-
Το ποιος ειναι αξιοπιστος και ποιος οχι, Δοξα το Θεο το βλεπουμε καθε μερα στις καροτσες των φορτηγων οδικης βοηθειας.
Μετα απο 25 χρονια διπλωματος και καπου 800,000 χλμ, ευτυχως, μεγαλωσα και εμαθα.
Την αγαπη σας.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Το ποιος ειναι αξιοπιστος και ποιος οχι, Δοξα το Θεο το βλεπουμε καθε μερα στις καροτσες των φορτηγων οδικης βοηθειας.Μετα απο 25 χρονια διπλωματος και καπου 800,000 χλμ, ευτυχως, μεγαλωσα και εμαθα.
Την αγαπη σας.
Αδερφέ Ιάπωνα, σε ένα βαθμο ισχύει ότι οι καροτσες είναι γεμάτες γερμανικά κ όχι σχιστοματικα. Όμως, αυτό παλιά ήταν νόμος, ενώ εδώ κ πολλά χρόνια αυτο νομίζω πως εξασθενεί...Σε κάθε περίπτωση καλημέρα να χουμε, πάω να πάρω το γαλλικό μου από το συνεργείο!
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Παιδιά τα πάντα μπορεί να συμβούν και στις καλύτερες οικογένειες. Σημασία έχει πάνω από όλα πως χειρίζεται ο οδηγός το κάθε αυτοκίνητο. Κάθε φορά που μπαίνω σε λασπουριά το πρώτο που κάνω μόλις μπορέσω είναι να το πλένω με πλυστικό. Σε ντάστερ της εταιρείας έχουν κολλήσει δυο φορές οι ντίζες από την ξεραμένη λάσπη που είχε μαζέψει. Όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ το 2014 έτυχε να διαβάσω για φίλο που είχε πρόβλημα με το ντίζελ όχημα του γιατί κοντά στις 5500 στροφές τον κρέμαγε ο κινητήρας. Απίστευτα πράγματα... Πάντα βέβαια από κάποια αστοχία υλικού (ειδικά τώρα που πολλά τα φτιάχνουν με οικολογικές προδιαγραφές... )μπορεί να ακούσουμε να συμβαίνουν απίστευτες παπαριές. Ο άλλος σου λέει στα 20000 χλμ χρειάστηκε να αλλάξει τακάκια. Ακόμη και σε ρυθμούς πίστας ή φρεναρίσματα φορτωμένου τριαξονικού με 25 τόνους να έκανε... πάλι δεν είναι δικαιολογία να του συμβεί. Καλημέρες και περαστικά στους παθόντες. Αργα ή γρήγορα όλοι παίρνουν τη σειρά τους και για αυτό μην ενοχλείστε.
-
Πριν 10 χρόνια πήρα Opel γιατί το προτίμησα έναντι του Huyndai, πιστεύοντας ότι τα 'γερμανικά' είναι καλύτερα.
Γεμάτο τριγμούς εξ αρχής. Από το πρώτο τρίμηνο άλλαξα εγκέφαλο και 2 φορές κομπρεσσορα A/C στα 4 και 5 χρόνια αντίστοιχα, εννοείται εΚτός εγγύησης. Μετά, χίλιες δυο ψιλομ@λ@κι0ύλες...Το πούλησα με μόλις 90.000χλμ και είχαν χαλάσει το ηλεκτρικό κλείδωμα της τάπας τεποζίτου, η εξάτμιση κουδούνιζε σαν τα κουδουνάκια του Ρούντολφ σε κάθε λακουβίτσα, αλλαγή τιμονιού γιατί πατούσα κόρνα και ανέβαινε η ένταση του ραδιοφώνου (...) ευτυχώς εντός 3ετίας, σπασμένο αριστερό μπαράκι ζυγαριάς, και τσιμούχα ψυγείου λαδιού που έχανε και άλλα πολλά, μικρά μεν αλλά που σου χαλάνε την μέρα...
Με έχει πάρει 2 φορές η οδική, μία γιατί μπλόκαρε ο κομπρέσσορας και μία γιατί η μπαταρία με άφησε χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση. Οι οδηγοί της μεταφορικής μου λέγαν 'Να 'ναι καλά τα Opel και τα Audi και έχουμε δουλειά'.Όταν πήρα εγώ το Astra πήρε ένας συνάδελφος το i30. Έχοντας κάνει τα 2πλάσια χιλιόμετρα από μένα μου λέει δεν του έβγαλε το παραμικρό.
Είπα να πάω σε Suzuki, γιαπωνέζικο γαρ... Με κούρασαν οι βλακείες του γερμανικού...
Τώρα διαβάζω και αυτά...'σκ@τ@'... ακούω και κάτι τριγμούς, δεν κουμπώνει καλά και το panel της πόρτας...Μου έκανε και κάτι κόλπα, στην αρχή το κιβώτιο...ωραία λέω....Αποφασίστε ρε παιδιά... Πείτε μου ένα αυτοκίνητο 'σκυλί' και θα πάω να το πάρω...
-
Μα Όπελ εκείνης της εποχής κ συ;;
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Είπα να πάω σε Suzuki, γιαπωνέζικο γαρ... Με κούρασαν οι βλακείες του γερμανικού...
Αποφασίστε ρε παιδιά... Πείτε μου ένα αυτοκίνητο 'σκυλί' και θα πάω να το πάρω...
nissan l200 pick up Αρκεί να μην έχει πάνω από 300000 χλμ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τελικα Tkin73 σε εχει σκισει το υπερατου,μετα το μπεκ και την αντλια υψηληςσε 2 χρονια σε αυτο το τοπικ θα διαβαζουμε τροπους αυξησης των επιδοσεων, μειωσεις κοπανηματων, τριγμων, ηχομονώσεων και ενα σωρο αλλα... Γενικά θα διαβάζουμε για το ποσο μπουρδελάκι βγηκε (και αυτη η γενια SX4). Δεν με πιστευετε? Καλα κάνετε. Σε 2-3 χρόνια εδώ θα μαστε να το ξαναδούμε το τοπικο...
Πραγματικα αυτα τα τόσο περίεργα προβλήματα τα αντιμετωπίζεις μονο σε τόσο χαμηλού κύρους μάρκες σαν την suzuki!
Δεν τα διαβάζεις ποτε σε τοπικ ευρωπαϊκών αμαξιων ! Πραγματικα σπανίζουν! Μας άνοιξες τα ματια! Απορώ πως δεν εχουν κλειςει ακομα αυτές οι τυποτενιες μάρκες!Ρε τον παλιοcorsair τι εγραφε το '14.
Φυσικα και δε χαιρομαι με αυτα που τραβας και φυσικα επιβεβαιωνομαι για πολλοστη φορα οτι δεν υπαρχουν χωρες στην αξιοπιστια πια αλλα ησουν κι εσυ λιγο προκλητικος στις δηλωσεις σου απο τη πρωτη μερα. Περαστικα (ειλικρινα ) και να ξεμπλεξεις με το παπαρα τον αντιπροσωπο.
None εχεις καλο 'ξαχτηρι' σε παραδεχομαι...
το θεμα με εμενα ειναι οτι δεν ειμαι φαν μποι καμιας μαρκας! λεω τα πραγματα οπως εχουν...υπαρχει κοσμος εδω που τρωι την παπαρα απο το υπερατου του και καταπινει το χαπατο για να μην βγει ο καθε Νονος που περιμενει στην γωνια για κραξιμο...
Εγω δεν ανοικω σε αυτη την κατηγορια οπως βλεπεις... -
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Η ζημια ποσο ειναι ρε παιδια; 2 ντιζες;
Ποσο εχουν; 30 ευρω; Τα εργατικα ποσο ειναι;Αν το κοστος ειναι μικρο, μεγαλη γυφτια απο τον παπαβραμιδη.Αυτα απο μενα.Ευχομαι να βρεις το δικιο σου Tkin....ευτυχως η ζημια ειναι οι ντιζες.
συμφωνα με τον εξουσιοδοτημενο συνεργειο το κοστος ειναι 170 ευρω. Το θέμα μου δεν ειναι μονο το κοστος, που φυσικα ειναι δεν ειμαι απο αυτους που πετανε 170 ευρω, αλλα η αντιμετωπιση και η παρανομη ενεργεια που κανουν.
-
Κοινοποίηση στο ΣΕΑΑ και στον Συνήγορο έχεις κάνει ? Αν όχι, κάντο τώρα. Μην σου πω να πας και στην ΓΓΚ, για να μην χάνεις χρόνο...
-
Θεωρείτε οτι αν δώσω εντολή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση των ντιζών, για να μην καθυστερω, αυτό θα είναι επιχειρημα σε βαρος μου ότι αποδέχομαι οτι την επισκευή να την πληρώσω εγώ ή είναι ασχετα μεταξύ τους?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Θεωρείτε οτι αν δώσω εντολή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση των ντιζών, για να μην καθυστερω, αυτό θα είναι επιχειρημα σε βαρος μου ότι αποδέχομαι οτι την επισκευή να την πληρώσω εγώ ή είναι ασχετα μεταξύ τους?Από προσωπική πείρα,μην το κάνεις. Ακριβώς ίδιο στορι στο sx4 του πατέρα μου.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Κοινοποίηση στο ΣΕΑΑ και στον Συνήγορο έχεις κάνει ? Αν όχι, κάντο τώρα. Μην σου πω να πας και στην ΓΓΚ, για να μην χάνεις χρόνο...+1
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Θεωρείτε οτι αν δώσω εντολή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση των ντιζών, για να μην καθυστερω, αυτό θα είναι επιχειρημα σε βαρος μου ότι αποδέχομαι οτι την επισκευή να την πληρώσω εγώ ή είναι ασχετα μεταξύ τους?
Από προσωπική πείρα,μην το κάνεις. Ακριβώς ίδιο στορι στο sx4 του πατέρα μου.
Δλδ προχώρησε στην επισκευη και μετά του είπαν αφου έδωσες εντολή πλήρωσε τα?
Στην εγγύηση που έχουμε περιλαμβάνεται αμάξι αντικατάστασης? γιατι και σε αυτό παρακαλάω και να δουμε , δεν έχουμε ελευθερο , αργοτερα θα ξερουμε κλπ...με εχουν τρελάνει στην εξυπηρέτηση!!!!
-
Κοινοποίηση στο ΣΕΑΑ και στον Συνήγορο έχεις κάνει ? Αν όχι, κάντο τώρα. Μην σου πω να πας και στην ΓΓΚ, για να μην χάνεις χρόνο...να κανω την καταγγελία συμφωνω. Αλλα ακόμα περιμένω γραπτή την απαντηση τους οτι δεν αναλαμβάνουν. Τι θα γράψω ? αοριστολογίες?
Μίλησα με την suzuki στην αθηνα τους κοινοποίησα το email που έστειλα στον Σφακιανάκη ( μου είπαν στείλτο σε εμάς αυτός είναι ο εισαγωγέας!!) θα το προωθήσει στο τεχνικό τμήμα και περιμένω ...μαλλον γραπτή απάντηση.
Ζήτησα επίσημη ενημέρωση από Παπαβραμιδη για το αν παραγγείλω να επισκευαστεί σημαίνει οτι αποδέχομαι κιόλας το κόστος ( η γραμματεία του σερβις μου είπε οχι ασχετο το ένα από το άλλο) δεν με επεισε ζήτησα να μου το πει ο Παπαβραμίδης ...ακόμα με παίρνει!!!....'εξυπηρετεί' άλλον πελάτη...edit: τελικά με πηρε ο Παπαβραμιδης τα φορτώνει όλα στον Σφακιανάκη λεει αυτός αποφασίζει, αυτός το έκοψε, αυτός θα σου απαντησει γραπτά. Σε σχολιο για το οτι αυτο που κάνουν δεν είναι σύνομο μου είπε πες τα στο Σφακιανάκη και στείλε στον Σφακιανάκη τον νόμο να τον διαβάσει!!!!εμεις τον γνωρίζουμε!!!
Για αμαξι αντικατάστασης θα δουμε , να επιστρεψει , αμα επιστρεψει , δεν μπορει ο παπαβραμιδης να εχει 200 αμαξια για τον καθενα και παει λεγοντας.... -
Η μέθοδος των καθυστερήσεων που δείχνει να 'παίζεται' από τους έμπορους δείχνει 2 πράγματα. Πρώτον ότι γνωρίζουν και οι ίδιοι πως οι απαντήσεις που σου δίνουν προφορικά έχουν κενά, μπάζουν... και δευτερον συνήθως οι 9 στους 10 παραπονούμενους πελάτες επειδή τους πιέζει ο χρόνος καταπίνουν την πίκρα τους πληρώνουν τη ζημιά και φεύγουν.
-
Σχετικα με την γραπτή απάντηση που περιμενω από τον Παπαβραμιδη αρχικα για την τοποθέτηση της ασφαλιστικής ότι πηγα σε μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο συνεπως χανεις την εγγυηση , ο Παπαβρ. μου απαντησε** ότι δεν μπορει να μου κοινοποιηθεί γιατι ειναι εσωτερικό έγγραφο!!!**
Λες και δεν μπορούν να συντάξουν μια επιστολη με την σφραγίδα τους απο κάτω που να συνάδει με την αποφαση της ασφαλιστικής!!!Απλά ξέρουν ότι αμα το γράψουν θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τους, ήση τους είπα ότι περιμένω την τυχόν γραπτή αρνητικη απαντηση για να κινηθώ στον Συνήγορο, προσπαθούν να το πάρει πάνω της η suzuki κεντρικα
-
Απορώ γιατί για δυο κολοντίζες να ξεφτυλίζονται έτσι απλά... Εδώ σε εμένα μου άλλαξαν προληπτικά το σύστημα πολυμέσων για μια απλή δυσλειτουργία και επειδή δεν έβγαινε πια στην έκδοση 3.0.7 με λογισμικό windows, μου έβαλαν το νεώτερο με την 7.0.5. android, μου άλλαξαν προληπτικά ελατήρια, βάση μηχανής και όλα αυτά δίχως να το απαιτήσω. Αναφέρομαι στον Σφακιανάκη . Εκτός και αν άλλος είναι ο Σφακιανάκης που αναφέρεσαι φίλε μου.
-
Η εγγύηση είναι συμβόλαιο, άρα δεν μπορούν προφορικά να αρνηθούν να πράξουν τα προβλεπόμενα στο συμβόλαιο, η άρνηση εξυπηρέτησης των όρων της εγγύησης πρέπει να γίνει γραπτώς και αναλυτικώς.
...και έχεις ήδη αργήσει να κάνεις καταγγελία, αυτό το λέω για σένα που θα μείνεις χωρίς αυτοκίνητο...
-
οπως ειπα περιμένω μια γραπτη αρνητικη τοποθετηση. Με τι στοιχεια να καταγγείλω στον συνήγορο? οτι μου είπε η μαρια που της ειπε ο στεργιος που του ειπε η ασφαλιστική?
-
Η εγγύηση είναι συμβόλαιο, άρα δεν μπορούν προφορικά να αρνηθούν να πράξουν τα προβλεπόμενα στο συμβόλαιο, η άρνηση εξυπηρέτησης των όρων της εγγύησης πρέπει να γίνει γραπτώς και αναλυτικώς....και έχεις ήδη αργήσει να κάνεις καταγγελία, αυτό το λέω για σένα που θα μείνεις χωρίς αυτοκίνητο...
+1
Σαν πολλά σου δίνω τελευταία
SUZUKI SX4 SCROSS