγώ στο πότε πηγαίνεις σταθηκα. Δηλαδη οκ δε θα περιμενα εναν αισθητηρα ο οποίος μπορει να αστοχεί κιολας καποια στιγμη να μου πει ποτε να πάω να δω τον αερα
-
προβληματάκια...
1.
σπαστικό τρίξιμο στο μισάνοιχτο παράθυρο του οδηγού.
Έβαλαν σπρει στο μοτοράκι του παραθύρου. οκ! τώρα.
2.
Θόρυβος στο ρελαντί με λειτουργία κλίμα. Φυσιολογικό μου είπαν. Ε ναι, μην το παρακάνουμε κιόλας...
Με v-power νομίζω ειναι πιο απαλός ο θόρυβος ή μπορεί να είναι ιδέα μου.
3.
Ιδανική φωλιά για γατάκια!
Προσοχή στους ιδιοκτήτες να ρίχνουν καμιά ματιά.
Είναι το σημείο τέρμα κάτω από τον κινητήτρα όπου έχει ηχομονωτικό υλικό. Αφράτο και ζεστό.
Το βρήκα κάπως έτσι.
Λύση δεν ξέρω αν υπάρχει... -
φίλε dolomites
Το 1ο το'χα προσεξει κι εγώ στην αρχή με μισάνοιχτο μετά από λίγα δεύτερα σταμάταγε και δε του δωσα σημασια. Τωρα τελευταία δεν το έχω προσέξει, τι σπρέι σου βάλανε? Το 2ο δεν το χω προσέξει γιατί δε χρησιμοποιώ κλίμα συνήθως. Αλλά αφού σου είπαν φυσιολογικό οκ. Το 3ο για εξήγησε το αν μπορείς, δλδ έχει το χώρο εκεί που λες, πάνε χώνονται και σκαλίζουν το υλικό? Τι σου ειπαν γιαυτο στη σουζούκι? -
Γατάκια είναι ή τίποτα καταραμένα και δεν θ αφήσουν τίποτα; Πρέπει να προβληματίζεσαι γι αυτό.
-
Οι γάτες προστατεύουν τα αμάξια από ποντίκια που κάνουν μεγάλες ζημιές.
-
Καλοκαίρι και οι γατες ψαχνουν κρυψωνα;Σιγουρα;
Sent from outer space ★☆★
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Προσοχή στους ιδιοκτήτες να ρίχνουν καμιά ματιά.
Είναι το σημείο τέρμα κάτω από τον κινητήτρα όπου έχει ηχομονωτικό υλικό. Αφράτο και ζεστό.
Το βρήκα κάπως έτσι.
Λύση δεν ξέρω αν υπάρχει...Απαράδεκτη ατέλεια για καινούριο μοντέλο.
-
Χμμμμ. Μια ποδιά εφόσον είναι 4x4 και το χουν και για εκτος δρόμου χάθηκε να βάλουν?
-
Ποντίκια πιστευω είναι....
-
Χμμμμ. Μια ποδιά εφόσον είναι 4x4 και το χουν και για εκτος δρόμου χάθηκε να βάλουν?Εγώ πάντως μόλις είδα την φωτό αμέσως το μυαλό μου πήγε στο Magyar Swift που είχα το 1997...με τις πολλές ατέλειες που είχε λόγω Magyar.
Πίστευα ότι μετά από τόσα χρόνια, τέτοιες αστείες ατέλειες δεν θα υπήρχαν στα καινούρια τους μοντέλα.
Και δεν ξέρω αν μπορούν να αντιμετωπιστούν. -
Χμμμμ. Μια ποδιά εφόσον είναι 4x4 και το χουν και για εκτος δρόμου χάθηκε να βάλουν?Θα ανέβαζε την τιμή του 1000, 2000, μπορεί και 3000€ πάνω και θα έχανε το πλεονέκτημα ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
φίλε dolomites
Το 1ο το'χα προσεξει κι εγώ στην αρχή με μισάνοιχτο μετά από λίγα δεύτερα σταμάταγε και δε του δωσα σημασια. Τωρα τελευταία δεν το έχω προσέξει, τι σπρέι σου βάλανε? Το 2ο δεν το χω προσέξει γιατί δε χρησιμοποιώ κλίμα συνήθως. Αλλά αφού σου είπαν φυσιολογικό οκ. Το 3ο για εξήγησε το αν μπορείς, δλδ έχει το χώρο εκεί που λες, πάνε χώνονται και σκαλίζουν το υλικό? Τι σου ειπαν γιαυτο στη σουζούκι?Δεν ρώτησα τι σπρέι αλλά έβγαλε όλο το κάλυμμα της πόρτας για να το κάνει.
Ολίγον σοκαριστικό όταν το είδα αλλά ησύχασα με την ευκολία και άνεση που το έκανε.Καταρχήν δυστυχώς έχω το απλό s-cross και όχι το 4χ4.
Οπότε το δικό σου ίσως να διαφέρει από κάτω.Αν ανοίξεις το καπό και κοιτάξεις δίπλα από το δείκτη λαδιού βλέπεις μέχρι τέρμα κάτω.
Εκεί έχουν μια στρώση από αυτό το υλικό.
Σε εμένα υπάρχει μια μικρή πρόσβαση όπως βλέπεις στην 1η φωτογραφία.
Στην γειτονιά που το παρκάρω γίνεται η χαρά του ταΐσματος της γάτας οπότε δεν νομίζω να ήταν ποντίκι.Αλήθεια για μη-4κινητο είναι χάλια όπως βλέπετε την φωτογραφία;
-
To 4x4 που εχω εχει ποδια σε ολο το σασι εκτος απο το πισω διαφορικο και την εξατμιση φυσικα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλοκαίρι και οι γατες ψαχνουν κρυψωνα;Σιγουρα;Sent from outer space ★☆★
Ως κατοχος 2 γατων, ζωη να εχουν, εχω να πως τα εξης.
Οι γατες ειναι περιεργα πλασματα με απροβλεπτη συμπεριφορα! η μια δικη μου θελει να χωνεται κατω απο καλύματα και σκεπάσματα ακομα και τον Ιούλιο. Οπότε δεν ισχυει ότι επειδη ειναι καλοκαιρι οι γατες δεν χωνονται. Στις γατες αρεσει η απομονωση και το σκοταδι. Η φωτογραφία και το ξεσκισμα που δειχνει ο φιλος μοιαζει όντως απο γατες.
Φυσικα είναι απαραδεκτο να υπάρχουν τετοια κενα απο κατω. Λογικα θα λυνεται με καποια undercover body αλλά που να τα βρεις. Λίγο που είδε στο νετ δεν βρηκα κατι για το εν λογω αμαξι. Αν καποιος φιλος βρει κατι σε προστατευτικες ποδιες ας ποσταρει κατι.
-
Η γάτα μπορεί να έπιασε την μόνωση και να την τράβηξε για να παίξει.
Κάνουν τέτοιες μικροζημιές αλλά προστατεύουν από τα ποντίκια.Αν σου κάνουν ζημιά ποντίκια (καταστρέψουν τα ηλεκτρικά, κάνουν φωλιά μέσα στο καλοριφέρ κλπ), μπορεί να το πετάξεις το αμάξι.
Αυτό είναι καινούριο και θα δώσεις 2-3 χιλιάρικα και θα το φτιάξεις. -
Προς τυχόν υποψηφιους αγοραστες σχετικα με την καταναλωση μετα από 4600χλμ η μεση καταναλωση εχει διαμορφωθει στα** 4,7 λτ/100km, κινηση ~ 70% εκτος, 30% εντος.** Αν κινηστε καθαρα σε αστικο κυκλο αθηνας θεσσαλονικης η καταναλωση την υπολογίζω στα** 6 λτ/100km**.
Σχετικά με τα τριξιματα στο παραθυρο που εχει παραπονεθεί φιλος, τα επιβεβαιώνω και εγω, υπαρχει ενα τριξιμο στο παραθυρο κυριως οταν ειναι μισανοικτο αλλά και όταν είναι κλειστο , πιο αραιο τοτε. Θα επισκεφτώ την αντιπροσωπεία στην πρωτη ευκαιρια.
SUZUKI SX4 SCROSS