-
Και σε εμας ειχε ερθει 'χαρτι'και τα σουβλακια ψηθηκαν την παρασκευη των αποκριων.
-
έγω αμα ακουσω συριζα η αλλο κομμα ξερναω , και χαμπαρι δεν πηρα αν εστειλε χαρτι η οχι , αλλα αν εστειλε μπραβο γιατι;
γιατι στο δικο μας ψησανε αλλα με 2ε το ενα , και βεβαια τα παιδια μου δεν ειναι ηλιθια για να δωσουν λεφτα να φανε σουβλακι στο σχολειο .
βεβαια τα δικα μου δεν εφαγαν απο ιδεολογια αλλα υπηρχαν και παιδακια που δεν ειχαν λεφτα . οποτε εν ωρα μαθηματος καποια καθικια που λεγονται δασκαλοι και καποιες βλαχοπουτανες που θεωρουν υψιστο καθηκον να μετεχουν σε συλλογους και να εχουν αποψη για παιδεια την στιγμη που οταν ηταν να πανε σχολειο τον παιρναν απ τον κωλο στο μαντρι του μητρου .
παντα οι εκδηλωσεις γινονται εν ωρα μαθηματος ωστε ενα παιδι να μην μπορει να λειψει , σε ερωτηση μου δε αν αυτα που περισεψαν τα εδωσαν σε κανα παιδακι η απαντηση ηταν τα εφαγαν οι δασκαλες.
και επειδη στην ελλαδα ζουμε και οι δασκαλοι βγαζαν την προμηθεια απο τις εγκυκλοπαιδειες παλια θυμαστε; τωρα βγαινουν απο τις εκδρομες . και που ακουστηκε να σταματαει σχολειο στα τζαμπο , στα γκουντις και στο εκπτωτικο χωριο;
και για μα τελειωνουμε με αυτη την ελληνοχριστιανικη παιδεια μαλακια που εξηπηρετει τα συμφεροντα αυτων που εχουν
και την μαλακια των τριψωμουνιδων δασκαλων , απο οταν ημουν μικρος εγω μεχρι τωρα , το δημοτικο γυμνασιο λυκειο ποτε δεν πηγε εκδρομη στα 4 , 5 μουσεια του τοπου μου ουτε στα καστρα , και ουτε ενας δασκαλος η καθηγητης δεν τους ειπε την ιστορια του τοπου τους .
οποτε εξανιστατε ο ΔΥ μην χασουν τα ελληνοχριστιανικα ιδεωδη που οδηγουν στη διαμορφωση χαρακτηρων οπως ειμαστε τωρα , ο κλασσικος μαλακας ελληνας λαμογιο. -
Δηλ ευτυχως που η κυβερνηση επιασε το νοημα της απατεωνιας στους συλλογους γονεων στα σχολεια και απαγορευσε τις εκδηλωσεις για την τσικνοπεμπτη !!!!!
-
Εκδηλώσεις για Τσικνοπέμπτη.Μόνο σε εμένα ακούγεται τόσο γελοίο;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Εκδηλώσεις για Τσικνοπέμπτη.Μόνο σε εμένα ακούγεται τόσο γελοίο;Όχι και σε μένα γελοίο ακούγεται.
Αν θέλει κάποιος γονιός ψήνει στο σπίτι όταν τα παιδιά είναι μικρά, οταν μεγαλώσουν μαζεύονται παρέες και ψήνουν μόνα τους.
nickthetrib from tapatalk
-
δεν ειναι καθολου γελοιο , ειναι μια ακομα ΔΥ πατεντα τα ξύνουμε , δεν κανουμε μαθημα και βγαζουμε κανα φραγκο .
ασε δε που τι σχεση εχει η τσικνοπεμπτη με την διδασκαλια του ιησου για να ειμαστε και εντος θεματος. -
Κατι πρεπει να βγαλουν τα σουβλατζιδικα,οι ταβερνες,τα κρεοπωλεια και οι καντινες,πως θα γινει αυτο χωρις τσικνοπεμπτη.
-
Κατα της αναπτυξης και ο Τσιπρας....
Το θεμα ειναι πως εξω ουτε τα δυο ευρω φτανουν ουτε βρισκονται τα παιδια του σχολειου ολα μαζι. Και με τους κακους δασκαλους ΔΥ .Απο θεμα κοινωνικοτητας και σχεσεων εντος σχολειου εγω το κρινω σωστο. Και παντα στα πλαισια της αγαπης που διδασκει εξ ολοκληρου η θρησκεια μας. Ειδικα τις σημερινες ημερες. Σχολειο δεν ειναι μονο οι διδακτικες ωρες. Ειναι και οι καλες σχεσεις ολων οσων βρισκονται εκει μεσα. Και φυσικα κανεις δεν θα πει σε παιδι που δεν ειχε τα δυο ευρω να μην φαει .
Παντα ηταν περισσοτερα τα σουβλακια σε τετοιες εκδηλωσεις. Ισα ισα δηλ που λογο σχολειου εδιναν παραπανω τα κρεοπωλεια....
Σε μας εδω τουλαχιστον..... -
Αν θυμαμαι καλα την προηγουμενη σχολικη χρονια στο σχολειο του γιου μου ολο το ψησιμο κτλ εγινε μετα το περας των μαθηματων.
Τεσπα...... Μεσημεριανο δεν χρειαστηκαν για το παιδι τους οι γονεις..... -
Αυτο εγινε μετα το περας του μαθηματος(για τους προκατειλημμενους του κατα-δημοσιου)και ηταν δωρεαν για τα παιδια απο το συλλογο.
-
Στο δικο μου σχολειο δεν ζητησαν λεφτα. Και μαλλον εγινε αυτο που λες. Τωρα αλλου μπορει.....
-
https://www.facebook.com/TheXTosTvFiles ... 535189071/
Το απόλυτα cult σημείο βέβαια είναι από το 1:14...
-
Sri Lanka's president rejects move to allow women to buy alcohol:
Θρησκείες και παραλογισμός