-
Σχετικα με το προβλημα που εχει αναφερθει εδω με τα παραθυρα. Εκανα test drive τις προαλλες (diesel εκδοση) και οταν ανεβαζα το παραθυρο το πλαστικο στο πανω μερος της πορτας κουνιοταν. Επισης το πλαστικο φαινοταν λιγο χαλαρο, τοσο που μπορουσες να βαλεις δαχτυλο αναμεσα. Ενω μου αρεσε γενικα το αυτοκινητο με χαλασε το συγκερκριμενο και με προβληματιζει η αξιοπιστια των πλαστικων στον χρονο. Εχει γινει αναφορα στον αντιπροσωπο για το συγκεκριμενο προβλημα ?
-
Ο χρήστης john333 έγραψε:
Αλήθεια η Suzuki,στους χάρτες ποια εταιρεία δουλεύει ?Πάνω στην καρτούλα γράφει Here.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Αλήθεια η Suzuki,στους χάρτες ποια εταιρεία δουλεύει ?
Πάνω στην καρτούλα γράφει Here.
Ναι αλλά ποιας εταιρείας είναι,,
-
Αν με το 'here' εννοεί Here maps τότε είναι μια εταιρία που αγοράστηκε από την Microsoft και έχει και δωρεάν εφαρμογή για android.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=en
-
Να ρωτήσω,όλα τα πλήκτρα στο τιμόνι το βράδυ φωτίζονται ώστε να είναι πρακτικά και εύχρηστα η όχι ?
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Αν με το 'here' εννοεί Here maps τότε είναι μια εταιρία που αγοράστηκε από την Microsoft και έχει και δωρεάν εφαρμογή για android.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=en
Και έκτοτε πουλήθηκε στους γερμανούς κατασκευαστές αυτοκινήτων.
Είχα αυτό το πρόγραμμα στο κινητό (Windows Phone) και ήταν απλά εξαιρετικό!!! Δυστυχώς καταργήθηκε στο κινητό αφότου το πούλησαν...
-
Ποιας εταιρείας βενζίνης βάζετε για 1.4 BOOSTERJET ?
-
Ο χρήστης john333 έγραψε:
Ποιας εταιρείας βενζίνης βάζετε για 1.4 BOOSTERJET ?EKO μόνο, έχω ενα στη γειτονιά μου τσεκαρισμενο πολλές φορες.
-
Για όσους ενδιαφέρονται, έχει λίγη ώρα που αναβάθμισα επιτυχώς το infotainment από v.850 σε 1850.2. Επίσημη έκδοση
Περισσότερες πληροφορίες και links, εδώ
https://forum.xda-developers.com/genera ... 937/page52Πλέον έχουμε και πλήρη υποστήριξη Android Auto.
Κατεβάζετε το αρχείο, το ξεσυμπιεζετε σε ένα Fat32 sd card, το βάζετε και κρατάτε πατημένο το κουμπί με τα γρανάζια. Θα πάρει αρκετή ωρίτσα. Σε καμία περίπτωση δεν βγάζετε την κάρτα. Θα κάνει περίπου 3-4 επανεκκινήσεις. Στο τέλος θα σας γράψει να αφαιρέσετε την κάρτα. Ίσως να γίνεται και με usb flash, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Enjoy -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Για όσους ενδιαφέρονται, έχει λίγη ώρα που αναβάθμισα επιτυχώς το infotainment από v.850 σε 1850.2. Επίσημη έκδοση
Περισσότερες πληροφορίες και links, εδώ
https://forum.xda-developers.com/genera ... 937/page52Πλέον έχουμε και πλήρη υποστήριξη Android Auto.
Κατεβάζετε το αρχείο, το ξεσυμπιεζετε σε ένα Fat32 sd card, το βάζετε και κρατάτε πατημένο το κουμπί με τα γρανάζια. Θα πάρει αρκετή ωρίτσα. Σε καμία περίπτωση δεν βγάζετε την κάρτα. Θα κάνει περίπου 3-4 επανεκκινήσεις. Στο τέλος θα σας γράψει να αφαιρέσετε την κάρτα. Ίσως να γίνεται και με usb flash, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
EnjoyΤο σύνδεσες με το κινητό?
-
Ναι, το Android Auto παίζει κανονικότατα.
Υ.Γ. Μερικά snapshots που έβγαλα κατά την διαδικασία
-
Καλήμερα παιδιά το δικό μου αμάξι είχε το kenwood DDX4017BT το οποίο το βάζουν Ελλάδα. Μήπως ασχολείστε με αυτά τα multimedia? Έχω κάποιες απορίες?
-
Ναι, το Android Auto παίζει κανονικότατα.Υ.Γ. Μερικά snapshots που έβγαλα κατά την διαδικασία
Δεν χρειάζεται να έχεις και το app στο κινητό?
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Είπα να παραλείψω το... αυτονόητο.
-
Είπα να παραλείψω το... αυτονόητο.
Σε ρωτάω γιατί στο Google play store γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας. Επίσης ποια αρχεία rar αποσυμπιεσες στο φλασακι;
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Σε ρωτάω γιατί στο Google play store γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μας. Επίσης ποια αρχεία rar αποσυμπιεσες στο φλασακι;
Εδώ θα βρεις το .apk αρχείο για να κάνεις εγκατάσταση την τελευταία έκδοση Android Auto
Και εδώ είναι τα αρχεία της αναβάθμισης σε 1850.2 Version.
Ανοίγετε το ζιπαρισμένο αρχείο και πετάτε χύμα τα 14 αρχεία που έχει μέσα, στο root folder μιας SD Card
Βάζετε την SD Card και κρατάτε πατημένα τα γρανάζια. Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα.Εννοείται ότι αν κάποιος δεν ξέρει τι κάνει, δεν το κάνει και ότι εγώ δεν φέρω καμία ευθύνη για το αν κάτι πάει στραβά
Απλά λέω ΕΓΩ τι έκανα και δούλεψε.... -
Update για το θέμα της κατανάλωσης.Μηδενισα το μετρητή μετά από το βενζινάδικο.Λοιπον στα 40 χλμ που έχω διανύσει μόνο πόλη με αλλαγή μέχρι 2500 -2800στροφές και μέχρι τετάρτη ταχύτητα η κατανάλωση μου είναι 7,3 μέχρι 7,4-7,5 .Θα γράψω πάλι σε 50 χιλιόμετρα και πάλι σε 100 ΑΛΛΑ φοβάμαι ότι έχω δίκιο σε αυτά που είχα γράψει για την κατανάλωση του αυτοκινήτου.Αυτα τα γράφω με όλη την ειλικρίνεια που έχω και χωρίς προσπάθεια εντυπωσιασμού.Υπαρχουν και φωτογραφίες, όχι ότι θα πείσουν κάποιον δύσπιστο αλλά τις τράβηξα σε περίπτωση.
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Update για το θέμα της κατανάλωσης.Μηδενισα το μετρητή μετά από το βενζινάδικο.Λοιπον στα 40 χλμ που έχω διανύσει μόνο πόλη με αλλαγή μέχρι 2500 -2800στροφές και μέχρι τετάρτη ταχύτητα η κατανάλωση μου είναι 7,3 μέχρι 7,4-7,5 .Θα γράψω πάλι σε 50 χιλιόμετρα και πάλι σε 100 ΑΛΛΑ φοβάμαι ότι έχω δίκιο σε αυτά που είχα γράψει για την κατανάλωση του αυτοκινήτου.Αυτα τα γράφω με όλη την ειλικρίνεια που έχω και χωρίς προσπάθεια εντυπωσιασμού.Υπαρχουν και φωτογραφίες, όχι ότι θα πείσουν κάποιον δύσπιστο αλλά τις τράβηξα σε περίπτωση.Και να φανταστείς εμένα δεν είναι το allgrip και μόλις έκλεισα 9000χλμ. Μήπως να το πάω στην αντιπροσωπεία?
Για πόλη μιλάμε για αθήνα? -
Να τονίσω κάτι....ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΕΖΩ το αμάξι καθόλου.Ακομα το στρώνω και οδηγώ πολύ συντηρητικά.Πιστευω εάν το πατήσω πολύ θα ανέβει αρκετά η κατανάλωση του.Αλλα το δεύτερο αυτοκίνητο που έχω με 115 άλογα και 940 κιλά όταν το πατάω καλά καίει 10/100.Θεωρω ότι οι τιμές που έχει δώσει το εργοστάσιο δεν είναι κουκουρούκου.Σιγουρα δεν μπορείς να βγάλεις 6,6 εντός αλλά 7-7.5 με προσοχή άνετα.Θα ξαναγράψω σε 100 χλμ.Να τονίσω και κάτι ακόμα.Εχω βενζινα εγγύηση. Συνάδελφος με Diesel i20 του έκαιγε 6,5-7 και είχε απογοητευτεί.Του πρότεινα να βάλει σε αυτόν και στο δεύτερο γέμισμα έπεσε στο 5.5.
Εάν είσαι κοντά σε Β.Π μπορείς να κάνεις μια δοκιμή. -
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Να τονίσω κάτι....ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΕΖΩ το αμάξι καθόλου.Ακομα το στρώνω και οδηγώ πολύ συντηρητικά.Πιστευω εάν το πατήσω πολύ θα ανέβει αρκετά η κατανάλωση του.Αλλα το δεύτερο αυτοκίνητο που έχω με 115 άλογα και 940 κιλά όταν το πατάω καλά καίει 10/100.Θεωρω ότι οι τιμές που έχει δώσει το εργοστάσιο δεν είναι κουκουρούκου.Σιγουρα δεν μπορείς να βγάλεις 6,6 εντός αλλά 7-7.5 με προσοχή άνετα.Θα ξαναγράψω σε 100 χλμ.Να τονίσω και κάτι ακόμα.Εχω βενζινα εγγύηση. Συνάδελφος με Diesel i20 του έκαιγε 6,5-7 και είχε απογοητευτεί.Του πρότεινα να βάλει σε αυτόν και στο δεύτερο γέμισμα έπεσε στο 5.5.
Εάν είσαι κοντά σε Β.Π μπορείς να κάνεις μια δοκιμή.Πές μου που γεμίζεις. Κάνω διαδρομή ανθούπολη-υπουργείο άμυνας.
SUZUKI SX4 SCROSS