-
@dimitrioskosmas said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
σερβισακι σημερον, 12μηνου
240 τα ανταλλαχτικα + 160 εργασια
τα τακακια 110 απο αυτα και τα λαδια σχεδον 60το χρεπι απο την αλλη ειναι και παλι ρεμουνδο και αλλαζει παλι μουαγιε και πισω ημιαξονια
βλεπουμε μην θελει και τιποτε αλλο γιατι ληγει το ληζινγκεντιτ γιατι γραφει ο μετοχος παλι ψεματα
400 συνολικα κομπλε με το φπα το σερβις στον σφακιανακη
133 με φπα τα τακακια και 50 η εργασια με φπα για τα τακακια
καπου 217 ολα με φπαΨήνεσαι για εξαγορά;
Νάσαι καλά
Αχαχαχα -
Αγαπητέ φίλε και συνοδοιπορε groover1972, όσον αφορά την ομορφιά του τα ξέρεις, τα έχουν πει και με μεγάλη επιτυχία πολλοί φίλοι στο παρελθόν ..Προσωπικά μου αρέσει η φατσούλα του, βέβαια γούστα είναι αυτά..Όταν έχει κρύες μέρες, κάποια πλαστικά ειδικά στο ταμπλό εμπρός τρίζουν μέχρι να ζεσταθεί, λίγο το εσωτερικό της καμπίνας, αλλά γενικά δεν έχω θέματα με το αμάξι.Ηξερα τι έπαιρνα φυσικά, καθώς όταν το αγόρασα το 2020 , με 21350€,ήταν value fon money με αυτά που προσέφερε και συγκριτικά με την τότε αγορα..Νομίζω πως διατηρείται σε καλή κατάσταση διότι το χω σε κλειστό γκαράζ, οπότε δεν έχω πολλές φθορές από ήλιο και καιρικά φαινόμενα γενικά.Μηχανολογικα είναι νομίζω ένα μικρό διαμαντακι και εάν το προσέχουμε θα είμαστε μαζί του πολλά χρόνια, καθώς λεφτά πλέον δεν υπάρχουν για κάποια αλλαγή..Όταν αλλάξω μπαταρία θα ενημερώσω, καθώς είμαι σε ψάξιμο ακόμα και γενικά ψάχνομαι από τώρα για μελλοντικά σέρβις σε εξωτερικό συνεργείο, καθώς οι αντιπροσωπείες είναι αλμυρές πλέον για την τσέπη μας..Να είστε όλοι καλά και χρόνια πολλά για την 25 Μαρτίου.Ζητω το έθνος και η Suzuki...
-
@zante said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Αγαπητέ φίλε και συνοδοιπορε groover1972, όσον αφορά την ομορφιά του τα ξέρεις, τα έχουν πει και με μεγάλη επιτυχία πολλοί φίλοι στο παρελθόν ..Προσωπικά μου αρέσει η φατσούλα του, βέβαια γούστα είναι αυτά..Όταν έχει κρύες μέρες, κάποια πλαστικά ειδικά στο ταμπλό εμπρός τρίζουν μέχρι να ζεσταθεί, λίγο το εσωτερικό της καμπίνας, αλλά γενικά δεν έχω θέματα με το αμάξι.Ηξερα τι έπαιρνα φυσικά, καθώς όταν το αγόρασα το 2020 , με 21350€,ήταν value fon money με αυτά που προσέφερε και συγκριτικά με την τότε αγορα..Νομίζω πως διατηρείται σε καλή κατάσταση διότι το χω σε κλειστό γκαράζ, οπότε δεν έχω πολλές φθορές από ήλιο και καιρικά φαινόμενα γενικά.Μηχανολογικα είναι νομίζω ένα μικρό διαμαντακι και εάν το προσέχουμε θα είμαστε μαζί του πολλά χρόνια, καθώς λεφτά πλέον δεν υπάρχουν για κάποια αλλαγή..Όταν αλλάξω μπαταρία θα ενημερώσω, καθώς είμαι σε ψάξιμο ακόμα και γενικά ψάχνομαι από τώρα για μελλοντικά σέρβις σε εξωτερικό συνεργείο, καθώς οι αντιπροσωπείες είναι αλμυρές πλέον για την τσέπη μας..Να είστε όλοι καλά και χρόνια πολλά για την 25 Μαρτίου.Ζητω το έθνος και η Suzuki...
Αδελφέ εν τω S-Cross Ζαντε, τα είπες όλα. Και εγώ το 2021 τόσο το πήρα, εννοείται ότι είναι VFM, με όλα αυτά που έχει πάνω. Να φανταστείς ότι έχει 20κ μόλις! Να το χαίρεσαι και ασφαλή χιλιόμετρα να έχουμε (με όλους αυτούς τους μπεκρηδες και τους ανόητους που κυκλοφορούν στο δρόμο)
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Όπως θα θυμάστε κάποιοι έχω ένα πετρέλαιο sx4 cross. Εχθές το βράδυ λοιπόν που πήγαινα για το νυχτοκαματο το έβαλα μπροστά το άφησα να ζεσταθεί κύριος και ξεκίνησα. Στο ποτάμι μου ανάβει ένδειξη για αλλαγή λαδιών ( τα έχω αλλάξει πριν 5000 χλμ) και γενικά τα αλλάζω συχνά. Από περιέργεια φθάνοντας στην δουλειά κοίταξα την στάθμη και ήταν πολύ χαμηλή προς έκπληξη μου γιατί δεν καίει λάδι. Συμπλήρωσα κανονικά ξαναμετρησα και ήταν εντάξει. Το έβαλα σε ένα λάκκο κοίταξα από κάτω στην ποδιά και δεν ήταν λερωμένο ( μήπως είχαν ξεχάσει να σφίξουν κάνεβαα φίλτρο η τάπα ). Το θέμα είναι που τα έφαγε; Εννοείται θα πάω συνεργείο να σβήσει η ένδειξη και να αλλάξω πάλι λάδια και φίλτρα γενικά. Το θέμα είναι να αρχίσω να ανησυχώ για κάτι άλλο;
SUZUKI SX4 SCROSS