-
Υποψήφιος αγοραστής και εγώ του S-cross αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα μεταξύ του 1.0 και 1.4 Gl+ έκδοση. Παλιός κάτοχος swift μετά saxo και τέλος mx5 nc. Αυτή τη βδομάδα θα κάνω test drive το 1.0 και αργότερα το 1.4 γιατί Πάτρα αδύνατο να τα βρεις και τα δύο ταυτόχρονα. Όσον αφορά την κατανάλωση, ποια είναι η στιγμιαία με ταχύτητα 100km/h, και 120km/h με την τελευταία ταχύτητα (5η για το 1.0 και 6η για το 1.4) στα δύο μοντέλα ?
-
Θα σού στείλω π.μ για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο.Παντως βάζω μόνο σε αυτόν εδώ και 6-7 χρονια εκτός όταν βρίσκομαι επαρχία.Είναι ΕΚΟ πάντως .
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Θα σού στείλω π.μ για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.Δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο.Παντως βάζω μόνο σε αυτόν εδώ και 6-7 χρονια εκτός όταν βρίσκομαι επαρχία.Είναι ΕΚΟ πάντως .ok
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
ok
Done.
-
Ο χρήστης john333 έγραψε:
Να ρωτήσω,όλα τα πλήκτρα στο τιμόνι το βράδυ φωτίζονται ώστε να είναι πρακτικά και εύχρηστα η όχι ?Φωτιζονται όλα και είναι μια χαρά ευχρηστα.
-
Υποψήφιος αγοραστής και εγώ του S-cross αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα μεταξύ του 1.0 και 1.4 Gl+ έκδοση. Παλιός κάτοχος swift μετά saxo και τέλος mx5 nc. Αυτή τη βδομάδα θα κάνω test drive το 1.0 και αργότερα το 1.4 γιατί Πάτρα αδύνατο να τα βρεις και τα δύο ταυτόχρονα. Όσον αφορά την κατανάλωση, ποια είναι η στιγμιαία με ταχύτητα 100km/h, και 120km/h με την τελευταία ταχύτητα (5η για το 1.0 και 6η για το 1.4) στα δύο μοντέλα ?
Δημήτρη όταν με το καλό κάνεις και στα δύο test drive μοιράσου μαζί μας σε παρακαλώ τις εντυπώσεις σου. Στο ίδιο δίλημμα είμαι και εγώ
-
Έκανα κι εγώ την αναβάθμιση του infotainment με το λογισμικό 1850.2 από 850 που ήταν το εργοστασιακό.Η διαδικασία είναι όπως περιγράφεται παραπάνω και γίνεται και με usb stick (τουλάχιστον 4G για να χωρέσουν τα αρχεία,για σιγουριά 8G).Kατέβασα και την εφαρμογή για Android Auto στο κιν.(samsung S5neo) και πλέον με το usb καλώδιο του,συνδέεται κανονικά με την οθόνη του αυτοκινήτου. Επίσης,παρατήρησα συνολικά και κάπως καλύτερη,πιο άμεση απόκριση του infotainment στις εντολές επαφής.
Και για να δώσω κι εγώ ένα μικρό tip για όσους έχουν την SDcard της Suzuki με το GPS.Ασχέτως με το έτος που γράφει η καρτούλα απ'έξω π.χ 2015,μπορείτε να δείτε πια έκδοση χαρτών έχει αν βρείτε το αρχείο INFO.txt στο φάκελο CRYPTNAV σε μια γραμματοσειρά θα λέει π.χ. sd2-Suzuki-SLN_EUR_2016 v1, αν είναι version 1 toy 16' (αυτή που εμφάνισε και σε μένα,πάρα του ότι η κάρτα έγραφε 2015).
Υ.Γ.1 Ευχαριστώ τον alnotas για τη βοήθεια του με την αναβάθμιση και το ΑΑ, στις όποιες απορίες είχα.
Υ.Γ.2 Aυτονόητο πως ότι tip κι αναβαθμίσεις προτείνονται είναι στην διακριτική ευχέρεια κι ευθύνη του καθενός αν θέλει να τις δοκιμάσει,γιατί μπορεί να υπάρξει κι η στραβή. -
Και εγώ έκανα την αναβάθμιση φοβερό το android auto επιτέλους λίγο χρώμα
Η εγκατάσταση κράτησε περίπου 20 λεπτά και έκανε 2 reboot
εικόνες από το ΑΑ -
όπως έγγραψε και ο panormus772
Ευχαριστώ τον alnotas για τη τόλμη του εγώ δεν θα το έκανα πρώτος
Αυτονόητο πως ότι tip κι αναβαθμίσεις προτείνονται είναι στην διακριτική ευχέρεια κι ευθύνη του καθενός αν θέλει να τις δοκιμάσει,γιατί μπορεί να υπάρξει κι η στραβή. -
Μόνο εγώ δεν το έχω κάνει ακομη?
-
Καλημέρα σας.Ξέρει κανένας από Θεσσαλονίκη κάποιο εγγυημένο,όσο μπορεί να υπάρξει,βενζινάδικο για S-Cross 1.4 Boosterjet βενζίνη ??
-
Ευχαριστώ παιδιά, αλλά, ούτε τον τροχό ανακάλυψα ούτε πήρα 'πρώτος το ρίσκο'.
Να 'ναι καλά η κοινότητα του xda-developers forum.... -
-
Έχει αγοράσει κανένας σας το SCROSS σε galactic grey; Του πηγαίνει καθόλου;
Επίσης ξέρετε τι γίνεται με την εγγύηση μετά την 3ετία μέχρι να κλείσει 5ετία; Αλλάζει κάτι;
-
Γεια σας.Ξέρει κανένας κάποιο εγγυημένο βενζινάδικο,όσο γίνεται,στην Θεσσαλονίκη ??
Το πήραμε που το πήραμε το S-Cross 1.4 4x4,τουλάχιστον να το προσέξουμε όσο μπορούμε στο θέμα της βενζίνης. -
Ο χρήστης Da Tsun έγραψε:
Έχει αγοράσει κανένας σας το SCROSS σε galactic grey; Του πηγαίνει καθόλου;Επίσης ξέρετε τι γίνεται με την εγγύηση μετά την 3ετία μέχρι να κλείσει 5ετία; Αλλάζει κάτι;
Το έχω πάρει εγώ,σαν χρώμα είναι τέλειο.
-
Ωραίο χρώμα . Ήμουν μεταξύ αυτού και του mineral.Κατεληξα στο δεύτερο γιατί στα μάτια μου του πήγαινε πιο πολύ.Εχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα το galactic έναντι του mineral που ανήκουν στα πιο σκούρα χρώματα επιλογης.Δεν φαίνεται το 'φαινόμενο του ιστού της αράχνης' στο galactic..Κάτι που στο μαύρο,μπλε,mineral δυστυχώς αργά ή γρήγορα γίνεται ορατό.
-
Ιγνάτιε μα τι είναι το 'φαινόμενο του αραχνο-ιστού'; Εννοείς ότι φαίνεται η παραμικρή σκόνη πάνω του;
John πολύ με προβληματίζει το galactic. Δεν εχω δει και κανένα να κυκλοφορεί στο δρόμο (μόνο VITARA) αλλά μου μοιάζει λίγο αδιάφορο σαν χρώμα και για πιο μεγάλες ηλικίες ίσως και δυσκολεύομαι να το επιλέξω (δεν έχω πολλές επιλογές σε ετοιμοπαράδοτο μόνο μαύρο, λευκό και μπλε)...
-
Ο χρήστης Da Tsun έγραψε:
Ιγνάτιε μα τι είναι το 'φαινόμενο του αραχνο-ιστού'; Εννοείς ότι φαίνεται η παραμικρή σκόνη πάνω του;..
Είπα καταρχην ότι στο galactic παρόλο που είναι ψιλοσκουρο χρώμα δεν θα φαίνεται.Οποτε εάν καταλήξεις εκεί γλιτώνεις έναν 'Μπελα'
Συνήθως εμφανίζεται μετά από πλύσιμο .Ειναι κάτι κύκλοι που φαίνονται μόνο στον Ήλιο και υπό συγκεκριμένη γωνία και μοιάζουν σαν πολύ μικρές γρατσουνιές και θυμίζουν ιστό αράχνης..Ουσιαστικα είναι το σημάδι-χαρακια που γίνεται στο βερνίκι απο το σφουγγάρι ή σκούπα κλπ.Γινεται σε όλα τα χρώματα απλά φαίνεται στα σκούρα μόνο.https://youtu.be/0mpP7U8vYEw
Αυτά τα δύο βίντεο είχα δει εγώ και το είχα επιλέξει στα επικρατέστερα......Αλλά μετά είδα αυτό και τελείωσε το δίλημμα.
-
Ευχαριστώ Ιγνάτιε. Κατάλαβα το φαινόμενο που λες...
Είναι πάντως πολύ δύσκολο και υποκειμενικό το θέμα χρώμα στο αυτοκίνητο.
Αν το έχεις δει το galactic σε scross απο κοντά είναι πολύ 'παπουδίστικο' χρώμα; Είμαι 38
SUZUKI SX4 SCROSS