-
+1
Να προσθέσω εδώ ότι με τα λεφτά του Α παίρνεις το v40 με αυτόματο και adaptive cruise control.
Σε συνδυασμό με την καλή άνεση στον αυτοκινητόδρομο που έχει, γίνεται ιδανικό για αποστάσεις. -
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Αν τελικά καταλήξω να αγοράσω αυτ/το αυτό θα είναι με κριτήριο την άνεση την ασφάλεια και την οικονομία αυτοί θα είναι οι 3 βασικοί άξονες
Η δουλειά μυρίζει για PSA ή για V40 σε πιο premium
Χαχα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πάρε το c4 σε λέω είναι και αυτόματο, αφού κάνεις πολλά χλμ θα με θυμηθείς. Με 20 χιλιάδες το παίρνεις και με ηλιοροφη και οθόνη multimedia και φουλ εξοπλισμένο. Και το v40 crosscutting όμως είναι καβλα.
Από το LG-E975 Tapatalk
-
Ο χρήστης mcduck έγραψε:
+1Να προσθέσω εδώ ότι με τα λεφτά του Α παίρνεις το v40 με αυτόματο και adaptive cruise control.
Σε συνδυασμό με την καλή άνεση στον αυτοκινητόδρομο που έχει, γίνεται ιδανικό για αποστάσεις.+1 ... Γιατρέ με γειά η volvara (γνωρίζεις ελπίζω ότι τρέχει προσφορά, το αυτόματο στα ίδια λεφτά με το χειροκίνητο και ότι αν ΔΕΝ θές την αυτοματίλα, μπορείς να βάλεις εξτρά ίσης αξίας με τη διαφορά που είχε κανονικά το αυτόματο από το χειροκίνητο ...). Οδήγησε το D2 άμεσα ...
Πάρε το c4 σε λέω είναι και αυτόματο, αφού κάνεις πολλά χλμ θα με θυμηθείς. Με 20 χιλιάδες το παίρνεις και με ηλιοροφη και οθόνη multimedia και φουλ εξοπλισμένο. Και το v40 crosscutting όμως είναι καβλα.
Από το LG-E975 Tapatalk
Τι είναι το crosscutting ?
-
Να δώσει το A4 και να πάρει Α4 πετρέλαιο ή 320d ελαφρά μτχ. Η διαφορά στο τι δίνει τι παίρνει θα είναι σχετικά μικρή, θα πάρει ένα αυτοκίνητο που θα τον καλύπτει σε όλα και τα κερατιάτικα του δίλιτρου σίγουρα τα βγάζει από την οικονομία σε ασφάλιση 1 αντί 2 αυτοκινήτων (και σέρβις) και το να πληρώσει πχ 10000 αντί 25000 που σκέφτεται τώρα.
-
MY 2005 με τον ατμοσφαιρικό 1.6
προτεινω LPG (800Ε το πολυ θα παει,) να του πιεις το αιμα και σε μια 2-3 ετια βλεπουμε.
-
Κατηγορείτε εσείς την Mercedes αλλα ειναι η μοναδική που με πήρε τηλέφωνο για να κάνουμε test drive όλοι οι άλλοι πολυ χαλαροί το παίζουν!!!
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Κατηγορείτε εσείς την Mercedes αλλα ειναι η μοναδική που με πήρε τηλέφωνο για να κάνουμε test drive όλοι οι άλλοι πολυ χαλαροί το παίζουν!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τις τιμές που έχει, είναι λογικό να περισσεύουν λεφτά για τηλέφωνα!
Εμένα, χωρίς να έχω κάνει καμία κίνηση σε αντιπροσωπεία, με πήραν τηλέφωνο για test drive στην καινούρια σειρά 1!
Έχω την 120i (2007) και τους είπα πως ευχαρίστως να το κάνω, αλλά στην τιμή που θα μου κρατάνε το δικό μου, μάλλον δεν με βλέπω να αγοράζω καινούριο!Πιο σοβαρά: το Α4 που έχεις, έχει το μοτέρ ΜΡΙ, που δέχεται πανεύκολα συμβατικό και φτηνό κιτ υγραερίου. Δεν χρειάζεσαι κανένα Vialle άμεσου ψεκασμού. Στην θέση σου, θα έκανα αυτό ακριβώς. Για την χρήση που το θέλεις, είναι παραπάνω από μια χαρά. Βρες έναν αξιόπιστο εγκαταστάτη και θα κρατήσεις και τα λεφτά σου.
-
Ωραια ξερει καποιος να μου προτεινει καποιο συνεργειο για υγραεριο αξιοπιστο απο βορειο ελλάδα?θα ηταν ακομα καλυτερο αν γνωριζουν απροβληματιστη μετατροπη σε A4 θα ηταν προτιμητεο σε προσωπικό μυνημα ωστε να μην θεωρηθει διαφημιση..
-
Κατηγορείτε εσείς την Mercedes αλλα ειναι η μοναδική που με πήρε τηλέφωνο για να κάνουμε test drive όλοι οι άλλοι πολυ χαλαροί το παίζουν!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτος δεν ειναι λογος να δωσεις καπου τα λεφτα σου.. Μονο για αυτοεπιβεβαιωση και να χεις να το λες ειναι...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατηγορείτε εσείς την Mercedes αλλα ειναι η μοναδική που με πήρε τηλέφωνο για να κάνουμε test drive όλοι οι άλλοι πολυ χαλαροί το παίζουν!!!
Αυτος δεν ειναι λογος να δωσεις καπου τα λεφτα σου..
+1.
τους περισσότερους μάλλον τους κυνηγάς δεν σε κυνηγάνε.
άσε που μεγαλύτερη σημασία έχει η after sales εξυπηρέτηση -
Το audi φοράει κινητήρα fsi η mpi? Αν έχει τον 1.6 8v μπαίνει εύκολα υγραέριο και οικονομικά.
-
Ωραια ξερει καποιος να μου προτεινει καποιο συνεργειο για υγραεριο αξιοπιστο απο βορειο ελλάδα?θα ηταν ακομα καλυτερο αν γνωριζουν απροβληματιστη μετατροπη σε A4 θα ηταν προτιμητεο σε προσωπικό μυνημα ωστε να μην θεωρηθει διαφημιση..Υπάρχει θέμα για υγραεριοκίνηση viewtopic.php?f=6&t=13461
-
Γιατρε αν οντως προχωρησεις στην αγορα παρε αυτο που σου κανει κλικ και μη σκεφτεσαι τιποτα αλλο.
-
μάλλον δεν έχει να κάνει με την μάρκα εγώ π.χ. παρόλο που άφησα τα στοιχεία μου κανείς δεν με πήρε ποτέ απο την audi αντίθετα με την opel που με ζάλισαν στα τηλέφωνα.Θέλω να πω καλή και η πολιτική εξυπηρέτησης της κάθε αντιπροσωπείας αλλά δεν νομίζω ότι θα το βάλει κανείς στη ζυγαριά όταν επιλέγει αμάξι.
-
Πώς και δεν πήγες σε Α3 diesel και πιθανόν να δώσεις το Α4 για να μην συντηρείς 2 αυτοκίνητα;
-
Έγινε μια σχετική εκκαθάριση έστω και καθυστερημένη. Συγκρατηθείτε. [mod]
Νεο diesel για πολλά χλμ